Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μέχρι το καλοκαίρι να τα χάσεις ρε ελενιτσα.... ΚΑι το κοράλι μου άρεσε.. Αν έχεις περιττά κιλά θα σου κάτσει πιο καλα.. Το λευκό όσο κ να πεις προσθέτει.. Πρέπει να είσαι αδύνατη!!

Ποσά φορέματα έχω στην ντουλάπα.. Κάτι 300 αρες.. Μια φορα σε γΑμο βάφτιση κ μετα στην άκρη..αλλα εγω έχω τρέλα με τα μακρυα φορεματΑ..αφου έχω δώσει ήδη σε γνωστές να τα φορέσουν.. Κρίμα είναι.. Καλημέρα Μαρακι Σοφάκι!! Πάω να βάλω το φαγητό κοτόπουλο στήθη με πατατουλες μουσταρδενιες

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αχ και εμενα Λια μου τα μακρυα μου αρεσουν.....αλλα αυτα μου εκαναν κλικ στην σελιδα που μπηκα!!!εννοειτε πως θα κοιταξω και αλλου......και θα προσπαθησω να χασω και τα κιλα......

μιαμ μιαμ......

κανονικοτατα!!!!!!αυτο το λεει και ο Μαρινος....και το "ντόιν" αμα πεφτει κατι κατω....:P

Σοφακι μου καλα?

καλε εγω σχετικα με τα φορεματα μου αρεσε πολυ το δευτερο το κοραλλι....αλλα και το λευκο αλλα ο σωματοτυπος μου δεν νομιζω πως το υποστηριζει.......ειμαι λιγο γουρουνιτσα!!!11:rolleyes:

διαιτα μαζι να κανουμε ελενιτσα......εσυ εισαι και ψηλη και δεν σου πολυφαινεται:D:Dεγω τι να πω.... και κοντη και χοντρη:-(

σημερα μαγειρευω φακες...ακρως διαιτιτικες χεχεχε

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι στη Μεγαλόπολη χιονίζει....σε εσάς τίποτα?????

καλά εγω έχω ελάχιστα ρούχα για καλά....ζητημα 3-4 φορέματα....

έχω και ένα χούι που πετάω ρούχα εύκολα....

μακρυ δεν εχω βάλει ποτέ...καημό το έχω....

αλλά δε μου πάνε καθόλου....

επειδη ειμαι πολύ αδυνατη χάνομαι εκει μεσα!!!

ή τουλάχιστον δεν εχω βρει κατι που να μου αρεσει!!!

ωραίο φαγάκι Λια!!!

γιαμι γιαμι!!!

εγω εβαλα το ψαρακι στο φουρνο....έφτιαξα και την πατζαροσαλάτα!

η Βαλ έφαγε τα φρούτα της και χαζευει με τη μικρη Λουλού...

Σοφάκι θα με περάσεις για τρελή αλλά αν με βάλεις να διαλέξω αναμεσα σε φακές και μπριζόλες, εγω θα διαλέξω τις φακές!!!

τρελαίνομαι!!!!

και αμα εχω συνοδεια καμια τονοσαλάτα και ελίτσες.....χαμός!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αν πας 57 με 62 κιλά θα σου βγάλω φωτο τα φορέματα αν θες να σε βόλεψω με κανένα.. Έχω ένα κοράλι μακρύ πολυ ωραίο,, μια φορα το φορέσα.. Αλλα επειδη είναι φαρδιά γραμμή ίσως σου κάνει κ στα 65..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αν πας 57 με 62 κιλά θα σου βγάλω φωτο τα φορέματα αν θες να σε βόλεψω με κανένα.. Έχω ένα κοράλι μακρύ πολυ ωραίο,, μια φορα το φορέσα.. Αλλα επειδη είναι φαρδιά γραμμή ίσως σου κάνει κ στα 65..

σε ποια το λες?

:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ελενάκι στη Μεγαλόπολη χιονίζει....σε εσάς τίποτα?????

καλά εγω έχω ελάχιστα ρούχα για καλά....ζητημα 3-4 φορέματα....

έχω και ένα χούι που πετάω ρούχα εύκολα....

μακρυ δεν εχω βάλει ποτέ...καημό το έχω....

αλλά δε μου πάνε καθόλου....

επειδη ειμαι πολύ αδυνατη χάνομαι εκει μεσα!!!

ή τουλάχιστον δεν εχω βρει κατι που να μου αρεσει!!!

ωραίο φαγάκι Λια!!!

γιαμι γιαμι!!!

εγω εβαλα το ψαρακι στο φουρνο....έφτιαξα και την πατζαροσαλάτα!

η Βαλ έφαγε τα φρούτα της και χαζευει με τη μικρη Λουλού...

Σοφάκι θα με περάσεις για τρελή αλλά αν με βάλεις να διαλέξω αναμεσα σε φακές και μπριζόλες, εγω θα διαλέξω τις φακές!!!

τρελαίνομαι!!!!

και αμα εχω συνοδεια καμια τονοσαλάτα και ελίτσες.....χαμός!!!

και εγω τις προτιμω απο το κρεας:Dτο ιδιο και ο μικρος...τρωει 2 πιατα...ειναι το αγαπημενο του φαγητο!!!!!και το κοκκινιστο...

ξεκινησε να τα τρωει παλι τα φρουτα η Βαλ.εε???εμενα ουτε να τα δει:-(ευτυχως που πινει ενα ποτηρι χυμο αλλιως......

στο φουρνο με λαχανικα το βαζεις το ψαρακι Σοφακι ???σαν πλακι???

XWF8p2.png

Σοφάκι αυτο το ψάρι είναι ωραίο;; Ακούω το κανείς συχνά.. Φρέσκο το παίρνεις;; Πόσο;;

ειναι πολύ νοστιμο!!!

με λευκό κρέας μέσα και λίγα κόκκαλα!!! και αρκετα μεγάλο! αφού το βαζω διαγωνια στο μεγαλο ταψι του φούρνου για να χωρεσει!

ναι φρεσκο το παίρνουμε....αν δεν κάνω λάθος, επειδη ο άντρας μου πηγαινει συνηθως λαικη, πρέπει να έχει 12 ευρω το κιλό.

ψητο στο φούρνο με λαδολέμονο.....τέλειο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σε ποια το λες?

:rolleyes:

σε μένα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

σε σενα βρε!!!!

και εγω τις προτιμω απο το κρεας:Dτο ιδιο και ο μικρος...τρωει 2 πιατα...ειναι το αγαπημενο του φαγητο!!!!!και το κοκκινιστο...

ξεκινησε να τα τρωει παλι τα φρουτα η Βαλ.εε???εμενα ουτε να τα δει:-(ευτυχως που πινει ενα ποτηρι χυμο αλλιως......

στο φουρνο με λαχανικα το βαζεις το ψαρακι Σοφακι ???σαν πλακι???

και η Βαλ τρελαίνεται για φακές!!!

ευτυχως ναι τα τρωει πάλι....κάνω υποχωρηση βεβαια και βάζουμε ντιβιντι λουλου αλλά προκειμενου να τα φάει.....

μια χαρα ειναι και ο χυμος!

οτι κι αν πινουν ή τρωνε καλό κανει!

εμεις αυριο θα παμε για εξετασεις αιματος οικογενειακως!!!

θα επαναλάβω στη Βαλ σιδηρο, αιμαροκτιη, φεριτινη γιατι πολύ άσπρη την ειδε ο γιατρος....

θα ξανακανω εγω τη ρημαδα την ηλεκτροφόρηση γιατι όλο διφορουμενη μου βγαινει....

θα κάνει και ο άντρας μου ηλεκτροφορηση....

ωραια!!!!

οχι το ψαράκι μόνο λαδακι, αλατακι, ριγανιτσα και μερικές φετες λεμόνι στην κοιλιά του!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...