Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και βεβαια κοιμομαστ επαλι στο ρηλαξ εδω δίλπα στην μαμα!!!

Δεν διαβασα τα προηγουμενα , τωρα παω!!

Σημερα εβαλα 3 πλυντηρια 1 τα ρπυχα του μπε μπη που ηταν γεματο , 1 αυτα που πηραμε εμεις θες και 1 πετσετες σεντονια!!

Μας πηρε και ο μπαμπας μας τα καινουργια εμβολια που θα κανουμε την αλλη εβδομαδα!!

Και το καλυτερο πατησα κατι και βγαζει αλλαν νταλον ο βρεφοζυγος και πρεπει να το φτιαξω γιατι πως θα το ζυγιζω το καμαρι μου?? τι το ηθελα να πατησω με το ποδι το κουμπι το ζωωον??

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Μακ μου εφυγες κ δεν σε προλαβα!!!!!

Σοφακι κ γω τη γνωμη μου λεω, κ ακριβως επειδη ειμαι δυσπιστη, δεν πιστευω αυτα που μας λενε στα media κ οι φαρμακοβοιομηχανιες, κ προτειμω να δω τι κρυβετε πισω απ αυτα!

Κοριτσια προφυλακτικο ε???? Γμτ! κ μεις με προφυλακτικο το κανουμε, δεν εχει σπασει, αλλα δεν τα βολευομαστε καθολου!Δεν ξερω αν κανουμε κατι λαθος, τι να πω! λες κ ειμαστε πρωταρηδες!! Εμενα με τριβει το λατεξ κ μου προκαλει ερεθισμο.. μου βρωμαει κ του Θοδωρη, ντρεπομαι κ να το πω.. δεν τον βολευει τελοσπαντων, εχουμε παρει 2-3 μαρκες, κ εχουμε προτιμηση σε μια αλλα κ αυτο εχει τα προβληματα του... Ξεκιναμε λοιπον χωρις αυτο, κ στην πορεια το βαζουμε... Τι λεω μεσσημεριατικα!!!!

κοριτσια εμεις με το προφυλακτικο ημαστε μαλωμενοι , απλα προσεχει!! Βεβαια κι εγω παρολο που καναμε λευθερα εμεινα εγκυος μετα απο 15 μηνες!! επομενως δεν νομιζω να γινει τωρα τιποτα ...

τρέμω λοιπόν μια δεύτερη εγκυμοσύνη και με το προφυλακτικό δεν αισθάνομαι καμιά ασφάλεια! όπως λέει η Μαριάνθη δεν το βολευόμαστε! Βλέπω εφιάλτες ότι σπάει...και δεν θα έκανα ποτέ έκτρωση οπότε πάντα πρόσεχα με τα χάπια.

Εσυ αντι να πεσεις ξερη στον υπνο βλεπεις και εφιαλτες παιδι μου?? Καλα για εκτρωση δεν παιζει με τιποτα , με τοσο κοπο εκανα το αντρακι μου και με τοση ελπιδα , δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι τετοιο αν ειναι να ερθει θα ερθει και ας ταλαιπωρηθουμε λιγο παραπανω τι να πω!

Διαφημίσεις

Εμείς με την τρίτη το πετύχαμε...και δεν το είχαμε και άμεσο στόχο. Απλά μετά το γάμο είχα σταματήσει τα χάπια και όποτε ερχόταν το μπεμπάκι...

Απλά τώρα δεν είμαι έτοιμη για ένα δεύτερο, από πολλές απόψεις...πρακτικά δεν έχω καμιά βοήθεια και αν λείψω κι άλλο από τη δουλειά μου, με βλέπω να γδύνομαι από τα καθήκοντά μου και να κάνω θελήματα άλλων...ψυχολογικά αισθάνομαι πολύ μοναξιά μακριά από τους δικούς μου και οι φίλες ανύπαντρες καριερίστες έχουν απομακρυνθεί...ο Γιώργης μου προσπαθεί να με κάνει να νιώσω όμορφα και να μην μένω πολύ μόνη αλλά και αυτός τρέχει όλη μέρα...σωματικά δεν έχω ανακάμψει ακόμα και κουράζομαι πολύ...και τέλος οικονομικά δεν θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε 2 μωρά όσο άνετα μεγαλώνουμε το Νικόλα τώρα...

αν και αυτό είναι το τελευταίο...

Α ρε φιλεναδα εμεις ημαστε στην ιδια μοιρα ...μονο που δεν εχω καοια ιδιαιτερη θεση αλλα λογω ελλειψης προσωπικου και αυτην που εχω ειναι σημαντικη(τωρα το καταλαβαινουν που λειπω!!!και χαιρομαι !!)

Έριξα μια ματιά αυτά που αναφέρατε σχετικά με το θηλασμό…

Ας αρχίσω με τη δική μου εμπειρία. Γέννησα με καισαρική λόγω δυσαναλογίας. Αυτό που με στεναχωρούσε είναι ότι συνήθως στη γέννα με καισαρική το γάλα αργεί να κατέβει… ο γιατρός μου αλλά και η μαία μου, την οποία να έχει καλά ο Θεός, προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν ότι δεν συμβαίνει πάντα κλπ… γιατί το είχα πάρει πολύ βαριά…

6 μόνο ώρες μετά την καισαρική το μωρό μου έπιασε το στήθος και θήλασε… μάλιστα οι δυο κοπέλες που ήταν μαζί μου στο δωμάτιο και οι οποίες γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό θήλασαν μετά από εμένα… από τη 2η κιόλας μέρα όμως έπαθα υπερφόρτωση… το στήθος μου είχε φτάσει κάπου στη μέση της κοιλιάς μου και είχε γίνει πέτρινο, με αφόρητους πόνους.. τσίριζα, έκλαιγα, όταν δεν θήλαζα ήμουν συνέχεια στο ντους με ζεστό νερό και έκανα μαλάξεις με τη μαία μου, ο άντρας μου ήταν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…, έκανα αντλήσεις, έπινα δυόσμο για να σταματήσει η υπερπαραγωγή, θήλαζα αποκλειστικά το μωρό που σημαίνει ότι δεν το έπαιρναν από δίπλα μου παρά μόνο όταν είχαμε επισκεπτήριο… έκανα τα αδύνατα δυνατά. Την 4η μέρα κάπως είχαν καλυτερεύσει τα πράγματα… αλλά το ίδιο μαρτύριο συνεχίστηκε και στο σπίτι τις πρώτες 10 μέρες… Υπήρξαν πολλές φορές που έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω… η μόνη που με στήριξε απόλυτα στην απόφασή μου να συνεχίσω ήταν η μαία μου… ακόμα και ο άντρας μου λύγισε σε κάποιες φάσεις. Θέλει πολύ υπομονή.

Όσο για το mitrotan αρνήθηκα κατηγορηματικά να το πάρω!... και με επιμονή μου ο γιατρός μου συμφώνησε γιατί αφού συνέχιζα αποκλειστικό θηλασμό μου είπε ότι η μήτρα μου θα επανέλθει και χωρίς το φάρμακο… δεν ήθελα παραπάνω φάρμακα εκτός από τα απαραίτητα… ούτε voltaren δέχτηκα. Δεν το παίζω ήρωας απλά ήθελα όσο το δυνατό λιγότερα φάρμακα, αφού άντεχα τους πόνους.

Σχετικά με τους παιδίατρους έχω να πω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι γενικά όλοι οι γιατροί δωροδοκούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες με καθόλου ευκαταφρόνητα δώρα… οπότε μια μάνα που θηλάζει δεν είναι καλή πελάτισσα πρώτον γιατί δεν αγοράζει τη σκόνη που της συστήνει ο γιατρός και δεύτερον έχει ένα παιδί με αντισώματα δλδ λιγότερη ανάγκη από το γιατρό!

Σκοπός μου δεν είναι να θίξω καμία μάνα που δεν θηλάζει. Η κάθε μάνα έχει την δική της εμπειρία και ο κάθε άνθρωπος το δικό του κουράγιο να αντιμετωπίσει καταστάσεις… απλά με αφορμή το θέμα σας είπα να σας πω την ιστορία μου.

Εάν πάλι κάποια θίχτηκε ή νομίζει ότι τα όσα έγραψα είναι προσβλητικά προς το πρόσωπό της ζητώ προκαταβολικά συγνώμη!!!

Πάντα να θυμάστε… Ευτυχισμένη Μάνα = Ευτυχισμένο Παιδί!

Εγω τελικα δεν θηλαζω αποκλειστικα και αυτο γιατι εχω κανει λαθη και το ξερω ,προσπαθω να μην χασει την επαφη με το στηθος ο μικρουλης και να αντλω . Βεβαια με την αντληση καποιες στιγμες με ολο αυτο το προγραμμα που εχουμε βαριεμαι αλλα για το καλο του παιδιου μου..... Καποιες μερες εχω λιγοτερο γαλα και με παιρνει απο κατω αλλα απο την αλλη λεω οσο εχω θα του δωσω.

Στο επομενο αν καποια στιγμη κανω παντος σιγουρα θ αξερω πολυ περισσοτερα και δεν θα μου λεει ο καθενας αηδιες!!!

Επεξεργάστηκαν by litpot

ρε άστα αυτά και πρόσεχε γιατί βλέπω να έρχεται το δεύτερο και να μην καταλάβεις πως και τι :-P

Βρε κοριτσια πως ειναι δυνατον να αντεξει ο οργανισμος μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα??

Διαφημίσεις

Έριξα μια ματιά αυτά που αναφέρατε σχετικά με το θηλασμό…

Ας αρχίσω με τη δική μου εμπειρία. Γέννησα με καισαρική λόγω δυσαναλογίας. Αυτό που με στεναχωρούσε είναι ότι συνήθως στη γέννα με καισαρική το γάλα αργεί να κατέβει… ο γιατρός μου αλλά και η μαία μου, την οποία να έχει καλά ο Θεός, προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν ότι δεν συμβαίνει πάντα κλπ… γιατί το είχα πάρει πολύ βαριά…

6 μόνο ώρες μετά την καισαρική το μωρό μου έπιασε το στήθος και θήλασε… μάλιστα οι δυο κοπέλες που ήταν μαζί μου στο δωμάτιο και οι οποίες γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό θήλασαν μετά από εμένα… από τη 2η κιόλας μέρα όμως έπαθα υπερφόρτωση… το στήθος μου είχε φτάσει κάπου στη μέση της κοιλιάς μου και είχε γίνει πέτρινο, με αφόρητους πόνους.. τσίριζα, έκλαιγα, όταν δεν θήλαζα ήμουν συνέχεια στο ντους με ζεστό νερό και έκανα μαλάξεις με τη μαία μου, ο άντρας μου ήταν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…, έκανα αντλήσεις, έπινα δυόσμο για να σταματήσει η υπερπαραγωγή, θήλαζα αποκλειστικά το μωρό που σημαίνει ότι δεν το έπαιρναν από δίπλα μου παρά μόνο όταν είχαμε επισκεπτήριο… έκανα τα αδύνατα δυνατά. Την 4η μέρα κάπως είχαν καλυτερεύσει τα πράγματα… αλλά το ίδιο μαρτύριο συνεχίστηκε και στο σπίτι τις πρώτες 10 μέρες… Υπήρξαν πολλές φορές που έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω… η μόνη που με στήριξε απόλυτα στην απόφασή μου να συνεχίσω ήταν η μαία μου… ακόμα και ο άντρας μου λύγισε σε κάποιες φάσεις. Θέλει πολύ υπομονή.

Όσο για το mitrotanαρνήθηκα κατηγορηματικά να το πάρω!... και με επιμονή μου ο γιατρός μου συμφώνησε γιατί αφού συνέχιζα αποκλειστικό θηλασμό μου είπε ότι η μήτρα μου θα επανέλθει και χωρίς το φάρμακο… δεν ήθελα παραπάνω φάρμακα εκτός από τα απαραίτητα… ούτε voltarenδέχτηκα. Δεν το παίζω ήρωας απλά ήθελα όσο το δυνατό λιγότερα φάρμακα, αφού άντεχα τους πόνους.

Σχετικά με τους παιδίατρους έχω να πω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι γενικά όλοι οι γιατροί δωροδοκούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες με καθόλου ευκαταφρόνητα δώρα… οπότε μια μάνα που θηλάζει δεν είναι καλή πελάτισσα πρώτον γιατί δεν αγοράζει τη σκόνη που της συστήνει ο γιατρός και δεύτερον έχει ένα παιδί με αντισώματα δλδ λιγότερη ανάγκη από το γιατρό!

Σκοπός μου δεν είναι να θίξω καμία μάνα που δεν θηλάζει. Η κάθε μάνα έχει την δική της εμπειρία και ο κάθε άνθρωπος το δικό του κουράγιο να αντιμετωπίσει καταστάσεις… απλά με αφορμή το θέμα σας είπα να σας πω την ιστορία μου.

Εάν πάλι κάποια θίχτηκε ή νομίζει ότι τα όσα έγραψα είναι προσβλητικά προς το πρόσωπό της ζητώ προκαταβολικά συγνώμη!!!

Πάντα να θυμάστε… Ευτυχισμένη Μάνα = Ευτυχισμένο Παιδί!

και δεν το ξέραμε που είχες τόσο γάλα να φέρουμε και τα δικά μας να φάνε :tongue:

Α καλά φιλενάδα, εγώ πόνο δεν αντέχω! Και voltaren έκανα και amoxil πήρα...ο Νικόλας γεννήθηκε 15:30 και στις 20:00 θήλασε...δυστυχώς άκουσα την ηλίθια μαία και έπλενα τις θηλές και με πλήγωσε πολύ στη μια...αυτό πονούσε πιο πολύ και από τη γέννα :mad: και έκανε να περάσει 1 μήνα!

Για το mitrotan δεν ξέρω (το δίνουν μόνο στην καισαρική;) αλλά ξέρω ότι με το θηλασμό επανέρχεται άμεσα η μήτρα (4-5 μέρες είχα συσπάσεις και τέλος).

Έδωσα ξένο γάλα στο Νικόλα το πρώτο βράδυ γιατί είχε πιει το πρωτόγαλα, δεν είχε κατέβει ακόμα το γάλα και πεινούσε το δεινοσαυράκι!

Την επόμενη μέρα πήγα πάλι να του δώσω να μην πεινάει αλλά αρνήθηκε! Έκλεισε το στόμα και τέλος! Και θήλαζε με μανία να κατεβάσει το γάλα του!

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι και θέμα παιδιού...σε αυτό ήμουν τυχερή...

Βρε κοριτσια πως ειναι δυνατον να αντεξει ο οργανισμος μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα??

επειδή δεν αντέχει ρε φιλενάδα, γι'αυτό σου λέω πρόσεχε! Δεν το ξέρει ο οργανισμός από μόνος του όμως για να εμποδίσει εγκυμοσύνη, οπότε πρόσεχε εσύ :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...