Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια τι κανετε???Λιτσα χαιρομαι που διαβαζω νεα σας παλι:Dζουζουνακι ο Αντρικος σου:Dεμεις δεν το εχουμε καθολου με τις δημοσιες σχεσεις...ντροπαλος. και εδω μια απο τα ιδια Λιτσα μου:-(χρωστανε λεφτα στον αντρα μου απο περυσι το καλοκαιρι ακομα.....ευτυχως που εχει και αλλο εισοδημα διαφορετικα......αστα ...:-(

σημερα ηρθε το καινουργιο κρεβατι μας:Dεφτιαξα και το δωματιο του ....πολυ καλα το εχει παρει για την ωρα....ολο στο δωματιο του ειναι και παιζει στο κρεβατι.ας ελπισουμε οτι σε λιγο που θα παει για υπνο να τα καταφερουμε ευκολα:D:Dθα δειξει....

εμεις εχουμε ξεκινησει δειλα δειλα και του λεμε να μην παιρνει τιποτα απο ξενους και να μην τους ακολουθει......δειχνει να καταλαβαινει.

XWF8p2.png

μεγεια το κρεβατακι σας Σοφάκι!!!

μια χαρα θα κοιμηθει ο Αναστασης!!!

εγω ακόμα δεν της εχω πει τίποτα για τους ξένους....

σιγα σιγα τωρα λέω να αρχισω την "εισαγωγη" με τα παραμυθάκια....

γιατί η Βαλ γενικά όταν της λέω κάτι σε μορφη παραμυθιού, την έχω παρατηρησει οτι το σκέφτεται και το επεξεργάζεται....και πολλές φορές σε άσχετες στιγμές με ρωτάει λεπτομέρειες και θέλει επεξηγησεις....

και δε θέλω να τη φοβίσω κιόλας....

οπότε νομίζω με τα παραμυθάκια καλή αρχη θα κάνουμε....

μακαρόνια με κιμά έφτιαξα αλλά το στομάχι μου παρόλο που πεινάω είναι βαρυ και ασήκωτο....λίγα θα φάω γιατι πάλι χάλια θα γίνω αν φαω κανονικά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχχχ...τελικα δεν κοιμηθηκε.μιαμιση ωρα και τιποτα....αλλα δεν με πειραζει αυτο.αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με το που τον εβαζα στο κρεβατι στο δευτερολεπτο κατεβαινε απο πισω μου και ξανα απο την αρχη:-(δοκιμασα να μεινω καθιστη διπλα του και να τον χαιδευω. παλι σηκωνοταν και πειραζε τα συρταρια και τα πραγματα.ξαπλωσα μαζι του και τιποτα.με κλωτσουσε .επεφτε πανω μου και μου εκανε κουκου με την κουβερτα:lol:.νιμιζω οτι το πηρε σαν παιχνιδι γμτ.και νυσταζε ο καημενουληςαλλα το επιασε υπερενταση:-(

τωρα που παιζει μονος του λεει εφυγε κουνια...αλλου.μηπως βιαστικα βρε κοριτσια και δεν ηταν ετοιμος????.δεν εχει κοιμηθει ποτε σε κανονικο κρεβατι μονο σε κουνια......ερχεται και το βραδυ και δεν ξερω τι να κανω:confused:πως θα τον πεισω να μεινει στο κρεβατι πανω απο 10 δευτερα??????

ο αντρας μου λεει να παμε σε λιγο τζαμπο και να παρουμε πορτακι ασφαλειας να βαλουμε στην πορτα του δωματιου για να μην αλωνιζει και να τον αφησουε και λιγο να κλαψει.......

αλλα δεν θελω ετσι.αφηστε που μετα μπορει και να μην θελει το κρεβατι καθολου η και το δωματιο του.....

μακαρι να μπει καποια και να μου απαντησει......ελενιτσα ,Σοφακι ,Μαρακι,Λια .Ζωη,Σοφια 3.......πελαγωσα βρεεεεεε.....που ειστε????? πειτε καμια ιδεαααααα............

XWF8p2.png

μεγεια το κρεβατακι σας Σοφάκι!!!

μια χαρα θα κοιμηθει ο Αναστασης!!!

εγω ακόμα δεν της εχω πει τίποτα για τους ξένους....

σιγα σιγα τωρα λέω να αρχισω την "εισαγωγη" με τα παραμυθάκια....

γιατί η Βαλ γενικά όταν της λέω κάτι σε μορφη παραμυθιού, την έχω παρατηρησει οτι το σκέφτεται και το επεξεργάζεται....και πολλές φορές σε άσχετες στιγμές με ρωτάει λεπτομέρειες και θέλει επεξηγησεις....

και δε θέλω να τη φοβίσω κιόλας....

οπότε νομίζω με τα παραμυθάκια καλή αρχη θα κάνουμε....

μακαρόνια με κιμά έφτιαξα αλλά το στομάχι μου παρόλο που πεινάω είναι βαρυ και ασήκωτο....λίγα θα φάω γιατι πάλι χάλια θα γίνω αν φαω κανονικά...

ευχαριστω Σοφακι:Dτο ιδιο φαγητο και εμεις σημερα:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!τι κανετε?

λιτσα πολυ χαρηκα που εγραψες νεα σου!μεγαλωσε ο αντρικος θα πει και ποιημα πωπω τι τελεια που θα ναι!!να τον χαιρεσαι λιτσακι!

σοφια μεγεια το κρεβατακι σας!φανταζομαι εχετε παρει προστατευτικο καγκελο ε?τωρα για το πορτακι δε ξερω δεν εχω βαλει...εμενα δε σηκωνοταν το βραδυ μονο τωρα τις τελευταιες μερες το εκανε αλλα ευτυχως κρατησε λιγο η ολη φαση...ισως αν κλεινατε τις ενδιαμεσες πορτες πχ του σαλονιου και της κουζινας να μη μπορει να παει πουθενα?κια ν αεχετε ανοικτη μονο του δωματιου σας?το πολυ πολυ να ερχεται σε σας.

μαρακι πως πας με τις αναγουλες?τωρα που αλλαξες τριμηνο ειναι καλυτερα?

σοφακι σπανια παραπονιεμαι γι ατην ελλη αλλα το χτεσινο δε μου το χε ξανακανει...τοσα νευρα εχει απο τωρα?δηλαδη αργοτερα τι θα κανει?θα μας δερνει?τεσπα ελπιζω οτι ηταν μια κακια στιγμη!

πηγαμε σημερα βολτα στο μαλλ πηραμε παπουτσια γι ατην ελλη αθλητικα και μπαλαρινες ειχε εκπτωσεις βεβαια αλλιως σιγα μη ψωνιζα...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα!!!

αχχχ...τελικα δεν κοιμηθηκε.μιαμιση ωρα και τιποτα....αλλα δεν με πειραζει αυτο.αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με το που τον εβαζα στο κρεβατι στο δευτερολεπτο κατεβαινε απο πισω μου και ξανα απο την αρχη:-(δοκιμασα να μεινω καθιστη διπλα του και να τον χαιδευω. παλι σηκωνοταν και πειραζε τα συρταρια και τα πραγματα.ξαπλωσα μαζι του και τιποτα.με κλωτσουσε .επεφτε πανω μου και μου εκανε κουκου με την κουβερτα:lol:.νιμιζω οτι το πηρε σαν παιχνιδι γμτ.και νυσταζε ο καημενουληςαλλα το επιασε υπερενταση:-(

τωρα που παιζει μονος του λεει εφυγε κουνια...αλλου.μηπως βιαστικα βρε κοριτσια και δεν ηταν ετοιμος????.δεν εχει κοιμηθει ποτε σε κανονικο κρεβατι μονο σε κουνια......ερχεται και το βραδυ και δεν ξερω τι να κανω:confused:πως θα τον πεισω να μεινει στο κρεβατι πανω απο 10 δευτερα??????

ο αντρας μου λεει να παμε σε λιγο τζαμπο και να παρουμε πορτακι ασφαλειας να βαλουμε στην πορτα του δωματιου για να μην αλωνιζει και να τον αφησουε και λιγο να κλαψει.......

αλλα δεν θελω ετσι.αφηστε που μετα μπορει και να μην θελει το κρεβατι καθολου η και το δωματιο του.....

μακαρι να μπει καποια και να μου απαντησει......ελενιτσα ,Σοφακι ,Μαρακι,Λια .Ζωη,Σοφια 3.......πελαγωσα βρεεεεεε.....που ειστε????? πειτε καμια ιδεαααααα............

Σοφάκι διαφωνώ για το πορτάκι....θα αντιπαθησει όχι μόνο το κρεβάτι αλλά και το δωμάτιο του....

ρίξε πολύ μπίρι μπίρι μέχρι το βραδυ, βγάλε και μια ιστορία απο το μυαλό σου για ένα αγοράκι που είναι πια μεγάλο και θα κοιμάται σε μεγάλο κρεβάτι όπως ο μπαμπάς με τη μαμά,κλπ....

εξηγησε του οτι ειναι μεγάλο παιδι και δε χωρούσε πια στην κούνια και πήρατε αυτό το ωραίο κρεβάτι και μπλα μπλα....

σε καμία περίπτωση μην επαναφέρεις την κούνια όμως γιατι θα το χάσεις το παιχνίδι....

ξάπλωσε μαζί του αλλά μην μπεις στο τριπάκι να πιασεις κουβέντα μαζί του....πριν ξαπλώσετε εξήγησε του οτι θα κάνετε νάνι και οτι κι αν κάνει εκείνος να τον αγνοείς και να κάνεις οτι κοιμάσαι για να μπεί στο τριπάκι...

μην απελπίζεσαι ρε συ....

τον εξιταρει το καινούριο και θέλει το χρόνο του να το συνηθίσει....

καλησπερα κοριτσακια!!τι κανετε?

λιτσα πολυ χαρηκα που εγραψες νεα σου!μεγαλωσε ο αντρικος θα πει και ποιημα πωπω τι τελεια που θα ναι!!να τον χαιρεσαι λιτσακι!

σοφια μεγεια το κρεβατακι σας!φανταζομαι εχετε παρει προστατευτικο καγκελο ε?τωρα για το πορτακι δε ξερω δεν εχω βαλει...εμενα δε σηκωνοταν το βραδυ μονο τωρα τις τελευταιες μερες το εκανε αλλα ευτυχως κρατησε λιγο η ολη φαση...ισως αν κλεινατε τις ενδιαμεσες πορτες πχ του σαλονιου και της κουζινας να μη μπορει να παει πουθενα?κια ν αεχετε ανοικτη μονο του δωματιου σας?το πολυ πολυ να ερχεται σε σας.

μαρακι πως πας με τις αναγουλες?τωρα που αλλαξες τριμηνο ειναι καλυτερα?

σοφακι σπανια παραπονιεμαι γι ατην ελλη αλλα το χτεσινο δε μου το χε ξανακανει...τοσα νευρα εχει απο τωρα?δηλαδη αργοτερα τι θα κανει?θα μας δερνει?τεσπα ελπιζω οτι ηταν μια κακια στιγμη!

πηγαμε σημερα βολτα στο μαλλ πηραμε παπουτσια γι ατην ελλη αθλητικα και μπαλαρινες ειχε εκπτωσεις βεβαια αλλιως σιγα μη ψωνιζα...

φιλια πολλα σε ολες!

terrible twos Σοφάκι....νευρα νευρα νευρα....

φάση είναι ωστόσο....θα της περάσει, θα της ξανάρθει....

υπομονή θέλουν....

μεγεια τα παπουτσάκια της Έλλης!!!

εγω πότε θα της παρω παπούτσια βρε παιδί μου που δε λέει να μεγαλώσει το πόδι της????????

1 χρόνο κραταμε το κάθε νούμερο!!!

22 φοράει ακόμα!!!

μας έχει πάρει η νονά μας απο τα Χριστούγεννα 23άρι μπαλαρίνα και την κοιτάμε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερααααα πέρα για πέρα!!!

Καλώς το Λιτσακι μας!!χαθηκες κ εσυ αλλα όσο σε διάβαζα κατάλαβα που καιρός για Ίντερνετ!!Ο αντρικος σου έγινε παληκαρακι, να το χερεσαι Λιτσακι πάντα γερο!!ωραιο το μπλογκ σας.. Άντε περιμένουμε κ περισσότερα θέματα.. Αλήθεια πως κάνουμε έγγραφη, κοίταξα λίγο χθες αλλα δεν έβρισκα!

Σοφάκι τι έγινε; Κοιμήθηκε ο Αναστάσης;; Εγω δεν της έχω πάρει κρεβάτι ακόμη, μετα το Πάσχα το χουμε στο προγραμμα, να δούμε πως θα αντιδράσει κ η δικια μου!! Σοφία απο που το πήρες της βάλ;; Ωραιο, μου άρεσε στην φωτο

Σοφάκι μεγειες τα παπούτσακια της Έλλης μας!! Έχω να πάω πολυ καιρο μολ, ναικ της είχα πάρει κ εγω κ είχε διαλέξει μαύρα με μοβ.. Κόλλησε με αυτα.. Καλα απο παπούτσια έχουμε μπόλικα αφορετα, 23 φοράει, ευρύ ως δεν θα πανε χαμένα ( πιστεύω) θα τα φορέσει η μικρη!! Αλλα πολυ ανάποδη, μην δει καινούργιο παπούτσι, μέχρι να το συνηθίσει δεν της κάνει κιόλας, ότι καινούργιο το φοβάται κιόλας!!

Μιλούσαμε για κιλά των μικρών κ όλο έλεγα να γράψω κ το ξεχνουσα!! 96 πόντοι κ 14 200... Είναι κανένα άλλο όσο η χρυσοβαλαντουλα μου;; ΧαχαχαχΑ

Ελενιτσα ζωή μαριανθη stevy Μαρακι καλημεραααα....

Stevy το βγάλεις το δοντακι;;

Ελενιτσα πηγές οδοντιατρο;;

Ζωηηηη ουουουουουυυυυ που είσαι;;;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

τέλεια μέρα και σήμερα!!!

μου φτιαχνει τη διάθεση!!!

κρίμα που δε μπορώ να βγάλω τη Βαλ μια βολτίτσα ρε γμτ....

δεν πειράζει....αύριο μαζί με το μπαμπά της!

Σοφάκι τι έγινε τελικά με τον Ανασταση??? κοιμήθηκε???

Λιάκι το κρεβάτι της το πήρε ο μπαμπάς μου της Βαλ απο ένα μαγαζί στην Καλλιθέα που το εντόπισε σε μια εκθεση επίπλου στο ΣΕΦ. Αν θες θα τον ρωτησω ακριβως τα στοιχεία!

Γυναικάρα η Χρυσοβαλαντούλα!!!

πωπω σκέφτομαι πόσο αστειο θα ειναι αν συναντηθούμε όλες....πως θα ειναι η Βαλ δίπλα στα δικά σας....1 χρόνο μικρότερη θα δείχνει!!! χαχαχαχα!!!

Βέβαια δε θα προλάβετε να το προσέξετε γιατι θα σας τρελάνει με την πολυλογία της!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!οντως πολυ ωραια μερα η σημερινη!!

σοφια πως ηταν το βραδυ σας?κοιμηθηκε ο αναστασης στο κρεβατι του?

σοφακι θα μαστε 2 με μικροκαμωμενα παιδια...τη δικια μου θα τη περασουν για 18μηνητικο μην ανησυχεις:P καλα στα παπουτσια 21 φοραμε ακομη ειπα να της παρω μεγαλυτερο για να τα φορεσει και πιο μετα αλλα επλεε στο 22 το ποδι της:tongue:

λιτσακι πολυ ωραιο το μπλογκ μπραβο!

λεω να βγω καμια βολτα σημερα...πολυ μ αρεσει αυτη η μερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα σας.....ολα καλα?ωραια μερα σημερα.....επιτελους!!!Λια δεν πηγα οδοντιατρο...ειπια νιφλαμολ πρωτη φορα και με επιασε...αλλα θα πρεπει να το κανονισω.

Ο Μαρινουλης ειναι 99εκ και 16,5κιλα... καλε Σοφακι μην ανησυχεις το κοροτσι σου ειναι μια χαρα...τα δικα μας παρατρεχουν σε αναπτυξη!!!!Για το παπουτσι που λετε ο Μαρινος ειχε κολληησει στο 22 με 23....αλλα τωρα παει το ποδαρι στον ανηφορο.....αν θυμαστε το νουμερο της μαμας ειναι το 42 και 44 στα αθλητικα!!!!!!!ειπε κανεις κατι?

Σοφια2 μεγεια το νεο σας κρεβατι.....θελει υπομονη και να κοιμασαι και εσυ διπλα του για αρχη......Σοφια3 καλοφορετα τα νεα παπουτσακια της Ελλης.........

Λοιπον εγω μεχρι το Πασχα για αρχη και αν δω αποτελεσμα θα το συνεχισω....θα τρωω φρουτα, γαλα, γιαουρτια, σουπες και οτι βραστο υπαρχει σε λαχανικο......δεν μπορω να φαω...και ειναι μια ευκαιρια να ξεφουσκωσω κιολας!!!!ασε που κανω και πιο υγιεινη διατροφη!!!

καλημερααααααααααα!

και για να σας ταπωσω 27 νουμερο του πηρα από Αθηνα αθλητικα του κων/νου :tongue::tongue::tongue::tongue: αμα σας πατησει σας ξενυχιασε! o bigfoot ειναι χα χα χαχα χα

πραγματι φοβερη μερα για βολτουλες! η Βαλ γιατι δεν μπορει να βγει μαζι σου κοπελια βολτα; κατι ξεχναω :confused::confused:

Λια ειναι ψηλη η Χρυσοβαλαντου! σχεδον οση και ο Κων/νος και να φανταστεις οτι ο δικος μου ειναι αγορι!

οσο για τα κυβικα της κορης σου συμπι μην χαλιεσαι, μας αρεσουν οι μινιον. ειναι του χεριου μας μπουα χα χα χα χα χα....

συμπι......27???????????????????????????????????????????????????

αυτό το νούμερο σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς η Βαλ θα το φορέσει στην 3η δημοτικού!!!

δε μπορώ να βγω μόνη μου μαζί της γιατί μένουμε στον 2ο χωρίς ασανσερ και αρκετα κεντρικά τουτέστιν προκύπτουν τα εξής προβλήματα:

άντε και την κατεβάζω κάτω....μετα θα πρέπει να τη βάλω είτε στο καρότσι είτε στο ποδηλατάκι της άρα θα πρέπει να τη σηκώσω...και μετα που θα κυκλοφορούμε επειδη έχει πολλή κίνηση θα με φάει το ανέβα κατέβα στο πεζόδρομιο...και άντε και την πήγα μια γυρα....μετά??? παιδικη δε μπορώ να την πάω γιατι θα θέλει να την ανεβοκατεβάζω απο τις κούνιες, να κάνουμε τραμπάλα,κλπ....ταλαιπωρία μου φάινεται!

και εμένα με έχουν επισκεφθεί ανακατωσούρες και βαρυστομαχιά και δε νομίζω να την παλέψω....

και ας μην ξεχνάμε οτι η Βαλ δεν έχει ξυπνησει ακόμα!!!

πότε να σηκωθεί, να πιεί γάλα, να τη ντυσω να φάει και κάτι....αν βγούμε θα πα΄με να πα΄ρουμε το μπαμπά απο τη δουλειά μόλις σχολάει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λενιώ 44 στα αθλητικά????????????????????????

θα με τρελάνετε!!!!!

μην ξεχάσεις κοπελιά στη διατροφή σου κανένα κρεατάκι....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααααα τωρα καταλαβα! εχεις δικιο!

ανακατωσουρες ε; αργησαν αλλα ηρθαν!

εγω παντως εχω αρχισει να αμφιβαλλω για το αν το ακουσα το παιδι μου τις προαλλες που σας ελεγα. από τοτε δεν ξαναειχα σφιξιματακι εκτος αν ειχα και λογω Κων/νου δεν το αντιλαμβανομαι! τεσπα.... από τους εμετους καταλαβαινω οτι ειναι καλα! μαλλον.... ααααα... ενταξει....

ναι συμπι 27! ελπιζω να το ριξει μποι γιατι αλλιως θα ειναι σαν το Σαρλο!:tongue:

δε θέλω να σε αγχώσω σύμπι αλλά ο Κων/νος δεν παίζει να ρίξει μπόι....με την κληρονομικότητα και μόνο, δεν έχει ελπίδες....:tongue::tongue::tongue:

μυο αρέσει που λες οτι "ελπίζεις"....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

αν δε ρίξει μπόι ο Κων/νος που εχει γονείς την Σκλεναρίκοβα με το Φασούλα, ποιός θα ρίξει καλέεε?????????

ναι ήρθαν οι ανακατωσούρες και οι άτιμες με επισκέπτονται το μεσημέρι που κάθομαι να φάω....βασικά πιο πολυ΄ζαλάδες είναι και μετα ακολοθούν οι ανακατωσούρες....τεσπα....θα την παλέψω....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...