Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω πολυ!~

τελικα αυτος ο χρονος ηταν μακραν ο καλυτερος απ τους 9 για μας...

αντε κ του χρονου μ ενα δευτερο;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα.

Σοφία ωραία νέα αυτά, μπράβο και καλά να περάσετε !!!

Σχετικά με την αποστείρωση και εμένα η παιδίατρος μου είπε μετά τον 5ο μήνα να τη σταματήσουμε και τότε θα ξεκινήσουμε και κρεμουλα . :D

Από προφύλαξη και εμείς προφυλακτικό αλλά σπάνια τα χρησιμοποιούμε γιατί σπάνια χρειάζονται :roll::wink:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι (fairy) εννοείται ότι με την εγγυηση δεν πληρωνεις τιποτα για το πλυντήριο. τι μάρκα είναι και σου χάλασε τόσο γρήγορα; :confused: Περαστικούλια κιόλας στην Η1Ν1 (χι χι) ;)!

Σε ευχαριστώ πολύ Μακμαράκι!

Siemens είναι το @$#%$πλυντήριο!

δε φταίει η μάρκα...

η πεθερά μου φταίει που μας έχει μουτζώσει!

μετά απο 3 χρόνια που δε μουμιλούσε, πέρσι μου μίλησε....

ε και φέτος είπε να μη χαλάσει την παράδοση και της τη βάρεσε να ξαναθυμώσει μαζί μου για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει και πάλι δε μου ξαναμιλάει!!! και μάλιστα είπε να μην ξαναπατήσω στο σπίτι της!!

Τυχερή είναι που πρόλαβε και είδε τη μπέμπα μου....ποιός ξέρει αν και πότε θα την ξαναδεί!!!

λοιπον επανηλθα με πολυ καλα νεα!!!

βρηκε ο αντρουλης μου δουλεια κ μαλιστα πανω σε αυτο που εχει σπουδασει-ναυτιλιακα-θα ξεκινησει απο αυριο!!επισης τον πηρανε κ απο αλλη δουλεια με καλυτερο μισθο αλλα θα του πουνε μεχρι παρασκευη αν τελικα θα ξεκινησει εκει.κ τελος εκανε τα χαρτια του στο δημο που μενουμε για μια θεση!!τελεια ε?ελπιζω να πανε ολα καλα keep your fingers crossed for us!!!

θα βγουμε το βραδακι να το γιορτασουμε!!εχουμε να βγουμε για φαγητο κανα εξαμηνο...θυμαμαι οταν ειχαμε παει στα γενεθλια μου σ ενα πολυ κυριλε μαγαζι στο θησειο-απ τα καλυτερα της αθηνας-βεβαια ειχαμε δωσει το μισο μισθο τοτε αλλα χαλαλι ειχαμε περασει τελεια...να δουμε σημερα που θα παμε.

τέλεια νέα Σοφάκι!!!

άντε με το καλό να ξεκινήσει δουλίτσα!

και καλά να περάσετε απόψε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α ρε Λίτσα τα έχεις μαζέψει στο πλύσιμο τα ρούχα :)

Βρε Μαράκι , καλά κρασιά , ξεχάστηκα :( και δε σου ευχήθηκα για το Νικόλα , να τον χαίρεστε κοριτσάκι τον λεβέντη σας :D - άντε και του χρόνου που θα γιορτάζουν τα βλαστάρια μας θα το κάψουμε !!! :lol:

XwAPp3.png

Κοριτσάρες τι κάνετε?

έχετε προχωρήσει πολυ και δεν το βλέπω να σας διαβάζω.... απ'οτι ειδα πεθερες και αντισύλληψη παίζει για σήμερα ε??? και τα 2 hot θεματάκια...

Μαρια να χαίρεσαι το γιόκα σου γερος και ευτυχισμένος!

Εγω δεν άντεξα και πήραμε τους δρόμους πάλι σήμερα... ρίξαμε και ένα 2ωρο υπνάκο και τώρα είμαστε χορτάτοι και duracel!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες τι κάνετε?

έχετε προχωρήσει πολυ και δεν το βλέπω να σας διαβάζω.... απ'οτι ειδα πεθερες και αντισύλληψη παίζει για σήμερα ε??? και τα 2 hot θεματάκια...

Μαρια να χαίρεσαι το γιόκα σου γερος και ευτυχισμένος!

Εγω δεν άντεξα και πήραμε τους δρόμους πάλι σήμερα... ρίξαμε και ένα 2ωρο υπνάκο και τώρα είμαστε χορτάτοι και duracel!

Και πάνω που αναρωτιόμουν που γυρνάς...έπαιξε και το θέμα θηλασμός και φάρμακα που μας δίνουν στο μαιευτήριο και κόβεται το γάλα...και τι φταίει που δε θηλάζουν οι Ελληνίδες...

Και πάνω που αναρωτιόμουν που γυρνάς...έπαιξε και το θέμα θηλασμός και φάρμακα που μας δίνουν στο μαιευτήριο και κόβεται το γάλα...και τι φταίει που δε θηλάζουν οι Ελληνίδες...

δλδ να διαβάσω?;) έχω homework?:tongue:

ηρθαμε κι εμεις επιτελους!!

που να σαςδιαβασω , εχω 2 μερες να μπω και ειχατε λογοδιαροια .

Ειχαμε παει χθες να αγορασουμε χριστουγεννιατικα και κανενα ρουχο για την μαμα και τον μπαμπα.

Φυγαμε κοριτσια στις 5 απο το σπιτι μολις πηκαμε αυτοκινητο κοιμηθηκε και μετα τον εβαλα στον μαρσιππο και ξυπνησε στις 8 , κιχ δεν εβγαλε το πουλακι μου , τι καλο παιδι που εχω!!

Πηγα για ρουχα και ηθελα να παρω και τζιν παναθεμα με και οταν ειδα σε τι νουμερο μπηκα επαθα ενα εγκεφαλικο , βεβαια το πηρα τι νακανω δεν αντεχω αλλη φορμα και πιτζαμα!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...