Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποποποο ρε Στεβυ μπραβο σου.....και εγω συγκινουμαι παρα πολυ ευκολα με το οτιδηποτε κανουν τα παιδια μου......απο το ποιημα που θα πουν εως ενα συγχαρητηρια που θα φερει στο τετραδιο ο Αντρεας μου.......εμενα δεν με βοηθαει καθολου ο συζυγος .....τα κανω ολα μονη μου.....

και που να δειτε ποσο χαλαρες θα ειστε στο τριτο....χαχαχαχαχαχαχα

Σοφια συμφωνω και παλι μαζι σου στο θεμα του παγωτου....γι αυτο οσο ειναι μικρα καθοδηγηστε τα.......και επισης με τα φιλια....αλλος ενας μπαμπας-ο δικος μας- ακολουθει τους δικους σας.....εγω φωναζω και πιστεψτε με οταν λεω κατι που βλεπω πως δεν ειναι σωστο και λεω να αλλαξει αν οχι με την τριτη φορα στην πεμπτη εχει γινει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!!καλα δε σας προλαβαινω σημερα!γλιστριδα φαγατε?:tongue:

στεβυ να χαιρεσαι το συζηγο!μπραβο και στην ελλη σου που εβγαλε τη πανα!(τα κοριτσια μας εχουν το ιδιο ονομα:Pαπ το ελισαβετ ε?)οσο για το παιδικο πολυ ψυχραιμα αντεδρασες και μπραβο σου...αλλα συμφωνω με τα κοριτσια μη το αφησεις ετσι να μιλησεις με τη βλαμενη!εμας στο δικο μας μεχρι τις 9 μας εχουν πει να τα πηγαινουμε αν και μερικες φορες μας εχουν δεχτει και αργοτερα.

σοφακι να της κανεις εξετασεις της βαλ να σου φυγει η ιδεα...δεν εχετε κανει ποτε?εμεις εχουμε ραντεβου την αλλη δευτερα με ενδοκρινολογο και θα κανουμε επαναληπτικες μαλλον..οχι οτι εχει προβλημα αλλα θελωα να κανει καθε χρονο...

μαρακι μη δινεις σημασια στον αρη και μη σε περνει απο κατω...οπως λεει κ η στεβυ πετανε κατι βλακειες ωρες ωρες χωρις να το σκεφτονται...οσο για τα φιλια στο στομα κ εμενα δε μ αρεσει η εικονα καθολου..το εκανε ο αντρας μου με την ελλη οταν ηταν πιο μικρη αλλα του το ξεκοψα...

καλα για τα γλυκα που λετε κ εγω νιωθω τυψεις...μεχρι ενος ετους η ελλη δεν ηξερε τι θα πει γλυκο..ουτε κρεμες ειχε φαει ουτε καν μπισκοτα...ε μετα μας πηρε η κατηφορα και πλεον τρωει απ ολα...σοκολατες μπισκοτα παγωτα...σε καθημερινη βαση...δεν εχει προβλημα βαρους αλλα δε θελω να συνεχισει ετσι...

κατα τ αλλα ειμαστε καλα χορτασαμε βολτες το σκ..πηγα και για ψωνια πηρα και τα πρωτα καλοκαιρινα ρουχα ελπιζω να μου κανουν μεχρι το καλοκαιρι:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με ρωτήσατε και τι ώρα τα πάμε. Η αρχική ανακοίνωση ήταν προσέλευση μέχρι τις 8.45. Εκείνη την ώρα την πήγαινα. Την δεύτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη έβγαλαν μια ανακοίνωση μέχρι 8.30 και με ενημέρωσαν. Τους εξήγησα ότι εγώ πάω δουλειά αργότερα και ότι στο site του σταθμού έλεγε 8.45. Μου λένε αυτό σημαίνει το πολύ μέχρι 8.45 να είναι όλα εδώ και επειδή αργούν είπαμε 8,30 εμείς. Τουλάχιστο λεει προσπαθήστε μέχρι εκείνη την ώρα (8,45) να είστε εδώ τι να κανουμε....και ήμουν! Από το Σεπτέμβρι μέχρι την Παρασκευή....ΜΑΡΤΗ....κιχ! Και ξαφνικά αυτό! Στανταρ οι δασκάλες της είχαν πει ότι μας ενημερώνουν...δεν μπορεί τέτοιο απροειδοποίητο ξέσπασμα... Δεν ασχολούμαι πάντως χ....κα! 3 μήνες ακόμα και του χρόνου αλλάζει και από βρεφικό πάει παιδικό. Θα συγχυστώ να μου πει-να της πω...αμα την πετύχω θα της πω απλώς ότι δεν ήταν απαραίτητο να κάνει σαν τρελή. χαχα θα την βουρλίσω πάλι!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

όχι Σοφάκι δεν της έχουμε κάνει καθόλου για θυρεοειδή...

μεγεια τα ρουχαλάκια!!!!

συμπι εξαρταται πως θα τον αντιμετωπίσεις όταν θα τα κάνει πάνω του....

θέλει πολλή υπομονή....σε καμία περιπτωση μάλωμα...και στην αρχη τουλάχιστον να τον πηγαινεις συνεχεια τουλέτα γιατι απο μόνος του θα ξεχνιέται....

στα λέω λες και την έχουμε κόψει την πάνα εμείς αλλά πιστευω οτι μεσες άκρες τέτοιους χειρισμούς θέλει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σιγα μην το μαλωσω το παιδι! θα του πω μολις θελει τσισα να μου το πει. εννοειται πως δεν θα μου το πει. θα κατουρηθει. θα τον αφησω 5 λεπτα με τα τσια (για να εχει ασχημη αισθηση , να παγωνει λιγο) και θα τον αλλαξω μετα. αυτο θα το κανουμε μεχρι να μαθει να τα καταλαβαινει. μια φιλη μου το ειπε αυτο που το εκανε στην κορη της.

ΖΩΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ πως το ειχες πει εκεινο το βιβλιαρακι για το κοψιμο της πανας;

σας βαζω και χτεσινη φωτο του λεβεντη μου!

μισο....

μαρακι ειναι φυσικο τις πρωτες μερες να εχει ατυχηματα και να τα κανει πανω του...με το καιρο θα μαθει να κρατιεται...θελει υπομονη και να τον πηγαινεις εσυ συχνα οπως λεει το σοφακι..καλη επιτυχια παντως οποτε το αποφασισετε!

εγω σκεφτομαι τι να κανω με τη βραδινη πανα...θα θελα να της τη κοψω πριν ερθει το μωρο...αν και φοβαμαι οτι με το μωρο σιγουρα θα παλλινδρομησει κ αυτη...δε ξερω ισως κανω μια προσπαθεια μετα το πασχα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

!

συμπι εξαρταται πως θα τον αντιμετωπίσεις όταν θα τα κάνει πάνω του....

θέλει πολλή υπομονή....σε καμία περιπτωση μάλωμα...και στην αρχη τουλάχιστον να τον πηγαινεις συνεχεια τουλέτα γιατι απο μόνος του θα ξεχνιέται....

στα λέω λες και την έχουμε κόψει την πάνα εμείς αλλά πιστευω οτι μεσες άκρες τέτοιους χειρισμούς θέλει!

λοιπον μια ξαδεφη παιδιατρος στο παιδων μου ειχε πει πως νωριτερα απο 3 να μην μαθαινεις το παιδι να κοβει την πανα.....βεβαια αν το κανει καλως αλλα ειναι καλυτερα αυτη η ηλικια γιατι το κατανοουν πιο ευκολα......ο Αντρεας ας πουμε την εκοψε με την πρωτη προσπαθεια την πανα...και χωρις να κατουρηθει ποτε ξανα.Η Ευη ειχε ενα βαθμο δυσκολιας....αν σκεφτητε οτι καποιες φορες τα κανει ακομα στον υπνο της......με τον Μαρινο δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω.....αν και λεει τσισα η κακα οταν τα κανει αλλα δεν ξερω οταν ερθει εκεινη η στιγμη τι θα κανει...μηπως βοηθησει και η παιδαγωγος στο σχολειο......αλλα ξεκιναμε μετα το Πασχα.

μαρακι ειναι φυσικο τις πρωτες μερες να εχει ατυχηματα και να τα κανει πανω του...με το καιρο θα μαθει να κρατιεται...θελει υπομονη και να τον πηγαινεις εσυ συχνα οπως λεει το σοφακι..καλη επιτυχια παντως οποτε το αποφασισετε!

εγω σκεφτομαι τι να κανω με τη βραδινη πανα...θα θελα να της τη κοψω πριν ερθει το μωρο...αν και φοβαμαι οτι με το μωρο σιγουρα θα παλλινδρομησει κ αυτη...δε ξερω ισως κανω μια προσπαθεια μετα το πασχα.

εμενα η Ευη εκανε παλλινδρομηση...και ειπαμε αμαν να ερθει στα ισα της παλι....την βοηθησε πολυ η νηπιαγωγος περσυ η οποια ειναι φιλη μας...εχει ανεβει πολλα επιπεδα..αλλα φετος που αλλαξε ταξη η νηπιαγωγος την βλεπω πως αρχιζει παλι τα ιδια καποιες φορες.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια για να μην παρεξηγηθώ, τα γλυκά δεν της τα δίνω λόγω αύξησης βάρους. Πρήζεται πολύ εύκολα. Ζηλεύω πολύ τα παιδάκια που απολαμβάνουν απενοχοποιημένα το μπισκοτάκι τους...και μετά ένα δεύτερο! Εντάξει και πάλι θα έκανα κάποιες διακρίσσεις γιατί είμαι της υγειινής, αλλά κάποιες λιχουδίτσες από τα χεράκια μου θα μπορούσε να τις τρώει.

Αυτό με το φιλί στο στόμα το΄κάναμε όταν ήταν πιο μικρή αλλά εγώ το έχω κόψει μήνες κι ενώ το έχω πει και στον άντρα μου να το κόψει για να μην το κάνει και πουθενά αλλού η μικρή και γενικά δεν είναι και ότι καθαρότερο....τον έχω πετύχει αρκετές φορές τον άτιμο! χαχα. Κι εγώ λέω στην Έλλη "Μόνο στο μάγουλο δίνουμε φιλάκια" και του το λέει!

Το Ελλη μας είναι Ελευθερία-Λουίζα! Ήταν να τη λέμε από τα αρχικά Ε-Λ-Η αλλά την έγραφαν όλοι Ελλη κι έμεινε...κι εμένα μ'αρέσει πολυ γιατί μου θυμίζει το αρχαίο, τη μούσα.

Την πάνα δεν την κόψαμε ακαριαία. Απλά εδώ και 2 μήνες ξεκινήσαμε να τα κάνουμε στη λεκάνη. Και όχι πάντα. Σαν παιχνίδι. Το καλοκαίρι το κάναμε αυτό πάλι μέχρι που είδε τα κακα της στη λεκάνη και τρόμαξε πάρα πολύ και δεν ήθελε να πηγαίνει λεκάνη. Το ξαναξεκινήσαμε πριν 2 μήνες. Μια μέρα πριν 1.5 μήνα την άφησα χωρίς πάνα να λερωθεί και να καταλάβει να πηγαίνει στη λεκάνη όπως είχα διαβάσει. Και έκανε κακάκια πάνω της. Τρόμαξε τόσο πολύ που τα ένοιωσε στα μπουτάκια της που έκλαιγε και έτρεμε. Η (μόνη αληθινά χαμογελαστή) δασκάλα στο σχολείο της μου είπε να δοκιμάσω να μην της βγάλω την πάνα και απλά να την έχουμε σαν βρακάκι και να πηγαίνει στην τουαλέτα. Έτσι κι έγινε. Φοβόταν και να μην της ξανασυμβεί το ίδιο και όλο και ελάττωνε το βρέξιμό της και όλο και ζητούσε "τσίσα" (κακά δεν έλεγε ποτέ κι αυτά "τσίσα"...τα φοβόταν) Εδώ κι ένα μήνα αλλάζαμε στεγνές πάνες πρωί βράδυ και τελικά, αφού είδα ότι δεν κοιτάει πια με αγωνία τα κακά στη λεκάνη.... τη βγάλαμεεεε....! Είχα όμως την καβάτζα ότι δεν είχαμε ατυχήματα ένα μήνα τώρα και ζητάει λεκάνη και για τσίσα και για κακά οπότε δε ρισκαρα να έχει ατύχημα. Κάθε παιδί πιστεύω έχει το χρόνο του και το στυλ που θα το κόψει. και άλλο κόλπο επίσης.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

μαρακι ουτε εγω βλεπω τις φωτο...

στεβυ πολυ ωραια ονοματα εχει η κορη σου!να σου ζησει!εχετε κοψει και τη βραδινη πανα δηλ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

οκ τις βλεπω.....κουκλι το παλλικαρακι σου....οσο μεγαλωνει ολο και πιο πολυ σου μοιαζει αν και καποιες φορες μου θυμιζει και τον μπαμπα......και το παιδι σου θα γινει 2 μετρα....ηδη στην φωτο ειναι πολυ ανεπτυγμενο.....φαινονται ρε παιδι μου τα παιδια

Σοφια πατα πανω στην φωτο και στην εμφανιζει σε αλλη σελιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...