Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερεεεες:Dτι κανετε?απαισια μερα:(μια μαυριλα.....ειναι ετοιμο να βρεξει....και ενα κρυο....μπρρρρρ φυσαει κιολας.....παλι μεσα το καημενο:-(

Σοφακι ενταξει η Βαλ.με τον υπνο???αντε να δω και τον δικο μου απο αυριο το μεσημερι τι θα κανει:rolleyes::rolleyes:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

κρυο πολύ!!!

δεν βγαινουμε απο το σπίτι με την καμία!!!

απαπαπαπαπαπαπα!!!!

τωρα επιασε και ψιλόβροχο!

βάλτε με και μένα στο κλαμπ με τα σιδέρωτα....είναι απίστευτα πολλά και εκτός του οτι βαριέμαι, όταν στεκομαι όρθια αρκετη ωρα ζαλίζομαι....

οπότε σε 10 δόσεις θα το κάνω το σιδέρωμα!!

καλά χθες το παιδί μου με έκανε αλοιφή....στα πατωματα η φιλενάδα σας....

εδω και μέρες έχει βηχα που την πιάνει όποτε ξαπλώνει....γκουχ γκουχ μεσημέρι βραδυ....τι εισπνοες της έκανα, τι φυτικό σιροπάκι για το βηχα της εδωσα, τίποτα...ο βηχας εκεί...

διαβαζω λοιπόν χθες στη σελίδα του Παπαβέντση στο φέις, που ρωτούσε μια κοπέλα για τον βήχα του παιδιού της, τι να κάνει....και της προτείνουν οι άλλες κοπέλες χαμομηλόλαδο...και λεω δεν το δοκιμάζω???

ε κορίτσια θαυμα!!!

της έβαλα ένα πανακι εμποτισμένο στο θωρακα της και κοιμηθηκε σαν πουλάκι!!!!

και όταν ξύπνησε, τι ήρθε και μου είπε και παραλίγο να τη φάω??????

"μαμά μου σ'αγαπώ πολύ που μου έβαλες λαδάκι να γίνω καλά!"

εντάξει....βούρκωσα....:D

Σοφάκι καλά είμαστε με τον ύπνο ευτυχως!!!

με θέλει κανένα 10λεπτο δίπλα της, της λέω 2 παραμυθάκια και χαιδέυω πλατούλα και μετα με διώχνει!!!

"φύγε μανούλα...δε χωράμε....καληνυχτα!"

χαχαχαχαχαχαχα

Λιάκι η γνωστη σου γιατι τα έκανε τα παιδιά ακριβώς???:confused::confused::confused:

δεν καταλαβα πραγματικά....

δε λέω να θέλεις και λίγο τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο....αλλά αυτη ειναι στο άλλο άκρο....τα παιδιά της την ενοχλούν....

τεσπα....κρίμα για τα παιδάκια....

Μαριάνθη μου θα δεις τεραστια διαφορά όταν θα τον στείλεις παιδικό το Βασιλάκη!!! είμαι σίγουρη!!!

βεβαια μάλλον θα έχετε και θέμα προσαρμογής στην αρχη, με τόση αδυναμία που σου έχει αλλά αυτό ξεπερνιέται!

τι καλό τρωτε σημερα??? νηστευετε???

εμείς όχι!

η μεγαλύτερη νηστεια που μπορώ να κάνω εγω προσωπικά είναι να μη φάω κρέας τη Μ. εβδομάδα...δεν τη μπορώ βρε παιδί μου....αν μου πεις οτι για 7 μερες δεν επιτρέπεται να τρως κάτι, ακόμα κι αν αυτό το κάτι δε μου αρέσει εγω θα το φαω!!! χαχαχαχαχαχαχαα!!!!

ψαράκι μυλοκόπι έχω στο φούρνο σημερα με πατζαροσαλάτα και πατατούλες!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Σοφακι μιλαμε ελιωσα εγω που το διαβασα οχι εσυ που εισαι η μανουλα :P. τι καλο τι τρυφερο παιδακι! μπραβο συμπι μου, πολύ καλη δουλεια :wink:

αλλα καλα εγω πεθανα και με το "δε χωραμε" χα χα χα χα... εμενα ο δικος μου με θελει διπλα του μεχρι να κοιμηθει και αν ξυπνησει μεσα στη νυχτα και δε με βρει με φωναζει μεχρι να ξαναπαω! οταν δε φευγει ο Α για αθηνα μου το ξεκαθαριζει: "αποψε κοιμηθουμε κεβατι μαμα-μπαμπα". θα εχω προβλημα λεμεεεεεεεεεε....

τεσπα. συννεφια με ψιλοβροχο και κρυο και εδω!

ανακατωσουρες εχω ακομα ιδιαιτερα το πρωι πριν φαω το πρωινο μου, το μεσημερι πριν το μεσημεριανο μου και το βραδυ πριν και αφου φαω :) ωραιααααααα....

ααα Σοφακι το χαμομηλολαδο το εβαζα και εγω στην κοιλιτσα του Κωνσταντινου με τους κολικους. το ζεσταινεις το χαμομηλακι ετσι; παντως μαλλον εχει θεμα με την υγρασια η μικρα και κοιτα την και για αλλεργικο ασθμα.

εγω σημερα εχω μπριζολες χοιρινες με πατατουλες τηγανητες, μακαρονακια για Κων/νο και θεοπικρα ραδικια με λεμονακι!

καλημερα!

Σοφακι μιλαμε ελιωσα εγω που το διαβασα οχι εσυ που εισαι η μανουλα :P. τι καλο τι τρυφερο παιδακι! μπραβο συμπι μου, πολύ καλη δουλεια :wink:

αλλα καλα εγω πεθανα και με το "δε χωραμε" χα χα χα χα... εμενα ο δικος μου με θελει διπλα του μεχρι να κοιμηθει και αν ξυπνησει μεσα στη νυχτα και δε με βρει με φωναζει μεχρι να ξαναπαω! οταν δε φευγει ο Α για αθηνα μου το ξεκαθαριζει: "αποψε κοιμηθουμε κεβατι μαμα-μπαμπα". θα εχω προβλημα λεμεεεεεεεεεε....

τεσπα. συννεφια με ψιλοβροχο και κρυο και εδω!

ανακατωσουρες εχω ακομα ιδιαιτερα το πρωι πριν φαω το πρωινο μου, το μεσημερι πριν το μεσημεριανο μου και το βραδυ πριν και αφου φαω :) ωραιααααααα....

ααα Σοφακι το χαμομηλολαδο το εβαζα και εγω στην κοιλιτσα του Κωνσταντινου με τους κολικους. το ζεσταινεις το χαμομηλακι ετσι; παντως μαλλον εχει θεμα με την υγρασια η μικρα και κοιτα την και για αλλεργικο ασθμα.

εγω σημερα εχω μπριζολες χοιρινες με πατατουλες τηγανητες, μακαρονακια για Κων/νο και θεοπικρα ραδικια με λεμονακι!

δε με έχει συνηθισει σε τέτοιες εκδηλωσεις αγαπης το παιδι μου και τι να πω....αλοιφη....τελος!!!

ναι η πονηρω....όσο με θέλει δίπλα της, με φιλάει και μου λέει χαδεψε με....όταν βαρεθεί....φυγε δε χωράμε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

ενταξει μωρε ο Κων/νος ειναι άλλη περίπτωση....εσένα φευγει και ο Α και κολλάει πάνω σου το παιδί....

το πολύ πολύ να γεννησεις και να κοιμασαι στο διπλό με τον κων/νο και το νινί δίπλα στην κούνια!!!

το χαμομηλόλαδο που έλεγαν οι κοπέλες, δεν ήταν με βρασμένο χαμομήλι!

σε ένα μπρίκι με λίγο λάδι, τσιγαριζεις ελαφριά μια μικρη χούφτα χαμομήλι...αυτο το λαδακι χρησιμοποιείς!

δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο γιατι εγω πρωτη φορά το άκουσα!

όσο για την υγρασία....νυχθημερόν δουλεύει ο αφυγραντηρας στο δωμάτιο της Βαλ, απλά για να την έχω στα επίπεδα του 40-50%....αν δε βάλω αφυγραντηρα χτυπάει 70άρια η υγρασία...

εγω ρε γμτ τίποτα δεν έχω εκτός απο συχνοουρία!!!

ενταξει με πιάνει ανακατωσούρα και ζαλάδα όταν πίνω το σίδηρο αλλά το χάπι φταιει όχι η εγκυμοσύνη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

το λαδακι ηθελα να πω ότι ζεσταινει και μπερδευτηκα! ναι το ιδιο λεμε!

καλα τι αλλο θελεις εσυ από συμπτωματα; μια χαρα δεν εισαι; ημαρτον παναγια μου! εγω αμαν κανω να γλιττωσω από τις ανακτωσουρες και εσυ θελεις να αποκτησεις. απα παααα.... εγω απλαι που θελω να το ξανακουσω το μωρο μου και δεν μου κανει τη χαρη; δεν το ξανα-αισθανθηκα :-( ετσι μου'ρχεται να χτυπησω υπερηχο σε μια φιλη μου!

το λαδακι ηθελα να πω ότι ζεσταινει και μπερδευτηκα! ναι το ιδιο λεμε!

καλα τι αλλο θελεις εσυ από συμπτωματα; μια χαρα δεν εισαι; ημαρτον παναγια μου! εγω αμαν κανω να γλιττωσω από τις ανακτωσουρες και εσυ θελεις να αποκτησεις. απα παααα.... εγω απλαι που θελω να το ξανακουσω το μωρο μου και δεν μου κανει τη χαρη; δεν το ξανα-αισθανθηκα :-( ετσι μου'ρχεται να χτυπησω υπερηχο σε μια φιλη μου!

με αγχωνει η τόση ησυχια βρε παιδι μου!!!!

και μου αρεσει που μου ειπε ο γιατρός μου:

"τωρα στο 2ο είσαι πολύ πιο χαλαρή εεε?"

ουουουουουου τι να σου πω γιατρέ....

μου ερχεται να πάω να παρω εκείνο το μηχανηματακι που το βάζεις στην κοιλιά και ακούς την καρδούλα του μωρού....μίνι υπέρηχος!!!

εσένα σου έδωσε το παρόν το μπεμπε οτι όλα οκ....ε περίμενε τωρα λίγο ακόμα να μεγαλώσει πιο πολύ, να κάνει τα χορευτικά του καλύτερα!!!

μην κάθεσαι και κάνεις πολλούς υπέρηχους ρε συ!

λένε δεν κάνει....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι μωρε και εγω ετσι νομιζω για τους υπερηχους απλα επειδη θα χασω εναν υπερηχο και θα παω περιπου 20η εβδομαδα (9-4) γι αυτο! τον Μαρτιο που επρεπε να παω κανονικα μου ειπαν να μην παω για να μην με ταλαιπωρουν λογω απόστασης!

ε τότε αλλάζει το πράγμα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

να πας να πας!!!

εγω σκέφτομαι πως θα κάνουμνε την αυχενικη με τη Βαλ παρούσα!!!

θα τον ζαλίσει το γιατρό πάλι με την πολυλογία της και θα μετράει άλλα ντ'άλλων!!!!

άσε που μετα θα θέλει πάλι κι εκεινη υπερηχο!!!:tongue::tongue::tongue:

πωπω επειγόντως πρέπει να παραγγειλω ενδοεπικοινωνία....τρίζει ελεεινά η κικο....μου έχει σπάσει τα νευρα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω και εγω μια ασπρη πορτοκαλι της κικο πρεπει να ειχα. ασπρη με πορτοκαλι κουμπακι ειναι η δικη σου;

όχι εμενα ειναι όλη πορτοκαλί!!!

και απο τα 5 ατομα που ξερω οτι εχουν την ιδια, οι 3 έχουν το ίδιο πρόβλημα....

είχα διαβασει οτι εχουν βγει ελαττωματικές και αν το αναφερεις στην κικο στην αντικαθιστούν αλλά εγω το πήρα χαμπάρι 7 μηνες αφότου την ειχα αγοράσει οπότε δε νομίζω να γινόταν κάτι....βλακεία μου βεβαια που δεν τους πήρα εστω ένα τηλ...

το αστειο ειναι οτι όταν αλλαζω καναλι ακουω πεντακαθαρα τους απο κατω μας!!! αν ήταν η κουνιαδα μου στη θεση μου, θα προτιμούσε να την εχει στο άλλο καναλι για να κρυφακούει τους απο κάτω παρα να ακούει το παιδί της!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και εγω στο καναλι 1 ακουγα αλλους και χρησιμοποιουσα το 2!

http://www.welovetoys.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&cat=407&gclid=CJK46M_swq4CFcIntAodFnSNVg#/product/vrefika/g10-06516-chicco-endoepikoinonia-analogiki

αυτη ηταν!

καλημερα σαςςςςςςςςς τι κανετε?εγω αραιο χιονιζει.....αλλα τοπρωι ειχε εναν παγο αλλοπραγμα -10 βαθμους!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι

παναζια μου (που λεει και ο Κων/νος μου!)!!!!!!!!

τι λες βρε Ελενιτσα; τα σχολεία λειτουργουν;

παναζια μου (που λεει και ο Κων/νος μου!)!!!!!!!!

τι λες βρε Ελενιτσα; τα σχολεία λειτουργουν;

κανονικοτατα!!!!!!αυτο το λεει και ο Μαρινος....και το "ντόιν" αμα πεφτει κατι κατω....:P

Σοφακι μου καλα?

καλε εγω σχετικα με τα φορεματα μου αρεσε πολυ το δευτερο το κοραλλι....αλλα και το λευκο αλλα ο σωματοτυπος μου δεν νομιζω πως το υποστηριζει.......ειμαι λιγο γουρουνιτσα!!!11:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...