Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δυστυχώς έχουμε το κακό συνήθειο με τον άντρα μου και χασομεράμε με άλλες δουλειές και πηγαίνουμε αργά σούπερ μάρκετ και περνάμε κατά πολύ την ώρα φαγητού και ύπνου της και καταλήγει να κλαψουρίζει (δικαίως) στο καρότσι. Ευτυχώς όχι υστερίες αλλά μπορεί πχ να ζητάει επίμονα κάτι που δε γίνεται να πάρει. Πχ κάτι συσκευασμένο και ευαίσθητο...μια ντομάτα...ένα πεπόνι....χαχα κάτι που απλά έτσι της ήρθε. Με τον αντιπερισπασμό το παλεύουμε κι εμείς, αλλά καμιά φορά βάζει και τα κλάματα και μέχρι να σκεφτούμε κάτι (γιατί δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς να τελειώσουν τα ψώνια) κοιτάζει ο καθείς... Κι εγώ ελπίζω να μη το δούμε αυτό με τα παιχνίδια...αλλά παίζεται να είναι αναπόφεφκτο, ειδικά όταν θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τα παιχνίδια φίλων κλπ και θα θέλουν κι αυτά "ένα τέτοιο". Ελπίζω τότε να κατανοήσουν τις νουθεσίες μας περί ολιγάρκειας κλπ

αναπόφευκτο....χαχα

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας κοριτσια μου.........ποποποπο διαβασα τοοοοοσα πολλα που τα ξεχασα!!!!

Μαριανθη μου χαιρομαι πολυ που μπηκες να μας πεις νεα σας.......

εγω περασα και καλα και ασχημα και στεναχωρηθηκα πολυ..........την Παρασκευη το βραδυ πηγε ο Κωστας την Ευη στο νοσοκομειο να μας πουν τι εχει.Εγω στο σπιτι με τα αγορια να περιμενω.....με περνει και μου λεει οτι της κανουν εξετασεις αιματος γιατι δεν βρισκουν τι εχει και θα βγουν μετα απο μια ωρα τα αποτελεσματα........ειπαν πως ειχε επιπεφυκιτιδα αλλα για το προσωπο της δεν ειπαν κατι.....ηθελαν να την κρατησουν μεσα την καημενη.......ομως ο πατερας της την πηρε γιατι φοβηθηκε μην κολλησει και τιποτε αλλο.Ηρθαν στις 1 την νυχτα.....πολυ εξαντημενη η Ευη......το Σαββατο ειχαν χορο οι τριτεκνοι και πηρα μονο τον Μαρινουλη μαζι ......περασαμε πολυ ωραια.....την κυριακη φαγαμε στα πεθερικα μαζι με την κουνιαδα......αρχισαμε ενα χερακι τον πεθερο γιατι λεει στις αδερφες του οτι δεν τον παμε στον γιατρο....ακουτε πραγματα.....αλλα δεν θελει εκεινος να παει ....για να μην χαλασει τα λεφτα του....και εγω θελω να παω στην γυναικολογο και θελω 100 ευρω και δεν τα εχω.Ματα πηγαμε και πεταξαμε χαρταετο αφου ελεγε οτι ο καιρος θα χαλασει........και οντως εχτες στην Τριπολη χιονιζε ολη μερα......!!!!!αυτα....σας ευχαριστω και για τις ευχες για το Ευακι μου......της καναμε παρτυ...οικογενειακα.....γιατι ειπε καποιος...οτι θα κολουσαν τα ξαδερφια της στο παρτυ.....αλλα το μεσημερι που ετρωγαν μαζι δεν κολλουσαν!!!!αχ αχ ..........

φιλια σε ολες σας......εγω θα ειμαι και αυριο εδω...μετα μεχρι να μετακομισουμε το μαγαζι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω.....αλλα απο καπου θα σας διαβαζω......

βρε Μαρακι και εγω σε σκεφτομουν.........ηθελα και εγω να σε ρωτησω τι εγινε τελικα με τον Κωνσταντινο σου.....

Καλημέρα Ελενάκι μου!!!

ταλαιπωρηθηκε το κορίτσι σου ε?

ελπίζω να είναι καλύτερα τωρα....

αυτοι οι κάποιοι που έλεγαν οτι θα κολλήσουν τα ξαδερφια....έλεος....

παντου υπάρχουν "κάποιοι" να πουν την κακία τους....

Καλημερα!!! Τι κανετε;;απ οτι διαβαζω ολες πολυ καλα!!! Περαστικα στα μωρακια σας!!! Stevy μου μην ασχολεισαι και μη δινεις σημασια!!!

Λιακι ενα μηνα πηγαινα πρωι αλλα εχει και απογευματινα που ειναι 2-3 φορες τη βδομαδα!! Σχετικα με το αιλανερ ειναι σχεδον αληθεια ηταν 3 μηνων οχι νεογεννητο!! Χαχαχα!!! Τοτε ηθελα να ανανεωθω να γινω πιο ομορφη για τον αντρα μοτ!! Αλλα γενικα παντα βαφομαι, πολυ φυσικα, γιατι ειμαι χλωμη με σπυρακια ( καποιες φορες) και ταλαιπωρημενη!!! Τα νυχια μου παντα τα εφτιαχνα μονη και ειχα ψωνιο! Πριν γεννησω αλλαζα χρωμα καθε βραδυ αναλογα τα ρουχα!!! Χαχα!!

Οσο για την παιδιατρο μου , καλα τα λεει! Ο βασιλης ειναι απο τα παιδια που ακουνε με την κουβεντα και το μπλαμπλα!! Οσο του παω κοντρα τοσο σπαει! Ειναι φαση "πρωιμη εφηβεια" η terrible twos"! Φανταστειτε τι θα γινει στην κανονικη εφηβεια!!εντωμεταξυ δεν υπαρχει και καταλληλος χωρος για τιμωρια στο σπιτι μας!! Οπου και να τον βαλω υπαρχει κινδυνος για ατυχημα!!καταλαβαινει απολυτα τα λαθη του, αλλα δε μας φοβαται!εχει πληρη συνειδηση των πραξεων του και νομιζω οτι του αρεσει που φωναζω!!!! Αφου οταν στο νοσοκομειο ειχε παθει παρακρουση και με ξεμαλλιασε και με χτυπουσε , οταν ηρεμησε με πηρε αγκαλια και μου ειπε οτι τα αλλα παιδακια δε χτυπανε τη μαμα τους και με φιλαγε εκει που με χτυπησε!!

Με τα αλλα παιδακια ειναι μια χαρα!! Αλλες φορες μοιραζεται, αλλες οχι! Αλλα παιζει καλυτερα με μεγαλυτερα παιδακια!!

Πιστευω οτι θα γινει το καλυτερο παιδι, απλα ειναι λιγο εντονος χαρακτηρας!!!

Οταν φευγω απο το σπιτι να δειτε τι γινεται!!!

Ευχαριστω που δεν κρινετε και απλα συμβουλευετε!!!

Εδω χιονιζει!!! Σε εσας τι γινεται;;; Καλημερααααααα!!!

τι να κρινουμε βρε Μαριάνθη???

όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

α ρε συ....οκ με την παιδιατρο....εγω καταλαβα οτι σου ειπε να τον αφηνεις χυμα στο κυμα!!!

οτι να πηγαινεις με τα νερα του και να του κουβεντιάζεις, για μένα ειναι η πιο σωστη αντιμετωπιση!!!

τωρα οτι σας χτυπάει...εκεί λίγο δούλεψε το....μην τον αφηνεις....

όταν το κάνει αγνόησε τον τελείως...να δει οτι δε σου προκαλεί το ενδιαφέρον με αυτη την κίνηση...και θα δεις οτι θα το σταμαατησει....το έκανε και η Βαλ ένα διάστημα....την αγνοήσαμε και το έκοψε....

Δυστυχώς έχουμε το κακό συνήθειο με τον άντρα μου και χασομεράμε με άλλες δουλειές και πηγαίνουμε αργά σούπερ μάρκετ και περνάμε κατά πολύ την ώρα φαγητού και ύπνου της και καταλήγει να κλαψουρίζει (δικαίως) στο καρότσι. Ευτυχώς όχι υστερίες αλλά μπορεί πχ να ζητάει επίμονα κάτι που δε γίνεται να πάρει. Πχ κάτι συσκευασμένο και ευαίσθητο...μια ντομάτα...ένα πεπόνι....χαχα κάτι που απλά έτσι της ήρθε. Με τον αντιπερισπασμό το παλεύουμε κι εμείς, αλλά καμιά φορά βάζει και τα κλάματα και μέχρι να σκεφτούμε κάτι (γιατί δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς να τελειώσουν τα ψώνια) κοιτάζει ο καθείς... Κι εγώ ελπίζω να μη το δούμε αυτό με τα παιχνίδια...αλλά παίζεται να είναι αναπόφεφκτο, ειδικά όταν θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τα παιχνίδια φίλων κλπ και θα θέλουν κι αυτά "ένα τέτοιο". Ελπίζω τότε να κατανοήσουν τις νουθεσίες μας περί ολιγάρκειας κλπ

άρα αφού ξέρεις τι το προκαλεί, μπορείς να το γλιτωνεις όλο αυτό!!!

ειτε να πηγαινετε νωρίτερα σούπερ είτε να πηγαινει μόνο ο ένας και ο άλλος να είναι σπίτι με τη μικρη...

για τα παιχνίδια ελπίζω να το αποφυγουμε....ξερω οτι κάποια στιγμη θα συμβει αλλα ευελπιστω αν συμβει να γινει ελάχιστες φορές και να το ξεπεράσουμε με αμοιβαία κατανόηση....

Stevy μου σχετικα με το θεμα σου....εγω πλεον απανταω!!!επαψα να ειμαι η καλη και "χαζη" Ελενη για καποιους.....εσυ κανεις αυτο που θες και ασε τους αλλους να λενε......αυτο που ειπες για την νυφη σου....ακριβως το ιδιο λενε και για μενα........μην στεναχωριεσαι....αν θες δευτερο παιδακι καντο γιατι το θες και μπορεις......και εγω θελω τεταρτο αλλα εχω μελλον μπροστα μου.........πολυυυυυυυ

χώσε Ελενάκι και μη φοβάσαι τίποτα!!!!

καλά εσύ 3 παιδια έχεις κάνει!!!!

τι θέλουν???????????

να κάνεις μια 12άδα να ησυχάσουν?????

ή εσένα σου λένε το αντίστροφο οτι έκανες πολλά???????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λοιπον επεστρεψα κατα 700ευρουδακια ελαφρυτερη και σχολιαζω:

stevy: ο μικρος γενικα σκηνες σαν και αυτη που περιγραφεις δεν μου κανει. μια φορα μου εκανε σκηνη μεσα στον hondo οπου επεμενε να μπει στο γυαλινο ασανσερ για 10η φορα και επειδη εγω ειπα οχι ξαπλωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ομως στο πατωμα του κατστηματος. φυσικα γυρισε ο κοσμος και μας κοιταξε. προσπαθησα να τον σηκωσω, μουλαρωσε, τον αφησα στο πατωμα ξαπλα και του ειπα "μεινε εδω εγω φευγω". οκ σηκωθηκε λες και ειχε ελατηρια!

αλλη μια φορα την οποια δεν θυμαμαι τι και πως εγινε, αντεδρασα σαν την συμπι δηλαδη τον τσουβαλιασα μεσα στο αυτοκινητο ενω κλωτσουσε και κουνιοταν ολοκληρος. του εξηγησα φυσικα οτι αυτες οι συμπεριφορες δεν μου αρεσουν και οτι οποτε αντιδρα ετσι κομμενες οι βολτες, κομμενα τα χατηρια...και για να τελειωνω δινω μια συμβουλη που σε εμας πιανει. καν'την να συμμετεχει στα ψωνια. ζητα της πραγματακια να πηγαινει να στα φερνει. μακαρονια πχ. εμενα ο Κων/νος γεμιζει πολλες φορες ο καροτσι με αχρηστα πραγματα (αλλα και χρησιμα) τα οποια μετα αναγκαζομαι να τα επιστρεφω στα ραφια. αλλα και αυτος ειναι χαρουμενος και εγω. τις προαλλες σε ενα σουπερ πηγε εκοψε σακουλα μονος του από τη μαναβικη, εβαλε μεσα 3 μηλα και μου τα εφερε για να τα φαω το μεσημερι :) αυτα δεν τα επεστρεψα αν και δεν τα ηθελα!!!!

ελενακι: ειμαι γαιδουρα ξεχασα να ευχηθω στο Ευακι αν και το ειχα μονιμως στο μυαλο μου να το κανω. Να την χαιρεσαι κοπελα μου, να την καμαρωσεις γερη και δυνατη σαν τα ψηλα βουνα, να σας κανει παντα υπερηφανους και οτι ποθει να το'χει στη ζωη της!!!

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ......αυτο που λες με το σπυπερμαρκετα το κανω και εγω.....σκεψου οτι κουβαλαω 3 και οχι ενα....εκει να δεις τι γινετε.

παρολα αυτα θελω να μου πειτε γνωμες για ενα φορεμα που θελω να παρω για το καλοκαιρι για ενα γαμο.....ειναι νωρις αλλα των φρονιμων τα παιδια.......

1ο http://www.heinebymos.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-on-line/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C/98236/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1

2οhttp://www.heinebymos.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-on-line/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF/19827/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1 αυτο υπαρχει και μαυρο

3οhttp://www.heinebymos.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-on-line/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF/98561/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1

ειναι υπεροχα και τα τρια αλλα πιο πολυ μου αρεσουν τα πρωτο και το δευτερο! σαν σωματοτυπο βεβαια δεν σε ξερω καθολου αλλα εσυ που σε ξερεις θα εχεις την τελικη αποφαση ;)

παω σπιτακι μου! γειααααααααααααααααα!

Διαφημίσεις

θυμηθηκα οτι ξεχασα να σας απαντησω για τον Κων/νο:

μιλησα με παιδοουρολογο του παιδων αγλαια κυριακου και με εναν ουρολογο του ιασω:

οκ καποια λοιμωξη ηταν του γεννητικου συστηματος, αφου ηταν ενα περιστατικο να το προσπερασουμε, υγιεινη στην περιοχη με κατεβασμα του πετσακιου και προσεκτικο πλυσιμο με νερακι και βλεπουμε! ολα καλα για την ωρα!

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ......αυτο που λες με το σπυπερμαρκετα το κανω και εγω.....σκεψου οτι κουβαλαω 3 και οχι ενα....εκει να δεις τι γινετε.

παρολα αυτα θελω να μου πειτε γνωμες για ενα φορεμα που θελω να παρω για το καλοκαιρι για ενα γαμο.....ειναι νωρις αλλα των φρονιμων τα παιδια.......

1ο http://www.heinebymos.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-on-line/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C/98236/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1

2οhttp://www.heinebymos.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-on-line/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF/19827/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1 αυτο υπαρχει και μαυρο

3οhttp://www.heinebymos.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-on-line/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF/98561/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1

λοιπόν ας πει και η ιδοτροπη της παρέας τη γνωμη της!!!:tongue::tongue::tongue:

πιο πολύ απ'όλα μου αρέσει το 1ο...δεν ξερω το σωματοτυπο σου και απλά σου λέω τι θα πρόσεχα εγω...

καταρχην το μανικακι του ειναι πολύ ωραιο αλλα απαιτεί και ωραιο μπράτσο γιατι αλλιως θα δειχνει άσχημο!

με χαλάει που ειναι λευκο γιατι θεωρω οτι στους γάμους δεν πρέπει να φοράμε άσπρο ή μαυρο....άσπρο γιατι θα φοράει η νυφη και ειναι η μέρα της να ξεχωριζει και μαυρο γιατι μου κάνει λίγο κάπως...δικη μου ιδιοτροπία αυτη όμως!

το 2ο γενικα μου αρεσει αλλά με χαλάει το ζωνάκι στη μέση...

το 3ο δε μου αρεσει ούτε το σχεδιο ούτε το χρωμα!!!

σου έκανα την καρδιά περιβόλι εεεε??????

έχεις χρονο μέχρι το καλοκαίρι πάντως!!!

θυμηθηκα οτι ξεχασα να σας απαντησω για τον Κων/νο:

μιλησα με παιδοουρολογο του παιδων αγλαια κυριακου και με εναν ουρολογο του ιασω:

οκ καποια λοιμωξη ηταν του γεννητικου συστηματος, αφου ηταν ενα περιστατικο να το προσπερασουμε, υγιεινη στην περιοχη με κατεβασμα του πετσακιου και προσεκτικο πλυσιμο με νερακι και βλεπουμε! ολα καλα για την ωρα!

μια χαρα λοιπόν....για άλλη μια φορά....τσάμπα αγχωθηκες....:tongue::tongue::tongue:

καλά ρε κοπελιά εσύ όλο πληρωνεις??? τι πράγμα κι αυτό.....

ελπίζω να τα εισπράτεις κιόλας αυτα που δινεις εεε???

και μην το ξεχασω....τα ζυμαρικα δεν τα εχω ξεχάσει....έτυχε τη μια εβδομαδα με άρρωστη τη βαλ και μετα που δεν έβρισκα τη νονά ελευθερη!!!

αν βγουμε το απόγευμα θα πάω να τα πάρω!!!!:D

στειλε μου και σε ένα πμ τα στοιχεια σου, διευθυνση βασικά για να ξερω που να τα στειλω!!!

αν και λογικά με κτελ θα βολευει φανταζομαι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Συμφωνώ απόλυτα με το Μαρακι μας.. Εγω την χρυσοβαλαντουλα όταν δεν θέλει να κάτσει στο ειδικό καρέκλα κι του καροτσιου την βάζω να συμμετέχει.. Της λέω ποιο θέλω κ μου το δίνει.. Μερικές φορές ζητάει πράγματα που δεν πρέπει να πάρουμε της κάνω το χατήρι τα βάζω κ καλα μέσα στο καρότσι κ κρυφά μετα τα βάζω πίσω.. Μερικές φορές μου ξεφεύγουν μερικά αλλα λέω την κοπέλα στο ταμείο να μην το χτυπήσει, το βάζει στην άκρη!! Περάσαμε κ εμείς την φάση να χτυπιέται μέσα στο σούπερ μάρκετ αλλα το διορθωσανε με το να της δίνουμε το δικό της καλαθακιιιι μόνο όταν είμαι με τον σύζυγο φυσικά γιατι μονη δεν θα τα έβγαζα πέρα!!!αλλες φορές πάλι δεν θέλει να ασχοληθεί κάθεται στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ κ τρώει μια γαλακτοφετα η τα μπισκότα της νουτριτσια!! Όπως λέει κ το Σοφάκι την ξεγελωω με κάτι άλλο όταν δεν θέλει να φύγουμε απο κάπου.. Πάντα πιάνει!! Γενικά πάντως δεν μας κάνει σκηνές.. Μόνο τελευταία με το θέμα του καροτσιου της μπεμπας που θέλει να το κρατάει μόνο αυτη.. Αν της το πάρω χτυπιέται.. Μας βλέπουν όλοι!!!

Μαριανθη αυτο που σε χτυπάει δούλεψε το, το κανε κ σε μένα παλιότερα... Την μαλωνα στην αρχη, δεν έπιασε,, μετα έκανα πως Έκλαιγα.. Στην αρχη δεν μου έδινε σημασία.. Έριχναν κ λίγο νερο στα ματια κάποιες φορές για δάκρυα κ ερχόταν τα σκουπηζε.. " μην κλαις μανούλα, αγαπάει η ντινηη( βαλεντινη που την φωνάζουν οι άλλοι).. Αυτο ήταν.. Οκ τρώω καμία ξοφαλτση που κ που αλλα πάνω στο παιχνίδι.. Μετα λέει " φοφομη" συγνώμη!!!

Ελενιτσα κ εμένα τα 2 πρώτα μου άρεσαν.. Ιδίως το πρώτο αν το συνδιασεις σωστά με ωραίο παπούτσι κ τσάντα θα ναι εξαιρετικό.. Μ αρέσει αυτο το στυλ..

Περαστικά και πάλι στο κοριτσάκι σου.. Όσο για τους συγγενείς, Οκ δεκτό να φοβούνται μην κολλήσουν αλλα μόνο στα γενέθλια φοβήθηκαν;.. Κρίμα,, μήπως να της ξανα κανείς ένα πάρτυ αργότερα;; Ούτε δωράκι της πήραν;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Η μια γκαντεμιά μετά την άλλη!!Το πρωί είχα ραντεβου στο ικα μπας και πάρω ποτέ μου γυαλιά , αλλά το ωραίο μου αμαξάκι δεν έπαιρνε μπροστά!ηρθαν τώρα και το πήραν!!

Ο μικρός βασίλης αφού έσπασε ο,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι ξεράθηκε από τις 13 χωρίς φαγητό και μετά από κάτι μπουφλίτσες στον ποπο(πέταξε ένα σκαμπό πλαστικό στον παππού απ'το κακό του γιατί δεν τον αφήναμε να ανέβει στον πάγκο της κουζίνας!!!) γιατί και γω έχω πήξει μια βδομάδα μέσα στο σπίτι, αλλά ήμαρτον πια!!

Ο βασίλης όσο περίεργο και αν ακούγεται δεν κάνει τέτοια σκηνικά όταν βγαίνουμε έξω.Ντρέπεται και γραπώνεται πάνω μου!Στο σουπερ μαρκετ μπαίνει μέσα στο καρότσι και ό,τι του δίνω το βάζει μέσα στο καρότσι με προσοχή!:Pοταν δε είμαστε οικογενειακώς κάθεται κύριος!!Φυσικά κουβαλάμε την πιπίλα και την κουβερτούλα μας μαζί με τα οποία έχουμε έρωτα!!:tongue:

Ελενίτσα περαστικά στη μικρή και να τη χαίρεσαι!Και γω θαθελα 3 και 4 παιδιά ελπίζω να δώσει ο Θεός να φτιάξουν τα πράγματα να τα καταφέρουμε!!Εγω κρυφά παρακαλάω για δίδυμα την επόμενη φορά , αλλά δεν το ομολογω στον σύζυγο!!Θα με φάει!

Χτες έβλεπα ένα ντοκυμαντερ με κάτι παιδιά μοναχούς στο Θιβέτ και σκεφτόμουν΄πόσο διαφορετική είναι γι αυτούς η ζωή, πόσο ασήμαντα είναι όοοολα όσα κάνουμε εμεις καθημερινά και πόσο πιο απλά θα μπορούσαμε να ζούμε αντί να αρρωσταίνουμε γιατί δε μπορούμε να πάρουμε και 3 ζευγάρι μπότες!!!Λάθη, λάθη που πληρώνουμε τώρα!!Πόσο θα'θελα να ναι όλα πιο απλά!

Σας φιλώ, πάω για δουλειά!!!

Α!Σήμερα 3η μέρα έκανε μόνος του κακά , μεγάλα αλλά μαλακά χωρίς να κλάψει!Του έβαλα χαμομηλάκι, του βάζω και 2 μεζούρες αλμιρον κομφορτ στο γάλα του, του πήρα και το αντβανσντ με λιγότερη λακτόζη(πριν έδινα νουνου κιντ αλλά και φάρμα κουκάκη και γεωργικής σχολής), τί άλλο να κάνω?Ελπίζω να διορθωθεί!Δε θέλω να ποναέι!Εσεις τους δίνετε σκόνη??:?:Ποιά??Ελεγα να του αλλάξω το φριζογκροου μήπως τον ενοχλεί.

Φιλάκια και περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

αλοοοοοοοοοοοο!!!!τι κανετε????να ξεκινησω πρωτα με τις ευχες .....καλη σαρακοστη να εχουμε!!!ελενιτσα να χαιρεσαι την ευη:Dχιλιοχρονο το κοριτσακι σου,παντα γερη και τυχερη:D:Dταλαιπωρειται η καημενουλα!!!περαστικα σας.και εμενα το πρωτο μου αρεσει αλλα εχεις χρονο μεχρι το καλοκαιρι.

Μαριανθη καλως ηρθες παλι:Dζωηρουλης ο Βασιλακης σου ε???:Dτα ιδια και ο Αναστασης.μεσα σπιτι χαμος εξω κυριος και πολυ καλος:Dετσι ειναι τα παιδια ....η μητερα μου λεει <δεν θελει κοπο,θελει τροπο>οποτε θα συμφωνησω με το Σοφακι για αλλη μια φορα:D:Dκουβεντα και ορια.....

οσο για την δυσκοιλιοτητα τα ιδια περναμε και εμεις...ο φρεσκος χυμος μας εχει σωσει....πιο παλια μεχρι και κλυσματακια ειχαμε αναγκαστει να του κανουμε...αστα..τωρα πινει το Ολυμπος φρεσκο για γαλα...καλο ειναι:D

Στεβη σου εχω ξαναπει την γνωμη μου νομιζω....κανε αυτο που θες εσυ και ο αντρας σου....οι υπολοιποι περισσευουν;)παντως και εγω θα τους τα εχωνα κανονικα.μην χαλιεσαι για ατομα που δεν αξιζουν.

Σοφακι στο εχω ξαναπει χιλιες φορες και θα στο ξαναπω ....η κορη σου ειναι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μακαρι να τις εμοιαζε στην αυτοπεποιθηση στο ελαχιστο ο Αναστασης...αλλα που!!!!πισω μου κρυβεται οταν βλεπει αλλα παιδακια....πρεπει να περασει πολυ ωρα για να πλησιασει.....ασε που δεν θελει να τον ακουμπανε:(

πωπω διαβασα πολλα και δεν τα θυμαμαι ολα για να τα σχολιασω .θα παω παλι πισω!!!

εμεισ περασαμε πολυ ωραιο 2ημερο ...ολο βολτες και καφεδες ειμασταν.το ευχαριστηθηκε πολυ ο μικρος....βεβαια απο την υπερενταση το βραδυ ειχε γκρινια αλλα οκ....

τι αλλο τι αλλο .....

α...... και ο δικος μας το εχει κανει 2 φορες αυτο ....επεφτε κατω και χτυπιοταν....την πρωτη φορα τον βουτηξαμε και φυγαμε και μεχρι το σπιτι ελεγα και ελεγα....την δευτερη φορα -το Σαββατο -στην παιδικη χαρα το ιδιο .επεσε κατω και κοπανιοταν ..σηκωθηκαμε με τον Τ.και του λεμε εμεις φευγουμε .ερχεσαι η θα μεινεις εδω??και ξεκινησαμε να απομακρυνομαστε σιγα σιγα ....μωρε για ποσο σηκωθηκε τιναξε και τον παντελονι του απο μονος του:!:και ηρθε....σφαιρα λεμε χαχαχα

XWF8p2.png

Καλησπερα και απο εμενα!!!

ειπα να μπω να πω ενα γεια και ειδα οτι γραψατε πολλα!!!!!!!!!!! θα σχολιασω οσα θυμαμαι!!!!

Ελενιτσα μου αρεσε παρα πολυ το δευτερο φορεμα!!!!!!!!!!!!!Λατρευω τα αερινα παρα πολυ!!!!

Μαριανθη μου εγω θα πω οτι τα terrible two συμβαινουν ακριβως γιατι τα παιδια δεν μπορουν να διαχειριστουν τα συναισθηματα τους.....Και εσυ ως γονιος καλεισε να το βοηθησεις να τα διαχειριστει....π.χ. θα πρεπει να του μαθεις να μην χτυπαει ή πεταει πραγματα οταν εχει νευρα....Αντ'αυτου να ξεσπαει σε κατι αλλο....αν ειναι αναγκη......ή να τον κανεις να ξεχνιεται....

Εγω αυτο ξερω..Και εμας χτυπουσε παλιοτερα αλλα να πω την αληθεια δεν θυμαμαι πως το εκοψε...ποτε τον μαλωνα ποτε του μιλουσα δεν θυμαμαι καθολου.....Αν πεταξει πραγμα απο τα νευρα του μπαινει τιμωρια στον καναπε μεχρι να σταματησει να κλαει....και μεσα σε ενα λεπτο σταματαει η αληθεια ειναι....Γενικα παντως εχουμε παρα πολυ καιρο να τον βαλουμε τιμωρια.....οποτε ισως θα πρεπει να το δοκιμασεις....

Κατα τα αλλα ο Θοδωρης ειναι ενα ντροπαλο αλλα κοινωνικο παιδακι στα πλαισια που του επιτρεπει η ντροπη του και εχω καταληξει τελικα οτι ειναι ενα παιδι που δεν μπορει να παιξει μονο του....γι αυτο ισως και μιλαει με τα αλλα παιδακια γιατι θελει να παιζει παντα με καποιον.....

ΜΑρακι και εμεις ετσι την παταμε...Επειδη εδω μονοι μας παιζουμε λιγο πιο εντονα να το πω....Παλευουμε παιζουμε κουκλοπολεμο κ.τ.λ. γι αυτο οατν παιζει με αλλα παιδια τους πεταει τα κουκλακια γιατι νομιζει οτι παιζει αλλα αυτα νομιζουν οτι τα χτυπαει.......:tongue::tongue::tongue:

Το δουλευουμε αυτο να το διορθωσουμε....Παντως εφτασα και στο συμπερασμα οτι γενικα ξεσηκωνω τα παιδακια αφου οταν πηγαμε στο εργαστηρι το παιδακι που καθεται σε μια γωνια και δεν κανει τιποτα καποια στιγμη με πλησιασε και ειπα κατσε να παιξω μαζι του και εγινε ο χαμος....ετρεχε επεφτε στα μαξιλαρια!!!!!Ο πατερας του δεν μπορουσε να το μαζεψει αλλα αυτο το κατευχαριστηθηκε....και εγω μαζι να πω την αληθεια.....:tongue::tongue::tongue:

stevy μου εγω δεν θα ασχοληθω με το τι λενε οι αλλοι...Και εγω παντα στεναχωριεμε οταν λενε κατι για εμενα ειδικα αν εχουν αδικο αλλα παντα σκεφτομαι οτι ειναι κοντοφθαλμοι απο τη στιγμη που δεν μπορουν να δουν και την δικη μου πλευρα......

Κατα τα αλλα εμεις τσις εξοδοους μας ειμαστε σε γενικες γραμμες καλα....Κανουμε βεβαια συμφωνιες απο το σπιτι....και ολα παντα πανε καλα....Φασαριες δεν κανει γιατι και αυτος δεν το εχει να προσποιείται και δεν πιανουν αφου οταν αρχιζει τον αγνοούμε.....

Αχ τι αλλο ρε κοριτσια.....Εγω παντως Μαρακι με το θεμα του Κων/νου πιστευω οτι ποτε δεν ειχε τιποτα...και οτι κανανε λαθος στο νοσοκομειο...Δεν τους εχω καθολου εμπιστοσυνη....Οπως και να εχει το παιδακι σου χαίρει ακρας υγειας οποτε ολα καλα!!!!

Α θυμηθηκα...Αυτο με το πουλακι και εμας το πειραζει συνεχεια...Απο μηνων το πειραζε.....εμας ομως δεν του μεγαλωνει ή τουλαχιτον δεν μου το εχει δειξει....Παντως παντα του λεω να προσεχει το πουλακι του οτιι ειναι κατι προσωπικο μας και το πειραζουμε μονο οταν ειμαστε μονοι και δεν αφηνουμε κανεναν να μας το πειραξει εκτος πο την μαμα τον μπαμπα και το γιατρο.....και του το λεω καθε που βρισκω ευκαιρια.....

Λιακι εμεις το κρεας το βραζαμε καθε 2 μερες...ΚΑι ο γιατρος ετσι μας ειχε πει...και τα λαχανικα τα βραζαμε καθε μερα μονο.....Εγω εχω σκοπο παντως να κανω το ιδιο.....Σε λιγο καιρο αρχιζουμε φρουτα!!!!Ανυπομονω!!!!!!!!!!

παω να ξαπλωσω λιγο...εφτιαξα ενα αποτυχημενο φαγητο.....να δουμε πως θα το φαμε.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Μαρακι ολα καλα ο μικρος:Dωραια.....κατεβαζε το πετσακι καθε βραδυ στο μπανιο μια -δυο φορες και ριχνε νερο....εμεις το κανουμε απο περυσι το καλοκαιρι που το ανοιξαμε γυρω γυρω γιατι ειχε κλεισει απο το πολυ σμηγμα:-(

ζωη βαζεις την μικρη σε προγραμμα υπνου ε???.καλα ειναι, θα σε ξεκουρασει πολυ:D

Λια εγω παντα εβραζα και δευτερη μεριδα για την αλλη μερα και το εβαζα στο ψυγειο.εννοειται το κρεας με το ζουμακι.....τα υπολοιπα καθε μερα....εαν εχεις και χυτρα ....ουου σε δεκα λεπτα στον ατμο ειναι ετοιμα:Dο παιδιατρος τωρα που ειναι και πιο μεγαλος μεχρι και απο την καταψυξη μου ειχε πει ...αλλα δεν το εχω κανει ποτε ...φοβαμαι

Σοφια πως ειναι η Ελλη????ελπιζω καλυτερα:Dτον φαγατε τελικα τον χαλβα??????

την Πεμπτη ερχεται το καινουργιο κρεβατι του μικρου:Dπροβλεπω προβλημα και πηγαινε ελα πολυ....το εχει δεχτει και το περιμενει αλλα.......σημερα το μεσημερακι πηγανε με τον αντρα μου να το πληρωσουν και να κανονισουν την μεταφορα και οταν γυρισε ηταν κουρασμενος και νυσταζε ....εγω καθομουν στο λαπτοπ και σερφαρα ....πηγε στο δωματιο μας ανοιξε το παπλωμα ,ερχεται με πιανει απο το χερι και μου ελεγε παμε παμε.....εγω δεν καταλαβα τι εγινε...τον ακολουθω και μου δειχνει το κρεβατι και μου λεει μανουλα νανι τωρα μαζι:confused:αγχωθηκε????τινα πω.........

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...