Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!! Καλε πολυ μιλατε!! Διαβαζα 2 σελιδες!!!χαχα!!εγω εχω να πω πως στον βασιλη πηρα 20 κιλα( δραμα!) αλλα γεννηθηκε 4! Τωρα ειμαι οσο πριν μεινω εγκυος αλλα ειναι 5 πανω απ το κανονικο μου! Εχει ανοιξει τραγικα και η λεκανη μου η οποια δε μπαινει αλλα ευτυχως δε θα ξαναανοιξει σε επομενη εγκυμοσυνη!!

Μακμαρακι μου μην αγχωνεσαι! Ολα καλα θα ειναι! Οι αριθμοι αλλαζουν δραματικα καθε χρονο λογω του οτι μεγαλωνουμε! Μην τρελλαινεσαι! Ακολουθησε το ενστικτο σου και ολα καλα! Εσυ αποφασιζεις!! Μια κολλητη μου που εκανε στα 30 της λογω υποψιας κυστικης ινωσης δεν το καταλαβε καθολου, δεν πονεσε και ησυχασε κιολας γιατι ολα ηταν καλα!!! Οπως νιωθεις!!

Η ιδεα για το λαδακι φοβερη!! Εμενα η πεθερα μου το κανει με ρακομελο χλιαρο!! Παντως η καλυτερη λυση στο κρυωμα ειναι οι βεντουζες χαχα! Γινεσαι περδικι μετα, αλλα οχι στα παιδια!!Τι σελιδα ειναι αυτη στο φεισμπουκ που λετε; Ποιος ειναι αυτος ο γιατρος;

Παω για μαθημα!! Σας φιλω γλυκα!! Καλο απογευμα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

γραψατε τοσα πολλα που δε θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω χαχαχα

μαρακι μια χαρα ειναι τ αποτελεσματα...τωρα αν εσυ νιωθεις πιο σιγουρη κανοντας αμνιο να τη κανεις...ο γιατρος τι σου ειπε?

ελενιτσα ειδα κ εγω τα φορεματα το πρωτο μου αρεσε πολυ ισως σε αλλο χρωμα ομως.

σημερα η μερα μας ξεκινησε με πεισματα της ελισαβετ δεν ηθελε να πιει το γαλα της το πρωι νευρα και κλαμα να σφιγγεται και να ουρλιαζει...τι ηταν αυτο παλι δε ξερω...πολυ νευρικη μας βγηκε και δε θα τα παμε καλα μου φαινεται...εμενα μ επιασε δυσπεψια χθες το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω πηρα μαλοξ αλλα δε μ επιασε το στομαχι μου χαλια..ελπιζω να μην εχω τα ιδια σημερα...εφαγα κ ενα σωρο σκ@τολοιδια...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

τι ωραια μερα!!!!

τέλεια λιακαδα!!!

κρυουλίζει μεν αλλά οκ!!!

ήλιος να'ναι και όπως να'ναι!!!

τσαμπα το παίνευα χθες το ψαρι!!!

η Βαλ ούτε που το άγγιξε!!!

οτι θυμάται χαίρεται το παιδί μου!!!

την άλλη φορά που το είχα φτιάξει το είχε τσακίσει!!!! άβυσσος....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφάκι έλα βρε...πρώτη φορά κάνεις παραπονάκι για την Έλλη!

ήρθε η ωρα να κάνει κι εκείνη την επανασταση της ε???

υπομονή....τίποτα άλλο!

αχ μη μου λες για δυσπεψία....

κάθε μερα οτι και αν φαω το μεσημέρι μετα το στομαχι μου γίνεται κόμπος...

Μαριάνθη ο παιδίατρος που ανέφερα είναι ο Παπαβέντσης :

http://pediatros-thes.gr/

ο οποίος έχει γραψει και πολύ ωραία βιβλία και γενικά συμφωνω πάρα πολύ με την όλη του αντιμετωπιση σχεδόν σε όλα τα θέματα, οπότε συχνά πυκνα συμβουλεύομαι το σάιτ του και γραφτηκα και στην ομαδα του στο φέις...

Το λαδακι θαυματουργό!!!

απο προχθές το μεσημέρι που της το έβαλα δεν έχει ξαναβηξει!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααα!

τελειος καιρος και εδω αλλα δεν κανει και τοσο κρυο θεωρω!

αααα σημερα θα βγαλω τον μικρο βολτα δεν παιζει κλεισουρα!

Συμπι μπραβο που δεν σου ξαναεβηξε η Βαλ. τι να της εκανε αραγε καλο; η ζεστασια;

εγω παλι δεν κοιμηθηκα καθολου καλα. στις 2.30 ηρθε ο Αρης στο κρεβατι για υπνο (νυχτοπουλι), εκεινη την ωρα ξυπνησα και εγω που με ειχε παρει ο υπνος στο κρεβατι του Κων/νου και αλλαξα κρεβατι. ελα ομως που με επιασε μια τρελη αναγουλα και η ωρα πηγε σχεδον 3.30 για να ηρεμησω συν του οτι ξεκινησε και ο Αρης το ροχαλητο. στις 4.30 ξυπνησε ο Κων/νος και με φωναζε. ξαναξαπλωσα στο κρεβατι του και αποκοιμηθηκα εκει. εχω πονοκεφαλοοοοοοοοοοοοοοοοοο....

δεν ξερω με ποιο τροπο τη βοηθησε ακριβως το λαδακι αλλα εμενα με νοιαζει οτι σταματησε να βηχει!!!!

έχει μπόλικες μυξουλες ωστόσο, οπότε συνεχίζουμε την κλεισούρα....γιατι απόγευμα έχει κρυο για να τη βγάλω...

και για μένα περίεργο το χθεσινό βραδυ!

βασικά τα ξημερωματα...

ειχε κάνει βλακεία ο άντρας μου με την ενδοεπικοινωνία και είχε αλλάξει κανάλι....τουτέστιν...με ξυπνησε το γειτονάκι μας που διψούσε στις 6 το πρωί!!!

βαρεθηκα να σηκωθω να αλλάξω κανάλι και εκεί που πήγε να με παρει ο ύπνος, σηκωθηκε και ο μπαμπάς γειτονας να ετοιμαστεί για τη δουλειά!!!

και είναι και φασαριόζος ο άτιμος....ξύπνησε και την κορη του η οποία πατούσε ένα παιχνίδι με μουσική άκρως ενοχλητική!!!

εγω συνεχιζα να βαριεμαι να σηκωθω να φτιαξω την ενδοεπικοινωνια οπότε ξυπνησα τον άντρα μου!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!

παρολαυτα έχασα 2 ωρες πολύτιμου ύπνου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλο μηνα σωστα!

ηρθε η ανοιξη!

εσεις εχετε ακομα ενδοεπικοινωνια; εμενα μου χαλασε οταν ο Κων/νος ηταν 8 μηνων αν θυμαμαι καλα. απο τοτε κοιμαμαι με τον μισο εγκεφαλο για να τον ακουω :tongue:

την έχω ακομα αναγκαστικά γιατι η απόσταση είναι μεγάλη απο το ένα δωμάτιο στο άλλο συν το γεγονός οτι η Βαλ κοιμάται με κλειστη την πόρτα στα μαυρα σκοτάδια!!!

γιατι παραπονιεμαι τόσες μέρες που τρίζει η άτιμη????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπι και εσυ αλλαζεις καθε πεμπτη εβδομαδα;

σημερα κλεινεις την 10η και εγω την 14η!

παντως με τις ανακατωσουρες εχω παρει μεχρι στιγμης 2,5 κιλα. νομιζω καλα ειναι αρκει να μην ξεφυγω μετα!

καλημερα ομορφιες μου....τι κανετε? καλο μηνα......εδω φοβαται ο ηλιος να βγει.....κουτσοφαινεται!!!!αλλα το κρυο κρυο......εγω παλι ξεραθηκα στον υπνο αλλα ξυπνουσα τακτικα γιατι εχω φριχτο πονοδοντο.......

Διαφημίσεις

συμπι και εσυ αλλαζεις καθε πεμπτη εβδομαδα;

σημερα κλεινεις την 10η και εγω την 14η!

παντως με τις ανακατωσουρες εχω παρει μεχρι στιγμης 2,5 κιλα. νομιζω καλα ειναι αρκει να μην ξεφυγω μετα!

καλά ούτε που το είχα προσέξει!!!

έκλεισα και τη 10η??? μπράβο μου!!!

χαχαχαχαχα!!!!

μια χαρα ειναι τα κιλά βρε!!!

αν μπορείς και θες και να προσεξεις μετά, ακόμα καλύτερα!!!

καλημερα ομορφιες μου....τι κανετε? καλο μηνα......εδω φοβαται ο ηλιος να βγει.....κουτσοφαινεται!!!!αλλα το κρυο κρυο......εγω παλι ξεραθηκα στον υπνο αλλα ξυπνουσα τακτικα γιατι εχω φριχτο πονοδοντο.......

καλημέρα Λενιώ!!!

πονόδοντος....ωχχχχ.....δεν έχω χειρότερο....

πήγαινε στον οδοντίατρο να σε δει να μην υποφέρεις....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό Μήνααααααα ...Καλή Άνοιξηηηηηηηηηηη

Τ ι να πρωτοδω εδω??? Μαρια , Σοφία σας εύχομαι να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη . Άλλες για ενημερώστε με . Γι ατην Ζωή και για την Λία ξέρω ότι έχουν ήδη το δεύτερο , άλλη?

Εχω χαθει αλλα το προγραμμα μου ειναι απλά....γ..μ...ε τα . Τρεχω και δεν φτάνω . Οι απιατήσεις απόπαντού πολλές και λόγω της κρίσης και του πετσοκόματος του μισθού ψάχνουμε απο πού αλλού μπορούμε ν αβγάλουμ εισοδημα.

Το καλό ειναι ότι το παιδάκι μου είναι μια χαρά , σήμερα αλλάζουμε τάξη στον παιδικό και πάμε στο μικρό προνήπιο (μεγάλωσε Χριστέ μου) , ο χειμώνας φέτος ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τις αρρώστιες , αν εξαιρέσεις ότι αυτήν την στιγμή εγώ είμαι ξάπλα με αμιγδαλίτιδα, και γενικα όλα καλά

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Τ ι να πρωτοδω εδω??? Μαρια , Σοφία σας εύχομαι να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη . Άλλες για ενημερώστε με . Γι ατην Ζωή και για την Λία ξέρω ότι έχουν ήδη το δεύτερο , άλλη?

Εχω χαθει αλλα το προγραμμα μου ειναι απλά....γ..μ...ε τα . Τρεχω και δεν φτάνω . Οι απιατήσεις απόπαντού πολλές και λόγω της κρίσης και του πετσοκόματος του μισθού ψάχνουμε απο πού αλλού μπορούμε ν αβγάλουμ εισοδημα.

Το καλό ειναι ότι το παιδάκι μου είναι μια χαρά , σήμερα αλλάζουμε τάξη στον παιδικό και πάμε στο μικρό προνήπιο (μεγάλωσε Χριστέ μου) , ο χειμώνας φέτος ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τις αρρώστιες , αν εξαιρέσεις ότι αυτήν την στιγμή εγώ είμαι ξάπλα με αμιγδαλίτιδα, και γενικα όλα καλά

Καλως ηρθες παλι στην παρεα μας Λιτσακι......εχει δευτερο και η Ευμορφια μας!!!επισης εγκυουλα ειναι και η Σοφια που εχει την Ελλη αν θυμασαι.....

ειναι τρελες οι καταστασεις που ζουμε.......

για πες για τον Αντρικο σου......και εμεις φετος δεν εχουμε αρρωστιες περα απο την Ευη μου που ειχε επιπεφυκιτιδα πριν λιγες μερες.......αλλα κατα τ αλλα καλα......

Καλώστο το Λιτσάκι κι απο δω!!!!

ευχαριστω για τις ευχες!!!

και εσυ όποτε το θελήσεις με το καλό!!!

περαστικά σου!!!!

πολύ όμορφα πρααγματακια ειδα στο μπλογκ....

αναλαμβανετε και σε ποσότητες πχ για βαφτιση???

να σας έχουμε υπόψιν αμα ειναι!!!

μικρό προνήπιο ο Αντρίκος εεε??? είδες??? μεγάλωσαν τα βλασταράκια αμς!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...