Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τα νευρα μου!!!σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη...μολις γυρισε ο αντωνης απ το ικα περασε επιτροπη κ ηταν ενας κ@ριολης γυν(εχω προηγουμενα μ αυτον απο τη πρωτη αδεια) του εγραψε μεν αλλες 15 μερες αλλα λεει ειναι οι τελευταιες δε προκειται να μου γραψει αλλες..μιλαμε τα χω παρει με τον μαλακα...απο που κ ως που θα μου κοψει αυτος την αδεια?απ τη στιγμη που ο δικος μου γιατρος που με παρακολουθει χρονια λεει οτι εχω αναγκη απο αδεια αυτος τι ζορι τραβαει?γενικα ο τυπος ειναι για πολλες σφαλιαρες...αλλα δε θα τον αφησω ετσι...μιλησα με το ικα και μου ειπαν αν θελω να κανω καταγγελια να παω να μιλησω με το διευθυντη...λεω ν ααπω τη τριτη...απ την αλλη μου λεει ο αντωνης να περιμενω να ληξει αυτη η αδεια και να ξαναπαμε...μπορει να μην ειναι ο ιδιος στην επιτροπη...δε ξερω δε θελω να του περασει ετσι του μ@λακα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα!!! Ωραία μέρα σήμερα.. Πήρε ο άντρας μου την μεγάλη στην παιδική χαρα.. Ελπίζω να μην γυρίσει με καμία ίωση!!

Ζωή το αποτέλεσμα όλων αυτών που κάνω είναι να μην κάθομαι καθόλου!! Χθες Κοιμηθηκαν κ τα δυο στις 1 μιση βρήκα ευκαιρία να το ζημωσω

,, ψωμί γενικά δεν τρώμε.. Μόνο με φακες κ φασόλια κ οπότε κάνω όσπρια ρίχνω κ ένα ψωμάκι στο φούρνο,, γρήγορα γίνεται , ένα τέταρτο θέλει!!!

Σοφάκι περιμένουμε νέακια.. Τι έγινε ο χάλβας; Έχει στο μεγκα διαγωνισμό χαλβα κ σε θυμήθηκα;;

Ζωή όταν αποθηλασεις θα πάρεις το χάπι;;

Εγω ναι με βαριά καρδιά!! Πήρα τον γιατρό σήμερα κ μου δώσε τα ντοστινεξ κάπως έτσι!! Αλλα δεν μπορω να περιμένω να αποθηλασω φυσιολογικά.. Θα πάρει καιρο!! Φοβάμαι όμως γιατι στην μεγάλη υπέφερα μια βδομάδα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφακι ετσι οπως το διαβασα για νυχτερινοσ τρομος μου ακουγεται:-(οντως αυτο πουλεσ μπορει να ισχυει και να φοβαταικατι στο δωματιο.

απο τα 2.5 και μετα ξεκινανε οι φοβιες.εμεισ εχουμε αλλο προβλημα:-(φοβαται τους θορυβους και τα σχοινια η οτι μοιαζει με σχοινι.χαμος γινεται και με τις ετικες απο τα ρουχα.γενικα ο δικος μου ειναι πολυ φοβητσιαρης:-(:sad:μεχρι και τον ισκιο του στον ηλιο φοβαται:-(:sad:

Σοφακι απαραδεκτος......εχει δικιοο αντρας σου ομως ...περιμενε μεχρι την επομενη φορα που θα χρειαστεις αδεια και αν σου κανει τα ιδια .....τοτε καταγγειλε τον:mad:

οσο για τον χαλβα ....σημασια δεν εχει η εμφανιση αλλα η γευση:wink::Dγια μας τουλαχιστον...

XWF8p2.png

μπορεί να είναι και νυχτερινός τρόμος βρε Σοφάκι...τι να πω....

όταν ξύπνησε τη ρωτησα γιατι έκλαιγε το βραδυ και δε μου έλεγε...

τη ρωτησα αν φοβηθηκε κάτι και μου είπε το σκοτάδι....

θα της βάλω φωτάκι απόψε και βλέπουμε...

Τώρα πάντως ειναι μια χαρα!!!

παίζει μόνη της και με εχει αφησει εμένα να κάνω τις δουλειές μου...

όσες μπορω βασικά γιατί νυστάζω πολύ και έχω και ζαλάδα....

5 θα έχει πάει η πίεση μου μου φαίνεται....:-(

Λιάκι προτείνω να προσπαθησεις να αποθηλάσεις φυσικά βρε κοριτσάκι....

δηλαδη οκ κόψε της μικρης και δίνε της ξένο και απλά αποσυμφόριζε το στηθος με το χέρι όποτε πρήζεσαι....

αυτα τα χάπια είναι λίγο κάπως βρε παιδί μου....

και επειδη ειδα με ρωτησες....ναι η Βαλέρια όταν είναι στα καλά της με τον ύπνο, δηλαδή πάντα εκτός απο τώρα, κοιμαται 11-11 σερί! ούτε για νερό δεν ξυπνάει! μάλλον όμως τη μάτιασα και μας το χάλασε....βασικά το θέμα είναι να κοιμηθεί...άπαξ και κοιμηθεί τέλος!

Σοφάκι άστον καλύτερα τον γυναικολόγο προς το παρόν....

δυστυχως τον έχεις ανάγκη....

άσε να έρθει η επόμενη επιτροπή και βλέπεις...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου....εχω λιγο τρεξιμο σημερα.....ψαχνω να βρω κατι της barbie για να βαλουμε πανω στην τουρτα της Ευης....αυτα που εχουν στα ζαχαροπλαστεια ειναι πανακριβα....πιο ακριβα και απο την ιδια την τουρτα.Εψαχνα κατι σαν αυτα τα αφρωδες που διακοσμουμε τα δωματια αλλα κανενας δεν εχει.......στο τζαμπο ξερω οτι εχει αλλα που να παω τωρα 70χλμ αποσταση.......!!Το ματι ειναι χειροτερα σημερα....βαλαμε χαμομηλι.....αλλα μαλλον θελει κολληριο.Λια μου το εχω φτιαξει και εγω το ψωμι της Αργυρως απλα οταν γινεται η αλλαγη της θερμοκρασιας απο 50 βαθμους σε 250 δεν πρεπει να το βγαλεις εξω για να μην ξεφουσκωσει.....εγω την πατησα γι αυτο στο επισημαινω!!!!!Σοφακι και εμενα μου τα κανει αυτα στον υπνο του ο Μαρινουλης....εχει κανενα μηνα.....πεταγεται και ουρλιαζει......ενας χαμος.....ευτυχως ομως ξανακοιμαται ευκολα....εχω την υποψια οτι κατι "κακο" βλεπει στον υπνο του.Οσο για σεν αγια κοιτα να φας κατι να ανεβει η πιεση.....γιατι σε βλεπω σε φορειο σε λιγο.......αντε!!!!Σιδηρο πινεις? εγω παντως ειχα παρατηρησει οτι οποτε επινα σιδηρο ζαλιζομουν περισσοτερο......σοβαρα μιλαω!!!!φιλια σε ολες και ολα τα ζουζουνια.Σοφια 3 καλα αποτελεσματα.......ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Γεια σας κοριτσια μου....εχω λιγο τρεξιμο σημερα.....ψαχνω να βρω κατι της barbie για να βαλουμε πανω στην τουρτα της Ευης....αυτα που εχουν στα ζαχαροπλαστεια ειναι πανακριβα....πιο ακριβα και απο την ιδια την τουρτα.Εψαχνα κατι σαν αυτα τα αφρωδες που διακοσμουμε τα δωματια αλλα κανενας δεν εχει.......στο τζαμπο ξερω οτι εχει αλλα που να παω τωρα 70χλμ αποσταση.......!!Το ματι ειναι χειροτερα σημερα....βαλαμε χαμομηλι.....αλλα μαλλον θελει κολληριο.Λια μου το εχω φτιαξει και εγω το ψωμι της Αργυρως απλα οταν γινεται η αλλαγη της θερμοκρασιας απο 50 βαθμους σε 250 δεν πρεπει να το βγαλεις εξω για να μην ξεφουσκωσει.....εγω την πατησα γι αυτο στο επισημαινω!!!!!Σοφακι και εμενα μου τα κανει αυτα στον υπνο του ο Μαρινουλης....εχει κανενα μηνα.....πεταγεται και ουρλιαζει......ενας χαμος.....ευτυχως ομως ξανακοιμαται ευκολα....εχω την υποψια οτι κατι "κακο" βλεπει στον υπνο του.Οσο για σεν αγια κοιτα να φας κατι να ανεβει η πιεση.....γιατι σε βλεπω σε φορειο σε λιγο.......αντε!!!!Σιδηρο πινεις? εγω παντως ειχα παρατηρησει οτι οποτε επινα σιδηρο ζαλιζομουν περισσοτερο......σοβαρα μιλαω!!!!φιλια σε ολες και ολα τα ζουζουνια.Σοφια 3 καλα αποτελεσματα.......ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Ελενάκι την τούρτα θα τη φτιάξεις εσύ???

αν ναι, πήγαινε σε ένα μαγαζί με παιχνίδια και πάρε με 10 ευρω ένα απο αυτα τα οικονομικά σετ που έχουν της μπάρμπι πχ η μπάρμπι δασκάλα που έχει θρανιο και κάτι άλλα...δεν ξερω αν καταλαβαίνεις ποιά σου λέω....

εσένα ο Μαρινούλης ξανακοιμάται ευκολα....η Βαλ έχει θέμα όμως....πρέπει αν ξαπλώσω μαζί της ή να τη χαιδεύω....

χθες πλάκωσα τα αλμυρά και κάτι έγινε...

αυτό που λες με το σιδηρο το παθαινω κι εγω!!!

απο τη στιγμή που θα πιω το χάπι, μετα απο 10 λεπτα με χαλάει τρελά κια ζαλίζομαι!

καλύτερα λοιπόν να μη τη βάψεις την Ευη σου αφού χειροτέρεψε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α επίσης άλλο που μπορείς αν κάνεις είναι να παρεις ένα σετάκι με αξεσουαρ της Μπάρμπι, γοβάκια, βραχιολάκια,κλπ και να τα βάλεις πάνω στην τουρτα!!!

http://www.perfecttoys.gr/showprod.php?id=1182

για το άλλο που σου είπα πρωτο κάτι τέτοιο εννοώ:

http://www.perfecttoys.gr/showprod.php?id=1888

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Σοφάκι!! Ναι ο καιρός είναι τέλειος για παιχνίδι.. Μου την έφερε δυστυχώς γρήγορα γιατι έπεσε μέσα στα νερά κ την έφερε γυμνή απο την μέση κ κάτω!! Αν δεν κρυωσειι θα έχουμε Άγιο.. Ερχομαι.εφερε ψώνια ο σύζυγος να τα τακτοποιησω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα!

Σοφακι μου τι κανει το βαλεριακι; τι ηταν αυτο που επαθε :confused:. καλα θα ειχα φρικαρει εγω περισσοτερο.... εμενα αυτα μου τα εκανε ο Κων/νος μηνων αλλα ηταν εντελως φυσιολογικα για την ηλικια του (κατι ειχα διαβασει τοτε οτι σχετιζονται τα περιστατικα αυτα με τα πολλα ερεθισματα που λαμβανε ο εγκεφαλος τους καθημερινα). πιασ'την και μιλα της. ισως σου πει κατι. ρωτα τη γιατι κλαιει. δωσ'της και ενα κουκλακι για συντροφια,, πες της οτι θα την προστατευει. τωρα ειναι παιδακια ολοκληρα, καταλαβαινουν, συνενοουνται...

Λιακι σε θαυμαζω! εισαι πρωτη! πολύ καλη μανουλα, τελεια νοικοκυρα και ομορφη γυναικα! περιποιησαι τον εαυτο σου και πραγματικα πες μου πρωτον που βρισκεις το κουραγιο και δευτερον αν σε φτανουν οι 24 ωρες του 24ωρου! εχει απολυτο δικιο η Ζωη: πες του Νικου να σε προσεχει σαν τα ματια του!

συμπεθερακι; ελιτσες αλμυρες να τρως οταν ζαλιζεσαι, βοηθανε!

Σοφακι 2 η αυχενικη τι ωρα ειναι; για τον γυναικολογο δεν σχολιαζω....

Ελενιτσα πηγαινε την μικρα στον οφθαλμιατρο. δεν πειραζει ας μην βαφτει αρκει να ξεπρηστει μεχρι τοτε το ματακι της!

Στεβη πολυ γελασα και εγω με το μηνυμα σου! εχεις πολυ χιουμορ τελικα :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σοφάκι!! Ναι ο καιρός είναι τέλειος για παιχνίδι.. Μου την έφερε δυστυχώς γρήγορα γιατι έπεσε μέσα στα νερά κ την έφερε γυμνή απο την μέση κ κάτω!! Αν δεν κρυωσειι θα έχουμε Άγιο.. Ερχομαι.εφερε ψώνια ο σύζυγος να τα τακτοποιησω

oh my god! τσιτσιδι η Χρυσοβαλαντου; :tongue:

οσο για τον χαλβα ....σημασια δεν εχει η εμφανιση αλλα η γευση:wink::Dγια μας τουλαχιστον...

αχ πως με καταλαβαινεις:lol:

λοιπον ολα καλα με την αυχενικη...οι μετρησεις πολυ καλες καλυτερες κ απ αυτες που ειχα στην ελλη...(βασικα ειναι σχεδον ιδια τα νουμερα-καλο σημαδι το θεωρω αυτο:P) το μωρο πολυ ζωηρο ολο τουμπες εκανε δεν ειχα ξαναδει τετοιο πραγμα...δε μπορουσε η γιατρος να μετρησει με το που πηγαινε να παρει μαι μετρηση τσουπ γυρναγε απ την αλλη!μου πε να παω να κανω καμια βολτα και με ξαναειδε δευτερη φορα...ηταν λιγο πιο ηρεμο...τα ειδαμε ολα(η σχεδον ολα:tongue:) καρδια ρινικο οστο νεφρα ουροδοχο κυστη ολα τελεια...ρωτησα για φυλο μου ειπε κατι βλεπει να προεξεχει αλλα δεν ειναι σιγουρη...εγω κ ο αντωνης παντως δεν ειδαμε τιποτε...η μαια μου λεει πως δε θελω να δω γι αυτο δε το βλεπω:tongue: ο γιατρος μου δυστυχως δε προλαβε να ερθει τον ειδαμε μετα αφου την ειχα κανει την αυχενικη...ολα καλα παντως ..ουφ!!

οσο για το φυλο δε χανω τις ελπιδες μου θα περιμενω το β επιπεδου:P

για τον αχρηστο το γυν του ικα θα το αφησω προς το παρον κ αν στην επομενη μου κανει τα ιδια θα παμε στο διευθυντη...κ ο γιατρος μου αυτο μου ειπε να μη τον αφησω ετσι να παω οπωσδηποτε στον διευθυντη...

ελενιτσα εχει γενεθλια η ευη σου?αν ναι χρονια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Πωωωω με ανεβάσει Μαρακι .. Με περιέγραψες σαν την τελεία σύζυγο.. Να βάλω τον άντρα να το διαβάσει χαχαχα

Σοφάκι πως είναι η βαλερια.. Το κρεβάτι της το χεις απέναντι απο την πόρτα.. Λένε πως δεν κάνει.. Εγω όταν το είχα έτσι πάντα με πλάκωνε σκιά.. Νυχτερινό φωτακι την βάζω πάντα..τι να πω.. Η καημενουλα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

σοφακι αφου σου ειπε οτι φοβαται το σκοταδι δοκιμασε σημερα με το φωτακι να δεις πως θα παει...

λιακι κ εμενα ντοστινεξ μου χε δωσει για να μου κοψει το γαλα(που υποτιθεται δεν ειχα γκρρ τα θυμηθηκα και συγχιστηκα παλι!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...