Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς τα κοριτσακια λίγο πολυ καλα περάσετε όλες σας!!μπραβο κοριτσακια!!

Ρε Σοφάκι τι καλα να είμασταν κοντά να κάνανε παρέα η δικια μου με την βάλ.. Πιστεύω θα ταιριαζανε!! Η κούνιαδα σου όταν φέρεται η μικρη της έτσι στην βάλ δεν λέει τπτ;; Άρα να απο που ξεκινάει το κακο κ επιτίθεται η βάλ, δικαιολογημένα!!

Τώρα για το θέμα της μαριανθης νομίζω πως η παιδιάτρος δεν είναι κ η κατάλληλη να δώσει συμβουλές!!εγω την χρυσοβαλαντουλα δεν θα την μαλωσω γιατι έριξε νερο(αρκεί να μην το κάνει επίτηδες), γιατι πέταξε τα παιχνίδια της, γιατι λερώνει τα τζάμια κτλ.. Παιδι εινΑι.. Αυτο περιγράφει νομίζω η μαριανθη... Θα την μαλωσω όμως όταν κάνει πράγματα που θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο..δεν ξέρω εγω όταν της λέω " ποτε ξανα αυτο δεν θα το κανεις" το ξανακάνει επίτηδες.. Όπως με το θέμα της μπεμπας, όσο την μαλωναμε κ την βάζαμε τιμωρία τόσο περισσότερο ξεσηκώνοταν κ την χτυπούσε.. Σταμάτησαμε να ασχολούμαστε, φυσικά είχα τα ματιά μου 14 κ πλέον δεν την ξαναχτύπησε!! Είναι όμως κ καθαρά στο παιδι.. Διαφορετικά αντιδρα το καθένα.. Αυτο το κρίνει ο γονιός!!! Αλλα δεν εννοώ να τα αφήσουμε στο έλεος του θεού κ να κάνουν ότι θέλουν..

Τε σπά γράφω κ ταιζώ το μπεμπε.. Μούδιασε το χέρι μου

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχά το κοριτσάκι μου έγινε 4 μηνών... Σε 2 μήνες θα τρώμε κ φαγητά κι ... Τρέχουμε ποδαρακιααααααα.. Να ρωτήσω κάτι .. Επειδη τώρα θα πρέπει να κάνω 2 φαγητά... Αν της μπεμπας το κρέας το βραζω άμα δυο μερίδες.. Κ για την επόμενη πειράζει;; Ιδίως το μοσχάρι που θέλει κ κάποια ώρα... Στην χρυσοβαλαντουλα το έβραζε καθημερινά... Αλλα άλλοι καιροί τότε, ένα παιδι.. Για πείτε,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ήταν μια χηρα και άναβε του άντρα της....

πάει η Βαλ και αρχιζει το βομβαρδισμό:

"τι φοράς???"

" τι κάνεις??? "

"που θα πας???"

Να ήμουν από μια γωνιά και να το έβλεπα αυτό μόνο............χαχαχαχαχα! Πόσο αστεία τα κάνει όλα ένα παιδί.. Πρέπει να είναι τρελό φατσόνι η κόρη σου..πωπωπωπωπωπω!

Στέβη αφου δε θες να τσακωθείς με τις εγνεστατες κυρίες, άλλη φορά να αποχωρεις απο τη συζητηση....

ετσι ουτε θα ακούς τις π@π@ριές τους ούτε θα χαλιέσαι!!!!;););)

Ω, πόσο δίκιο έχεις....Ω!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Αχαχά το κοριτσάκι μου έγινε 4 μηνών... Σε 2 μήνες θα τρώμε κ φαγητά κι ... Τρέχουμε ποδαρακιααααααα.. Να ρωτήσω κάτι .. Επειδη τώρα θα πρέπει να κάνω 2 φαγητά... Αν της μπεμπας το κρέας το βραζω άμα δυο μερίδες.. Κ για την επόμενη πειράζει;; Ιδίως το μοσχάρι που θέλει κ κάποια ώρα... Στην χρυσοβαλαντουλα το έβραζε καθημερινά... Αλλα άλλοι καιροί τότε, ένα παιδι.. Για πείτε,,

Εγώ να σου πω την αλήθεια ξεκίνησα με το καθημερινό, αλλά αφενός με τη δουλειά πρωί-βράδυ και αφετέρου υποθέτοντας ότι είναι και κοινή λογική, ειδικά το μοσχάρι που θέλει και κάποια ώρα, το μοίραζα σε δόσεις. Ομολογώ ότι και η γιατρός καθημερινά μου είχε πει..αλλά νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή. Καθαρά προσωπική άποψη και το λέω έτσι γιατί κι εμένα με είχε απασχολήσει.

Διαφημίσεις

συμπι θηλασμου ειναι; μικρο μου φαινεται στη φωτο....

αχ κι αλλη κουβερτιτσα

http://www.amazon.co.uk/Kiddopotamus-Swaddleme-Cotton-Circle-Bears/dp/B000CC5EKM/ref=pd_sim_by_2

έτσι γραφει....δεν το έχω κοιτάξει κετενως ακόμα!!! νωρίς είναι!!!

καλα η κουβερτίτσα ειναι μαστ!!!

ειχα πάρει στη Βαλ απο τα μαδερ και με έσωσε!!!

κοιμόταν τελεια φασκιωμένη!

http://www.amazon.co.uk/Philips-SCD525-00-Monitor-Temperature/dp/B003P9WSXU/ref=pd_sim_by_30

θελω και ενδοεπικοινωνια! η προηγουμενη ηταν φτηνιαρικη και χαλασε....

άσε....κι εγω ψάχνω για ενδοεπικοινωνία....

εχω της κικο την πορτοκαλί η οποία τριζει απίστευτα και όταν αλλάζω κανάλι ακούω πεντακαθαρα τους απο κάτω που έχουν την ίδια ενδοεπικοινωνία!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

μάλλον αυτη λέω να πάρω:

http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401-Movement-Sensor-Monitor/dp/B0013FW5G8/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I3S5H4QA5WARCD&colid=2NTUTFAEH0IB9

δεν εχω τικερακια..............μπουαααααααααααααααααααααα.....

μια χαρα ειναι τα τικεράακια σου!!!

Καλώς τα κοριτσακια λίγο πολυ καλα περάσετε όλες σας!!μπραβο κοριτσακια!!

Ρε Σοφάκι τι καλα να είμασταν κοντά να κάνανε παρέα η δικια μου με την βάλ.. Πιστεύω θα ταιριαζανε!! Η κούνιαδα σου όταν φέρεται η μικρη της έτσι στην βάλ δεν λέει τπτ;; Άρα να απο που ξεκινάει το κακο κ επιτίθεται η βάλ, δικαιολογημένα!!

Τώρα για το θέμα της μαριανθης νομίζω πως η παιδιάτρος δεν είναι κ η κατάλληλη να δώσει συμβουλές!!εγω την χρυσοβαλαντουλα δεν θα την μαλωσω γιατι έριξε νερο(αρκεί να μην το κάνει επίτηδες), γιατι πέταξε τα παιχνίδια της, γιατι λερώνει τα τζάμια κτλ.. Παιδι εινΑι.. Αυτο περιγράφει νομίζω η μαριανθη... Θα την μαλωσω όμως όταν κάνει πράγματα που θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο..δεν ξέρω εγω όταν της λέω " ποτε ξανα αυτο δεν θα το κανεις" το ξανακάνει επίτηδες.. Όπως με το θέμα της μπεμπας, όσο την μαλωναμε κ την βάζαμε τιμωρία τόσο περισσότερο ξεσηκώνοταν κ την χτυπούσε.. Σταμάτησαμε να ασχολούμαστε, φυσικά είχα τα ματιά μου 14 κ πλέον δεν την ξαναχτύπησε!! Είναι όμως κ καθαρά στο παιδι.. Διαφορετικά αντιδρα το καθένα.. Αυτο το κρίνει ο γονιός!!! Αλλα δεν εννοώ να τα αφήσουμε στο έλεος του θεού κ να κάνουν ότι θέλουν..

Τε σπά γράφω κ ταιζώ το μπεμπε.. Μούδιασε το χέρι μου

Λιάκι η κουνιαδα δεν της λέει τίποτα της κόρης της ότααν φέρεται έτσι και όταν η Βαλ τη χτυπήσει κάθεται και σχολιάζει οτι τη χτυπησε....

γενικά κορίτσια αν ειχατε την κουνιαδα μου, πιστέψτε με δε θα ήσασταν τόσο ευγενικές μαζί της.....

όλο κακίες λέει....κουτσομπολεύει....αρνείται να δει την καμπούρα της...

εγω εχω βρει το κόλπο να την τσαντίζω όμως!!!

οτι κι αν λέει εφόσον δεν αφορά εμένα, συμφωνω μαζί της!!!

μιλάμε της ανάβουν τα λαμπάκια!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

πάντα θέλει να δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες κι όταν εγω πάω με τα νερά της τρελαίνεται!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

ακομα και βλακείες να λέει (που σχεδον πάντα βλακείες λέει!) εγω συμφωνω!!! έλεγε οτι 5 εβδομάδων ακούγεται καρδιά στο έμβρυο και μάλιστα χωρίς κολπικό υπέρηχο!!!

ναι ναι της έλεγα εγω....

χαχαχαχαχαχα!!!!

συμφωνω απολύτως σε αυτό που λες Λία....

κι εγω στα ακίνδυνα εννοείται οτι δεν τη μαλώνω....

αλλά γενικά δεν τη μαλώνω....είμαι του πολύ μπλα μπλα....

όσες φορές ανεβαζω τον τόνο της φωνής μου έχω τα αντίθετα αποτελέσματα...τσαντίζεται και γίνονται χειρότερα τα πράγματα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

4 μηνων η μπουμπού ε!!! μεγάλωσε!!!

κοίτα δεν πειράζει αλλά αφού έτσι κι αλλιώς θα βράζεις τα λαχανικά που πρέπει να τα βραζεις κάθε μέρα φρέσκα, φανταζομαι οτι δε θα σου είναι κόπος να βαζεις λιγο νωρίτερα το κρεατακι!

πάντως σιγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα!

άσε που εσυ τέτοια νοικοκυρά που είσαι....

5 φαγητα θα προλαβαίνεις να φτιάχνεις!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Να ήμουν από μια γωνιά και να το έβλεπα αυτό μόνο............χαχαχαχαχα! Πόσο αστεία τα κάνει όλα ένα παιδί.. Πρέπει να είναι τρελό φατσόνι η κόρη σου..πωπωπωπωπωπω!

Ω, πόσο δίκιο έχεις....Ω!

η αληθεια είναι οτι η Βαλ είναι σουργελάκι!!!

χαχαχαχαχα!!!

βρε αστες να λενε οτι θέλουν οι "κυρίες".....

έτσι κι αλλιως εσυ παιδι με τον άντρα σου θα κάνεις, όχι με αυτές....δεν τους πέφτει λόγος....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμφωνω απολύτως σε αυτό που λες Λία....

κι εγω στα ακίνδυνα εννοείται οτι δεν τη μαλώνω....

αλλά γενικά δεν τη μαλώνω....είμαι του πολύ μπλα μπλα....

όσες φορές ανεβαζω τον τόνο της φωνής μου έχω τα αντίθετα αποτελέσματα...τσαντίζεται και γίνονται χειρότερα τα πράγματα...

Αυτό παιδιά είναι αλήθεια. Και παρόλο που το έχω διαπιστώσει, αν τσατιστώ γιατί επιμένει ό,τι και να λέω να κλαίει, βάζω τις φωνές. Και εννοείται ότι δεν αλλάζει τ-ι-π-ο-τ-α. Αλλά ρε κορίτσια αν είσαι σε δημόσιο χώρο, αυτό είναι κουρασμένο και τσιρίζει ότι κι αν λές και οι άλλοι κοιτάνε, δε θα μας λένε είτε γαϊδούρες που δεν κάνουμε τίποτα είτε υστερικές ή κακιές αν φωνάζουμε είτε ότι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε και το χουμε κακομαθημένο; Αλήθεια έχετε βρεθεί σε αυτή την απαίσια αμήχανη θέση; Έχετε κάποιο κόλπο να το αντιμετωπίζετε; Συνήθως μου το κάνει το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ μετά από ένα κουραστικό πρωινό σε μαγαζιά κλπ, που έχει έρθει και η ώρα για φαί και ύπνο..

Διαφημίσεις

Αυτό παιδιά είναι αλήθεια. Και παρόλο που το έχω διαπιστώσει, αν τσατιστώ γιατί επιμένει ό,τι και να λέω να κλαίει, βάζω τις φωνές. Και εννοείται ότι δεν αλλάζει τ-ι-π-ο-τ-α. Αλλά ρε κορίτσια αν είσαι σε δημόσιο χώρο, αυτό είναι κουρασμένο και τσιρίζει ότι κι αν λές και οι άλλοι κοιτάνε, δε θα μας λένε είτε γαϊδούρες που δεν κάνουμε τίποτα είτε υστερικές ή κακιές αν φωνάζουμε είτε ότι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε και το χουμε κακομαθημένο; Αλήθεια έχετε βρεθεί σε αυτή την απαίσια αμήχανη θέση; Έχετε κάποιο κόλπο να το αντιμετωπίζετε; Συνήθως μου το κάνει το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ μετά από ένα κουραστικό πρωινό σε μαγαζιά κλπ, που έχει έρθει και η ώρα για φαί και ύπνο..

Καταρχην αφού ξέρεις πότε περίπου είναι έτοιμη να στο κάνει, προσπάθησε να το αποφύγεις!!!

όχι εμένα να ουρλιάζει και να κλαίει σε δημόσιο χωρο και να μην μπορώ να την κάνω καλά δε μου έχει τύχει....

εχει τυχει φορές που έχει κλάψει και έχει [εισμωσει και είναι ένα τσακ πριν τον κακό χαμό, αλλά αυτό το αντιμετωπίζουμε με τη μέθοδο του αντιπερισπασμού προς το παρόν!!!

ζηταει κατι που δεν μπορεί να γινει εκεινη τη στιγμη??? την αποσπω με κάτι άλλο...

πχ κλαίει και θέλει αν ανεβει στα παιχνίδια με το κέρμα στο περίπτερο αλλά βιαζόμαστε να φυγουμε???

της τάζω κάτι άλλο που την ενδιαφέρει πολύ, της το περιγραφω με όσο πιο πολλά και όμορφα λόγια μπορω μέχρι να απομακρυνθούμε απο το "επικίνδυνο" σημείο και ξεχνιέται...

ωστοσο έχω πει και στον άντρα μου οτι αν τυχει πχ και πάμε τζάμπο και αρχισει και χτυπιέται για κανένα παιχνίδι,κλπ (ευτυχως δεν το έχουμε ζησει αυτό...ακόμα!), κατευθείαν σηκωτη στο αμαξι συνοδεία των απαραιτητων εξηγησεων...

ούτε θα κατσω να με κοιτάει ολος ο κόσμος και να βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα για μενα και την οικογενεια μου (κακια μάνα, κακομαθημένο παιδί,κλπ...), ούτε θα αφησω να περάσει και το δικό της ενω έχω ξεκαθαρίσει οτι κάτι δε μπορεί αν το αγοράασει, παιξει,κλπ!!!

ακούγομαι κακιά ίσως ή πολύ αυστηρη....αλλά αυτό πιστευω....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας κοριτσια μου.........ποποποπο διαβασα τοοοοοσα πολλα που τα ξεχασα!!!!

Μαριανθη μου χαιρομαι πολυ που μπηκες να μας πεις νεα σας.......

εγω περασα και καλα και ασχημα και στεναχωρηθηκα πολυ..........την Παρασκευη το βραδυ πηγε ο Κωστας την Ευη στο νοσοκομειο να μας πουν τι εχει.Εγω στο σπιτι με τα αγορια να περιμενω.....με περνει και μου λεει οτι της κανουν εξετασεις αιματος γιατι δεν βρισκουν τι εχει και θα βγουν μετα απο μια ωρα τα αποτελεσματα........ειπαν πως ειχε επιπεφυκιτιδα αλλα για το προσωπο της δεν ειπαν κατι.....ηθελαν να την κρατησουν μεσα την καημενη.......ομως ο πατερας της την πηρε γιατι φοβηθηκε μην κολλησει και τιποτε αλλο.Ηρθαν στις 1 την νυχτα.....πολυ εξαντημενη η Ευη......το Σαββατο ειχαν χορο οι τριτεκνοι και πηρα μονο τον Μαρινουλη μαζι ......περασαμε πολυ ωραια.....την κυριακη φαγαμε στα πεθερικα μαζι με την κουνιαδα......αρχισαμε ενα χερακι τον πεθερο γιατι λεει στις αδερφες του οτι δεν τον παμε στον γιατρο....ακουτε πραγματα.....αλλα δεν θελει εκεινος να παει ....για να μην χαλασει τα λεφτα του....και εγω θελω να παω στην γυναικολογο και θελω 100 ευρω και δεν τα εχω.Ματα πηγαμε και πεταξαμε χαρταετο αφου ελεγε οτι ο καιρος θα χαλασει........και οντως εχτες στην Τριπολη χιονιζε ολη μερα......!!!!!αυτα....σας ευχαριστω και για τις ευχες για το Ευακι μου......της καναμε παρτυ...οικογενειακα.....γιατι ειπε καποιος...οτι θα κολουσαν τα ξαδερφια της στο παρτυ.....αλλα το μεσημερι που ετρωγαν μαζι δεν κολλουσαν!!!!αχ αχ ..........

φιλια σε ολες σας......εγω θα ειμαι και αυριο εδω...μετα μεχρι να μετακομισουμε το μαγαζι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω.....αλλα απο καπου θα σας διαβαζω......

βρε Μαρακι και εγω σε σκεφτομουν.........ηθελα και εγω να σε ρωτησω τι εγινε τελικα με τον Κωνσταντινο σου.....

Καλημερα!!! Τι κανετε;;απ οτι διαβαζω ολες πολυ καλα!!! Περαστικα στα μωρακια σας!!! Stevy μου μην ασχολεισαι και μη δινεις σημασια!!!

Λιακι ενα μηνα πηγαινα πρωι αλλα εχει και απογευματινα που ειναι 2-3 φορες τη βδομαδα!! Σχετικα με το αιλανερ ειναι σχεδον αληθεια ηταν 3 μηνων οχι νεογεννητο!! Χαχαχα!!! Τοτε ηθελα να ανανεωθω να γινω πιο ομορφη για τον αντρα μοτ!! Αλλα γενικα παντα βαφομαι, πολυ φυσικα, γιατι ειμαι χλωμη με σπυρακια ( καποιες φορες) και ταλαιπωρημενη!!! Τα νυχια μου παντα τα εφτιαχνα μονη και ειχα ψωνιο! Πριν γεννησω αλλαζα χρωμα καθε βραδυ αναλογα τα ρουχα!!! Χαχα!!

Οσο για την παιδιατρο μου , καλα τα λεει! Ο βασιλης ειναι απο τα παιδια που ακουνε με την κουβεντα και το μπλαμπλα!! Οσο του παω κοντρα τοσο σπαει! Ειναι φαση "πρωιμη εφηβεια" η terrible twos"! Φανταστειτε τι θα γινει στην κανονικη εφηβεια!!εντωμεταξυ δεν υπαρχει και καταλληλος χωρος για τιμωρια στο σπιτι μας!! Οπου και να τον βαλω υπαρχει κινδυνος για ατυχημα!!καταλαβαινει απολυτα τα λαθη του, αλλα δε μας φοβαται!εχει πληρη συνειδηση των πραξεων του και νομιζω οτι του αρεσει που φωναζω!!!! Αφου οταν στο νοσοκομειο ειχε παθει παρακρουση και με ξεμαλλιασε και με χτυπουσε , οταν ηρεμησε με πηρε αγκαλια και μου ειπε οτι τα αλλα παιδακια δε χτυπανε τη μαμα τους και με φιλαγε εκει που με χτυπησε!!

Με τα αλλα παιδακια ειναι μια χαρα!! Αλλες φορες μοιραζεται, αλλες οχι! Αλλα παιζει καλυτερα με μεγαλυτερα παιδακια!!

Πιστευω οτι θα γινει το καλυτερο παιδι, απλα ειναι λιγο εντονος χαρακτηρας!!!

Οταν φευγω απο το σπιτι να δειτε τι γινεται!!!

Ευχαριστω που δεν κρινετε και απλα συμβουλευετε!!!

Εδω χιονιζει!!! Σε εσας τι γινεται;;; Καλημερααααααα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Δυστυχώς έχουμε το κακό συνήθειο με τον άντρα μου και χασομεράμε με άλλες δουλειές και πηγαίνουμε αργά σούπερ μάρκετ και περνάμε κατά πολύ την ώρα φαγητού και ύπνου της και καταλήγει να κλαψουρίζει (δικαίως) στο καρότσι. Ευτυχώς όχι υστερίες αλλά μπορεί πχ να ζητάει επίμονα κάτι που δε γίνεται να πάρει. Πχ κάτι συσκευασμένο και ευαίσθητο...μια ντομάτα...ένα πεπόνι....χαχα κάτι που απλά έτσι της ήρθε. Με τον αντιπερισπασμό το παλεύουμε κι εμείς, αλλά καμιά φορά βάζει και τα κλάματα και μέχρι να σκεφτούμε κάτι (γιατί δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς να τελειώσουν τα ψώνια) κοιτάζει ο καθείς... Κι εγώ ελπίζω να μη το δούμε αυτό με τα παιχνίδια...αλλά παίζεται να είναι αναπόφεφκτο, ειδικά όταν θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τα παιχνίδια φίλων κλπ και θα θέλουν κι αυτά "ένα τέτοιο". Ελπίζω τότε να κατανοήσουν τις νουθεσίες μας περί ολιγάρκειας κλπ

Stevy μου σχετικα με το θεμα σου....εγω πλεον απανταω!!!επαψα να ειμαι η καλη και "χαζη" Ελενη για καποιους.....εσυ κανεις αυτο που θες και ασε τους αλλους να λενε......αυτο που ειπες για την νυφη σου....ακριβως το ιδιο λενε και για μενα........μην στεναχωριεσαι....αν θες δευτερο παιδακι καντο γιατι το θες και μπορεις......και εγω θελω τεταρτο αλλα εχω μελλον μπροστα μου.........πολυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...