Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα......ολα καλα? Ζωιτσα να χαιρεσαι τον Θοδωρακο σου.....να ειναι παντα καλα με πολλη αγαπη και να σου κανει ζουζουνιες!!!!STEVY να χαιρεσαι και εσυ τον συζυγο......τι ωρα την πας την μικρη σχολειο που σου ειπε οτι καθυστερεις....εμεις ας πουμε εχουμε περιθωριο μεχρι τις 9.30 που τρωνε πρωινο αλλα το πολυ 8.30 ειμαστε σχολειο.......και οσο για την διευθυντρια θα συμφωνησω με την Σοφια......ηταν απαραδεκτος ο τροπος της.....μιλησε της οπωσδηποτε!!!

οι υπολοιπες μανουλες.....?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααααααααααα!

Στεβη οκ.... το καταλαβαμε.... εισαι η Μαιρη Παναγιωταρα μονο που πας και γυμναστηριο! θεαααααααααααά! συμπι και εγω κηφηνας αισθανομαι που εχω πιασει τους καναπεδες από τις 7 το απογευμα! τωρα ειδικα που γραψαμε και τα 3 γουρουνακια σε dvd! κοριτσια τι κολλημα εχει φαει ο Κων/νος με αυτο! μονο αυτο βλεπει και φανατικα καποια τραγουδια από τα ζουζουνια. τωρα ειναι η περιοδος του "Στου Μανωλη την ταβερνα!"

συμπι που να δεις τη δικη μου κοιλια. σημερα φοραω και ενα εφαρμοστο φορεμα. ειμαι πολύ περηφανη :tongue:

καλα εχθες συγχιστηκα με τον Αρη. Ηθελα να φαω παγωτο. "οχι μου λεει εχει συντηρητικα"

"ολα εχουν συντηρητικα, λεω εγω"

"στον Κων/νο προσεχες πιο πολύ"

"στον Κων/νο ημουν υπερβολικη" σημειωση : δεν ετρωγα ουτε κετσαπ πχ γιατι ειχε συντηρητικα ουτε ψαρι τονο γιατι κολυμπαει σε βαθια νερα με μεγαλες ποσοστητες υδραργυρου :confused:

" ααα, ετσι; το ενα δηλαδη καλο παιδι και το αλλο........"

εβαλα ξκατι κλαματα.... μα να μου πει ετσι; δεν αγαπαω εγω δηλαδη το παιδι μου; αυτος που καπνιζει και μετα φιλαει τον Κων/νο ειναι ενταξει; πω πω με επιασε ενα παραπονο.... τεσπα.....

τα χαμπερια μας τα μαθατε; τεξας γιναμε

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=180981

P.S. το θέμα με το θηλασμό και το ξένο το έθιξα γιατί τελικά η μικρή μου χωρίς να έχει φάει ποτέ ζάχαρη αντιμετώπισε μέχρι το πρώτο έτος της θέμα παχυσαρκίας! Ω ναι! Πάνω από την κόκκινη γραμμή στο δείκτη μάζας σώματος. Και χωρίς να χει φάει Ούτε μπισκότο μιράντα ούτε ριζάλευρο! Μόνο φρουτόκρεμα με 1/2 μπανάνα 1/2 ΄ξινόμηλο και 1 αχλάδι, τα γάλατα σε προσεχτική ποσότητα και χορτόσουπες-κρεατόσουπες. Και πάντα θεωρούσα υπεύθυνη τη γιατρό που διατάρραξε τη φυσιολογική πρόσληψη βάρους της μικρούλας μου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί ακόμα μετράμε γραμμάρια...δεν τρώμε γλυκά (σπάνια σε γενέθλια και΄τέτοια) ούτε συσκευασμένα γενικά. Για λιχουδιά έχει το ψωμάκι ή κανα κουλουράκι λαδιού και το γιαούρτι με μέλι (ποια κρέμα....?). Και η γιατρός μας εφιστά την προσοχή κάθε φορά. Να μη χαλαρώνουμε. Μέχρι και ορμονικές μας είχε γράψει αλλά δεν είχε ακόμα φλέβες και με όσα έχω ακούσει αρνήθηκα να τις κάνω αφότου έπεσε και κάτω από την μπλέ γραμμή σιγά σιγά. Τώρα τελευταία ξεφούσκωσε και η κοιλίτσα της.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημεραααααααααααααααααα!

Στεβη οκ.... το καταλαβαμε.... εισαι η Μαιρη Παναγιωταρα μονο που πας και γυμναστηριο! θεαααααααααααά! συμπι και εγω κηφηνας αισθανομαι που εχω πιασει τους καναπεδες από τις 7 το απογευμα! τωρα ειδικα που γραψαμε και τα 3 γουρουνακια σε dvd! κοριτσια τι κολλημα εχει φαει ο Κων/νος με αυτο! μονο αυτο βλεπει και φανατικα καποια τραγουδια από τα ζουζουνια. τωρα ειναι η περιοδος του "Στου Μανωλη την ταβερνα!"

συμπι που να δεις τη δικη μου κοιλια. σημερα φοραω και ενα εφαρμοστο φορεμα. ειμαι πολύ περηφανη :tongue:

καλα εχθες συγχιστηκα με τον Αρη. Ηθελα να φαω παγωτο. "οχι μου λεει εχει συντηρητικα"

"ολα εχουν συντηρητικα, λεω εγω"

"στον Κων/νο προσεχες πιο πολύ"

"στον Κων/νο ημουν υπερβολικη" σημειωση : δεν ετρωγα ουτε κετσαπ πχ γιατι ειχε συντηρητικα ουτε ψαρι τονο γιατι κολυμπαει σε βαθια νερα με μεγαλες ποσοστητες υδραργυρου :confused:

" ααα, ετσι; το ενα δηλαδη καλο παιδι και το αλλο........"

εβαλα ξκατι κλαματα.... μα να μου πει ετσι; δεν αγαπαω εγω δηλαδη το παιδι μου; αυτος που καπνιζει και μετα φιλαει τον Κων/νο ειναι ενταξει; πω πω με επιασε ενα παραπονο.... τεσπα.....

τα χαμπερια μας τα μαθατε; τεξας γιναμε

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=180981

καλημερα Μαρακι......πες στον συζυγατο σου οτι στις εγυουλες δεν χαλαμε ποτε χατηρι...και δευτερον οτι και αυτος δεν προσεχει γιατι καπνιζει........επηρεαζονται και το σπορι γιατι το αναπνευει η μαμα αλλα και ο Κωνσταντινος .....

τα χαμπερια σας τα ακουσαμε....αλλα οι ληστες τζιφος.....

Στέβη μπράβο σου που το πάλεψες τόσο με τον θηλασμό!!!

εμένα η παιδιατρος μας ευτυχως ήταν πολύ υποστηρικτική....μετα το 9μηνο έγινε το γάλα μου νερό όπως έλεγε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχαχαχα!!!!

όσο για την ωρα του σχολείου...όπως στο ίπε η Ελενίτσα γίνεται και στης ανιψιάς μου τον παιδικό...μέχρι τις 9:30 τους εχουν πει...μάλιστα το σχολικό περνάει 9:15 και την παίρνει!

χαχαχαχαχα συμπι!!!

ωραιος ο Κων/νος!!!

στου Μανώλη την ταβέρνα!!!

καλά αυτό που ανέφερες σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες....

οτι στη Βαλ πρόσεχα πιο πολύ τη διατροφή μου....πιο πολύ απο φόβο....

τωρα είμαι αρκετά πιο ελαστική...

και κέτσαπ τρωω και τόνο έφαγα μια φορά και μια γουλιά κόκα κόλα πίνω όταν εχω τις βαρυστομαχιές μου...

στη Βαλ ούτε να τα διανοηθω αυτά!!!

αλλά δεν είναι θέμα αγαπης προς το παιδι....έλεος!!!

απλά τωρα ειμαστε πιο χαλαρές!!!

πες του συμπεθερου να κόψει πρωτα το τσιγάρο και μετά να σου πει τι θα τρως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ Στέβη εμένα μια χαρά μου ακούγεται η ανάπτυξη της....

μην αγχωνεσαι....

εμεις μιραντα μπισκοτο φαγαμε πριν ένα μήνα!!!

Η Βαλ βεβαια νομίζει οτι τρωει κάθε μερα μεσα στη φρουτόκρεμα....:rolleyes:

όταν τα βαζω τα φρουτα στο μούλτι, τη φωναζω για αν βάλει μέσα μπισκότα....τα βαζει και μόλις φυγει τα βγαζω κι εκεινη νομίζει οτι τρωει φρουτόκρεμα με μπισκότο!!! χαχαχαχαχα!!!

εγω θέλω να της κάνω για θυρεοειδή της Βαλ έτσι για αν μου φυγει η ιδέα....

και πόσο απαραδεκτη ειμαι που δεν εχω πάει ακόμα σε ενδοκρινολόγο να ρυθμισω τον δικό μου....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα Μαρακι......πες στον συζυγατο σου οτι στις εγυουλες δεν χαλαμε ποτε χατηρι...και δευτερον οτι και αυτος δεν προσεχει γιατι καπνιζει........επηρεαζονται και το σπορι γιατι το αναπνευει η μαμα αλλα και ο Κωνσταντινος .....

τα χαμπερια σας τα ακουσαμε....αλλα οι ληστες τζιφος.....

καλημερα Ελενακι!

Στέβη μπράβο σου που το πάλεψες τόσο με τον θηλασμό!!!

εμένα η παιδιατρος μας ευτυχως ήταν πολύ υποστηρικτική....μετα το 9μηνο έγινε το γάλα μου νερό όπως έλεγε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχαχαχα!!!!

όσο για την ωρα του σχολείου...όπως στο ίπε η Ελενίτσα γίνεται και στης ανιψιάς μου τον παιδικό...μέχρι τις 9:30 τους εχουν πει...μάλιστα το σχολικό περνάει 9:15 και την παίρνει!

χαχαχαχαχα συμπι!!!

ωραιος ο Κων/νος!!!

στου Μανώλη την ταβέρνα!!!

καλά αυτό που ανέφερες σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες....

οτι στη Βαλ πρόσεχα πιο πολύ τη διατροφή μου....πιο πολύ απο φόβο....

τωρα είμαι αρκετά πιο ελαστική...

και κέτσαπ τρωω και τόνο έφαγα μια φορά και μια γουλιά κόκα κόλα πίνω όταν εχω τις βαρυστομαχιές μου...

στη Βαλ ούτε να τα διανοηθω αυτά!!!

αλλά δεν είναι θέμα αγαπης προς το παιδι....έλεος!!!

απλά τωρα ειμαστε πιο χαλαρές!!!

πες του συμπεθερου να κόψει πρωτα το τσιγάρο και μετά να σου πει τι θα τρως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ασε με βρε συμπι με εσκασε σου λεω! δεν φτανει που καπνιζει, μου φιλαει και το παιδι στο στομα και φρικαρω. εχει πλυθει βεβαια πρωτα αλλα το ρημαδοτσιγαρο δεν ξεμυριζει (μπλιαχ). ασε που ο μικρος παει να με φιλησει και μου λεει "στα χειλακια μαμα". "οχι, του λεω στα χειλακια δεν κανει (φοβαμαι και το οιδιποδειο)" "κανει. ο μπαπμπας λεει πρωτα χειλακια μετα μαγουλακια". καταλαβατε τωρα;:mad::x:x

P.S. το θέμα με το θηλασμό και το ξένο το έθιξα γιατί τελικά η μικρή μου χωρίς να έχει φάει ποτέ ζάχαρη αντιμετώπισε μέχρι το πρώτο έτος της θέμα παχυσαρκίας! Ω ναι! Πάνω από την κόκκινη γραμμή στο δείκτη μάζας σώματος. Και χωρίς να χει φάει Ούτε μπισκότο μιράντα ούτε ριζάλευρο! Μόνο φρουτόκρεμα με 1/2 μπανάνα 1/2 ΄ξινόμηλο και 1 αχλάδι, τα γάλατα σε προσεχτική ποσότητα και χορτόσουπες-κρεατόσουπες. Και πάντα θεωρούσα υπεύθυνη τη γιατρό που διατάρραξε τη φυσιολογική πρόσληψη βάρους της μικρούλας μου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί ακόμα μετράμε γραμμάρια...δεν τρώμε γλυκά (σπάνια σε γενέθλια και΄τέτοια) ούτε συσκευασμένα γενικά. Για λιχουδιά έχει το ψωμάκι ή κανα κουλουράκι λαδιού και το γιαούρτι με μέλι (ποια κρέμα....?). Και η γιατρός μας εφιστά την προσοχή κάθε φορά. Να μη χαλαρώνουμε. Μέχρι και ορμονικές μας είχε γράψει αλλά δεν είχε ακόμα φλέβες και με όσα έχω ακούσει αρνήθηκα να τις κάνω αφότου έπεσε και κάτω από την μπλέ γραμμή σιγά σιγά. Τώρα τελευταία ξεφούσκωσε και η κοιλίτσα της.

εμενα και μπισκοτακια τρωει και σοκολατιτσες τρωει και καραμελιτσες σμαρτις. καθε μερα κατι από αυτα θα τσιμπησει. αααααλλλλλεεεεςςςς τυψεις από κει ! ουφ....η αχρηστη μανα του μηνα!

ρε συ Στέβη εμένα μια χαρά μου ακούγεται η ανάπτυξη της....

μην αγχωνεσαι....

εμεις μιραντα μπισκοτο φαγαμε πριν ένα μήνα!!!

Η Βαλ βεβαια νομίζει οτι τρωει κάθε μερα μεσα στη φρουτόκρεμα....:rolleyes:

όταν τα βαζω τα φρουτα στο μούλτι, τη φωναζω για αν βάλει μέσα μπισκότα....τα βαζει και μόλις φυγει τα βγαζω κι εκεινη νομίζει οτι τρωει φρουτόκρεμα με μπισκότο!!! χαχαχαχαχα!!!

εγω θέλω να της κάνω για θυρεοειδή της Βαλ έτσι για αν μου φυγει η ιδέα....

και πόσο απαραδεκτη ειμαι που δεν εχω πάει ακόμα σε ενδοκρινολόγο να ρυθμισω τον δικό μου....

γιατι θελεις να πας στον ενδοκρινολογο την Βαλ? καλα εσυ τωρα που εισαι και εγκυουλα να πας τρεχοντας........και εγω απαραδεκτη ειμαι...το χω αφησει και αυτο.....

καλημερα Ελενακι!

ασε με βρε συμπι με εσκασε σου λεω! δεν φτανει που καπνιζει, μου φιλαει και το παιδι στο στομα και φρικαρω. εχει πλυθει βεβαια πρωτα αλλα το ρημαδοτσιγαρο δεν ξεμυριζει (μπλιαχ). ασε που ο μικρος παει να με φιλησει και μου λεει "στα χειλακια μαμα". "οχι, του λεω στα χειλακια δεν κανει (φοβαμαι και το οιδιποδειο)" "κανει. ο μπαπμπας λεει πρωτα χειλακια μετα μαγουλακια". καταλαβατε τωρα;:mad::x:x

εμενα και μπισκοτακια τρωει και σοκολατιτσες τρωει και καραμελιτσες σμαρτις. καθε μερα κατι από αυτα θα τσιμπησει. αααααλλλλλεεεεςςςς τυψεις από κει ! ουφ....η αχρηστη μανα του μηνα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μαρακι

καλε σωπαστε....και τα δικα μου τρωνε ολα αυτα......εχτες το μεσημερι ο Μαρινος ζητησε να πιει κακακολα.....βεβαια δεν του εδωσα ....τον ξεγελασα με βυσιναδα!!!!η κουνιαδα μου ειχε πολυ περιορισμνεη την κορη της η οποια ειναι ισα με την Ευη.....στις σοκολατες και τα γλυκα γενικοτερα......ελατε τωρα να δειτε πως κανει αμα δεν εχει σοκολατα στο σπιτι.....πεφτει κατω σαν τα επιληπτικα και χτυπιεται.........εγω τελευταια τα εχω περιορισει αρκετα αυτα....στα παιδια και τωρα προσπαθω και σε μενα!!!1:tongue:

Διαφημίσεις

γιατι θελεις να πας στον ενδοκρινολογο την Βαλ? καλα εσυ τωρα που εισαι και εγκυουλα να πας τρεχοντας........και εγω απαραδεκτη ειμαι...το χω αφησει και αυτο.....

μωρε εξετασεις αιματος θελω να της κάνω μηπως λόγω κληρονομικότητας έχει κι αυτη θέμα...ο παιδιατρος δε μου έχει πει τίποτα....απο μόνη μου το σκέφτομαι!

όσο για μενα....πρέπει οπωσδήποτε να πάω....

καλημερα Ελενακι!

αυτο με το φιλί στα χείλια....καθόλου δε μου αρεσει να γινεται και η Βαλ με φιλάει στα χείλια...

και ο άντρας μου μια απο τα ίδια με τον δικό σου αλλά ανάποδα....πρωτα μαγουλάκια και μετά χειλάκια....γκρρρρρρρρρρρρ!!!!

άντε πάλι!!!

μα τι άχρηστη μανα εισαι!!! απορω πως καταδεχομαστε και σου μιλάμε....

χαχαχαχαχα!!!

σε εμάς σημαντικό ρόλο στο οτι δεν τρωει ψιλικοκό παίζει η αλλεργία...

εντάξει δεν είμαι ιδιαίτερα φαν του να τρωει τέτοια αλλά αν δεν είχε την αλλεργία και με τη διατροφή πυο κάνει ο άντρας μου, στανταρ θα ετρωγε απ'όλα η Βαλ!

πάντως το καλοκαίρι θα της δοκιμάσω παγωτάκι...να δούμε αν ξεπέρασε και την αλλεργία....

και να είναι οκ, κάθε μέρα θα της δινω αλλά απο ζαχαροπλαστείο....όχι απο τα περίπτερα...αυτα στα περίπτερα, τα περισσότερα τουλάχιστον δεν είναι παγωτα αλλά παγωμένα γλυκίσματα....ποιά η διαφορά???

Το παγωτο πρέπει οπωσδήποτε να φτιαχνεται απο γάλα φρέσκο ή σκόνη και όλα τα λιπαρα που περιέχονται να προερχονται απο το γάλα...

Ενω στα παγωμένα γλυκίσματα μπορούν να χρησιμοποιούν ελευθερα και να βαζουν προσθηκες φυτικων λιπαρων όπως ηλιέλαιο, καρυδέλαιο και άλλα όμορφα....

όπου καρυδελαιο αυτό που βάζουν και στα αντηλιακά....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Απ'ότι καταλάβατε από το "παχύνετέ την εσπευσμένα" μας πήγε στο "γρήγορο αδυνάτισμα..." γκρρρρρρρρρρρ

Χαχαχαχα Παναγιωταρά!! χαχαχα Να στε καλά ρε κορίτσια! Ακούμε και καμιά καλή κουβέντα για τους κόπους μας! Αν και δεν ξέρω αν παρατηρήσατε που είπα ότι τελικά κοιμήθηκα και δεν έφτασα στο τελικό στάδιο της βραδιάς....!!!γκουχ γκουχ....

Μα τι λογοδιάρροια με έπιασε σήμερα? Είχα μέρες να μπω..

Άλλο θέμα! Μαρία μη μασάς. Πετάνε κάτι τέτοιες χοντράδες τα αντράκια μας και μετά πίνουν ατάραχοι το καφεδάκι τους με το βλέμα "Τι έγινε ρε παιδια?" Μην τα παίρνεις κατάκαρδα. Ενοείται ότι θα είσαι πιο χαλαρή στο δεύτερο. Κι εγώ έτσι με φαντάζομαι! (νιεχ νιεχ την πέταξα πάλι)

Άλλο! Από χθες είμαι πολύ συγκινημένη! Πιο πολύ από ποτέ τα τελευταία 2.5 χρόνια...Βάλαμε πρώτη μέρα βρακάκι! Δεν ξέρω γιατί με άγκιξε πιο πολύ από όλα τα "καινούρια" της αυτό...Έβγαλε τελείως την πάνα και πήγαμε για καφέ με το ποδήλατο να το γιορτάσουμε. Πήραμε και λίγη σοκολατόπιτα που έφτιαξα για τα γενέθλια του μπαμπά να την κεράσω για τη νέα της αρχή...ουφφφφφφφ! Ενώ είμαι πολύ περήφανη και το λέω σε όλους, μέσα μου έχω και μια πίκρα που δεν είναι πια το μωράκι μου.....δεν τη βγάζω τη χρονιά κορίτσια...εδώ είστε κι εδώ είμαι...θα το κάνω το δεύτερο παρά το σφιχτό πρόγραμμα...και είμαι και τελειομανής και δε θα τα προλαβαίνω και θα βαρέσω μπιέλα χωρίς χρόνο για gym ή ένα ποτάκι το σκ!! Δεν είναι και νέοι οι γονείς μου να κρατάνε 2 μωρά....

Μα πόσα θέματα θα ανοίξω σήμερα!

Α! Επίσης Λία για το δόντι έχω ρβ 14 Μαρτίου να το εξαγάγω! Τελείωσα και την αντιβίωση...Δεν πονάω μεν αλλά έχω και 10 μέρες μπροστά μου...θα δείξει!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μαρακι

καλε σωπαστε....και τα δικα μου τρωνε ολα αυτα......εχτες το μεσημερι ο Μαρινος ζητησε να πιει κακακολα.....βεβαια δεν του εδωσα ....τον ξεγελασα με βυσιναδα!!!!η κουνιαδα μου ειχε πολυ περιορισμνεη την κορη της η οποια ειναι ισα με την Ευη.....στις σοκολατες και τα γλυκα γενικοτερα......ελατε τωρα να δειτε πως κανει αμα δεν εχει σοκολατα στο σπιτι.....πεφτει κατω σαν τα επιληπτικα και χτυπιεται.........εγω τελευταια τα εχω περιορισει αρκετα αυτα....στα παιδια και τωρα προσπαθω και σε μενα!!!1:tongue:

εγω ειμαι υπέρ του μέτρου!!!

φυσικά θα φάνε και σοκολάτα και μπισκότο....

το θέμα είναι κάθε πότε και σε τι ποσότητα....

η κουνιαδα μου πχ πέρσι που η μικρη της ηταν 3, την ειχε αφησει αν φαει αντι για μεσημεριναό, 3 αυγα πασχαλινα σοκολατένια.....

2 μερες ξερνούσε το παιδί μετά....

στη Βαλ δινω σοκολάτα υγείας προς το παρόν...

και μπισκότα προσπαθω να της φτιάχνω εγω.

το ακουγα ολη μερα χθες....και σημερα ειπα να το μοιραστω μαζι σας......

http://youtu.be/-qi-9_CZxxs

ωραιο το τραγουδάκι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στεβη μπορεις ! ναι ελα και εσυ για το δευτερο! μπες στο κλαμπ μας!:P

δεν ειναι να μας κανεις και πολυ "παρεα". παρασυρεσαι!!!!!

κοψατε την πανα; εγω μολις ξεστρωσω στανταρντ! θα φτασει 3 ετων και ακομα θα τον ανασκελωνω για να τον σκουπιζω. εχω βαρεθει και εγω αλλα και αυτος ("οχι πανουλα μαμα. ειναι κασαρή, εχει μονο τσισα") αλλα οταν του λεω οτι θα βαλουμε βρακακι "οχι μαμα. ο κωταντινος ειναι μωακι οχι μεζάλος":-x

εγω τη βλέπω τη Στέβη....

συντομα θα μας ανακοινωσει τα ευχάριστα....;););)

κι εγω την πανα μόλις ξεστρωσω....ή τουλάχιστον να ζεστάνει λίγο ο καιρός να την έχω πιο ελαφριά ντυμένη...

αν και η Βαλ πηγαινει 3-4 φορές τη μέρα στο γιογιό και κάνει τσίσα. Λέτε να την κραταω εγω πίσω που δε τη βαζω σε πρόγραμμα να κόψουμε την πάνα???

πάντως της παρήγγειλα και μια 7άδα βρακάκια ακόμα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...