Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα παλι δεν εχω χρονο να σας γραψω για το προβλημα μου αλλα μπηκα γιατι διαβασα το Λιακι!!!

Κοριτσακι μην στεναχωριεσαι βρε....Οτι και να ειναι σιγουρα δεν ειναι ανησυχητικο....Μηπως ειναι καποιος πορος του δερματος που ανοιξε?Αμα δεν την ποναει τι ανησυχεις?

Αυριο θα ερθει παιδιατρος?Περιμενουμε νεα σου!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στεναχωρηθηκα τώρα.. Παρατήρησα στο "κουτακι" της μικρης χνουδακι.. Πήρα τηλ τη παιδιατρο λεει δεν είναι τπτ,, της βάζεις κρέμα μου λέει; Ναι αυτήν την σουντοκριμ, δεν είναι τπτ μου ξανα λέει !! Μήπως ορμονικο ρωτάω όχι λέει!! Τι είναι πάλι αυτο;;

Θα την πάω την μεγάλη σε δερματολογο, ας την δει την Τρίτη η παιδιάτρος που θα ρθει κ αναλόγως τι θα πει.. Είναι ένα μαύρο στίγματακι μικρο, φυσικά κ δεν το χω πειράξει.

Λιάκι τωρα το βγηκε το χνουδάκι ή μήπως το είχε και δεν το είχες παρατηρησει???

πιστευω οτι είναι νωρίς για να το ψάξεις παραπάνω....

ίσως σε λίγο καιρό φυγει το χνουδάκι...όπως κάποια μωράκια που γεννιούνται λιγο τριχωτά παραπάνω και με την παροδο του χρόνου φευγουν οι περιττές τριχες...

αυτο το στιγματάκι που περιγραφεις, μου θυμιζει κάτι που έχω κι εγώ στο θωρακα!

Είναι μια τρυπούλα που στο βάθος έχει κάτι μαυρο σαν σμήγμα...

το είχα πιέσει μια φορά και είχε βγει και για αρκετό καιρό είχα απλά μια τρυπούλα, μέχρι που κάποια στιγμή ξαναεβγαλε αυτό το μαυρο και δεν το ξαναπείραξα...

καλά εννοείται οτι εσυ δεν το πειράζεις αλλά δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό αν είναι το ίδιο...

Η Βαλ πήγε βόλτα με το μπαμπά της....το μεσημέρι δεν κοιμηθηκε....εγω ήμουν ξαπλωμένη γιατι είχα ζαλάδα, ο άντρας μου έλειπε σε δουλειά και η Βαλ αλώνιζε!!! καλοκαιρινό το έκανε το σπίτι!!!

ωστόσο για 2 ωρες έπαιζε μόνη της χωρίς να με ζητήσει!

πάντως το πρωί θα βγω οπωσδηποτε για καφε!!!

λάλησα απο την κλεισούρα!!!

και πρέπει να αγοράσω κανένα ρούχο....τα τζιν δε με βολεύουν...

τωρα με τι λεφτά δεν ξέρω....

ο άντρας μου πληρωθηκε αλλά ο αφεντικός του έκανε μια απροειδοποίητη και αυθαιρετη μείωση....ελπίζω προσωρινά....είδομεν...:rolleyes:

τα ασιδερωτα μου έπιασαν ταβανι....

και δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη να σιδερωσω....

ήταν να ερθει η μαμα μου και αρρωστησε γμτ!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Όχι τώρα το έβγαλε.. Εκ γενετης δεν είχε τπτ.. Χνουδακι ξανθο.. Τρίτη θα έρθει ζωη για το εμβολιο.. Απλά φοβάμαι μην είναι τπτ ορμονικο!! Εκ γενετης δεν είχε τπτ.. Αφου ούτε κάν μαλλιά!!

Φενεται να έχει σμηγμα μέσα.. Πάντως οι ανησυχίες δεν τελειώνουν ποτε..

Τα έκανα μπάνιο κ τα δυο ευτυχώς ήπιε μονη το γάλα η χρυσοβαλαντουλα κ τώρα ταιζώ μπεμπα..

Σοφάκι Καλλιθέα μακρυα είναι.. Η νεοσετ έχει ωραία έπιπλα;; Είναι καλα;;; Βασικά και στο ικεα έχει πολυ ωραία κρεβάτακια αλλα δεν ξέρω πόσο καλα είναι.. Μην πάρω απο εκει κ σε μαι 2ετια θέλει αλλαγμα...

Καληνύχτα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αλοοοοοοοοοο!!!!!! τι κανετε??????ωραια μερα σημερα :Dολες βολτιτσα ειστε?????ο Α.ολο το πρωι γυριζει στην αυλη:Dδεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχει κανει!!!!!χαχαχα:Dτον εχω αλλαξει 3 φορες!!!!!

βρε κοριτσια πως μεγαλωσαν ετσι????τον κοιταω με αυτα που κανει και δεν το πιστευω:D:D

Λια εμεις απο νεοσετ πηραμε κρεβατι -κομοδινο.ειμαι πολυ ευχαριστημενη ....ειναι βαρυ και δεν κουνιεται καθολου το κρεβατι...γερη κατασκευη και τα 2....και καλη τιμη.το κρεβατι εχει απο κατω και δευτερο συρομενο για οταν εχουμε επισκεψεις;)

τιποτα δεν θα ειναι το χνουδακι μωρε,μην στεναχωριεσαι.και ο Α.εχει εντονο χνουδι στην παλατη αλλα σιγα σιγα φευγει:D

παω να ταισω τον μικρο και να φαμε και εμεις.καλοΣΚ..φιλια σε ολες:D:D:D

XWF8p2.png

Σοφάκι μεγάλωσαν όντως τα παιδάκια μας!! Την κοιτάζω κ εγω κ συγκινουμαι,, ποτε θα γίνουν κοπέλες - παληκαριΑ δεν θα το καταλάβουμε.. Θα νοσταλγία με τις στιγμές που ήταν μικρακια!!

Τι τυχερό που είναι το παιδάκι σου.. Έχετε αυλή, κ παίζει όπως πρέπει... Εμείς κλεισμένοι στο " κουτί ".. Πήγε παιδική χαρα σήμερα, ευτυχώς!!πόσο το πήρες το κ κρεβάτι κομοδινο αν επιτρέπετε ;;

Μάλλον δεν θα ναι τπτ για να το λέει κ η παιδιάτρος, δεν ξερω, μακάρι να μην είναι!!!

Ζωηηηη δεν μας είπες για την μικρη..γράψε όταν μπορέσεις!!

Είμαι πτώμα.. Νυσταζω.. Πονάει το κορμί μου όλο.. Το κεφάλι μου!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ειδατε; αυτα ειναι ωραρια για Κυριακη πρωι. επταμιση η ωρα και εγω εχω πιει ηδη τον καφε μου. αυτα περναει οποια ειναι εγκυος, εχει συχνοουριες και κοιμαται με κομπρεσερ (βλέπε Αρης :tongue:)

κατ'αρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στον λεβεντη μας, το καμρι μας, τον πρωτοπορο μας Θοδωρη! Ζωουλα μου να χαιρεσαι τον γιο σου και να τον δεις οπως επιθυμει αυτος :P. να εχει παντα την υγεια του και μια καλη τυχη!

(για την ωρα δεν σχολιαζω το 1.02, το 29 σχεδον νουμερο παπουτσι και τα 18 κιλα ετσι; )

Λιακι μου γιατι ειναι τοσο ανησυχητικο αυτο που ειδες με το σμηγματακι; σαν μαυραδακι με σμηγμα το καταλαβα εγω. αλλωστε σου ειπαν οι γιατροι ότι δεν παιζει να ειναι κατι ορμονικο; ενταξει και εγω ταραζομαι με το παραμικρο αλλα μεχρι να μου μιλησουν οι γιατροι. μετα ολα καλα.

σημερα ειναι η πρωτη μερα μετα πό καιρο που σηκωθηκα πό το κρεβατι χωρις ανακατωσουρες. λετε να τελειωσε αυτο το μαρτυριο; 9/4 εχω τον επομενο υπερηχο με τον γιατρο και 10/4 κανονισα ραντεβου με αγγειολογο. εχω τρελο προβλημα. στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, γυρω στον 9ο ειχα κανει κρσους τοσο στο πισω μερος του γονατου όσο και από κατω (καταλαβαινετε που)! αυτη τη στιγμη ειμαι στον 4ο και ηδη από τον 3ο μηνα πονουσα στο συγκεκριμενο ποδι και από κατω. το δια ταυτα; εχω ηδη κιρσους από κατω και στο ποδι ηδη ψηλαφεις με το δαχτυλο τις φλεβες. θα παω στον αγγειολογο λοιπον να μου πει μην τυχον υπαρχει θεμα θρομβωσης και χρειαστω αντιπηκτικη αγωγη. αυτααααααααααααα...... τι ωραια που ειναι να γραφεις με την ησυχια σου :rolleyes:

σας φιλω!

ΚΑλημερα και απο την βασανισμενη μανα!!!!!

2-4-7!!!!!!!!!!!!!

Νομιζω ολοι καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο ε?

Και χθες εκει που την ταιζα για χιλιοστη φορα σκεφτομουν οτι ισως πρεπει να το παρω αποφαση οτι δεν θα κοιμαται μπας και μπορεσω να ηρεμισω .......Ο ΚΟσμας βεβαια δεν φαινεται να το δεχεται...:tongue::tongue:

ΚΑι σκεφτομαι οτι και σε κανα μηνα θα πρεπει να την βαλω στο δωματιο του Θοδωρη....Εκει με πιανει κρυος ιδρωτας!!!!!Και τα δρομολογια θα με φανε και ο μικρος θα ξυπναει μαζι της!!!!Τελεια ε?

ΚΑι ακομα ενα θεμα που εχω και δεν καταφερα ποτε να το γραψω ειναι οτι εχουμε προβλημα και να την κοιμισουμε πλεον.....Δεν την βολευει η αγκαλια και κουνιεται συνεχεια στο κρεβατι αν την αφησεις κλαιει...πιπιλα δεν δεχεται και ακομα και να την παρει δεν την πιπιλαει.....Οποτε εχω ξεμεινει απο ιδεες στο πως να την κοιμισω....Να μην την κοιμισω τσιριζει και γκρινιαζει και πουθενα δεν της αρεσει.....Να φανταστειτε απο τις τσιριδες εχει βραχνιασει!!!!!!Εχω μαλλον σοβαρο θεμα με την μικρη και δεν εχω καμια ιδεα πως να την βοηθισω...Και τελος αν καταφερουμε το απογευμα να την κοιμησουμε πες π.χ. κατα τις 6 7 το παιρνει σερι και αν δεν την υπνησω δεν ξερω και εγω μεχρι ποτε θα κοιμαται....Δεν ξερω αν κανω καλα επισης που την ξπναω αλλα σκφτομαι αν την αφησω μετα εκτος του οτι χανουμε το μπανιο δεν θα κοιμαται και το βραδυ!!!!!

ΜΑρακι 14 εβδομαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περναει ο καιρος!!!!!λες να τελειωνουν και οι αναγουλες?ΚΑπου τωρα μου φαινεται και εμενα οτι τελειωνουν!!!!!

Καλε πολυ μακρια πας στο γιατρο!!!Ποτε θα σιγουρευτουμε εμεις οτι ειναι αγορι???????????

Που λες αυτο με το κομπρεσερ το εχουμε και εμεις...και το προβλημα δεν ειμαι εγω πως να κοιμηθω...Αλλα η μικρη..που παντα οταν την θηλαζω και αποκοιμιεται τοτε το βαζουμε σε λειτουργια!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Πωωωωωωωω χθες γιορτάζε ο Θεοδωράκος;;;

Ζωή συγνώμη φίλη μου.. Απαράδεκτη.. Και ο άντρας μου με ρώτησε αν έχω καμία θοδωρα θοδωρη και τον αποπηρα ενώ άπλωνε ρούχα..; Αν είχα θα το ήξερες του λέω!!!

Χρόνια πολλα να χερεσαι το παιδάκι σου!!! Ο θεός να του δίνει υγεία σε ολη του την ζωή!!!χαμογελαστο κ ευτυχισμένο !

Πολυ στεναχωρηθηκα που το ξέχασα!! ΑπΑραδεκτη ειμαι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

Ζωίτσα χρόνια πολλά για τον Θοδωράκη σου χθες!!!!

να τον χαίρεστε και να τον καμαρωνετε πάντα!!!

τωρα για τη μικρη με τον ύπνο.....

δε δοκιμάζεις και λίγο κουνημα στο καρότσι και μετα να τη μεταφέρεις στην κούνια???

καλά κάνεις και την ξυπνάς πάντως γιατι αλλιως θα ξαγρυπνάει όλο το βραδυ!

εμένα πάντως τα ωράρια δε μου κανουν εντυπωση....η Βαλ τα ειχε μεχρι να χρονίσει!!!:tongue::tongue::tongue:

συμπι πρωινή πρωινή εεε?????? ελπίζω να το ξεπεράσεις αυτό με τους κιρσούς....

εγω ξύπνησα στις 9:15!!!

αν βάλεις βέβαια οτι η Βαλ γκρίνιαζε μέχρι τη 1 το βραδυ.....καταλαβαίνεις....

περνάμε φάση....ΠΑΛΙ....

γκρίνιααααα.....

ξεκινησαμε να βγούμε χθες το πρωι για καφε....ένα τέταρτο διαπραγματευσεις για να μπει στο αμάξι....να ανέβει μόνη της, να κλαίει γιατι έκλεισα εγω την πόρτα της εισόδου και να την ξανανοίγουμε για να την κλείσει εκείνη....στιγμές απείρου κάλλους....

μετα πήγαμε στην παλτεία, βρηκε κάτι κοριτσάκια μεγαλύτερα....χαρά μεγάλη!!!

χόρτασε παιχνίδι....άντε να την παρουμε να φύγουμε....37 ιστορίες της είπαμε για να αφησει τα κοριτσάκια!!!

μετα γυρίσαμε σπίτι, να μη βγαινει απο το αμαξι....κλάμα και εκεί....

ανεβηκαμε πάνω, έκλαιγε ανευ λόγου 40 λεπτά....

μιλάμε με έφτασε στο αμήν!!!

νομίζω οτι ζουμε τα terrible twos σε όλο τους το μεγαλείο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λιάκι εγω είχα βρει ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό κρεβατάκι στο ΙΚΕΑ....πολύ φθηνό....θα το έπαιρνα αν δε μου έπαιρνε δωρο ο μπαμπας μου αυτό που έχουμε...

στη σελίδα 216-217 του καταλόγου του ΙΚΕΑ θα το δεις....το έχει σε μαυρο στη φωτο αλλά εγω θα το έπαιρνα σε λευκό...

Σοφάκι πόσο τυχερη είσαι που έχεις αυλή!!!!

εγω θα της φτιαξω το μπαλκόνι λίγο να παίζει αλλά και πάλι....δεν είναι το ιδιο...

πάω να μαγειρεψω να βγούμε καμια βόλτα μια και εχει λιακδα πάλι σημερα γιατι απο αυριο πάλι βροχές λέει....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ζωιτσα να χαιρεσαι το θοδωρη σου!παντα πρωτοπορος να ναι οπως τωρα:P

λιακι μην ανησυχεις δε θα ναι κατι αφου στο ειπε η παιδιατρος.

μαρακι λες να ξεμπερδεψες με τις αναγουλες?μακαρι!

κ εμεις ξυπνησαμε χθες και σημερα απ τις 7μιση...ευτυχως εχει καλο καιρο και το χουμε ριξει στις βολτες!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ζωουλα υπομονηηηηηηηη! και εγω με τον Κων/νο τα ειχα αυτα σχεδον μεχρι που χρονιασε για να μην σου πω ότι μεχρι που εκλεισε τα 2 σηκωνομουν στις 3 το πρωι για γαλα ετσι; ελπιζω το 2ο να ειναι πιο συνεργασιμο. η μικρα ειναι γκρινιαρα ως γυναικα και μην απορεις που εχει βραχνιασει από τις φωνες :tongue:. ετσι θα γινεται παντα χα χα χα χα...

τωρα για τον υπνο τι να σου πω. εμενα ενα πανακι ειχε και τριβοταν και ακομα αυτο εχει και σημερα. παρε κανενα βιβλιο Ζωη σχετικο μπορει να σε βοηθησει. τι αλλο δεν ξερω!

καλα Λια μου αρεσουν οι τυψεις σου!

συμπι τα τραβαμε και εμεις αυτα κατα περιοδους. αλλες φορες ειναι αγγελος και αλλες φορες δεν τον κανεις καλα με τιποτα. ανθρωπακια ειναι και αυτα μωρε με ιδιοτροπιες!

DΓειά σας κοριτσάκια! Καταρχήν χρόνια πολλά για τον Θοδωρή! Πάντα υγιής κ καλότυχος! Είχε κ ο αντρούλης μου γενέθλια την Παρασκευή κ έτρεχα γραφείο-σούπερ μάρκετ-υπηρεσίες-παιδικό-αγορά-σπίτι κ μαγείρεμα ολιμερίς για να του ξανακάνω δείπνο έκπληξη. Όταν κατάφερα νσ το σερβίρω με κεριά κ σέα μέα στις 10 το βράδυ αισίως μετά από έναν τρελό μαραθώνιο...έφαγα 5 μπουκιές κ κοιμήθηκα στο τραπέζι....! Ξεπατώθηκα! Την άλλη μέρα τρέχα πάλι μαγαζιά γιατί είχε μεσοβδόμαδα γενέθλια κ η κουμπάρα κ κολλητή μου κ έκανε πάρτυ το σάββατο (ελεύθερη γαρ!) κ καθάρισμα σπιτιού..βάψιμο μαλλιά κ 2 ώρες gym γιατί πήγα μόνο Τετάρτη...κομμααααααατια. Σήμερα βόλτα την Έλλη στην πλατεία με ποδήλατο κλπ άυπνη κ το μεσημέρι..τρελό ΣΚ..Αύριο έχω εξωτερικές δουλειές ελπίζω να πολάβω να ξαναμπώ. Έχω να σχολιάσω κ πολλά δικά σας κ έχω κ νέα δικά μας! Την πέφτω γιατί ξυπνάω 6.15 καθημερινές! Φιλακια

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!!

Ξέρω ξέρω πώς και τόσο πρωινή από το γραφείο! Αυτό είναι ένα από τα νέα μου..Αφήστε κορίτσια άφήνω τη μικρή σταθμό την Παρασκευή το πρωί και μου ανοίγει η διευθύντρια...και μου ρίχνει ΕΝΑ βρισίδι....με πήρε από τα μούτρα και έμηνα με το χαμόγελο της καλημέρας κολλημένο. Που αργείτε συστηματικά!Που δε μας σέβεστε!Που αυτά δε θα τολμούσατε να τα κάνετε στο κανονικό σχολείο! και ένα μάτι να στάζει αίμα μιλάμε. Οι φωνές δε να ακούγονται (από τον πρώτο όροφομέχρι κάτω στον πατέρα μου που με περίμενε απ'έξω! και έχει και ένα "ελαφρύ" προβληματάκι ακοής!) Τα 'χασα...και θέλετε να ξέρετε γιατί; Γιατί όπως είπα και σ'αυτήν Δεν μου είχε ξαναπεί κανένας ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε κανένα χαριτολογώντας "αχ άντε Ελλάκι πάλι καθυστερημένο μας ήρθες"....μιλάμε ΤΙΠΟΤΑ. Και όταν της το είπα και ότι "δεν παρατηρείτε ότι έρχομαι ακριβώς την ίδια ώρα κάθε μέρα? Δεν το κάνω κατά λάθος...άρα? Σας λέω δεν θεωρούσα καν ότι αργώ γιατί δεν μου το έχει καν υπονοήσει ούτε μία δασκάλα (κάθε μέρα κι άλλη) Με ειρωνεύτικε "ναι καλά ότι πείτε" και μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα!!! ΤΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΝ! Ευτυχώς είχα την οργάνωση των γενεθλίων και είπα δε θα χαλαστώ. Αλλά δεν ήθελα με τίποτα σήμερα να δω τα μούτρα τους. Ευτυχώς αυτή δεν ανοίγει την πόρτα. Διευθύντρια βλέπεις... Ποιος ξέρει. Υποθέτω ότι θα έλεγε στις δασκάλες να μας πουν να μην αργούμε (γιατί κάθε πρωί συναντιέμαι στην πόρτα με τουλάχιστον άλλες 4 μαμάδες!) και αυτές έλεγαν ναι και δεν το έκαναν και αυτή νόμιζε ότι εμείς κάνουμε του κεφαλιού μας...τι να πω. Θα με βλέπετε ολίγον ψύχραιμη αλλά λέω...να κάτσω να ασχοληθώ με την "κακομοίρα"? Τι θα βγάλω? Θα πηγαίνω τη μικρή νωρίτερα και από του χρόνου θα πάει σε άλλο τμήμα λόγω ηλικίας. Μη χαλάσω και τελείως το κλίμα. Αυτό που με εντυπωσίασε πάντως είναι ότι με σκηλόβρισε χωρίς να τη νοιάζει για το αύριο. Δεν είναι αφεντικό μου, και είναι χώρος για παιδάκια. Δεν έπρεπε τουλάχιστον να φροντίσει να κρατήσει τις ισορροπίες? Ας μου έκανε μια ήρεμη αλλά σοβαρή συζήτηση στο γραφείο της. Στην πόρτα και τέτοιος τρόπος? Αναγκάστηκα να μην το συνεχίσω εγώ για να κουλάρει το κλίμα. Γιατί αυτή μιλάμε όσο άνετη ήμουν εγώ και χαλαρή όσο της απαντούσα τόσο τούρκος γινόταν! χαχα! Τέλος πάντωναυτά. Πάω να ξαναδώ τα δικά σας και επανέρχομαι να σχολιάσω!

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εγω υπομονή....η Βαλ περνάει τις δύσκολες μέρες της....

και καλά εγω το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία...ο άντρας μου όμως νευριάζει και έτσι αναστατωνει ακόμα περισσότερο τη Βαλ...

τεσπα....που θα πάει....θα έρθουν καλύτερες μέρες!

χθες βγηκαμε για καφεδάκι και με μεγάλη έκπληξη ανακαλυψα οτι φαίνεται οτι είμαι έγκυος!!!

με είδαν 2 κοπέλες που δεν το ηξεραν και με ρωτησαν....καλά τους λέω πως σας ήρθε....

αφού πετάει η κοιλίτσα σου , μου είπαν!!!

κι εγω νόμιζα οτι ημουν και φλατ!!! χαχαχαχααχαχα!!!!

αν έκανα απο τωρα κοιλίτσα....στον 9ο θα την κραταω να μην πέσει!!!

Στέβη τι να πω κορίτσι μου....

με κάνεις και ασιθάνομαι πολυ τεμπέλα με όλα αυτα που κάνεις!!!

μπράβο σου!!!

όσον αφορά τη διευθύντρια στον παιδικό θα πρότεινα να μην το αφησεις έτσι....μια μέρα που θα ξαναπάς την Έλλη, μίλησε της όμορφα και ευγενικά και πες της οτι δε σου άρεσε ο τρόπος που σου μίλησε και στο κάτω κατω πριν πει οτιδήποτε θα έπρεπε να σε ρωτησει γιατι γίνεται αυτη η αργοπορία...όχι να σε πιάσει απο τα μούτρα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καταρχήν νοιώθω πολύ καλύτερα που είπατε τα μεγέθη σας γιατί ανησυχούσα με τη δικιά μου και έχω και μια γιατρό που με πήζει λίγο με το βάρος μας (είναι 14 κιλά 93 ύψος και παπούτσι 24) αλλά το συμπλήρωμα ήξερε να μου το επιβάλει όταν θήλαζα παρότι έπαιρνε έστω ελαφρά βάρος! Να σημειώσω ότι γεννηθήκαμε 2600 αλλά χωρίς πρόβλημα θερμοκοιτίδες κλπ. Είχα βέβαια πολύ πρόβλημα με το θηλασμό, μικρό στήθος και puffy ρόγα και πονούσα σε σημείο που έκλαιγα την ώρα του θηλασμού και μάλιστα σε καθημερινή βάση παρότι σημειωτέον είμαι άτομο που αντέχω τον πόνο. Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά το πάλευα. Μέχρι και μυοχαλαρωτικά υπόθετα κλπ κλπ. κρατήθηκα με προσωπικό κόπο και αφού δοκίμασα κάθε μέσον (πέραν της γνωστής κρέμας για τις θηλές που με έσωσε σε μεγάλο βαθμό γιατί επούλωνε τις πληγές αυθημερόν) και κατέληξα στη σωτήρια αντλία και έφτασα να θηλάζω 6 μήνες. Αν είχα ανακαλύψει την αντλία από την αρχή θα αύξανα γρήγορα την παραγωγή (επειδή από τον πόνο το μωρό έμενε μόνο 10' στο κάθε στήθος) και δε θα χρειαζόταν καθόλου ξένο. Και να σημειώσω ότι η μικρή μου το άδιαζε στο 5' λες και ήταν μπουκάλι! Και έπαιρνε και κανα 50 γρ. τη βδομάδα?(δε θυμάμαι κάθε πότε τα μετράγαμε τότε). Για νεογέννητο με τόσο λίγα κιλά δεν είναι άσχημα! Τουλάχιστον δεν έχανε! Τι να πω, καλή γενικά αλλά "φίλη" εταιριών. Με το παραμικρό πετάει ονόματα εταιριών κρέμες και κορτιζόνες. Αν δεν είχα ένα στοιχειώδες μυαλό...θα το έιχα γεμίσει φάρμακα το παιδάκι μου. Είναι συμβεβλημένη βλέπεις και επείσης σηκώνει πάντα το τηλέφωνο και απίκο. Αυτό όμως με τα φάρμακα και ειδικά με το ξένο στο λαιμό μου έχει κάτσει. Δεν ξέρω πώς τηνέίχα δει. Το χα πάρει πολύ πατριωτικά και ήθελα να τα καταφέρω μόνη μου γιατί έβλεπα ότιέίχα γάλα ρε παιδιά και η μικρή γράπωσε από την πρώτη στιγμή και την άκουγα ότι έπινε γουλάρες. Πονούσα πολύ αλλά είχα αυτή την ικανοποίηση και επίσης πιστεύω ότι το γάλα μας είναι αρκετό από τη φύση για τό παιδάκι μας και τις συγκεκριμένες του ανάγκες. Και ούτε μου έκλαιγε ούτε μου ξυπνούσε. Εκείνη με πίεζε να πάρει πιο γρήγορα κιλά. Και κλάααααααμα εγώ. Τι θέμα άνοιξα τωρα...

Για τα ωράρια του ύπνου που λέτε. Ζωή μήπως ρε συ κοιμάται πολύ άλλες ώρες και χορταίνει? Εγώ τις διατηρώ τα ωράρια κι ας είναι άυπνη. Δηλαδή δε θα την αφήσω να κοιμηθεί μέχρι αργά το απόγευμα. Θα τη ξυπνήσω για να ξαναπέσει το βραδυ νυσταγμένη κι ας μην είχε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ. Από την αρχή φροντίζω να τηρώ τα ωράρια που θα πέσει και θα ξυπνήσει και μετά ο οργανισμός στρώει μόνος του. Μήπως δηλαδή να "παίξεις" με το ρολόι της λίγο. Θα μείνει 1-2 μέρες μισο-άυπνο αλλά θα ρυθμιστεί τελικά. Λέω τώρα...επίσης εγώ όταν μου πέρασε αυτή την κρίση την πήγαινα κι ας έκλαιγε και έκανα τη μέθοδο με τα πεντάλεπτα δεκάλεπτα κλάματος. Μου πέτυχε απόλυτα. Δύο φορές χρειάστηκε να το κάνω και κοιμάται όλη νύχτα και το μεσημέρι 2 ώρες. Επίσης να συνυπολογίσεις ότι μεγαλώνοντας μειώνονται οι συνολικές ώρες ύπνου τους ε? Τέλος λένε καλό είναι να μην τα "δωροδοκείς" μες στη νύχτα με γάλα κλπ φαγητα γιατί μετά το συνηθίζουν και ξυπνάνε και το ζητάνε σε μόνιμη βάση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...