Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι μου αλλαζω πανα την μικρη....

Μπα τελικα δεν θα την βαλω σε προγραμμα......

ΘΑ περιμενω μηπως με το μπιμπερο πιασει και πιπιλα.....

δεν εχω κουραγιο να την ακουω να κλαιει....Εμεις πετσακια δεν κατεβαζουμε και ανατριχιαζω και στην ιδεα μονο......

Σιδερο και εγω πολυ!!!Σκεψου οτι η ντουλαπα των μικρων ειναι αδεια......:tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω εχει τρελλοοοοοοοοοοοοοοο αερα ....εχει σηκωσει τα παντα...σε λιγο θα παρι και εμας μαζι:mad:

με ποναει το στομαχι μου απο τα ξημερωματα γμτ...ελπιζω να μην ειναι καμια ιωση και κολλησω και το αντρακι μου:-(:sad:

παω στο φεισμπουκ να παιξω λιγο πριν ξυπνησει:D

XWF8p2.png

Σοφακι μου αλλαζω πανα την μικρη....

Μπα τελικα δεν θα την βαλω σε προγραμμα......

ΘΑ περιμενω μηπως με το μπιμπερο πιασει και πιπιλα.....

δεν εχω κουραγιο να την ακουω να κλαιει....Εμεις πετσακια δεν κατεβαζουμε και ανατριχιαζω και στην ιδεα μονο......

Σιδερο και εγω πολυ!!!Σκεψου οτι η ντουλαπα των μικρων ειναι αδεια......:tongue::tongue::tongue::tongue:

χα και εγω το ιδιο.....δεν εχω ρουχα να του βαλω.....απαισια νοικοκυρα:tongue::tongue::tongue:

ο παιδιατρος δεν σου εχει πει να το καθαριζεις???

XWF8p2.png

Έτσι θα κάνω και εγω.. Με το κρέας μοσχάρι.. Γιατι το κοτόπουλο βράζει γρήγορα!! Ρε σοφακι έχω πάρει ΧΥΤρα κ την έχω χρησιμοποιήσει δυο φορές.. Απαράδεκτη είμαι.. Δεν ξέρω έχω συνηθίσει να μαγειρεύει στη κατσαρόλα!!μη μιλάς για σίδερο, ευτυχώς έχουν ρούχα τα παιδιά.. Της χρυσοβαλαντουλασ οι πίτζαμεσ είναι ασιδερωτες κ ένα πλυντήριο άσπρα πετσετες περισσότερο,,αλλα τώρα βαριέσαι.. Αύριο κ εγω

Τα δικα μου κοιμούνται κ τα δυο.. Η μικρη μόνο είναι λίγο ανήσυχη κ έχει αέρια.. Τι να την πείραξε.. Ίσως τα πουρακια που έφαγα πρωι πρωι;;

Ζωή εγω για τα παιχνίδια δεν την μαλώνω.. Κάθεται παίζει μονη της κ κάποια στιγμή ίσως θυμωσει με κάποιο κ το πετάει.. Ντα Ντα κ φεύγει!! Θεωρώ πως είναι μέσα στο παιχνίδι.. Σήμερα έριξε το γάλα με τα κόρνερ φλεικς στο τραπέζι.. Δεν είδα αν το κανε επίτηδες, έτρεξε κ ζητούσε μαντίλακι.. Μετα είδα, ήθελε να καθαρίσει.. Της λέω δεν πειράζει,, θα τα μαζέψουμε μαζι!! Αν το φτιάχνει όμως επίτηδες θα της το παίρναμε με την μια!!!

Ζωή το πουλάκι της μπεμπας( κουτακι το λέμε εμείς) το καθάριζε θα προσεκτικά απο μέσα εεε;; Γιατι υπάρχει φόβος να κλείσει.. Σου δείξε ο παιδιάτρος;; Μερικοί λένε δαν το πείρα ζούμε καθόλου.. Αλλα όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο ανέλαβε ο άντρας μου την αλλαγή παμπερς λόγω εμετων κ της χρυσοβαλαντουλασ είχε κλείσει, με μπατονεταα το άνοιξε η παιδιάτρος κ επι μια βδομάδα έκλαιγε στα τσισα της..ετσουζε!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Πριν μια βδομάδα ισωσ κ παραπανω συνάντησα μια κοπέλα ψιλό γνωστή νου.. 2 παιδάκια κ αυτη το μικρότερο 5 μήνες μεγαλύτερο απο την μπεμπα... Συζήτηση για τα παιδιά.. Με ρωτάει δουλεύεις;; Της λέω όχι.. Κ πως αντεχεισ μου λέει ολη μέρα σπίτι με τα παιδια... Εεε της λέω οι περισσότερες ώρες περνάνε ευχάριστα.. Λίγο το απόγευμα μου βγαίνει η κούραση αλλα έρχεται ο άντρας μου κ με ξεκουράζει!!! Ααααααα μου λέει εγω δεν θα άντεχε, να φανταστείς δουλεύω 8 το πρωι, ξυπνάει απο της 6 να ετοιμάστω να πιω καφε κ φεύγω τρέχοντας.. Γυρίζω αργά το απόγευμα όταν η κοπέλα τα έχει κάνει μπάνιο ήδη... Δουλεύει για να πληρώνει καθαρίστρια κ νταντα.. Δαν την νοιάζει αν δείνει όλα τα λεφτα εκει αρκεί να φεύγει απο το σπίτι!!!

Τα συμπεράσματα δικα σας!!!

Οκ όλες έχουμε την ανάγκη να φύγουμε.. Να πάμε κάπου να πιούμε ένα καφε... Αλλα να πιάσω δουλεια επίτηδες γιατι δεν αντέχω να κάθομαι με τα παιδια μου σπίτι είναι υπερβολικό να το πω;; Απαράδεκτο;;είναι δυνατόν να μην θέλεις να κάτσεις να παίξεις με τα παιδάκια σου!;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ξέρω πολλές μανουλας που δουλεύουν γιατι πρέπει να δουλέψουν.. Κ ψάχνουν να βρουν ώρες να αφιερώνουν στα παιδια!!φυσικα εύχονται να μην δούλευαν ποτε...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Stevy θα το βγάλεις το δόντι τελικα;;; Πως είσαι;; Περαστικά κοπέλα μου!!! Εγω απο βδομάδα τώρα, έχει ηρεμήσει αλλα δεν το Ρισκάρω!! Όταν το πήρα απόφαση να το βγάλω την Πέμπτη αρρώστησε ο γιατρός.. Γκαντεμιααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λια τι κανετε?? τι να πω για την γνωστη σου????οποιος θεωρει βαρος τα παιδακια καλυτερα να μην τα κανει!!!!αυτο μονο θα πω και τιποτα αλλο:mad:

ακομα κοιμουνται τα δικα σου ????προσπαθω να ξυπνησω εδω και ενα τεταρτο τον Ανασταση αλλα μπααααα...δεν ακουει καν....παλι 12 θα φτασουμε το βραδυ:tongue:

XWF8p2.png

Τελειωσε η ξεκουραση.....

Λιακι την μικρη την καθαριζουμε ναι.....μας εδειξε η παιδιατρος πως....Τον μικρο σε καθε επισκεψη βλεπει το πουλακι του δεν μας εχει πει ποτε τιποτα......και μεχρι τωρα φτου φτου δεν ειχαμε προβλημα....Μην με αγχωνεται βρε κοριτσια!!!!Γινομαι πραγματικα παρανοικη οταν αγχωνομαι!!!!!

Η μικρη μας ολη την ωρα τσιριζει....Δεν ξερω τι να την κανω....Πολυ τσιριδα πια......

Για την γνωστη σου θα πω αν ηταν ετσι γιατι εκανε παιδια?Ας εκανε η νταντα της παιδια.....Να μην ακουω βλακειες....

Σοφακι οντως κατι λαθος εκανες με το τικερακι....

Λιακι εννοειτε οτι δεν τον μαλωνουμε οταν νευριαζει με τα παιχνιδια του....Λεω για οταν τον μαλωνουμε για κατι και αυτος πεταει πραγματα απο τα νευρα του...

Καλα και εμεις χθες ειχε παρει το κουτι με τον καφε μου και τον ανοιξε και κατα λαθος τον εχυσε και η καρδουλα μου πηρε πετσετα να το σκουπισει......Μου ηρθε να τον φαω μιλαμε......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Τί κάνετε?Εδω χιονίζει πολύ!!Το πρωι πρέπει να πάω το σύζυγο αεροδρόμιο γιατί ταξιδεύει χαράματα και να δω πως θα τα καταφέρω!Τώρα ροχ΄λίζει δίπλα μου!!χεχε!Ο βασίλης ξεράθηκε μόλις ακουμπησε μαξιλάρι.

Από το καλοκαίρι έχει το δικό του κρεββατάκι, πότε πάει μόνος του και πότε έρχεται στο στρώμα που έχω δίπλα για να ξαπλώνω εγω τις νύχτες που κάνω πέρα δώθε!!!Αλλά του αρέσει!Εχει και λούτρινα πάνω και παίζειΕχουμε ωραία σεντόνια με ήρωες και ήταν παρών οταν το συναρμολογούσαν οι παππούδες οπότε το θυμάται και του αρέσει!!!

Σήμερα τον πρόσεχε ο μπαμπάς μου και οταν ξύπνησε καθόταν μια ώρα στο παράθυρο στις σκάλες και φώναζε μαμά μου, μαμά μου!!Πώς θα τον κάνω να ξεκολλήσει δε ξέρω!!!

Ζωή μου, έτσι ήταν και η ανηψιά μου.Σαν τον Βασίλη!Στα 3 που πήγε και παιδικό, άλλαξε πολύ!Το θέμα είναι οτι ο Β καταλαβαίνει ακριβώς το λάθος του, αλλά όταν ματαιώνεται μια επιθυμία του δε μπορεί να το κοντρολάρει!Τρελλαίνεται!Εκείνη την ώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω να μη χτυπήσει ή να μην κάνει χοντρή ζημιά!!Τιμωρία δεν κάθεται με καμία δύναμη!Κουβέντα έχουμε πριν τον ύπνο και μόλις ηρεμεί.Βασικά αυτές τίς μέρες που είναι κλεισμένος μέσα τρελλάθηκε κιολας!Βγάζει και το φόβο του νοσοκομείου.Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας και δε σας κρύβω πως μου αρέσει που διεκδικεί (γι αυτό ίσως δε μπορώ να επιβάλλω εύκολα όρια)αλλά κάποιες φορές με εκνευρίζει και με κουράζει!Είμαι και λίγο αφελής και πιστεύω πως με την κουβέντα αργά ή γρήγορα θα ηρεμήσει!:tongue:

Αύριο, αν φτάσω στον πολιτισμό θα πάω να δω έναν παιδικό, μήπως τον πάω από απρίλη!

Λιάκι, μακάρι να χαμε πολλά λεφτά να έκανα 5 παιδιά και να κυλιόμουν όοοοολη μέρα στα πατώματα μαζί τους!!!Τί ευτυχία που θα είχα!Αντί να τον βλέπω να σπαράζει κάθε φορά που φέυγω!!!

Φιλάκια!!ΚΑληνύχτα!:lol:

O40a.jpgO40ap3.png

Stevy θα το βγάλεις το δόντι τελικα;;; Πως είσαι;; Περαστικά κοπέλα μου!!! Εγω απο βδομάδα τώρα, έχει ηρεμήσει αλλα δεν το Ρισκάρω!! Όταν το πήρα απόφαση να το βγάλω την Πέμπτη αρρώστησε ο γιατρός.. Γκαντεμιααα

Δεν νομίζω ότι το γλιτώνω. Είμαι ήδη με ισχυρά παυσίπονα κ αντιβίωση κ πονάω! Δεν πειράζει. Είχαμε πει με τον ντοκ να το βγάλουμε όπως κ να χει για να μη σκάσει όταν θα είμαι έγκυος. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Κλείσαμε ρβ σε 2 βδομάδες αν δε χρειαστεί νωρίτερα..λόγω πρηξίματος ή κάτι τέτοιου

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Πριν μια βδομάδα ισωσ κ παραπανω συνάντησα μια κοπέλα ψιλό γνωστή νου.. 2 παιδάκια κ αυτη το μικρότερο 5 μήνες μεγαλύτερο απο την μπεμπα... Συζήτηση για τα παιδιά.. Με ρωτάει δουλεύεις;; Της λέω όχι.. Κ πως αντεχεισ μου λέει ολη μέρα σπίτι με τα παιδια... Εεε της λέω οι περισσότερες ώρες περνάνε ευχάριστα.. Λίγο το απόγευμα μου βγαίνει η κούραση αλλα έρχεται ο άντρας μου κ με ξεκουράζει!!! Ααααααα μου λέει εγω δεν θα άντεχε, να φανταστείς δουλεύω 8 το πρωι, ξυπνάει απο της 6 να ετοιμάστω να πιω καφε κ φεύγω τρέχοντας.. Γυρίζω αργά το απόγευμα όταν η κοπέλα τα έχει κάνει μπάνιο ήδη... Δουλεύει για να πληρώνει καθαρίστρια κ νταντα.. Δαν την νοιάζει αν δείνει όλα τα λεφτα εκει αρκεί να φεύγει απο το σπίτι!!!

Τα συμπεράσματα δικα σας!!!

Οκ όλες έχουμε την ανάγκη να φύγουμε.. Να πάμε κάπου να πιούμε ένα καφε... Αλλα να πιάσω δουλεια επίτηδες γιατι δεν αντέχω να κάθομαι με τα παιδια μου σπίτι είναι υπερβολικό να το πω;; Απαράδεκτο;;είναι δυνατόν να μην θέλεις να κάτσεις να παίξεις με τα παιδάκια σου!;

Συγγνώμη δεν κατάλαβα...αυτή δεν έβλεπε την ώρα να φύγει; Κι εγώ την απολαμβάνω τη δουλειά μου, αλλά το παιδί μου είναι άλλο. Θα θελα να ζοϋσα σε 2 παράλληλα σύμπαντα να τα απολαμβάνω πλήρως κ τα δυο, αλλά προτεραιότητα έχει το μικράκι μου. Που ανυπομονώ να γυρίσω και να το παίξω και το μεσημέρι και το βράδυ και ΟΣΟ κουρασμένη κ να είμαι θα πέσω στο χαλί μαζί της. Και το ΣΚ θέλω όπου κ να πάμε να την έχω μαζί μου κ αν δεν μπορώ να την πάρω κάπου μαραζώνω. Τι να πρωτοπώ...Όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται αλλόκοτα..

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημεραααα!!! Κρυοοοο πολυ!!

Χιονισεε λιγάκι χθες βράδυ αλλα τπτ το σοβαρο, ίσα που το στρωσε πάνω στα αυτοκίνητα!!!

Stevy, να πας να το βγάλεις.. Εμένα με είχε πιάσει στην χρυσοβαλαντουλα όταν ήμουν έγκυος και υπεφερα.. Το άφησα.. Στην δεύτερη ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τα δόντια.. Τώρα όμως πρέπει αναγκαστικά γιατι χτυπάει κόκκαλο!!

Η μεγάλη χθες κοιμήθηκε μια παρα.. Με εξοντωσε.. Παιχνίδι, χώρο μέχρι τις 12!! Δεν ξέρω γιατι έχει γυρίσει τόσο σε μένα.. Δεν θέλει ο πατέρας της με τπτ να την κάνει μπάνιο ούτε το γάλα να της ετοιμάσει!! Ολη μέρα " θέλω τον μπαμπακα μου" κ μολις έρχεται μιση ώρα παίζει μαζι του.. Μετα " μανούλα μουυυυ" " που είσαι" " μ ακούς; "..την πήγα στο κρεβάτι μας να την πω παραμυθακια κ απο κοιμήθηκα κ εγω, πεταχτηκα 1 κ 20 σκεπτόμενη πως άφησα την μπεμπα μονη στο σαλόνι!!!

Όπου να ναι ξυπνάει η μικρη.. Στριφογυριζει..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...