Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο μπράβο πολλά γεννητούρια το καφέ ! Να σας ζήσουν κορίτσια τα μωράκια σας!!Να είναι καλά και να ήσαστε κι εσείς για να τα φροντίζετε.

Ο Ανδρέας μια χαρά , τι ευτυχία να μπορείς να συννενοηθείς με το παιδι σου ε??? Λέμε τα πάντα και παραλέμε κιολας γιατί οτι και να πούμε ο παπαγάλος επαναλαμβάνει , οτιδήποτε..., και ετοιμαζόμαστε να πάρουμε και το πρώτο μασ ποιήμα για την 25η (χεσμένη από τωρα η μαμά).

Ας ήμαστε όλοι καλα στην υγεία μας και για όλα τα άλλα σεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πραγματα από το να προσαρμοστούμε!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα πει ποίημα????????

πεθαίνωωωωωω!!!!!!

φανταζομαι εσυ.....πωπω τέλεια.....

τωρα εχουν γινει παιδακια και η συνεννόηση ειναι απολαυστικη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale είπε:
Καλώστο το Λιτσάκι κι απο δω!!!!

ευχαριστω για τις ευχες!!!

και εσυ όποτε το θελήσεις με το καλό!!!

περαστικά σου!!!!

πολύ όμορφα πρααγματακια ειδα στο μπλογκ....

αναλαμβανετε και σε ποσότητες πχ για βαφτιση???

να σας έχουμε υπόψιν αμα ειναι!!!

μικρό προνήπιο ο Αντρίκος εεε??? είδες??? μεγάλωσαν τα βλασταράκια αμς!!!

Ευχαριστώ αλλά δεν το σκέφτομαι ιδίως τώρα με τίποτα. Δεν ξέρω εσείς στην επαρχία πως την ζείτε την κρίση αλλά εδώ στην Κω..Αθήνα μας είναι δύσκολα , και ποσο περισσότερο όταν τρέχουν και δάνεια!! Ας μην μαυρίζουμε με αυτα...

Χαίρομαι που σου άρεσε το blog μας , τώρα ξεκινήσαμε , για βάφτιση ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί γιατι και ο χρόνος είναι περιορισμένος καθώς και οι 2 μας ήμαστε εργαζόμενες....θα δείξει.

fairytale είπε:
θα πει ποίημα????????

πεθαίνωωωωωω!!!!!!

φανταζομαι εσυ.....πωπω τέλεια.....

τωρα εχουν γινει παιδακια και η συνεννόηση ειναι απολαυστικη!!!

Από τωρα θα αρχίσω να κλαίω από την συγκίνηση!!!!!!!!!!!

Λιτσουυουουουουουου!

τι κανεις; μπραβο στον Αντρικο σου που αλλαζει και ταξη ο Ρομπιν! χα χα χα χα... φοβερος με τη στολη! σας κανανε μειωση μισθου; τουλαχιστον εχεις ακομα δουλεια Λιτσα αστ'ο!

Διαφημίσεις

ρε συ τραβα βιντεακι με το κινητο και βαλ'το μας οκ? εμενα παντως ο Κων/νος αποκλειεται να ελεγε ποιημα μπροστα σε κοσμο!

ασχετο: τρωω φυστικια και δεν πολυ -κανει στην εγκυμοσυνη!

litpot είπε:
Ευχαριστώ αλλά δεν το σκέφτομαι ιδίως τώρα με τίποτα. Δεν ξέρω εσείς στην επαρχία πως την ζείτε την κρίση αλλά εδώ στην Κω..Αθήνα μας είναι δύσκολα , και ποσο περισσότερο όταν τρέχουν και δάνεια!! Ας μην μαυρίζουμε με αυτα...

Χαίρομαι που σου άρεσε το blog μας , τώρα ξεκινήσαμε , για βάφτιση ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί γιατι και ο χρόνος είναι περιορισμένος καθώς και οι 2 μας ήμαστε εργαζόμενες....θα δείξει.

μη νομίζεις....

κι εδω δυσκολα είναι....ίσως όχι τόσο όσο στην Αθήνα αλλά έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα....

τον άντρα μου ήδη τον αφησαν απλήρωτο μια φορά...και φανταζομαι οτι θα ξαναγίνει...ευτυχως παέι καλά η δουλεια που κάνει μόνος του γιατί αλλιως θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα δεδομένου οτι εγω δε δουλεύω....

μακάρι να καλυτερεψουν τα πράγματα συντομα....

litpot είπε:
Από τωρα θα αρχίσω να κλαίω από την συγκίνηση!!!!!!!!!!!

μα είναι ακρως συγκινητικό ρε συ....

να βλέπεις το παιδάκι σου να απαγγέλει....

ελπίζω απο του χρόνου να τα ζησουμε κι εμείς αυτα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

makarinaerthei είπε:
ρε συ τραβα βιντεακι με το κινητο και βαλ'το μας οκ? εμενα παντως ο Κων/νος αποκλειεται να ελεγε ποιημα μπροστα σε κοσμο!

τι σε χαιρομαι που ενω ξερεις οτι δεν κανει συνεχιζεις και τρως......!!!1καλε αντε παρε μια μπουγατσα να χορτασει και το σπορι....:tongue:

ποποποο Λιτσα και εχω παρακολουθω τις βλακειουλες που κανει κατι ωρες και λεω πως αλλαζουν τα σκασμενα απο την μια στιγμη στην αλλη......μπραβο στον Αντρικο που θα πει και ποιημα......ωρε καμαρι η μαμα.....!!!οπως λεει και η Σοφια και εδω ειναι χαλια τα πραγματα.....

Μαραααααααααακι τι κανεις??? Αντε με το καλό να υποδεχθείς το αδερφάκι του Κωνσταντινουλη..

Καλά πάλι καλά που ντυθηκαμε την ΤσικνοΠέμπτη και στην γιορτή του παιδικού γιατί αλλιώς τις απόκριες φοβήθηκε και με την ένταση της μουσικης και με τις ατολές των μεγάλων που αρνιόταν κατηγορηματικα να ντυθεί ,παλι καλα που δεν είχα σκάσει πολλά λεφτα(απο ebay...7 E) για να τα κλαίω.

Σοφακι εμείς έχουν την μείωση λόγω της διαφοράς του αφορολογητου και του επιδοματος αλληλεγγυης και νομίζω ότι έπεται και η συνέχεια. Χτες πηγα δουλεια και μπήκα να πληρωσω τους λογαριασμούς και τελείωσε ο μισθος και είχα να πληρώσω και αλλα 400Ε...καλο ε? Και ο συζηξ ειναι ελευθερος επαγγελματιας .....αστα να πανε

Διαφημίσεις

makarinaerthei είπε:

γιατι δεν κάνει καλέ να τρως φυστικια στην εγκυμοσύνη?????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ο Ανδρέας είνα πάρα πολυ κοινωνικός ...περπαταμε στον δρόμο και χαιρετάει τον κοσμο γεια σας τί κανετε? Του λέω εσύ και ο Παπανδρέου παιδι μου (το εχει το ονομα), Ελενίτσα ο δικος σου ο Ανδρέας έτσι είναι??

Πηγαίνει σε όλους αγκαλιαζει φιλάει...πρεπει να τα κοψουμε λιγο αυτα και να αρχισει να μπαίνει η λέξη ξενος στο λεξιλόγιο μας..........

ελενιτσα!! είπε:
τι σε χαιρομαι που ενω ξερεις οτι δεν κανει συνεχιζεις και τρως......!!!1καλε αντε παρε μια μπουγατσα να χορτασει και το σπορι....:tongue:

εχω φαει ηδη την μπουγατσα μου, μια λουκανικοπιτα και φυστικια. το μεσημερι εχω αρακα και δε θα φαω γι αυτο μπουκωνομαι τωρα :tongue:

litpot είπε:
Μαραααααααααακι τι κανεις??? Αντε με το καλό να υποδεχθείς το αδερφάκι του Κωνσταντινουλη..

Καλά πάλι καλά που ντυθηκαμε την ΤσικνοΠέμπτη και στην γιορτή του παιδικού γιατί αλλιώς τις απόκριες φοβήθηκε και με την ένταση της μουσικης και με τις ατολές των μεγάλων που αρνιόταν κατηγορηματικα να ντυθεί ,παλι καλα που δεν είχα σκάσει πολλά λεφτα(απο ebay...7 E) για να τα κλαίω.

Σοφακι εμείς έχουν την μείωση λόγω της διαφοράς του αφορολογητου και του επιδοματος αλληλεγγυης και νομίζω ότι έπεται και η συνέχεια. Χτες πηγα δουλεια και μπήκα να πληρωσω τους λογαριασμούς και τελείωσε ο μισθος και είχα να πληρώσω και αλλα 400Ε...καλο ε? Και ο συζηξ ειναι ελευθερος επαγγελματιας .....αστα να πανε

και εγω τον εντυσα πειρατη για να παμε στο Ζαππειο και εβαλε τα κλαματα. τραβαγε να του βγαλω τη στολη και να του φορεσω τα ρουχα του! ε τον εγδυσα εννοειται!:P

fairytale είπε:
γιατι δεν κάνει καλέ να τρως φυστικια στην εγκυμοσύνη?????????????

οριστε γιατι:

Το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας συστήνει σε ορισμένες γυναίκες να αποφεύγουν τα φιστίκια ενώ εγκυμονούν. Συμβουλεύεστε να αποφύγετε τα φιστικιά εάν εσείς, ή ο πατέρας του μωρού σας, ή ένα από τα προηγούμενα παιδιά σας έχει κάποια αλλεργική αντίδραση σε κάτι, όπως: έκζεμα, άσθμα, πυρετό από χόρτο (η γνωστή εαρινή αλλεργία με συνάχι, φτέρνισμα, επιπεφυκίτιδα, κτλ), οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση (εξανθήματα, φαγούρα και πρηξίματα) σε τρόφιμα όπως οι φράουλες, τα οστρακόδερμα, ή τα φιστίκια.

Μόνο τα φιστίκια πρέπει να αποφευχθούν, άλλοι ξηροί καρποί, όπως αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια είναι τελείως ασφαλή.

λοιπον κατα τυχη βρηκα και αυτο και κατα συμπτωση αραπικα τρωω. ειδες παιδι μου ο οργανισμος μου; ξερει τι θελει :tongue:

Είστε έγκυος; Tότε φιστίκια αράπικα

Κατά την εγκυμοσύνη αυξάνουν ιδιαίτερα οι ανάγκες σε διάφορα θρεπτικά συστατικά. Aνάμεσα σʼ αυτά είναι και το φυλλικό οξύ. Tο φυλλικό οξύ βοηθά στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύει από την αναιμία και τη θρομβοπενία.

Tα αράπικα φιστίκια είναι καλή πηγή φυλλικού οξέος. Προσφέρουν 145 μονάδες φυλλικού οξέος ανά 100 γρ. Tα φιστίκια τα συναγωνίζονται τα φουντούκια με 71 και τα κάσιους με 69 μονάδες.

Συνδιάστε τα με :

●Προσθέστε λίγα φιστίκια στην ομελέτα με τα λαχανικά που θα ετοιμάσετε.

●Ετοιμάστε ένα γρήγορο γλυκό με αποξηραμένα σύκα, φιστίκια και λίγο μέλι. Πολτοποιήστε όλα μαζί τα υλικά στο μπλέντερ και μετά πλάστε τη ζύμη σε μπαλάκια.

●Αντί για βούτυρο στο ψωμί, χρησιμοποιήστε φιστικοβούτυρο.

●Αν σας αρέσει το ταχίνι, δοκιμάστε το με φιστίκια και λίγο μέλι.

●Φτιάξτε ή αγοράστε παστέλι με φιστίκια και φυσικά σουσάμι.

litpot είπε:
Ο Ανδρέας είνα πάρα πολυ κοινωνικός ...περπαταμε στον δρόμο και χαιρετάει τον κοσμο γεια σας τί κανετε? Του λέω εσύ και ο Παπανδρέου παιδι μου (το εχει το ονομα), Ελενίτσα ο δικος σου ο Ανδρέας έτσι είναι??

Πηγαίνει σε όλους αγκαλιαζει φιλάει...πρεπει να τα κοψουμε λιγο αυτα και να αρχισει να μπαίνει η λέξη ξενος στο λεξιλόγιο μας..........

α ο Αντρίκος σου σαν τη Βαλέρια!!!

δημόσιες σχέσεις κι άγιος ο Θεός!!!

εγω σκέφτηκα να αρχισω να τις βάζω ιδέες για τους ξένους,κλπ μέσα απο τα παραμυθάκια που της λέω τύπου "είπε ο κυριος στη Λουλού έλα να σου δωσω καραμέλες αλλά εκείνη δεν πήγε γιατι δεν επιτρέπεται να παιρνουμε τίποτα απο τους ξένους" και να της μιλήσω πιο ευθέως για το θέμα μόλις κλείσει τα 3 που πιστευω οτι θα καταλαβαίνει καλύτερα....

makarinaerthei είπε:
εχω φαει ηδη την μπουγατσα μου, μια λουκανικοπιτα και φυστικια. το μεσημερι εχω αρακα και δε θα φαω γι αυτο μπουκωνομαι τωρα :tongue:

και εγω τον εντυσα πειρατη για να παμε στο Ζαππειο και εβαλε τα κλαματα. τραβαγε να του βγαλω τη στολη και να του φορεσω τα ρουχα του! ε τον εγδυσα εννοειται!:P

οριστε γιατι:

Το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας συστήνει σε ορισμένες γυναίκες να αποφεύγουν τα φιστίκια ενώ εγκυμονούν. Συμβουλεύεστε να αποφύγετε τα φιστικιά εάν εσείς, ή ο πατέρας του μωρού σας, ή ένα από τα προηγούμενα παιδιά σας έχει κάποια αλλεργική αντίδραση σε κάτι, όπως: έκζεμα, άσθμα, πυρετό από χόρτο (η γνωστή εαρινή αλλεργία με συνάχι, φτέρνισμα, επιπεφυκίτιδα, κτλ), οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση (εξανθήματα, φαγούρα και πρηξίματα) σε τρόφιμα όπως οι φράουλες, τα οστρακόδερμα, ή τα φιστίκια.

Μόνο τα φιστίκια πρέπει να αποφευχθούν, άλλοι ξηροί καρποί, όπως αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια είναι τελείως ασφαλή.

φάε και κάτι βρε συμπι!!!

ε μωρε δεν παθαινεις τίποτα να φας 1-2 φορές φυστικια....φανταζομαι οτι εννοεί τη συστηματικη καταναλωση....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...