Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!! Ειναι να μη ξεκινησω κατι!! Χαχα!! Τωρα θα μαι ολη μερα εδω!! Χαχα!! Εκανα γαριδομακαροναδα, μαυροματικα και πατατοσαλατα! Ολα αυτα με το βασιλακη να δινει ρεστα σημερα!! Ξυπνησε κατακατουρημενος ( αφου πινει δυο με τρια γαλατα καθε νυχτα!!)καιμετα ηθελε να μεινει με το φανελακι που ειχε πανω τον τομ και τζερυ!!ειναι νουμερο το παιδι μου!!!! Χαχα!

H πορτοκαλαδα δυστυχως δεν πιανει! Μεχρι τον σεπτεμβρη επινε 2 καθε μερα, αλλα απο τοτε σταματησε ομως και γενικα δεν τρωει κανενα φρουτο!! Κανενα στη χαση και την φεξη να φαει κανενα αχλαδακι!γενικα ο βασιλης κανει ο,τι θελει! Δεν καταλαβαινει απο απειλες απο τιποτα!! Οταν του λεω να μην πεταει τα παιχνιδια του και παιρνω σακουλα και καλα να τα πεταξω για τιμωρια, ερχεται και με βοηθαει να τα μαζεψω!! Δεν χαμπαριαζει τιποτα! Πορτοκαλαδα θελει μονο αυτη που καιει( την μπλε χωρις ανθρακικο) απο λαθος του παππου που υπεκυψε μια μερα!!!!

Τι να τον κανω;; Μ' αρεσει που ειναι ζωηρος και πανεξυπνος αλλα θα θελα να φοβαται και κατι!! Μονο με πολλα λογια λιγο τον ρεγουλαρω! Αλλα ειναι ο, τι του φανει του λολωστεφανη!!!η παιδιατρος μου χει πει να μη του πηγαινω κοντρα να τον αφηνω να κανει ο, τι θελει αρκει να μη κινδυνευει!!αλλα ειναι και πονηρογατος, οταν ριχνει το νερο στο πατωμα με φωναζει να τον δω και κανει ματακια σκανταλιας!!! Χαχα!

Αλλα ειναι καλο μωρακι!!

Το αλλο που ηθελα να σας πω ηταν πως αρχισε να πειραζει το πουλακι του!!! Οταν μεγαλωνει τον ενοχλει και μου φωναζει " μαμα μου, μεγαλο πουλακι μου!!" ανοιγει την πανα του μονος και το ζουλαει για να κατεβει και του λεει " κατω"!!! Εσεις το χετε αυτο;;;

Πολλα φιλια και τα λεμε αργοτερα!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρέ Μαράκι άλλο το τι τους έλεγα που στο κάτω κάτω υποστήριξα την επιλογή μου που οφείλεται σε συγκεκριμένους λόγους...και άλλο το πως ένοιωσα..γιατί είχα κ τη μύγα κ μυγιάστηκα. Και εκεί ένοιωσα πόσο λάθος είσαι να μιλάς με τέτοιο στυλ για τόσο λεπτά θέματα που αφορούν τον άλλο. Αλλά κ ότι ούτε εγώ θα το ξανακουβεντιάσω δημοσίως για να μην ακούω κρίσεις που με στενοχωρούν, από αυτές δηλαδή. Με τον άντρα μου συμφωνούμε απόλυτα..και στην επιθυμία κ στις ανησυχίες κ δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Είναι καθαρά προσωπικός "κάλλος".

Ασχετο... με πόνεσε ο άλλος φρονιμήτης μου (που έλεγα ότι είχα βγάλει έναν πέρισυ!) κ είμαι με μεζουλίντ κ αύριο μάλλον οδεύω για εξαγωγή! Τι θέλατε κ το κουβεντιάζατε; μόνο αυτή την ένεση σκέφτομαι στον ουρανίσκο...Πόνοοοοοοοςςς..... αλλα μετα ξαλάαααφρωμα.....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημερουδιαααααααααα!!!

Χάλια μεραααα... Βαρεμαρααααα!!!εχω μουχλιασει μέσα στο σπίτι!!!

Μαριανθουλα σαν να περιγράψεις τον γιο της αδερφής μου χαχαχα.. 3 μήνες μεγαλύτερος απο τα δικα μας!!! '"ματακια σκανταλιασ'" αχ το τετραπεραρατο, δεν θέλεις να τον ζουληξεις εκείνη την ώρα;; Χαχαχα.. Οκ είναι σκανταλιαρης αλλα όπως λέει κ η παιδιάτρος αν του πας κόντρα θα τα κανείς χειρότερα!!με τα αλλα παιδάκια πως είναι;;

Αυτο με το πουλάκι του συμβαίνει κ στης αδερφής μου τον τελευταίο καιρό.. Ιδίως μια μέρα μεγάλωνε απο το πρωι μέχρι το βράδυ.. Θα ρωτήσει την παιδιατρο αυτο το μήνα, δεν γνωρίζω να σου πω!!!

Μαρακι θα πάω ρε να μάθω.. Το σκέφτομαι απο πριν μείνω έγκυος στην μπεμπα.. Αλλα ήμουνα αιγιο.. Που να πήγαινα εκει;; Γενικά το χέρι μου πιάνει..όταν πάω σε γάμο στο χωριό μου βαφω όλο το σόι!! Χαχαχα.. Όπως λέει κ η αδερφη μου ' ντιορ σας μαραναν' γιατι τα περισσότερα καληντικα είναι αυτα!!Απλά σκέφτομαι για Μάιο κ μετα που δεν θα χει προπονήσεις ο σύζυγος!!

Μαριανθη πόσες ώρες την ημέρα έκανες;;; Κάθε μέρα πηγαινες;;; Ααα κ πόσο καιρο το πακέτο που πήρες;; Μήνας;;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

πωπω πάλι πολλά γραψατε κι άντε να τα θυμηθω να σχολιάσω!!!!

Στέβη οι "κυρίες" που σου μίλησαν με αυτό τον τρόπο ήταν τελείως αγενείς και άξεστες....

το αν θα προχωρησει κάποιος σε 2ο,3ο,4ο,κλπ παιδί είναι μια εντελώς προσωπικη απόφαση....

και πραγματικά απορώ που ις άφησες να υπονοήσουν οτι δεν αγαπάς τα παιδιά...

εγω θα τους την ειχα πει στα ίσια και να δεις πως θα μαζεύονταν οι κοτες....

αλλιώς αν δε θέλεις εντάσεις, τους λες οτι δεν εχεις λεφτά να το μεγαλώσεις το 2ο και θα δεις οτι δε θα το συνεχίσουν!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαριάνθη μου καλώς μας ήρθες....πραστικά και αγυριστα να είναι όλα απο το Βασιλάκη...πωπω φανταζομαι την αγωνία σου...

μπράβο και για τη σχολή!!! οτι μπορεί να κάνει κανείς καλό είναι!!!

εγω διαφωνω λίγο με την παιδάτρο σας....αν τον αφηνεις συνεχεια να κάνει οτι θέλει, πως θα μάθει την έννοια των ορίων???

καλό είναι κάποια πράγματα να του τα κόβεις και να είσαι σταθερή ακόμα κι αν κλαίει και χτυπιέται...αν δει οτι είσαι βραχος και δεν αλλαζεις γνωμη, θα κλάψει 1-2-3...-5 φορές αλλά στο τέλος θα το παρει απόφαση...

αυτό που κάνεις με τη σακκούλα με τα παιχνίδια και αφού σε βοηθάει να τα βάλετε μέσα μαζί, μετά τι κάνεις??? παίρνεις τη σακούλα να τη βγάλεις έξω απο το σπίτι ή θεωρείς οτι αφού σε βοήθησε δε θα πιάσει και επιστρέφεις τα παιχνίδια???

Ζωίτσα μακαρι να μαθει η μικρη να κοιμαται μόνη της!

θα σε ξεκουράσει πολύ!

καλέ σύμπι δε μας είπες....τελικά έκανες υπέρηχο στον Κων/νο???

μα πως δεν της το'χες της Μαριάνθης για τη σχολή???

δε θυμάσαι τότε που είχε το βασιλάκη νεογέννητο και μας έλεγε οτι το πρωί που ξυπνάει απαραιτητως βάζει αιλάινερ??????? (σωστά δε θυμάμαι Μαριάνθη???)

εμείς καλύτερα ειμαστε στο θέμα του ύπνου ευτυχως!!!

απλά αλλάξαμε τη συνηθεια που ξάπλωνε και κοιμόταν μόνη της....τωρα θέλει 5-10 λεπτά χαδάκια στην πλατούλα και παραμυθάκι!

δε με χαλάει εννοείται!!!

πάντως ΣΚ περάσαμε τέλεια!!!

πολλή βόλτα, η Βαλ έδινε ρεσιτάλ όπου πηγαιναμε!!!

όλοι μου έλεγαν πόσο κοινωνικό παιδί έχω!!! κουκουβα!!!!

Κυριακη βράδυ εδω έχουν έθιμο να αναβουν 5-6 μεγάλες φωτιές, μια ανα γειτονιά και χορεύουν και πίνουν γυρω απο τη φωτιά! ε πήγαμε μια γυρα σε όλες τις φωτιές και επιστρέψαμε στη φωτιά της γειτονιάς μας...πιάστηκε η Βαλ στον κύκλο που χόρευαν και δε σταματούσε!!! 1 ωρα με το ρολόι χόρευε! τι της ταζαμε σοκολάτες,κλπ για να φυγουμε τίποτα αυτη!!! εκει!!!

κάποια στιγμη σταματησαν όλοι να χορεύουν και η Βαλ απτόητη!!! έπιασε έναν πιτσιρικά 3,5 χρονων και δωστου χορό γυρω απο τη φωτιά!!!

πολύ γέλιο!!!

και για καφε που ειχαμε βγει την Κυριακη το πρωι, η Βαλ αμέσως να πάει να κάνει γνωριμίες με τα παιδάκια! ενταξει κάποια την πείραζαν επειδη ήταν μικρούλα, αλλά πηγα τους είπα να την προσέχουν και αφού η Βαλ γελούσε, όλα καλά!!!

γενικά το χάρηκα γιατι έπαιξε πολύ με άλλα παιδάκια και τσάμπα ανησυχούσα που έδερνε την ανιψιά...μετα και απο την κοινη χθεσινη μας βόλτα για καφε με την κουνιαδα και τον άντρα της και την ανιψιά, αντιλήφθηκα πλήρως οτι έχει δικιο 100% η Βαλ που τη χτυπάει...

συνεχως η ανιψιά την πειράζει, της παίρνει τα πράγματα απο τα χέρια, την ενοχλεί...αφού η Βαλ χθες κουραστηκε η κακομοίρα απο τα πειράγματα της μεγάλης και ήρθε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε οτι θα κοιμηθεί...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

μαριανθη καλως ηρθες!να σου ζησει ο βασιλακης!για τη ζελλου που ρωτας εχω ακουσει καλα λογια νομιζω ειναι στο μητερα...εμεις ειχαμε παει στη καφριτσα για τη μικρη δε θα στη συνιστουσα...οσο για τη συμπεριφορα του βασιλη θα συμφωνησω με το σοφακι...νομιζω οτι πρεπει να βαλεις καποια ορια δεν ειναι πια μωρο και μπορει να καταλαβει πολλα πραγματα.συγχαρητηρια και γι ατη σχολη που εβγαλες!

στεβυ καλα θα κανεις να μη δινεις καμια σημασια σε οτι σου λενε οι αλλοι ειδικα οταν δεν τα λενε και με καλη προθεση ειναι τελειως προσωπικο το θεμα!

σοφακι χαιρομαι που τα πατε καλυτερα με τη βαλ!

εμεις το τριημερο κατσαμε μεσα...ευτυχως ο πυρετος της ελλης κρατησε μονο μια μερα αλλα για καλο και για κακο τη κρατησα μεσα...ουτε παιδικο πηγε σημερα εκανε κατι διαρροιες χθες...καλα τη βλεπω παντως.

εδω σε μας χιονιζει!μακαρι να το στρωσει!!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααα!

τι κανετε φιλεναδες; πολυ παλιοκαιρος εχθες! δεν σταματησε να βρεχει εδω.... πηγαμε στο χωριο του αντρα μου (καμια 20αρια χλμ μακρια μην φανταστειτε) και περασαμε ομορφα αν και με ελαχιστες επιλογες λογω καιρου. φαγαμε (πολυυυυυυ) καλαμπουρισαμε, πηγαμε και για καφεδακι, ο Κων/νος μου ξεσαλωσε γιατι ηταν το επικεντρο (δυστυχως δεν υπηρχε ουτε ενα παιδακι εκει), γυρισμαε σπιτι κατα τις 9.30 το βραδυ. γεματη ημερα μια χαρα...

αυτααααα.... κατα τα αλλα το μωρο δεν το ξανα-αισθανθηκα (μαλλον) γιατι θεωρω πως οτι κανει ειναι εντελως ανεπαισθητο. για να μην ανησυχω παντως το πουλακι μου με εχει ταραξει στην αναγουλα παντως. δεν εχω παραπονο εχθες εκανα και εμετο μετα από μερες :tongue:. ειναι ζορικος αυτος από την κοιλια. θα καλοπερασω να μου το θυμηθειτε :)

Συμπι η παιδιατρος της Μαριανθης νομιζω ότι δεν εννουουσε να τον αφηνει ελευθερο χωρις περιορισμους ουτε να μην του χαλαει χατηρι απλα μαλλον ηθελε να πει πως ότιδηποτε θελησει να του περασει σαν μηνυμα να του το περναει με το καλο χωρις κοντρες και με πολλη συζητηση.

καλα κοπελια αυτο με το αιλαινερ ουτε που το θυμομουν! ρε Μαριανθη αληθεια; :P

Λιακι μου εσεις τι κανετε; η Ζωιτσα που ειναι; Ελενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Σοφια2;

καλα για την Βαλ τι να πω παλι; θα νομιζετε οτι μεροληπτω λογω συγγενειας χα χαχαχα... ο δικος μου μπροστα της δεινει ακοινωνητος για να μην πω ανθρωπακι των σπηλαιων! δε ,ιλαεοι δε λαλαει αν δεν γνωριζει. τα δε παιδακια τα πλησιαζει με το ζορι και δεν τους δινει τα παιχνιδια του με τιποτα παρα μονο αν περασει καμποση ωρα και τον διαβεβαιωσουμε ότι τα παιδακια θα παρουν για λιγο την μπαλα του πχ και ότι θα του την ξαναδωσουν! το περασαμε αυτο το σκηνικο με διδυμακια 2χρονα αγορακια την Κυριακη στην παραλια. μετα που ξεθαρεψανε και παιζανε ο δικος μου πηρε την μπαλα και την πεταξε στη μυτη του ενος φωναζοντας "κεφαλιάαααααα" .... πονεσε το αλλο το καημενακι και εκλαψε λιγο αλλα και ο Κων/νος μου δεν το εκανε επιτηδες μωρε! αχ το λυπαμαι που δε ξερει να παιζει με αλλα παιδακια.αν βλεπατε τα διδυμακια μεγαλη διαφορα. αυτα ηταν 2 από την κοιλια της μανας τους και παιζανε μια χαρα .

Thanx κορίτσια για τη συμπαράσταση με το θέμα του Σαββάτου. Βασικά δεν ήθελα να τσακωθώ και να μιλήσω άσχημα...γιατί με την τσαντήλα που είχα θα μιλούσα ΠΟΛΥ άσχημα και λέω τώρα να κάθομαι να δίνω αξία και ικανοποίηση στην κάθε....τέσπα...

Συμφωνώ απόοοολυτα με την "αγένεια". Εκεί είναι όλο το θέμα κι όχι στο "δίκιο και άδικο". Δεκτές άλλωστε όλες οι απόψεις αφού κι εγώ διαχασμένη είμαι. Ο τρόπος είναι το θέμα. Τέλος πάντων και πολύ ασχολήθηκα μου φαίνεται.

Για το θέμα που λέτε με την πειθαρχία κι εγώ διαφωνώ με την πλήρη ελευθερία. Μου έκανε εντύπωση για να πω την αλήθεια η γνώμη της γιατρού. Πιστεύω στα όρια και στο να αντιλαμβάνεται το παιδί ότι υπάρχουν πράγματα που θέλουμε-δε θέλουμε δεν μπορούμε να τα κάνουμε και πιστεύω ότι αυτό, πέραν του ότι ρυθμίζει ομαλά τη ζωή μέσα στο σπίτι και γι'αυτό αλλά και για μας, περαιτέρω τα προετοιμάζει και να μη βλέπουν εγωιστικά τη ζωή και τους άλλους, αλλά και να διαχειρίζονται καλύτερα ψυχολογικά τις απογοητεύσεις της ζωής και τους περιορισμούς που σίγουρα θα βιώσουν, από τον εκάστοτε δάσκαλο στο σχολείο μέχρι και το αφεντικό τους μετέπειτα. Να πω την αλήθεια πραγματικά εντυπωσιάστηκα που το είπε αυτό παιδίατρος, γιατί σκέφτηκα πρώτη φορά ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλη άποψη επιστημονική και να μην την ξέρω; Πώς τεκμηριώνεται δηλαδή αυτό που είπε, αν θες να μας εξηγήσεις; Δηλαδή πώς το υποστηρίζει ως πιο θετικό;

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ασχετο:

αυτο δεν ειναι τελειο;

http://www.olivers-baby-care.co.uk/maternity-clothes-accessories/pregnancy-maternity-accessories/nattou-support-pillow-breast-feeding-pillow-and-baby-bean-bag.html

εχω λυσσαξει να παρω μαξιλαρι θηλασμου γαιτι δεν ειχα στον Κων/νο και νομιζω βολευει πολυ!

υπαρχει και πιο φθηνο βεβαια

http://www.bimbomarket.it/it/en/breastfeeding-cushion-star-fawn-colour-P11693.htm

καλημερα κ απο μενα!

μαριανθη καλως ηρθες!να σου ζησει ο βασιλακης!για τη ζελλου που ρωτας εχω ακουσει καλα λογια νομιζω ειναι στο μητερα...εμεις ειχαμε παει στη καφριτσα για τη μικρη δε θα στη συνιστουσα...οσο για τη συμπεριφορα του βασιλη θα συμφωνησω με το σοφακι...νομιζω οτι πρεπει να βαλεις καποια ορια δεν ειναι πια μωρο και μπορει να καταλαβει πολλα πραγματα.συγχαρητηρια και γι ατη σχολη που εβγαλες!

στεβυ καλα θα κανεις να μη δινεις καμια σημασια σε οτι σου λενε οι αλλοι ειδικα οταν δεν τα λενε και με καλη προθεση ειναι τελειως προσωπικο το θεμα!

σοφακι χαιρομαι που τα πατε καλυτερα με τη βαλ!

εμεις το τριημερο κατσαμε μεσα...ευτυχως ο πυρετος της ελλης κρατησε μονο μια μερα αλλα για καλο και για κακο τη κρατησα μεσα...ουτε παιδικο πηγε σημερα εκανε κατι διαρροιες χθες...καλα τη βλεπω παντως.

εδω σε μας χιονιζει!μακαρι να το στρωσει!!

φιλια πολλα σε ολες!

περαστικα στην Έλλη Σοφάκι!!!

καλημερουδιααααααααααα!

τι κανετε φιλεναδες; πολυ παλιοκαιρος εχθες! δεν σταματησε να βρεχει εδω.... πηγαμε στο χωριο του αντρα μου (καμια 20αρια χλμ μακρια μην φανταστειτε) και περασαμε ομορφα αν και με ελαχιστες επιλογες λογω καιρου. φαγαμε (πολυυυυυυ) καλαμπουρισαμε, πηγαμε και για καφεδακι, ο Κων/νος μου ξεσαλωσε γιατι ηταν το επικεντρο (δυστυχως δεν υπηρχε ουτε ενα παιδακι εκει), γυρισμαε σπιτι κατα τις 9.30 το βραδυ. γεματη ημερα μια χαρα...

αυτααααα.... κατα τα αλλα το μωρο δεν το ξανα-αισθανθηκα (μαλλον) γιατι θεωρω πως οτι κανει ειναι εντελως ανεπαισθητο. για να μην ανησυχω παντως το πουλακι μου με εχει ταραξει στην αναγουλα παντως. δεν εχω παραπονο εχθες εκανα και εμετο μετα από μερες :tongue:. ειναι ζορικος αυτος από την κοιλια. θα καλοπερασω να μου το θυμηθειτε :)

Συμπι η παιδιατρος της Μαριανθης νομιζω ότι δεν εννουουσε να τον αφηνει ελευθερο χωρις περιορισμους ουτε να μην του χαλαει χατηρι απλα μαλλον ηθελε να πει πως ότιδηποτε θελησει να του περασει σαν μηνυμα να του το περναει με το καλο χωρις κοντρες και με πολλη συζητηση.

καλα κοπελια αυτο με το αιλαινερ ουτε που το θυμομουν! ρε Μαριανθη αληθεια; :P

Λιακι μου εσεις τι κανετε; η Ζωιτσα που ειναι; Ελενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Σοφια2;

συμπι μου εσένα δινει δυναμικό παρών το μπεμπέ!!!

το δικό μου γιατί τόση ησυχία??????????

ούτε καν η κοιλια μου δεν εχει ένα πρηξιματάκι!!!

επίπεδη τελείως!!! :rolleyes:

ωραια περασατε χθες εεε??? μπράβο!!! πάντα τέτοια!!!

εμεις μόνο για καφε πήγαμε και γυρισαμε...τηγανισα πατατούλες και καλαμαράκια και μετα μέχρι το βραδυ είχα το απόλυτο φούσκωμα!!!τι πράγμα κι αυτό....και δεν ειχαμε καμια κοκα κολα να πιω καμια γουλια να στανιαρω!!!

καλα για την Βαλ τι να πω παλι; θα νομιζετε οτι μεροληπτω λογω συγγενειας χα χαχαχα... ο δικος μου μπροστα της δεινει ακοινωνητος για να μην πω ανθρωπακι των σπηλαιων! δε ,ιλαεοι δε λαλαει αν δεν γνωριζει. τα δε παιδακια τα πλησιαζει με το ζορι και δεν τους δινει τα παιχνιδια του με τιποτα παρα μονο αν περασει καμποση ωρα και τον διαβεβαιωσουμε ότι τα παιδακια θα παρουν για λιγο την μπαλα του πχ και ότι θα του την ξαναδωσουν! το περασαμε αυτο το σκηνικο με διδυμακια 2χρονα αγορακια την Κυριακη στην παραλια. μετα που ξεθαρεψανε και παιζανε ο δικος μου πηρε την μπαλα και την πεταξε στη μυτη του ενος φωναζοντας "κεφαλιάαααααα" .... πονεσε το αλλο το καημενακι και εκλαψε λιγο αλλα και ο Κων/νος μου δεν το εκανε επιτηδες μωρε! αχ το λυπαμαι που δε ξερει να παιζει με αλλα παιδακια.αν βλεπατε τα διδυμακια μεγαλη διαφορα. αυτα ηταν 2 από την κοιλια της μανας τους και παιζανε μια χαρα .

θα μαθει κι ο Κων/νος μωρε....και η Βαλ θεωρω οτι ειναι απο τις εξαιρέσεις!!!παραειναι κοινωνικη!!! δεν κολώνει πουθενά!!!

πάντως το παιδί μου είναι στην κυριολεξία "όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει" αλλά με την καλή έννοια!!!

πήγε προχθές και μιλούσε σε ένα παιδάκι....της έριχνε ένα κεφάλι!

και ρωταω τη μαμά του: πόσο είναι????

2,5 μου λέει!!!!

συνομίληκο!!!γκλουπ γκλουπ!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

ωστοσο εκεινο δεν άρθρωσε κουβέντα και η Βαλ είχε βγάλει ολόκληρο λόγο!!!

πήγαμε χθες στο νεκροταφειο να αναψουμε το καντηλι του πεθερού μου...εκει αν δειτε τη Βαλ....

ήταν μια χηρα και άναβε του άντρα της....

πάει η Βαλ και αρχιζει το βομβαρδισμό:

"τι φοράς???"

" τι κάνεις??? "

"που θα πας???"

γελούσε η γυναικα...στο τέλος της λέει ο άντρας μου:

'πες γεια σας στην κυρία να φυγουμε....

"γεια σας κυρία!!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Στέβη αφου δε θες να τσακωθείς με τις εγνεστατες κυρίες, άλλη φορά να αποχωρεις απο τη συζητηση....

ετσι ουτε θα ακούς τις π@π@ριές τους ούτε θα χαλιέσαι!!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ασχετο:

αυτο δεν ειναι τελειο;

http://www.olivers-baby-care.co.uk/maternity-clothes-accessories/pregnancy-maternity-accessories/nattou-support-pillow-breast-feeding-pillow-and-baby-bean-bag.html

εχω λυσσαξει να παρω μαξιλαρι θηλασμου γαιτι δεν ειχα στον Κων/νο και νομιζω βολευει πολυ!

υπαρχει και πιο φθηνο βεβαια

http://www.bimbomarket.it/it/en/breastfeeding-cushion-star-fawn-colour-P11693.htm

ακριβως το ίδιο σκεφτόμουν κι γω και ειχα βρει αυτο:

http://www.amazon.co.uk/Chicco-Boppy-Pillow-Cotton-Slipcover/dp/B005CV44GI/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I6A575BFUW9Y0&colid=2NTUTFAEH0IB9

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...