Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν σχόλια...

1) Τι ωραίο το "κουνιέται το μωρό φτερουγίζει η καρδιά σου"....αχχχ πολύ μου άρεσε...

2) Έχω απορία τι έγινε με το ψωμί στη γάστρα....ψήνωμόνη μου το ψωμί μας εδώ και 2 χρόνια και δεν το κλείνουμε ποτέ μέσα σε σκεπαστό σκεύος....πραγματικά ανησυχώ τι απέγινε αυτό το ψωμάκι σου...!!! χαχαχα Πες από ΤΡΕΛΗ περιέργεια!

3) Ο χαλβάς στην κατσαρόλα ζεστός είναι πολτώδης, μετά πήζει! κρυώνοντας...σίγουρα θα σου έγινε τέλειος...μιαμ μιαμ....και τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι διακαώς να είχα λίγο. Εμένα μ'αρέσει και ζεστός σε πιατάκι. Πάντα τρώω λίγο έτσι πριν σφίξει.

4) Ρε παιδιά εγώ μιλούσα με μια κοπέλα που την έλεγαν gema. Έχει μπει καθόλου από τότε? Έχει κάνει κι άλλο? (Μη μου πείτε ναι!! Σας προειδοποιώ!) χιχιχι

5) Κι εγώ είχα πολύ καιρό αυτήν ακριβώς την ψυχολογία να μη νοιώθω πλέον γυναίκα ελκυστική. Βασικά δεν ένοιωθα τίποτα. Παρότι ντυνόμουν βαφόμουν κλπ πριν βγω, μετά ένοιωθα αόρατη και το χειρότερο δεν με ένοιαζε..και αυτό με έκανε να νοιώθω μεγάλη. Ότι βγήκα πια από το παιχνίδι δηλαδή. Προσπάθησα πολύ κι ευτυχώς το ξεπέρασα κατά ένα μεγάλο βαθμό. Βέβαια ακόμη αν είμαι έξω και με κοιτάξει κάποιος πρώτα θα δω αν έχω ανοιχτό φερμουάρ ή μαρούλι στο δόντι και μετά θα πάρω μπρός! χαχαχα

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γέλασα πολυ με το μνμ σου ρε stevy!!βρε κ εγω ψηνω ψωμάκι συχνά ξεσκεπαστο φυσικά..απλά αυτη την έκανα απο περιέργεια διαβάζοντας πως ψήνεται σε γαστρα!!της αργυρως είναι κ επειδη μου αρέσουν οι συνταγές της το τόλμησα.. Έγινε πολυ ωραίο,, ούτε εγω το περίμενα!μου θύμησε λιγάκι Πρόσφορο- λειτουργια!!

Έχω ψοφησει λέμε.. Η μεγάλη κοιμήθηκε 1 μιση με 2 μιση το μεσημέρι κ δεν έκλεινε το μάτι της τώρα με τπτ.. Εκει που τα κλεινε πεταγοταν κ ρωτούσε.. Τι είναι αυτο μαμα;;η μικρη κοιμήθηκε 10 μιση μια χαρα!!

Σοφακιιιιιι καλή επιτυχία αύριο φίλη μου!!ολα καλα θα πανε, περιμένουμε νέακια σου!!!

Ζωηηηηη που είσαι καλε;;

Έχει κολλήσει η ζυγαριά στα 64 .. Τι θα κάνω;; Πρέπει να χάσω 6-7 κιλά και δεν μπορω!! Το κακο είναι πως δεν τρώω υπερβολικά, δεν τρώω βλακείες πίτσες γύρο σοκολάτες!! Μετα σου λένε πως όταν θηλαζεις χάνεις πιο εύκολα τα κιλά! Τρίχες!η αλήθεια είναι πως μετα τον θηλασμο πειναω σαν λύκος.. Αλλα τρώω πάντα λίγα κορν φλεικς, σκετα!!τεσπα!!

Πάω να κοιμηθώ να μην το σκέφτομαι!!

Καληνύχτα!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γέλασα πολυ με το μνμ σου ρε stevy!!βρε κ εγω ψηνω ψωμάκι συχνά ξεσκεπαστο φυσικά..απλά αυτη την έκανα απο περιέργεια διαβάζοντας πως ψήνεται σε γαστρα!!της αργυρως είναι κ επειδη μου αρέσουν οι συνταγές της το τόλμησα.. Έγινε πολυ ωραίο,, ούτε εγω το περίμενα!μου θύμησε λιγάκι Πρόσφορο- λειτουργια!!

Έχω ψοφησει λέμε.. Η μεγάλη κοιμήθηκε 1 μιση με 2 μιση το μεσημέρι κ δεν έκλεινε το μάτι της τώρα με τπτ.. Εκει που τα κλεινε πεταγοταν κ ρωτούσε.. Τι είναι αυτο μαμα;;η μικρη κοιμήθηκε 10 μιση μια χαρα!!

Σοφακιιιιιι καλή επιτυχία αύριο φίλη μου!!ολα καλα θα πανε, περιμένουμε νέακια σου!!!

Ζωηηηηη που είσαι καλε;;

Έχει κολλήσει η ζυγαριά στα 64 .. Τι θα κάνω;; Πρέπει να χάσω 6-7 κιλά και δεν μπορω!! Το κακο είναι πως δεν τρώω υπερβολικά, δεν τρώω βλακείες πίτσες γύρο σοκολάτες!! Μετα σου λένε πως όταν θηλαζεις χάνεις πιο εύκολα τα κιλά! Τρίχες!η αλήθεια είναι πως μετα τον θηλασμο πειναω σαν λύκος.. Αλλα τρώω πάντα λίγα κορν φλεικς, σκετα!!τεσπα!!

Πάω να κοιμηθώ να μην το σκέφτομαι!!

Καληνύχτα!!!!

Λιακι!!!!!!!!!!!!!

ουουουουουου!!!

Εδω ειμαι φιλεναδα!!! Κοίμισα τα καμαρια μου και ειπα να σερφαρω λιγο!!!!!

Εχω παθει πλακα με το τι μπορεις να κανεις με 2 παιδια!!!!!!!!!!!!ΜΕ δουλευεις ετσι?Ενα σπιτι στην εντελεια και φαγητο αλλα και ψωμια απο τα χερακια σου??????

ΑΠιστευτο!!!!ΠΕς στον αντρα σου να μην σ χασει γιατι δεν νομιζω να ξαναβρει αλλη σαν εσενα!!!!

Αχ Λιακι και εγω τοσα θελω να χασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑι αυτος που ειπε οτι με το θηλασμο χανεις κιλα ειναι μεγαλος μ@#$&@ς!!!!!!!!!!

Εγω δεν μπορω και να βαφω κιολας!!!!Μιλαμε εχω φαει μεγαλο πακετο.....φοραω ολο φαρδια ρουχα κυκλοφορω σαν αστεγος και ολο ονειρευομαι πως θα γινω οταν θα αποθηλασω.........

Stevy η gema ΜΑριανθη εχει πολυ καιρο να μπει!!!Εμεις παντως την αφησαμε με ενα παιδι.....Τωρα δεν ξερω τι μπορει να προεκυψε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφακι καλη επιτυχια αυριο!!!Περιμενουμε να μαθουμε νεα σου αλλα και το φυλλο αν το δειτε βεβαιως βεβαιως.......

Καληνυχτα παω να δω καμια σειρα και να περιμενω το στεφανι μου να γυρισει απο τη δουλεια......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Επιτέλους να ακουστεί! Εγώ όσον καιρό θήλαζα δεν έχασα γραμμάριο! Διατροφή αυστηρή (κατάλληλη βέβαια για θηλασμό) και φουλ γυμναστήριο! Μιλάμε 6 μήνες ότι καινούριο και να σκεφτόμουν

να κόψω απ'το φαΐ μου, τα κιλά ακατέβατα! Δεν έχω γενικά θέμα, είμαι αδύνατη, κ είχα πάρει σύνολο 11 κιλά, αλλά αυτά τα 5 που είχα μετά το μαιευτήριο κατσικώθηκαν. Μέχρι κ ορμονικές κ θυροειδή έψαξα. Τίποτα. Και μπήκα νετ να δω τι λενε για το χάσιμο βάρους στο θηλασμό. Για κάνε ένα google και δες στατιστικά τα νούμερα...θα εκπλαγείς! Όπως κι εγώ... Μόλις σταμάτησα κ μου ήρθε κ η περίοδος 2 φορές

άρχισε επιτέλους η κάθοδος. Όχι με τους παλιούς μου ρυθμούς αλλά επιτέλους αντέδρασε το σώμα μου ρε παιδί μου!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερααααααααα...τι κανετε???επιτελους ηλιος 2 συνεχομενες μερες εδω:D:D ....ειχαμε να τον δουμε 2 μηνες στην Κερκυρα....ολο βροχη και συννεφια:mad:

ειπα να μπω και εγω μια μερα πιο νωρις και δεν ειναι καμια μεσα:-(που ειστε καλεεεεεεεεεεε????????????ουουουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

παω να ξυπνησω το αστερι μου ......με επεισε ο αντρας μου να τον παω στα πεθερικα 2-3 ωρες:rolleyes:αντε να δουμε:rolleyes:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!επιτελους μια ηλιολουστη μερα!!τι ωραια!

σας ευχαριστω για τις ευχες σας στις 12 ειναι το ραντεβου κ αν ολα ειναι καλα λεω να παω για καφεδακι παραλια μιας και θα ειμαστε κοντα:P

δυστυχως ο χαλβας δε μου πετυχε-παλι-απο γευση ειναι σουπερ αλλα δε μου επηξε...ειναι σαν πλαστελινη να το πω?λασπη να το πω?καταλαβατε...παντως θα φαγωθει αυτο ειναι σιγουρο!!

που ειστε οι υπολοιπες?ειδατε καλο καιρο και το ριξατε στις βολτες?:tongue:

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα...

συγνωμη που δε θα σχολιάσω κορίτσια αλλά είμαι πτωμα....

Χθες ειχαμε το δυσκολότερο βραδυ απ'όταν γέννησα τη Βαλέρια...

έγινε χαμός...

καταρχην έχει πάθει άρνηση με τον ύπνο τις τελευταίες μέρες....

μόλις τη βαζω για ύπνο κλαψουρίζει οτι δε θέλει να κοιμηθεί,κλπ...

χθες το βραδυ, τη βαζω κανονικά....δεν ήθελε...έκλαιγε...

πήγα της είπα παραμύθια ηρέμησε....

πάω να φυγω απο το δωμάτιο....κλάμα....

την άφησα λίγο να κλάψει για να δω αν το κάνει ψέματα αλλά μπα....

τεσπα με τα πολλά κα με χαδάκια στην πλάτη κοιμάται...

δεν περνάει μιση ωρα και αρχιζει να κλαίει...πάω μεσα να τη δω και ειχε πάθει παράκρουση! χτυπιόταν σαν το χταπόδι, έκλαιγε, ούρλιαζε....της μιλούσα και δε με άκουγε...να προσπαθει ο άντρας μου, τιποτα...

μετα απο κανενα 20λεπτο την ηρεμω και ξαπλώνω μαζί της....εκεί που ήταν ηρεμη να και την έπιανε κλάμα πάλι...μου παραπονέθηκε και οτι πονάει το πιπί της...:(

την πήρα στο τέλος στο διπλό μαζί μου και ο άντρας μου στον καναπέ...

εκεί ηρεμησε τουλάχιστον...στριφογύρισε λίγο και κοιμηθηκε....

εγω κομμάτια....και κουρασμένη και στεναχωρημένη....

τι να έπαθε το παιδάκι μου...

να φοβηθηκε κάτι?

όντως να πονούσε το πιπί της?

δεν ξέρω....

άντε να δούμε σήμερα...

και μέσα σε όλα εγω χθες ήμουν χάλια με ζαλάδες....σηκωνόμουν απο τον καναπέ και έχανα τον κόσμο...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου τι βραδυ ηταν αυτο?πως ειναι τωρα η βαλ?παραπονιεται ακομα για το πιπι της?μηπως να της εκανες μια καλλιεργεια απλα για να σου φυγει η ιδεα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφάκι καλή επιτυχία στην αυχενική!

και καλό καφε μετά!!!

ευχαριστω!!θα μπω το μεσημερακι αν σας πω τα νεα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σοφακι μου τι βραδυ ηταν αυτο?πως ειναι τωρα η βαλ?παραπονιεται ακομα για το πιπι της?μηπως να της εκανες μια καλλιεργεια απλα για να σου φυγει η ιδεα?

τωρα δεν εχει ξυπνησει ακόμα...

θελω να τη δω μηπως εχει συγκαει και πονάει...

μωρε το σκέφτηκα για την καλλιέργεια αλλά τέτοια ωρα τέτοια λόγια....

άντε να ξυπνησει, άντε να μαζέψω ούρα....πέφτει και το 3ήμερο....

σκ@τά....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γραψε μας πως ειναι οταν ξυπνησει...ελπιζω να ταν μια φαση μονο..οταν της μιλαγατε ενω εκλαιγε σας ακουγε?εννοω ειχατε επαφη μαζι της?μηπως ηταν νυχτερινος τρομος?μηπως ειδε κανα ονειρο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γραψε μας πως ειναι οταν ξυπνησει...ελπιζω να ταν μια φαση μονο..οταν της μιλαγατε ενω εκλαιγε σας ακουγε?εννοω ειχατε επαφη μαζι της?μηπως ηταν νυχτερινος τρομος?μηπως ειδε κανα ονειρο?

δεν μπορω να το εξηγησω....

έκλαιγε, ούρλιαζε, χτυπιόταν...

της μιλούσα και δε μου απαντούσε....

ωστόσο όταν άνοιξα το μικρό φωτάκι για να με δει να ηρεμησει, φωναζε κλεισε το φως....μου ζητησε να της αλλάξω και πάμπερς μετα αφού ηρέμησε...

πολύ στεναχωρηθηκα ρε γμτ....τι να έπαθε....

γενικα είχαμε ένα θέμα τις τελευταίες μέρες με τον ύπνο, αλλά αυτό το πράγμα παραήταν...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελπιζω οτι ηταν να περασε!!το κανει και η δικια μου κατα καιρους να ουρλιαζει στον υπνο της και να θελει ο αντωνης καμια ωρα να την ηρεμησει-γιατι εμενα δε με θελει ουρλιαζει χειροτερα-το απεδιδα σε ασχημο ονειρο...περνανε κ αυτα τις φασεις τους ελπιζω να μην ειναι κατι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μακάρι να περάσει συντομα γιατι χάλια εγινα έτσι που την είδα....

δεν έχω καταλάβει μήπως τη φοβίζει κάτι στο δωμάτιο της...

μηπως βλέπει καμια σκια...

θα της αλλάξω τη διαρρυθμιση όσο μπορώ μήπως φταίει κι αυτό...

μου έχει κάνει τρομερή εντυπωση γιατι η Βαλ πάντα με τον ύπνο είχε άριστη σχεση...ξάπλωνε στο κρεβάτι της, κουβέντιαζε όση ώρα ήταν να κουβεντιάσει και μετά κοιμόταν...

και τωρα, γκρινιάζει μεχρι να τη βάλουμε για υπνο και απο την ωρα που θα ξαπλώσει κλαψουρίζει και φωνάζει "δε θέλω να κοιμηθώ..."...:(:(:(

την βαζω το μεσημέρι στις 3 και κοιμαται στις 5 παρά....

τη βάζω το βραδυ στις 11 και κοιμαται μετα τις 12:30....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...