Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

τι καλημέρα δηλαδή!!!

το χθεσινό βραδυ είχε άλλο πρόγραμμα ταλαιπωρίας...

τρελό βηχα το κορίτσι μου....4 φορές έκανε εμετό απο το βηχα...ε τελικά την πήρα στο κρεβάτι μαζί μου...

στο θέμα του ύπνου....απλά δεν την αφησαμε να κλαίει...ξάπλωσε μαζί της ο άντρας μου και την πήρε ο ύπνος αλλά μετα λόγω βηχα, χαμός...

παρολαυτα το φωτάκι δεν το ήθελε....θέλει απόλυτο σκοτάδι όπως εγω για να κοιμηθεί...

τεσπα...θα δούμε πως θα παέι....

εγω πάντως πολύ κουρασμένη είμαι....

και χθες με επισκέφθηκε μια τρελή ανακατωσούρα....πήγαμε για καφέ και έτρεχα στην τουαλέτα για να κάνω εμετό αλλά μεχρι να πάω το ξεπερνούσα...

σημερα εχει πολύ όμορφη μέρα!!!

θα της βάλω τη στολή να πάμε βολτίτσα!!!

Σοφάκι μπράβο για την αυχενική!!!

αυτό το κάτι προεξεχει μην το δένεις πολύ...

γιο μου την ειχαν πει τη Βαλ στην αυχενική!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελενάκι μου να χαίρεσαι την Εύη σου!!!

Να τα εκατοστήσει η κουκλίτσα σου και πάντα υγεία και χαμόγελα να έχει στη ζωή της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα απο τη χαμενη!!!!!

Αληθεια σπιτι εισται ή αρχισατε τις βολτες.........

Εγω εδω ειδα λιγο καλο καιρο και ειπα να το εκμεταλλευτω......:tongue::tongue::tongue:

ΕΛενιτσα!!Κυκλοφορει μια ιωση που χτυπαει στο ματι!!!!Μαλλον αυτο εχει η ευα σου!!!Περαστικα της!!!

Σοφακι με τρομαξες με ολα αυτα που διαβασα!!!!Και εμενα νυχτερινος τρομος μου ακουγεται ρε συ!!!Εγω στη θεση σου θα αλλα ζα την διαρυθμιση του δωματιου για να εχει κατι να περιμενει....μπορει να αγοραζα και καινουρια σεντονια και θα αλλαζα και τις συνηθειες της διαδικασιας για τον υπνο.....ΕΤσι ωστε να μην προετοιμαζεται ψυχολογικα οτι θα παει τωρα για υπνο και να μην αρχιζει να κλαιει!!!

Σοφακι τελεια η αυχενικη!!!Αντε με το καλο κοριτσακι!!!!!

Ρε ΜΑρια σε σκεφτομουν για το φαγητο που δεν τρωει ο μικρος....Λοιπον εχω να σου προτεινω δυο συνταγες!!!Γουρουνακι μπουτι κατα προτιμηση με χυμο λεμονι πορτοκαλι με πατατες στο φουρνο...και για γλυκο κεικ με μηλα!!!!!

Αυτα!!!

Πρεπει να χασω οπωσδηποτε κιλα....δεν την παλευω αλλο.....:confused::confused::confused:

ΑΑΑΑ Λιακι οχι δεν θα μπορω χαπι ρε.....ΦΥσικα θα αποθηλασω...καθε εβδομαδα θα κοβω και απο ενα γευμα....

ΒΑσικα αντεξες μεχρι τωρα τι ειναι 3-4 εβδομαδες ακομα για να αποθηλασεις......Μετα θα εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να κανεις οτι θελεις!!!!!

Αχ μη μιλας για τριτο παιδι και τρομαζω :shock::shock::shock:

Χαρα στο κουραγιο σου βρε Λιακι!!!!ΘΑ πας για γιο ε????????????/

ΕΓω τα εκανα ενα και ενα οποτε ολοκληρωθηκα......:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα Ζωίτσα!!!

έλα τωρα που έφτιαξε ο καιρός, ξεκινηστε τις βολτίτσες!!!

εγω πάλι βαζω πλυντηρια...με τόσους εμετους της μικρης το βραδυ καταλαβαινετε τι έχω να πλύνω...

μπορεί να ηταν νυχτερινός τρόμος....

γενικά έχει όμως τις τελευταίες μέρες μια άρνηση να παέι να κοιμηθεί....

χθες το μεσημέρι με 2-3 κόλπα την καταφερε ο άντρας μου και κοιμηθηκε 3:30-5 χωρις κλάματα....το βραδυ απο τις 11 που ξεκινησαμε να παέι για ύπνο, έφτασε 12 και αλώνιζε στο σπίτι...

εν τω μεταξυ εγω να εχω ένα στομάχι χάλια και ο άντρας μου 39 πυρετό...καταλαβαίνεις τι ωραία ατμόσφαιρα και τι διαθεση να την παλέψουμε είχαμε...:(

τη διαρυθμιση στο δωμάτιο δε μπορώ να την αλλάξω πολύ γιατί είναι περιορισμένος ο χωρος....σκεφτόμουν μηπως της βγάλω τα παιχνίδα απο το δωμάτιο, μήπως τη φοβίζουν οι σκιές τους....

πάντως το βραδυ πήγα να ξαπλώσω μαζί της κάποια στιγμη για αν την παρακολουθω που έβηχε και μου λέει:

"δε χωράμε....φύγε!!!"

ε τι της λες μετα της σκ@τούλας???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι ιωση ταλαιπωρει τη βαλ μαλλον γι αυτο δε κοιμαται καλα...οτι κ αν ειναι να περασει γρηγορα!

λιακι αγοροχρονια φαινεται να ναι το 12 αντε προλαβαινεις να κανεις το γιο:P

κ εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ δε κοιμηθηκε καλα η ελλη και το πρωι τη βρηκα φουλ στη μυξα και παραπονιοταν οτι ποναει ο λαιμος της...της εβαλα και θερμομετρο 37,5 αν και μου φαινεται οτι εχει περισσοτερο...δε τη γλιτωσαμε απ οτι φαινεται...αχ τουλαχιστον να μην ανεβασει πολυ πυρετο..

οποτε μεσα το τριημερο...δε βλεπω να πηγαινουμε πουθενα:(

φιλια πολλα σε ολες και καλα να περασετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

περαστικά και σε εσάς Σοφάκι!

μπα το θέμα του ύπνου δε σχετίζεται με την αδιαθεσία της....

φαινεται οτι ειναι καθαρά θέμα "ιδιοτροπίας" να το πω???δεν ειναι πολύ σωστη λέξη η ιδιοτροπία αλλά τελοσπάντων...καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περαστικα στις Σοφιες!!!!

Απαπα εφτιαξε ο κειρος και αρχισαν οι ιωσεις παλι ε?

Ρε κοριτσια οσο σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω του χρονου τρομαζω....Ειναι ο εφιαλτης μου.....

Γαστρεντεριτιδα η Βαλ ΣΟφακι?Περαστικα....

Αφου εισαι τοσο σιγουρη για το οτι ειναι ιδοτροπια αλλαξε κατι στο δωματιο της.....Παρε ενα καδρο ή κατι καινουριο κρεμασε.....Σου ειπα για τα σεντονια γιατι εμας τρελλαινεται να κοιμαται σε καινουρια σεντονια.......:tongue::tongue::tongue:

Παω να μπανιαριστω.......Σημερα λεμε να βγουμε να φαμε εξω.....Εχει εναν ηλιο!!!!!!

Καλημέρα κοριτσακια!!!! Τι τελειαααααα μέρα... Δυστυχώς ο άντρας μου έχει προπόνηση κ θα κάτσω σπίτι!!!

Ελενιτσαααααα χρόνια πολλα να χερεσαι το κοριτσάκι σου!!! Να τα εκατοστησει η κουκλιτσα σου!! Ευτυχισμένο κ γερο!! Ένα φιλακι απο εμάς να την δώσεις!!

Σοφάκι υπομονη φίλη μου.. Είναι δύσκολα στην κατάσταση σου το ξέρω, παρόμοια περνούσα κ εγω κ δεν είχα την υπομονη ούτε παμπερς να αλλάξω!! Όσο είμασταν στο αιγιο η χρυσοβαλαντουλα είχε αρρωστησει μπορει κ 5-6 φορές όλο τον χειμώνα!! Περαστικα στο κοριτσάκι σου!! Πως είναι σήμερα;;

Ζωή θα βγείτε σήμερα;;

Μπά δεν νομίζω να μπω στην διαδικασία να κόβω γεύματα.. Νομίζω δεν θα τα καταφέρω κ θα την βάζω πάλι στο στήθος αφου η μπεμπα τρώει ανάγκη 2 ώρες κ όταν κλαίει πάλι στήθος την βάζω για 5 λεπτα μέχρι να ηρεμήσει!!! Ξέρω θα υποφερω αλλα τι να κάνω !!

Λοιπόν εγω κάθε βράδυ απο τις 9 που ξεκινω την μπεμπα για μπάνιο σταματα Στις 12.. Μπάνιο μπεμπα κ ντύσιμο,, την αφήνω στην άκρη με σύζυγο κ παίρνω την μεγάλη.. Μιλάμε έχουμε θέατρο.. Πλατσιυριζει συνεχώς, όλα τα νερά έξω, εγω γίνομαι μουσκεμα.. Βγάζει κραυγές όπως η μπεμπα.. Θέλει α την τυλιξω κανά την πάρω αγκαλια όπως την μπεμπα.. Να την βάλω κρέμα της μπεμπας,, κ το αποκορύφωμα να την ταισω αγκαλια με το μπιμπερο κ ν την βάλω να ρευτει... Και ναι ρευτει... Θέατρο λεμεεεεε.. Μετα παίρνω μπεμπα να την θηλασω κ ευτυχώς το καυμενο κοιμάται κατευθείαν.. Αν κάνω τρίτο τι θα γίνει;; Θέλω όμως όχι τόσο για να βγει γιος αλλα απλά θέλω τρίτο παιδάκι!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Απιστευτες οι μικρες σου Λια! Αφηστε κοριτσια κ εμεις μολις τελειωσαμε με την παλιο-ιωση. Υψηλός πυρετός και βήχας. Πολύ φλέμα! Δυστυχώς πήραμε για πρώτη φορά μας αντιβίωση. Μου κακοφάνηκε αλλά διάβαζα ότι καλό είναι όταν έχουν πολλά φλέμματα κ βήχα να παίρνουν να μην τους μείνει τίποτα. Σήμερα είχαμε βγει σε ένα σπίτι με γνωστούς με παιδάκια. Σας έχω πει πως βλέπω το θέμα με το 2ο παιδί αλλά κ πόσο το θέλω από την άλλη. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα εκεί γιατί δεν κάνω άλλο κλπ. Και άκουσα από πολλές να μου λένε...έ αυτές που θέλουν κ δεύτερο το κάνουν γιατί αγαπάνε τα παιδιά...και κάτι τέτοια..κ πρώτη η νύφη μου (που δεν έχει κι όλας αλλά με θεωρούν υπαίτια κ ότι εγώ δε θέλω) κ έχω γυρίσει τούρκος αντί να διασκεδάσω γιατι μου πάτησαν τον κάλλο. Και σας σκεφτόμουνα γιατί λέω...ακόμα κ τα κοριτσια στο parents με εχουν καταλάβει καλύτερα κ είναι πιο ευγενικές κ δε μ'έχουν δει ποτέ! Πόσο ανεύθυνο μπορεί να είναι να διατυπώνεις τέτοιες κρίσεις χωρίς να ξέρεις πως σκέφτεται ο άλλος κ πόσο λεπτό θέμα είναι αυτό...Τι να σας πω..χάλια πέρασα. :-(

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλησπέρα σε όλες!!Εχω να μπω πολύ καιρό και ελπίζω να με θυμάστε και να θέλετε να μου κάνετε παρέα!!!Εύχομαι σε όλες όσες απέκτησαν μωράκια να τους ζήσουν και σε όλες όσες περιμένουν , με το καλό!!!

Ελπίζω να περνάτε τέλεια!!!!Εμείς πάλι περάσαμε ένα φεβρουάριο χάλια!!Ο Βασίλης κατά καιρούς παρουσιάζει δυσκοιλιότητα και φτάνουμε στις 3 μέρες όπου ζορίζεται πολύ για να τα κάνει και συνήθως κάνει εμετό ό,τι έχει φάει πιο πριν!Αυτή τη φορά όμως έκανε εμετό με αρκετό κόκκινο αίμα, και όπως μπορείτε να καταλάβετε φρίκαρα!Πήγαμε στο ΄Μητέρα, γιατί έχω εθνική ασφάλιστική στο παιδί και μας είπαν οτι πρέπει να τον παρακολουθήσουν και να του βάλουν ορο!Οπως φαντάζεστε μαρτυρήσαμε γιατί ο βασίλης δεν είναι και το πιο εύκολο παιδί και οι νοσηλευτές δεν είχαν και όρεξη να του κάνουν τα χατήρια, οπότε μας άκουσε όοοολο το μητέρα καιέγω έφαγα πολύ ξύλο και πολλά χαστούκια από τον γιο μου που είχε πάθει παράκρουση!Οι γιατροί ήθελαν να μας κρατήσουν και 2η μέρα γιατί δεν είχαν γαστρεροντολόγο το σκ που μπήκαμε!!!!!Το παιδί ήταν μια χαρά και οι εξετάσεις του και έτρωγε και δεν είχε πυρετό, αλλά αντιδρούσε τρελλά σε όλους από τον φόβο του!!!Φυσικά όπως καταλαβένετε ήταν και η ασφάλεια στη μέση(σίγουρα χρήματα για το μητέρα)!Με βάλανε να υπογράψω οτι βγαίνουμε παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών και τέτοια και αφού έκανε φασαρία ο σύζυγος μετά από 2 ώρες ήρθε ο γιατρός και μας τα παρουσίασε όοολα ρόδινα, οτι δε χρειάζεται να μείνουμε και οτι το παιδί είναι μια χαρά!!!Φοβήθηκαν να μη διώξουμε και τους υπόλοιπους!!!χαχα!

Φυσικά ο βασίλης κόλλησε την περίφημη ίωση , λόγω της οποίας νοσηλεύονταν πολλά παιδάκια, με 40,5 ακατέβατο από τρίτη μέχρι σάββατο!!Φυσικά αρχίσαμε αντιβίωση και εννοείται πως μείναμε μέσα αυτό το υπέροχο τριήμερο!!Πάνω απ'όλα ταλαιπωρήθηκε και αυτός και εγω πολύ!!!

Το άσχημο με τη στάση αυτη των γιατρών(που πρώτα , πρώτα ρωτάνε αν έχω ασφάλεια) είναι οτι πώς θα τους πιστέψω αν συμβεί κάτι σοβαρό άλλη φορά??Τραγικό!Αν τους άφηνα θα κάναμε και γαστροσκόπηση!Απαράδεκτο!!Απλά κάποιο αγγειάκι του παιδιού είχε σπάσει στο λαιμό ή στο στομάχι!Ενα 24ωρο ήταν υπεραρκετό αφού όλες οι εξετάσεις και η εικόνα του ήταν καλές!

Εννοείται οτι θα πάμε σε παιδογαστρεροντολόγο να μιλήσουμε για τους εμετούς και την δυσκοιλιότητά του.Μας είπαν για τη Ζέλλου!Την ξέρετε?Εχετε πάει ποτέ σε γαστρεροντολόγο;

Κατα τ΄άλλα σας ζηλεύω αφάνταστα που έχετε καινούρια μωράκια!!Θέλω και εγω , αλλά θα πρέπει να περιμένω το φθινόπωρο για να μπορέσω να το συνδυάσω με την ελάχιστη δουλειά που μου έχει μείνει!!χαχα!!

Ο βασίλης μου όσο πάει και ζωηρεύει πιο πολύ!Μιλάμε κανονικά και με βοηθάει σε όλα!!Φυσικά έχει το γνωστό πρόβλημα της ηλικίας του, δε μπορεί να δεχτεί το όχι και έτσι οταν δε του κάνω το χατίρι τα παίρνει στο κρανίο και σπάει ο,τι βρει μπροστά του!Ντουλάπια, παιχνίδια, φαγητά!!Χαμός!Πολλά νεύρα!!Φωνάζει όοοοοοοχι και φύγε γιαγιά, φύγε μαμά!!Εγω λιώνω στο γέλιο , αλλά προσπαθώ να κρύβομαι!!είναι σαν να είναι 2 παιδιά, είναι πανέξυπνος ,τρυφερός, χαδιάρης, πρόθυμος, αλλά όταν τα παίρνει γίνεται άλλο παιδί!Δεν μπορούμε να τον κάνουμε καλά!!!

Σκέφτομαι για παιδικό του χρόνου, αλλά με όλες τις ιώσεις φοβάμαι!Αλλά πρέπει να πάει γιατί είναι κολλημένος πάνω μου και για να φύγω γίνεται μάχη!!Φωνάζει όχι δασκάλα μαμα μου!!οχι παιδάκια!!Εδω κοντά μου!!!!Και λίωνω εγω!!!Το οικονομικότερο που βρίσκω είναι 350 ευρώ αλλά είναι στη γειτονιά της μαμάς μου 20 λεπτά με το αμάξι , αυτός που είναι κοντά στο σπίτι μου είναι 400 μέχρι τις 12¨30 χωρίς φαγητό!!

Επίσης πήγα και έβγαλα μια σχολή για μανικιουρ-πεντικιουρ, ένα ψώνιο που είχα από μικρή , για να βγάζω χατζηλίκι το καλοκαίρι που δεν έχω μαθήματα!Γαλλικό στα νύχια λοιπόν από καθηγήτρια γαλλικών!!!χαχα!!Επίσης ψάχνω για πρωινή δουλειά!Εχω στείλει 300 βιογραφικά για γραμματέας και υπάλληλος γραφείου μόο 3 αρνητικές απαντήσεις πήρα!!Τίποτα άλλο!!ΥπομονήΑν ξέρετε τίποτα πείτε μου!!!!

Σας ζάλισα ε?????Πολλά φιλάκια σε όλες τις παλιές και νέες φίλες μου!Δε σας ξεχνώ και σας σκέφτομαι συχνάΥπόσχομαι να προσπαθήσω να μπαίνω αλλά με το που ξαπλώνω το βράδυ μια το πρωί ο βασίλης ξυπνά για γάλα!!

Καλή Σαρακοστή!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την μαριανθη μας!! Χάθηκες όντως κ χάρηκα που έγραψεσ νέακια!!!

Περαστικά στο παιδάκι σας κ να μην σας ξανα τύχει τέτοιο κακο!! Για την δύσκιλοτητα δεν σου δίνει τπτ η-ο παιδιατρος;; Μην το αφήνεις να τυραννιεται!!η χρυσοβαλαντουλα μου έκανε 2 φορές δυσκοιλιοτητα επι μια ώρα έκλαιγε η καημενουλα, πονουσε κ δεν μπορούσε να τα βγάλει.. Μου είπε η παιδιατρος να της βάζω μια κουτάλια λαδακι λουζολ κάπως έτσι, την επόμενη μέρα έκλαψε πάλι αλλα τα έκανε πιο μαλακα κ πιο γρήγορα!!αυτο το λαδακι το έπαιρνα κ εγω όσο ήμουνα έγκυος κ είχα ανά καιρούς πρόβλημα!!φανταζομαι πόσο θα πονάει ο καημενουλης για να κάνει κ εμετο!! Ψυχούλα μου!! Τώρα για την διατροφή δεν ρωτάω γιατι ξέρω πως του την έχεις προσαρμόσει βάση του προβλήματος του,,, χυμο πορτοκαλι πολυ να του δίνεις φρέσκο, βοηθάει..

Βρε θηρίο πόσες δουλειές θα κανείς;; Μπράβο ρε.. Έχεις βοήθεια με τον μικρο;; Γονείς;;

Θέλω και εγω πολυ να πάω για μακιγιάζ κ νύχια.. Στείλε μου ένα πμ που πηγές κ ποσά έδωσες;;

Τριήμερο κ εμείς σπίτι χωρίς να μάστε άρρωστοι δυστυχώς!!άντε να έρθει κ γρήγορα το δεύτερο μωρακι.. Όσο για την συμπεριφορά του βασιλακη μην ανησυχείς.. Όλα πάνω κάτω τα ίδια κάνουν, είναι η ηλικία όπως λες, λίγο το ότι είναι αγοράκι, λίγο τα χάτιρια... Και η δικια μου αν δεν της κάνω χατήρι λεει ' ντα μαμα, είσαι κακο παιντι, ασε με τωρα' ακούς;; Τι μας περιμένει φιλεναδααααα χαχαχα γερα να ναι κ μόνο αυτα να είναι τα προβλήματα μας!!!

Φιλακια πολλα!! Να μας φίλησεις τον βασιλακη!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

:tongue:καλημερααααααα από την μουχλιασμενη πλεον και επισημως Αμαλιαδα! βρυα και λειχηνες θα κρεμονται από παντου πλεον.... πολύ νερο γμτ!

σταματαω την γκρινια κια συνεχιζω:

Μαριααααααααααααααααααααανθηηηηηηηηηηηηηηη καλως ορισες και παλι και ελπιζω να μπαινεις που και που να μαθαινουμε νεα σου. οταν και οποτε μπορεις εστω και για λιγο :)

περασες μεγαλο λουκι με τον Βασιλακη ε; περαστικα να ειναι και αγυριστα. καλα εγω συγκλονίστηκα με τον εμετο που ειχε και αιμα....μπρρρρρ....τρομος (ειμαι και γνωστο τερας ψυχραιμιας εγω αστα). οσο για τη δυσκοιλιοτητα θα προτεινω και εγω χαμομηλι μεσα στο γαλα του. δινει πολύ ωραια γευση και βοηθαει. επίσης θελω να σου πω ευγε και για τη σχολη που εβγαλες για το κουραγιο σου και την ορεξη σου :) αν πτωχευσουμε να ξερεις: κατι φιλες σαν και εσενα θα μας μεινουν να απευθυνομαστε για κανενα οικονομικουλι μανι-πεντι (παει στο καλο δεν θα εχουμε φιλικες τιμες; χα χα χα χα:tongue:)

Στεβη.... καταλαβαινω τη στεναχωρια σου διοτι και εμενα θα με επηρεαζε η σταση τους αλλα....δικηγορος εισαι...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ; χα χα χα :tongue:

περα από την πλακα το οτι ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και οτι υπαρχουν κοπανοι σε ολα τα φυλα, μεγεθη και χρωματα το ξερεις. μην ασχολεισαι λοιπον, να σου φτανει που σε πιστευει ο αντρας σου και οι αγαπημενοι σου. εμεις εδω την αποψη μας σου την εχουμε πει αλλα το τι θα κανεις τελικα ειναι μονο δικο σου θεμα!

Λιακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.... πιστευω ότι πρεπει οπωσδηποτε να βγαλεις και εσυ μια τετοια σχολη! το'χεις ρε παιδι μου το νοιωθω ! εισαι πολύ κοκετα :P (Η Μαριανθη παλι ητανε κρυφο ταλεντο, δεν της το'χα απλα από το στυλ που εγραφε :tongue:)

Καλημερα!!!!

ΕΡημιες ε?

ΜΑρακι!!!!!!!!!Πως εισαι?

ΜΑριανθη μου τι να πω...Τα εγραφες και ετρεμε η καρδουλα μου!!!!

ΠΕραστικα και αγυριστα βρε!!!

Απαππαπαπα!!!

Για δυσκοιλιοτητα χυμο πορτοκαλι ΜΑριανθη!!!!Εμας αυτο μας Σωζει.....

Εμεις εδω καλα!!!Εκανε λιγο καλο καιρο το ριξαμε στις βολτες...Τωρα τα κεφαλια μεσα!!!! Θα ερθει η ανοιξη...που θα παει.....

Μαθαινω την μικρη να κοιμαται μονη της...εχει δυο μερες τωρα που δεν θελει ουτε αγκαλιες να κοιμηθει και γενικα ζοριζεται οποτε ειπα να την μαθω να κοιμαται στο κρεβατακι της μονη της....Πιπιλα κλασσικα ουτε να την δει δεν θελει....οποτε κλαιμε και χτυπιομαστε.....Περναει λιγη ωρα γυρναει μπρουμυτα και κοιμαται....Αλλα πολυ κλαμα...Η καρδουλα μου σφιγγεται...

Μια φορα βεβαια το δοκιμασα ολο και ολο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σημερα το πρωι...Αλλλα σκεφτομαι να μην κανω πισω να κανω την καρδια μου πετρα και ελπιζω οτι θα μειωθει το κλαμα και τελικα θα τα καταφερουμε....

Εννοειτε οτι ειμαι συνεχεια απο πανω της ετσι?δεν την αφηνω...αλλα δεν ξερω και τι αλλο να κανω για να κοιμαται....Αυτο με την country το βαρεθηκε απο οτι φαινεται.....:confused::confused::confused:

Κατα τα αλλα με πιανουν και οι τυψεις μνε τον Θοδωρη οτι τον παραμελω....Εχω στο μυαλο μου την Λυδια και ο Θοδωρακης ο καημενος μου λεει ναα παιξουμε αλλα που εγω κουραγιο......

Που να το φανταζοτανε ο μικρουλης μου οτι θα ερθει η Λυδια και θα εχανε την προσοχη που του δειχναμε.......:(:(:(:(

ΚΑλη καθαρα δευτερα να εχουμε........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...