Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε εκείνη τη γιορτή που είχαμε πάει (τη μαύρη νύχτα πέρασα τελικά χαχα!) μου την είπανε και για το ότι η μικρή μου παίρνει ακόμα πιπιλα στον ύπνο της. Μία "φίλη" μου που έχει τρία παιδάκια και έχει το ύφος "θα σου πω εγώ" χωρίς χαμόγελο και ενδιαφέρον για το τι λες εσυ..μου λέει "Τι???? Πιπίλα ακόμη???Να της την κόψεις!! Με ύφος σαν να της δίνω τσιγάρο! Σιγά ρε κοπελιά...με το μαλακό! Της λέω στον ύπνο μόνο ρε συ...και σιγά σιγά το σκέφτομαι να της την κόψω γιατί την θέλει πιο πολυ από πριν. Άμα τη χάσει μας φωνάζει (εγώ καλοπροαίρετη έλεγα και λεπτομέρειες). Σκέφτομαι να κάνω αυτό με το ψαλίδι που έχω ακούσει ότι κόβουν την άκρη για να ρίξει το φτέξιμο στην πιπιλα και να μην έχουμε υστερίες "τι μου κάνατε ΄φερτε τη πίσω" και τέτοια. Και γυρνάει με ύφος σαν να χει δει σκ...ά "Τι είναι αυτές οι χαζομάρες. Της λες ότι θα την πάρει η νεράιδα και θα σου φέρει δώρο, της το δίνεις και τέρμα". Μιλάμε με αυστηρό ύφος, απόλυτο! Εγώ ποτέ δεν επιβάλλω σε άλλες κοπέλες τι να κάνουν. Καλά ρε κοέλιά εσύ έκανες αυτή τη μέθοδο (την οποία οκ την ξέρω και σαν καλή δε λέω) εγώ αποφάσισα ότι μου ταιριάζει περισσότερο αυτή! Μα τι κόσμος υπάρχει ρε παιδιά...Τι μιλάνε έτσι...βαϊ βαϊ μια πεθερα....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε εκείνη τη γιορτή που είχαμε πάει (τη μαύρη νύχτα πέρασα τελικά χαχα!) μου την είπανε και για το ότι η μικρή μου παίρνει ακόμα πιπιλα στον ύπνο της. Μία "φίλη" μου που έχει τρία παιδάκια και έχει το ύφος "θα σου πω εγώ" χωρίς χαμόγελο και ενδιαφέρον για το τι λες εσυ..μου λέει "Τι???? Πιπίλα ακόμη???Να της την κόψεις!! Με ύφος σαν να της δίνω τσιγάρο! Σιγά ρε κοπελιά...με το μαλακό! Της λέω στον ύπνο μόνο ρε συ...και σιγά σιγά το σκέφτομαι να της την κόψω γιατί την θέλει πιο πολυ από πριν. Άμα τη χάσει μας φωνάζει (εγώ καλοπροαίρετη έλεγα και λεπτομέρειες). Σκέφτομαι να κάνω αυτό με το ψαλίδι που έχω ακούσει ότι κόβουν την άκρη για να ρίξει το φτέξιμο στην πιπιλα και να μην έχουμε υστερίες "τι μου κάνατε ΄φερτε τη πίσω" και τέτοια. Και γυρνάει με ύφος σαν να χει δει σκ...ά "Τι είναι αυτές οι χαζομάρες. Της λες ότι θα την πάρει η νεράιδα και θα σου φέρει δώρο, της το δίνεις και τέρμα". Μιλάμε με αυστηρό ύφος, απόλυτο! Εγώ ποτέ δεν επιβάλλω σε άλλες κοπέλες τι να κάνουν. Καλά ρε κοέλιά εσύ έκανες αυτή τη μέθοδο (την οποία οκ την ξέρω και σαν καλή δε λέω) εγώ αποφάσισα ότι μου ταιριάζει περισσότερο αυτή! Μα τι κόσμος υπάρχει ρε παιδιά...Τι μιλάνε έτσι...βαϊ βαϊ μια πεθερα....

αυτες ειναι και καλα οι"τα ξερω ολα και ειμαι αλανθαστη"......καλα δεν υπρχε περιπτωση να μην της ειχα απαντησει......και τι εγινε που εχει ακομα πιπιλα?.....σιγα το παραπτωμα.......μου θυμιζει την πεθερα μου....επειδη εκοψε της κουνιαδας μου ο μικρος την πιπιλα πρεπει να την κοψουμε και εμεις.....οταν νομιζω εγω πως πρεπει θα το κανω....ελεος πια........μην την ακους....κανε αυτο που θεωρεις εσυ σωστο!!!!

ελενιτσα ειναι με μαυρα γραμματα δε μπορω να πατησω πανω τους...δε ξερω τι κανω λαθος...

στεβυ συμφωνω με την ελενιτσα μη δινεις σημασια εσυ ξερεις ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κοψει τη πιπιλα και με ποιο τροπο θα το κανεις!παντως κ εγω με την ιστορια της νεραιδας της την εκοψα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ελενιτσα ειναι με μαυρα γραμματα δε μπορω να πατησω πανω τους...δε ξερω τι κανω λαθος...

στεβυ συμφωνω με την ελενιτσα μη δινεις σημασια εσυ ξερεις ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κοψει τη πιπιλα και με ποιο τροπο θα το κανεις!παντως κ εγω με την ιστορια της νεραιδας της την εκοψα:P

πατα δεξι κλικ και επελεξε ανοιγμα σε νεα καρτελα.....

Ναι βασικά δε λέρωνε καθόλου την πάνα. Στην αρχή την πηγαίναμε λεκάνη κάθε μια ώρα περίπου κι αν ήθελε έκανε, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα την περιμένουμε όσο θέλει, και μετά το έλεγε μόνη της. Αν ήθελε να σηκωθεί αμέσως και υποθέταμε ότι πρέπει να κάνει, δοκιμάζαμε και της δίναμε κανα παιχνιδάκι το οποίο "επιτρεπόταν" να το παίζει μόνο στην τουαλέτα. Για να μην το βαρεθεί κι όλας. Σιγά σιγά το ζήταγε και μόνη της το παιχνίδι. Αν όμως έβαζε κλάματα τη σήκωνα αμέσως να μην φοβηθεί. Σιγά Σιγά τη βόλεψε που δεν τα έκανε πάνω της. Αυτό μου είχε πει και η δασκάλα. Θα δείτε μου λέει ότι με τον καιρό δε θα τα θέλει και η ίδια πάνω της. Μου είπε και κανα-δυο ονόματα παιδιών από το σταθμό που΄τα κάνουν στη λεκάνη και της τα έλεγα, πχ "πάμε στη λεκάνη σαν τον Ηλία?" Και άμα πήγαινε της έκανα καραγκιοζιλίκια μπράβο! και θα το πούμε και στον Ηλία! Και στη δασκάλα! και τέτοια... και της καλάρεσε... Απλά κάποια στιγμή σταμάτησε να τα κάνει τελείως στην πάνα. Πρωί-βράδυ. Περίμενα και 2-3 βδομάδες να σιγουρευτώ ότι δε θα έχει κανένα ατύχημα...και χθες...απλά αντάλλαξα τη στεγνή πάνα μας με βρακάκιιιιιιι.......Αυτά!

Πάντως τελικά οκ υπάρχουν οι μέθοδοι που θα ταιριάξουν στο κάθε παιδί αλλά είναι και μια σειρά από συγκυρίες που παίζουν ρόλο. Να εμένα τότε που την άφησα χωρίς πάνα και έκανε κακα αντί για τσίσα πάνω της και τρόμαξε...μετά νόμιζε ότι θα της συμβεί το ίδιο με την πάνα κι αν τα έκανε στην πάνα έκλαιγε και έψαχνε τα μπούτια της και φώναζε να της την βγάλουμε. Θα μπορούσα να τα είχα χαλάσει όλα και να γατζωνόταν πιο πολύ στην πάνα. Οπότε... κάπου "έτυχε" το όλο πράγμα. Είναι καλή λύση όμως να ξεκινάς νωρίς τα πειράματα για να μη γίνεται βεβιασμένα αργότερα. Αν χρειαστεί για παιδικό δηλαδή όπως εγώ θα χρειαστώ το Σεπτέμβρη (γιατί στο βρεφικό δεν χρειάζονταν κόψιμο πάνας) δεν ήθελα να πανικοβληθώ τελευταία στιγμή και να την τρομάξω.

Διαφημίσεις

συμπι.......

κούκλος ο γαμπρός μου καλέ!!!

και να εκφρασω και μια προτίμηση αν επιτρέπεται???????

καλύτερος είναι με πιο μακρύ μαλλάκι.....πιο μαγκάκι!!!

ρε συ Στέβη τι τις αφηνεις και ανακατευονται στο τι θα κάνεις εσύ με το παιδί σου?????? ρε ουστ!!!!

θα σου πει και πως θα κόψεις την πιπίλα.....

ασε μας χριστιανή μου....δε θέλουμε να την κόψουμε....γουσταρω να την έχει μέχρι το λύκειο το παιδί μου!!!!

έτσι έπρεπε να της πεις!!!

να σας πω εγω ατάκες της κουνιαδας να λιωσετε....

η Βαλ ήταν 1 έτους....και της έφερε ένα γλειφιτζούρι....της λέω, αν θες δωστο στη δικιά σου γιατι εγω δεν της δίνω τέτοια....

αντιδραση???

"τιιιι??????? δεν της δίνεις??????? έτσι στερούνται τα παιδιά και μόλις μεγαλώσουν τρωνε οτι βρουν!!!"

ενω αν τους τα μάθεις απο μωρά, μαθαίνουν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

άλλο σκηνικό....

κατι συζητούσαμε, οτι είμαι κατά του ξυλου στα παιδιά,κλπ....

με κοιτούσε σαν ούφο....

"και πως θα μάθει να ακούει αν δεν την πλακωσεις???? εγω της ρίχνω αβερτα αμα κανει βλακεία!!!"

(δε θα ξεχασω ποτέ όσο ζω, την κορη της 40 ημερων μωράκι και της έδωσε μια ξυλιά στον πισινό επειδή έκλαιγε....καταλαβαίνετε γιατι iq μιλάμε...)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας πολυλογουδες!!!!

Εννοειτε οτι δεν σας διαβασα ολες γιατι αν κατσω να τα διαβασω θα ερθει η ωρα να ταισω τη μικρη και παλι τιποτα δεν θα γραψω.....

Λοιπον εμεις χθες που ειχαμε αυπνιες το πρωι το βραδυ μου κοιμηθηκε 11-7:30 σερι παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!

Μπρουμυτα βεβαια!!!!

Τουτέστιν? Απο σημερα την βαζω μια ωρα 10 το πρωι 2 ωρες στις 14:00 και μια ωρα στις 6 θα την ξυπναω.....Ε δεν γινεται...Χθες γενικα το απογευμα ειχα ενα φρικτο πονοκεφαλο δεν μπορουσα να κουνηθω μιλαμε ηθελα μονο λιγο συχια!!!

Ε λοιπον μεσα στο σπιτι γινοταν της τρελλης!!!Και τα δυο τσιριζαν ή Λυδια βηχει απο τις τσιριδες!!!!ο Αλλος οσο τσιριζε η μικρη αλλο τοσο να φωναζει και αυτος!!!!Ωραιες στιγμες εζησα και χθες!!!!!!

Σοφακι δεν θελω να την αρχισω και καροτσι για να κοιμηθει γιατι στο τελος μας βλεπω να την κανουμε βολτες με το αμαξι γι να την παρει ο υπνος!!!!!!

Τι αλλο?

Εμεις απο γλυκα λογο αλλεργιας εννοειτε οτι δεν τρωμε τιποτα απο εξω!!!Μοονο τα πατατακια τα σπιτικα της layς και αυτα οχι ολοκληρο πακετο μονο καμια φορα 3-4 οταν βλεπει παιδικα που του αρεσει...Κατα τα αλλα το απογευματινο μας ειναι συνηθως κατποιο γλυκο με λιγη ζαχαρη που εφτιαξα εγω...τιποτα το ιδιαιτερο...ΠΑντα νηστισιμο κανενα κεικ με μηλα ή κανενα κουλουρακι με πορτοκαλι.....Τωρα τελευταια αρχισα να εντάσσω και τις σουπες στο απογευματινο για να μειωσουμε τα γλυκα....Διοτι εμεις λογω αλλεργιας εχουμε πολυ λιγες επιλογες για απογευματινο!!!

Επισης ηθελα να πω οτι αν δεν ειχαμε αυτο το προβλημα φυσικα και θα εδινα στο παιδι μου να φαει γλυκα!!!Και εμεις που μας τα κοψανε δηλαδη τι καταλαβανε?????Εγω προσωπικα βλεπω σοκοφρετες και γλειφιτζουρια και στανταρ θα φαω ακομα και τωρα!!!Γι αυτο να ξερετε αν δεν το κανεις μικρος θα σου βγει αργοτερα το χούι και θα ειναι και χειροτερο!!!!!!

ΑΚους ΜΑρακι!!!ΜΑ επιτελους ποσο φριχτη μπορει να εισαι????:tongue::tongue::tongue:

Αυτα!!!ΠΑω να ταισω.....ΕΛππιζω να με συγχωρεσετε που δεν σας διαβασα αλλα ρε κοριτσια δεν προλαβαινω!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

οσο γραφεις για την κουνιαδα σου τοσο τσαντιζομαι! θελει και 2ο παιδι η μεγαλη παιδαγωγος! ηθελα να ηξερα πως βγηκε νορμαλ ο αντρας γιατι μεχρι τωρα από κουνιαδα και πεθερα εχεις ψωνισει από σβερκο!

ευχαριστω συμπι μου. εμενα μου αρκει που ειναι πολύ καλο παιδακι! του το μακραινα το μαλλι αλλα τωρα που τον κουρεψα φανηκε το μουτρακι του. μεχρι να φτασουν τα μαλλια του στο επιπεδο που ηθελα περναγε πολυ αχαρη φαση και δεν αντεξα! :)

Διαφημίσεις

χα χα χα χα... συμπι η Ζωη συμφωνει με την κουνιαδααααααααααα!

Ζωηηηηηηηηη κανε δεξι κλικ παιδι μου "ανοιγμα σε νεα καρτελα"

ααααα θελω και το παραμυθι για το κοψιμο της πανας!

εφυγα γιατι επιασε βροχη!

τωρα τις βλεπω τις φωτο:P κουκλος ο κων/νος!και συφωνω με τη σοφια με το μακρυ μαλλακι ειναι ακομα πιο γλυκας:P

ζωιτσα μπραβο στη λυδια που κοιμηθηκε ολο το βραδυ!ελπιζω να μην ηταν τυχαιο και να συνεχισει ετσι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εννοείται αν δεν πετύχει δοκιμάζω και τη νεράιδα. Καλό ακούγεται και το έχω διαβάσει. Για αρχή σαν να μου ταίριαξε περισσότερο το άλλο. Ο τρόπος με εντυπωσίασε! Αυτή θα δεχόταν τέτοιες συμπεριφορές? Whatever! Λέτε πάντως πρέπει να το κάνω? Λένε για στράβωμα δοντιών κλπ. αλλά η δικιά μου μόνο μέχρι να την πάρει ο ύπνος την έχει και μετά τη φτύνει. Λέτε πρέπει να το κόψω? Δεν έχω κάνει προσπάθεια ακόμα γιατί της λέμε για νάνι? "Ναι! πάμε στην μπιμπικα!" Να το ρισκάρω να μη μου κοιμηθεί και να μείνω ξάγρυπνη? Δεν ακούγεται και πολύ καλή δικαιολογία από μέρους μου κι αν χρειαστεί θα το κάνω αλλά χρειάζεται....? Δώστε φώτα!

στεβυ αφου την εχει μονο στον υπνο αστην...θα τη βαρεθει και θα τη κοψει μονη της...προσφατα εκοψε τη πανα...μη της πεσουν ολες οι αλλαγες μαζι..

εμεις ειχαμε παρει το παραμυθακι με τη νεραιδα πιπιλινα και της το διαβαζα απο 18 μηνων...ε με το πες πες μαλλον την επεισα και τη κοψαμε ευκολα κ ανωδυνα τελειως:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγω λεω τελικα πως η κουνιαδα θελει μπουφλες και οχι το παιδι οπως εκεινη πιστευει.....αλλα αυτο που λεει με τα γλυκα ειναι αυτο που επαθε και η δικη μου κουνιαδα...οχι οτι συμφωνω μαζι της αλλα καταλαβαινω πως "συμφωνησε " η Ζωη......

Μαρακι ωραιο το νεο τικερακι....αλλα πολυ μαυρο μωρε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...