Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ok ειμαστε ψηλοι με τον Αρη αλλα ως εχω προαναφερει ο πεθερος μου ειναι 170 και ειναι ο ψηλοτερος από τα αδελφια του! το σοι τους ειναι σαν χομπιτ! εχω δει ξαδερφο (οχι ξαδερφη) 1.55! γι αυτο κραταω μια πισινη!

ααα εγω το μεσημερι που τρωω ειναι η στιγμη που ηρεμω.... σημερα το πρωι εκανα παλι εμετο. ημουν που ημουν χαλια εκανε κακ του το πρωι ο Κων/νος και επουδενι να τον αλλαξει η μανα μου. ηθελε εμενα. "θα κανω εμετο του λεω, με ποναει το στομαχι μου" τιποτα αυτος! εβαζα το μωρομαντηλο στη μυτη και να με ρωταει "μαμα γιατι βαζεις το μαντηλακι στη μυτη σου;"....:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ok ειμαστε ψηλοι με τον Αρη αλλα ως εχω προαναφερει ο πεθερος μου ειναι 170 και ειναι ο ψηλοτερος από τα αδελφια του! το σοι τους ειναι σαν χομπιτ! εχω δει ξαδερφο (οχι ξαδερφη) 1.55! γι αυτο κραταω μια πισινη!

ααα εγω το μεσημερι που τρωω ειναι η στιγμη που ηρεμω.... σημερα το πρωι εκανα παλι εμετο. ημουν που ημουν χαλια εκανε κακ του το πρωι ο Κων/νος και επουδενι να τον αλλαξει η μανα μου. ηθελε εμενα. "θα κανω εμετο του λεω, με ποναει το στομαχι μου" τιποτα αυτος! εβαζα το μωρομαντηλο στη μυτη και να με ρωταει "μαμα γιατι βαζεις το μαντηλακι στη μυτη σου;"....:P

εχεις δικιο...τα παιδια συνηθως κληρονομουν τις αναλογιες των παππουδων καθως και τα κουσουρια.....αλλα δεν νομιζω να ισχυσει αυτο σε σενα.......μπορει το παιδι να μοιασει στην δικη σου πλευρα......:D

παντως ο Κωνσταντινος εχει πετυχημενες αποριες......:tongue:

βρε μια χαρά ψηλός θα γίνει ο Κων/νος!!!!

ξάδερφος 1,55 εεε??? χαχαχαχα!!!!

αχ αυτα τα κακά....να έχεις τις ανακτωσούρες σου, να εχεις και τη μυρωδιά.....:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εχεις δικιο...τα παιδια συνηθως κληρονομουν τις αναλογιες των παππουδων καθως και τα κουσουρια.....αλλα δεν νομιζω να ισχυσει αυτο σε σενα.......μπορει το παιδι να μοιασει στην δικη σου πλευρα......:D

παντως ο Κωνσταντινος εχει πετυχημενες αποριες......:tongue:

βρε μια χαρά ψηλός θα γίνει ο Κων/νος!!!!

ξάδερφος 1,55 εεε??? χαχαχαχα!!!!

αχ αυτα τα κακά....να έχεις τις ανακτωσούρες σου, να εχεις και τη μυρωδιά.....:tongue::tongue::tongue:

γελατε με τον πονο μου ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ! καλα Ελενακι εσυ με αποτελειωσες! παναγια μου ας μοιασει σε εμας το παιδι! τουλαχιστον ο δικος μου ο πατερας ηταν 1.78 :P

γελατε με τον πονο μου ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ! καλα Ελενακι εσυ με αποτελειωσες! παναγια μου ας μοιασει σε εμας το παιδι! τουλαχιστον ο δικος μου ο πατερας ηταν 1.78 :P

εχω τον τροπο μου ομως........παντως να ξερεις ισχυουν αυτα που σου ειπα.....:tongue::tongue::tongue:

ελα μωρε Μαρω....2 μετρα λεβεντης θα γινει ο γιος σου....δεν λες το σπορι μην μοιασει απο κει.....εχεις και αλλο γιο μην ξεχνας....και προικισμενο!!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα:D:Dτι κανετε?????εμεις καλα.

λοιπον ....αφου δοκιμασαμε ολα τα κολπα(παραμυθια.να κοιμηθω μαζι του να κοιμηθει στη μεση στο κρεβατι μας,ω ναι,και δεν επιασε τιποτα κατα τις 11.30 που παραπατουσε απο την νυστα αλλα το ματι γαριδα:(εκανα κατι που δεν εχω ξανακανει ποτε...του εδωσα ντεπον:-(.ετοιμασα και το παρκοκρεβατο ,το πηρα αποφαση οτι δεν θελει το κρεβατι,το βαζω στο δωματιο του και του λεω .<<δεν πειραζει αγαπη μου που δεν το θελεις.ειναι 11.40 θα καθισουμε μεχρι τις 12 και αν δεν τα καταφερεις στο κρεβατι αποψε θα κοιμηθεις στο παρκοκρεβατο και αυριο θα ξαναφερουμε την κουνια>>και πηγα και εκατσα στο σαλονι με τονΤ. μου φωναξε οχιιιιιιιιι κουνια.....δεν του διναμε καθολου σημασια.μπηκε βγηκε 2-3 φορες και την 4 11.45 επεσε στο κρεβατι σκεπαστηκε και ......κοιμηθηκε!!!!!!!!!ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΟΛΗ ΝΥΤΑ ΑΠΟ 11.45 ΕΩΣ ΤΙς 10.00.ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΒΑΣΙΚΑ ΛΙΩΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΩΡΑ...15 ωρες ξυπνιος.αλλα ηταν μια αρχη:D

Μια χαρα αναλογιες η χρυσοβαλαντουλα:D

27 νουμερο παπουτσι εε?????θα γινει λεβεντης Μαρακι:D

ο δικος μου φοραει 25 αλλα τωρα ειδα οτι ειναι ισα ισα αρα για καλοκαιρινα παμε 26...

καλε μην μας κοροιδευται και μας τους κοντους....1.58 ειμαι και οταν παμε καπου με τον Τ βαζω 12ποντο:lol::lol:ειναι 1.82!!χαχαχα ευτυχως δεν μου εμοιασε ο Α. εφτασε το 1 μετρο......

τι μαγειρευεται σημερα????εγω αρακα με αγκιναρες και χοιρινο.για τον Α. μακαρονια με κιμα απο χθες....

XWF8p2.png

Ελενάκι μην της λες τετοια!!!

αρκεί το άγχος που έχει απο μόνη της!!!!

συμπι μια χαρα λεβέντες θα γίνουν και τα 2 αγόρια σου!!!

και θα βρει και ο 2ος μια όμορφη μινιόν νυφή όπως η Βαλ!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λοιπον ....αφου δοκιμασαμε ολα τα κολπα(παραμυθια.να κοιμηθω μαζι του να κοιμηθει στη μεση στο κρεβατι μας,ω ναι,και δεν επιασε τιποτα κατα τις 11.30 που παραπατουσε απο την νυστα αλλα το ματι γαριδα:(εκανα κατι που δεν εχω ξανακανει ποτε...του εδωσα ντεπον:-(.ετοιμασα και το παρκοκρεβατο ,το πηρα αποφαση οτι δεν θελει το κρεβατι,το βαζω στο δωματιο του και του λεω .<<δεν πειραζει αγαπη μου που δεν το θελεις.ειναι 11.40 θα καθισουμε μεχρι τις 12 και αν δεν τα καταφερεις στο κρεβατι αποψε θα κοιμηθεις στο παρκοκρεβατο και αυριο θα ξαναφερουμε την κουνια>>και πηγα και εκατσα στο σαλονι με τονΤ. μου φωναξε οχιιιιιιιιι κουνια.....δεν του διναμε καθολου σημασια.μπηκε βγηκε 2-3 φορες και την 4 11.45 επεσε στο κρεβατι σκεπαστηκε και ......κοιμηθηκε!!!!!!!!!ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΟΛΗ ΝΥΤΑ ΑΠΟ 11.45 ΕΩΣ ΤΙς 10.00.ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΒΑΣΙΚΑ ΛΙΩΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΩΡΑ...15 ωρες ξυπνιος.αλλα ηταν μια αρχη:D

ο δικος μου φοραει 25 αλλα τωρα ειδα οτι ειναι ισα ισα αρα για καλοκαιρινα παμε 26...

καλε μην μας κοροιδευται και μας τους κοντους....1.58 ειμαι και οταν παμε καπου με τον Τ βαζω 12ποντο:lol::lol:ειναι 1.82!!χαχαχα ευτυχως δεν μου εμοιασε ο Α. εφτασε το 1 μετρο......

τι μαγειρευεται σημερα????εγω αρακα με αγκιναρες και χοιρινο.για τον Α. μακαρονια με κιμα απο χθες....

είδες Σοφάκι???

πείσματα έκανε ο Αναστασης απλά γιατί δεν το έχει συνηθίσει το κρεβάτι...

θα δεις οτι μέρα με τη μερα θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα....

βρε δεν κοροιδεύουμε τους κοντούς!!!

πλάκα κάνουμε στη συμπι μου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

κι ο Αναστασης ποδαρα έχει εεε????

χαχαχαχαχα!!!!

εγω έχω φασόλια μαυρομμάτικα σημερα και για τον άντρα μου μακαρόνια κοχύλια με κιμά απο χθες!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

είδες Σοφάκι???

πείσματα έκανε ο Αναστασης απλά γιατί δεν το έχει συνηθίσει το κρεβάτι...

θα δεις οτι μέρα με τη μερα θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα....

βρε δεν κοροιδεύουμε τους κοντούς!!!

πλάκα κάνουμε στη συμπι μου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

κι ο Αναστασης ποδαρα έχει εεε????

χαχαχαχαχα!!!!

εγω έχω φασόλια μαυρομμάτικα σημερα και για τον άντρα μου μακαρόνια κοχύλια με κιμά απο χθες!

το ξερω βρε οτι δεν κοροιδευετε :D:Dφαντασου τι διαφορα εχω με τον αντρα μου που καποιο βραδυ ειαμε παει στο χωριο του και συναντησαμε κατι γνωστους .κρατιομασταν απο το ερι και δεν με καταλαβαν αμεσωςκαι πριν προλαβω να χαιρετησω του λενε <<πιο ειναι αυτο το παιδι που κρατας απο το χερι???>>>χαχαχα:lol::lol:

τρωει η Βαλ. μαυροματικα????αληθεια????ο Α. ουτε να τα φτυσει......μονο φακες.

XWF8p2.png

το ξερω βρε οτι δεν κοροιδευετε :D:Dφαντασου τι διαφορα εχω με τον αντρα μου που καποιο βραδυ ειαμε παει στο χωριο του και συναντησαμε κατι γνωστους .κρατιομασταν απο το ερι και δεν με καταλαβαν αμεσωςκαι πριν προλαβω να χαιρετησω του λενε <<πιο ειναι αυτο το παιδι που κρατας απο το χερι???>>>χαχαχα:lol::lol:

τρωει η Βαλ. μαυροματικα????αληθεια????ο Α. ουτε να τα φτυσει......μονο φακες.

χαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!!

φοβερη ατάκα!!!

ακου ποιό παιδι κρατάς!!!!

τέλειο!!!!

η Βαλ τρωει τα πάντα γενικά!

και ειδικά με τα όσπρια τρελαίνεται!!!

δεν τρωει πραγματα που δεν της αρέσει η υφη τους....

πχ πατζαρια τα βαζει στο στόμα της αλλά σιχαίνεται να τα μασησει....

ενω πατζαροσαλάτα τρωει!

και αυτη της η ιδιοτροπία είναι ο λόγος που ακόμα της δινω τα φρούτα αλεσμένα...

σιχαινεται να μασησει τα φρουτα εκτός της μπανανας...ούτε αχλάδι ούτε μηλο ούτε τίποτα!!!

τα πιπιλάει και τα φτυνει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εδω....

Πηγαμε σημερα την βολτουλα μας με ον θοδωρη ...αν και κρυο ......

και γυρισαμε..

Η μικρη κοιμαται ο μικρος για ψωνια με τον μπαμπα και εγω ειπα να μην κανω τιποτα αι να εκμεταλλευτω την ηησυχια του σπιτιου!!!!!

Σοφακι απο κερκυρα δενσου φαινεται ρε οτι εισαι τοσο.....Και μαλιστα σε μια φωτο στο facebook που ειστε μαζι με τον αντρα σου δεν φαινεστε να εχετε τοσο διαφορα.....

Η΄το εχω συνηθισει...Γιατι και εγω ειμαι 1.69 και ο Κοσμας 1.89...Οσο να πεις μια διαφορα την εχουμε.......:tongue::tongue::tongue:

Τι εγινε ΜΑρακι μας επιασε το αγχος με το υψος παλι?

Εγω προσωπικα δεν ξερω κανενα αγορι που να μην εχει περασει σε υψος την μανα του οποτε.......Δεν παιζει απλα......

Εμεις σε ποδι παντως σε περασαμε.....:tongue::tongue:

28 και μεχρι το καλοκαιρι στανταρ περνουμε το 29......Απο υψος εχουμε καιρο να μετρηθουμε ομως πριν 2-3 μηνες ειμασταν 1.02 αν δεν κανω λαθος....Απο κιλα αστα να πανε...ΜΕ πολυ υπομονη εχουμε αισιως κρατηθει εδω και κανενα 5 μηηνο στα 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτο σας ΛΕω αμα ποτε συναντηθουμε ολοι μαζι εμεις θα ειμαστε ο Μπουλης της ΠΑρεας.......:tongue::tongue::tongue:

Σημερα εμεις μαγειρευουμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες...αλλα λεω να κανω και ενα κεικ με μηλα για το απογευμα......

Προς το παρων ομως...ΚΑφε ιντερνετ και καθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

εχω τον τροπο μου ομως........παντως να ξερεις ισχυουν αυτα που σου ειπα.....:tongue::tongue::tongue:

ελα μωρε Μαρω....2 μετρα λεβεντης θα γινει ο γιος σου....δεν λες το σπορι μην μοιασει απο κει.....εχεις και αλλο γιο μην ξεχνας....και προικισμενο!!!!

χα χα χα χα χα χα χα χα...... κατσε μην ειναι κορη και γελασουμε!

δεν κοροιδευω τους κοντους Σοφακι μου! απλα χαριτολογωντας τους ειπα χομπιτ! παντως σου μιλαω για 1.55 αντρα! οχι πες... εσυ που εισαι 1.58 θα τον κοιτουσες ποτε; ο ψηλος ο αντρας εχει αλλη χαρη (σε αντιθεση με τη γυναικα που μπορει να ειναι αχαρη)!

οσο για το κρεβατι μπραβο μια χαρουλα! μονο μην του ξαναδωσεις ντεπον του παιδιου και εθιστει χα χα χα χα! ξερεις: γαλατακι-ντεπονακι- γαλα! σε πειραζω ετσι;

sorry Μαρακι αν ειπα κατι που σε ενοχλησε.....αλλα γενικως λογω των πλανητων οταν λεω κατι τωρα τελευταια ολο ενοχλει.....η ειναι αδιαφορο!!!!

αααα πολυ θα ηθελα να ειναι κορη το σπορι σου.......αλλα και αυτο ενοχλησε οταν ειπα πως ηθελα να γινω νονα του!!!οποτε να ειναι γερο....και δενμας νοιαζει το φυλο

Εγω παντως Σοφακι για να τον πεισω να κοιμηθει στο κρεβατι του του εβαλα κατι απο την κουνια του....Δηλαδη του εδεσα στο προσκεφαλι του την παντα να εχει να την βλεπει...Βεβαι εμεις κοιμομαστε παντου αρκει να υπαρχει κουνουπιερα για να γαργαλιομαστε!!!!!!!

Σοφιαααααααααα ξεχασα κιολας να σχολιασω τον τυπα τον τελειο με το γυαλι στη Φωτο!!!!!!!!!Μιλαμε για πολυ στυλ ε????????

Λοιπον εγω εχω ενα μικρο προβληματακι με τον υπνο τς μικρης........Πλεον δεν κοιμαται ουτε αγκαλια ολο στριφογυρναει και τωρα μολις ξυπνησε και παω να την παρω....ΘΑ γραψω το προβλημα πιο μετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...