Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εδω....

Πηγαμε σημερα την βολτουλα μας με ον θοδωρη ...αν και κρυο ......

και γυρισαμε..

Η μικρη κοιμαται ο μικρος για ψωνια με τον μπαμπα και εγω ειπα να μην κανω τιποτα αι να εκμεταλλευτω την ηησυχια του σπιτιου!!!!!

Σοφακι απο κερκυρα δενσου φαινεται ρε οτι εισαι τοσο.....Και μαλιστα σε μια φωτο στο facebook που ειστε μαζι με τον αντρα σου δεν φαινεστε να εχετε τοσο διαφορα.....

Η΄το εχω συνηθισει...Γιατι και εγω ειμαι 1.69 και ο Κοσμας 1.89...Οσο να πεις μια διαφορα την εχουμε.......:tongue::tongue::tongue:

Τι εγινε ΜΑρακι μας επιασε το αγχος με το υψος παλι?

Εγω προσωπικα δεν ξερω κανενα αγορι που να μην εχει περασει σε υψος την μανα του οποτε.......Δεν παιζει απλα......

Εμεις σε ποδι παντως σε περασαμε.....:tongue::tongue:

28 και μεχρι το καλοκαιρι στανταρ περνουμε το 29......Απο υψος εχουμε καιρο να μετρηθουμε ομως πριν 2-3 μηνες ειμασταν 1.02 αν δεν κανω λαθος....Απο κιλα αστα να πανε...ΜΕ πολυ υπομονη εχουμε αισιως κρατηθει εδω και κανενα 5 μηηνο στα 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτο σας ΛΕω αμα ποτε συναντηθουμε ολοι μαζι εμεις θα ειμαστε ο Μπουλης της ΠΑρεας.......:tongue::tongue::tongue:

Σημερα εμεις μαγειρευουμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες...αλλα λεω να κανω και ενα κεικ με μηλα για το απογευμα......

Προς το παρων ομως...ΚΑφε ιντερνετ και καθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρε συ έχω καιρό να δω φωτο του Θοδωράκη αλλά νομίζω οτι δεν είναι παχουλός!

το οτι ειναι 18 κιλά δε λέει κατι!

μπορεί να έχει βαρυ σκελετό...

και μην ξεχνάμε το 1,02 ύψος που τωρα μπορεί να ειναι και 1,05!!!

ε δεν είναι ανάπτυξη παιδιού 2,5 ετων αυτη!!!

είναι πολύ ανεπτυγμένο το αγόρι σου!!!

sorry Μαρακι αν ειπα κατι που σε ενοχλησε.....αλλα γενικως λογω των πλανητων οταν λεω κατι τωρα τελευταια ολο ενοχλει.....η ειναι αδιαφορο!!!!

αααα πολυ θα ηθελα να ειναι κορη το σπορι σου.......αλλα και αυτο ενοχλησε οταν ειπα πως ηθελα να γινω νονα του!!!οποτε να ειναι γερο....και δενμας νοιαζει το φυλο

βρε Λενιώ......

πλάκα κάνουμε για όλα!!!

μη στραβώνεις ρε συ....

ξέρω οτι ίσως να μην έχεις την καλύτερη διάθεση αυτό τον καιρό αλλά εμάς σίγουρα τίποτα αποτι λες ούτε μας ενοχλεί ούτε μας είναι αδιάφορο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε Λενιώ......

πλάκα κάνουμε για όλα!!!

μη στραβώνεις ρε συ....

ξέρω οτι ίσως να μην έχεις την καλύτερη διάθεση αυτό τον καιρό αλλά εμάς σίγουρα τίποτα αποτι λες ούτε μας ενοχλεί ούτε μας είναι αδιάφορο!

δεν στραβωσα Σοφακι μου αλλα ειναι αληθεια αυτο που προανεφερα

Εγω Στεναχωριεμαι για τα κιλά της.. Δεν θέλω να ξεφύγει.. Θα θέλα να είναι 1 κιλάκι κάτω.. Αλλα δεν την λες Παχουλη με τπτ!!!

Απο γλυκά πως πάτε;;

Η δικια μου τρώει στάνταρ μέρα παραμερΑ ένα αυγό κιντερ η μια γαλακτοφετα!!γαριδακια κ καραμέλες ποτε.. Άντε 1 φορα το μήνα κανένα γλυφιτζουρι!!

Ρε κορίτσια εδω κ 1 μπορει κ δυο μήνες έχει στο μάγουλο κάτω απο το μάτι ένα σπιρακι μαύρο με τρυπουλα.. Να την πάω σε δερματολογο;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

δεν στραβωσα Σοφακι μου αλλα ειναι αληθεια αυτο που προανεφερα

τι να σου πω Ελενάκι....

δεν ξέρω τι σε κάνει να το πιστευεις αυτό αλλά τουλάχιστον απο την πλευρά μου δεν ισχυει κάτι τέτοιο...

Εγω Στεναχωριεμαι για τα κιλά της.. Δεν θέλω να ξεφύγει.. Θα θέλα να είναι 1 κιλάκι κάτω.. Αλλα δεν την λες Παχουλη με τπτ!!!

Απο γλυκά πως πάτε;;

Η δικια μου τρώει στάνταρ μέρα παραμερΑ ένα αυγό κιντερ η μια γαλακτοφετα!!γαριδακια κ καραμέλες ποτε.. Άντε 1 φορα το μήνα κανένα γλυφιτζουρι!!

Ρε κορίτσια εδω κ 1 μπορει κ δυο μήνες έχει στο μάγουλο κάτω απο το μάτι ένα σπιρακι μαύρο με τρυπουλα.. Να την πάω σε δερματολογο;

ρε συ μια χαρα ειναι για το υψος της!!!

εμεις απο γλυκά δεν το έχουμε ιδιαιτερα....

της δινω 2 φορές την εβδομάδα 2 κομματάκια σοκολάτα υγείας και στο τσακίρ κέφι αν δεν έχω προλάβει να της φτιάξω κάτι για να παρω μαζί να τσιμπησει όταν βγαινουμε έξω, της δίνω κανένα μπισκοτάκι Μιράντα...

γαριδάκια, καραμέλες, γλειφιτζούρια....δεν ξέρει τι είναι!!!

προσπαθω να την κρατησω λίγο ακόμα μακριά απο αυτά...

ξερω οτι θα φάει κάποια στιγμη αλλά όσο μπορω το καθυστερώ!!!

να την πας στο δερματολόγο λέω εγώ...να δεις τι είναι μωρέ....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφια πλακα κανω....μονο για το θεμα της νονας με πειραξε λιγο η αληθεια ειναι!!!!αλλα δεν πειραζει.....

τι σου είχα πει για τη νονά βρε Ελενάκι?????????

ούτε που θυμάμαι!!!

συγνώμη πάντως!!!

δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρησω!!!

θα κάνω λιγότερες πλάκες απο δω και πέρα για να μην παρεξηγούμαι....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

sorry Μαρακι αν ειπα κατι που σε ενοχλησε.....αλλα γενικως λογω των πλανητων οταν λεω κατι τωρα τελευταια ολο ενοχλει.....η ειναι αδιαφορο!!!!

αααα πολυ θα ηθελα να ειναι κορη το σπορι σου.......αλλα και αυτο ενοχλησε οταν ειπα πως ηθελα να γινω νονα του!!!οποτε να ειναι γερο....και δενμας νοιαζει το φυλο

Σοφια πλακα κανω....μονο για το θεμα της νονας με πειραξε λιγο η αληθεια ειναι!!!!αλλα δεν πειραζει.....

ωπα ωπα ωπα ωπα.... τι εγινε εδω; ποις σε παρεξηγησε Ελενακι μου ή ποιος αδιαφορει για σενα; αντε παλι τα παραποναααααααααα..... εγω πιστευω πως ουτε το ενα συμβαινει από αυτα που αναφερεις ουτε το αλλο. απλα εσυ δεν εισαι καλα και τα βλεπεις καπως τα πραγματα. και αυτο δεκτο αλλα μην μας κατηγορεις για κατι σε παρακαλω οκ?

τι σου είχα πει για τη νονά βρε Ελενάκι?????????

ούτε που θυμάμαι!!!

συγνώμη πάντως!!!

δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρησω!!!

θα κάνω λιγότερες πλάκες απο δω και πέρα για να μην παρεξηγούμαι....

ξεχασε το βρε .......δεν παρεξηγω εγω!!!!δεν πειραζει.....αλλα να συνεχισεις να κανεις πλακες...ετσι θελουμε εμεις το Σοφακι.....;)

ωπα ωπα ωπα ωπα.... τι εγινε εδω; ποις σε παρεξηγησε Ελενακι μου ή ποιος αδιαφορει για σενα; αντε παλι τα παραποναααααααααα..... εγω πιστευω πως ουτε το ενα συμβαινει από αυτα που αναφερεις ουτε το αλλο. απλα εσυ δεν εισαι καλα και τα βλεπεις καπως τα πραγματα. και αυτο δεκτο αλλα μην μας κατηγορεις για κατι σε παρακαλω οκ?

δεν ξερω τι εννοεις....αλλα δεν κατηγορησα κανεναν.......!!!!Συγνωμη:(

Διαφημίσεις

ξεχασε το βρε .......δεν παρεξηγω εγω!!!!δεν πειραζει.....αλλα να συνεχισεις να κανεις πλακες...ετσι θελουμε εμεις το Σοφακι.....;)

κοίτα δε θα το συνεχίσω....

καταλαβα οτι παρεξηγήθηκες, βασικά το είπες μόνη σου οτι σε πείραξε, οπότε απλά απο δω και πέρα θα είμαι πιο προσεκτική στο τι σου λέω και πως το λέω....

έτσι δε θα χαλιέται κανένας...;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν ξερω τι εννοεις....αλλα δεν κατηγορησα κανεναν.......!!!!Συγνωμη:(

ελενακι μου εγω σαν κατηγορια το παιρνω οταν μου λενε οτι χωρις λογο και αιτια ειτε παρεξηγω ειτε αγνοω καποιον. αληθεια εχω θιχτει!

χα χα χα χα χα χα χα χα...... κατσε μην ειναι κορη και γελασουμε!

δεν κοροιδευω τους κοντους Σοφακι μου! απλα χαριτολογωντας τους ειπα χομπιτ! παντως σου μιλαω για 1.55 αντρα! οχι πες... εσυ που εισαι 1.58 θα τον κοιτουσες ποτε; ο ψηλος ο αντρας εχει αλλη χαρη (σε αντιθεση με τη γυναικα που μπορει να ειναι αχαρη)!

οσο για το κρεβατι μπραβο μια χαρουλα! μονο μην του ξαναδωσεις ντεπον του παιδιου και εθιστει χα χα χα χα! ξερεις: γαλατακι-ντεπονακι- γαλα! σε πειραζω ετσι;

βρε το καταλαβα!!!!:D:Dπαντως εχεις δικιο...δεν θα γυρνουσα ποτε να κοιταξω αντρα πιο κοντο μου:lol::lol:οσο ωραιος και αν ηταν....φαντασου τι παιδια θα καναμε...χαχχαχαχα:lol::lol::lol:και η ψηλες δεν ειναι αχαρες ....εγω τις ζηλευωωωωωωωωω με τον καλο τροπο....δειχνει αλλιως το ρουχο βρε παιδι μου σε μια ψηλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

XWF8p2.png

Εγω παντως Σοφακι για να τον πεισω να κοιμηθει στο κρεβατι του του εβαλα κατι απο την κουνια του....Δηλαδη του εδεσα στο προσκεφαλι του την παντα να εχει να την βλεπει...Βεβαι εμεις κοιμομαστε παντου αρκει να υπαρχει κουνουπιερα για να γαργαλιομαστε!!!!!!!
Ζωιτσα μου του εβαλα τα σεντονια της κουνιας και το μαξιλαρακι....τις παντες τις ειχα βγαλει απο το καλοκαιπι για να εχει χωρο:D...φοβερο το γυαλι ε????????

δεν του φαινεται βρε για 18 κιλα....που τα εχει βρε?????Παντως πολυ ψηλος ειναι:D:Dβτι επαθε η μικρη και δεν κοιμαται??????

XWF8p2.png

Στεναχωρηθηκα τώρα.. Παρατήρησα στο "κουτακι" της μικρης χνουδακι.. Πήρα τηλ τη παιδιατρο λεει δεν είναι τπτ,, της βάζεις κρέμα μου λέει; Ναι αυτήν την σουντοκριμ, δεν είναι τπτ μου ξανα λέει !! Μήπως ορμονικο ρωτάω όχι λέει!! Τι είναι πάλι αυτο;;

Θα την πάω την μεγάλη σε δερματολογο, ας την δει την Τρίτη η παιδιάτρος που θα ρθει κ αναλόγως τι θα πει.. Είναι ένα μαύρο στίγματακι μικρο, φυσικά κ δεν το χω πειράξει.

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...