Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μην το γκαντεμιαζεις! αν και νομιζω ότι ο 1,65 θα ειναι εκτος οπτικου της πεδιου οποτε ουτε που θα τον αντιληφθει!:tongue:

χαχαχαχαχα!!!

έλα ντε!!!

κουκιδα θα τον βλέπει απο εκει ψηλά!!!!

πάω να ξυπνησω το παιδι μου μηπως και γλιτωσω τη μεσημεριανη της γκρίνια που δε θα νυσταζει και θα θέλω να τη βάλω για ύπνο....

2 μέρες τωρα χαμός κάθε μεσημέρι....

γκρίνια μέχρι να την αλλάξω....γκρίνια να τη βάλω στο κεβάτι...γκρίνια για να μη φυγω απο διπλα της....

και μετα απο την ενδοεπικοινωνια ακούμε:

δε θέλω να κοιμηθωωωω.....θέλω νερόοοο.....

οτι της κατεβει!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αυτη τη στιγμη καταλαβαινω τον παιδαρο μου που μου σφιγγει το στομαχι μου! κανει βολτουλες, σιγουρα ειναι αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω! τι τελειο συναισθημα :)

Μαρακι ζηλευωωωωωωωωωωω!!

Όπου να ναι θα φύγουν κ τα απαίσια συμπτώματα κ θα είσαι μια χαρα... Εγω πάλι το μόνο που απεχθάνομουνα ήταν οι καουρες το βράδυ.. Πολυ ζορι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

βρε τι ζηλευεις; μεχρι εχθες την ενιωθες τη μπουμπου! πλακα πλακα και εγω εχω καουρες από τωρα!

παω να κανω καμια δουλεια και επανερχομαι!

ΥΓ: το γυαλι σουπερ και εσυ θεα !

α ναι.... Σοφακι εχεις δικιο για τις ιωσεις! εμενα με πηρε ο παιδιατρος μου εχθες και μου ειπε να προσεξω τις συναναστροφες μου γιατι κυκλοφορουν επικινδυνες ιωσεις και μαλιστα μιας γνωστης μου το παιδακι το πηγαν στο Νοσοκομειο με ακατεβατο 40αρι πυρετο και δυσπνοια! μπρρρ..... μονο σε ανοιχτους χωρους τα παιδια μας!

καλημερα σας.......μου φαινεται ειναι πιο ζουζουνιαρικο αυτο το μπεμπε.....

για τις ιωσεις εχετε δικιο....η μικρη της κουνιαδας μου εχει αυτη την ιωση.....ηταν που ηταν η καημενη σαν το "λειψανο" απογινε τωρα.......προσοχη!!!Εμενα η Ευη μου σημερα ξυπνησε με το ματι πρησμενο.....κατακοκκινο και με σπυρακια κατω απ τα ματια της.......τι να ειχε η καημενη....οτι τιποτα αλλο αλλα ηθελε στα γενεθλια της το Σαββατο να βαφτει αφου θα ειναι ντυμενη Χιονατη!!!!

Λια μου οντως η μικρη σου ειναι λουκουμας....ετσι ηταν και η Ευη μου μωρο.Μ α ρεσει πολυ η φωτο με τα παιδακια σου ...τα βγαζω και εγω ετσι.....αλλα δεν χωρανε και τα 3 στην κουνια πια οποτε τα πεταω στο πατωμα.....χιχιιχιχιχιχι:tongue:

Κατερινακι ενα τριχτοοοοο φιλι στον γιο σου......οπως και στον Ανασταση της Σοφιας2!!!!αααα εγω βαζω στοιχημα Λατερινακι πως η Σοφια θα κανει γιο!!!!

Λια αυτα που πηρες για αδυνατισμα ειναι ακριβα?

Διαφημίσεις

ναι ρε κοριτσια ο κακος χαμος γινεται με τις ιωσεις...ειναι μια που κυκλοφορει με υψηλο πυρετο που κραταει πολλες μερες...ελπιζω να μη μας επισκεφτει...ευτυχως στο παιδικο ολα τα παιδακια ειναι καλα...ουφ μακρια απο μας!

εντωμεταξυ ολοι μου λενε οτι εχω αγορι...πηγα χθες να παρω την ελλη απ το παιδικο με βλεπει μια δασκαλα μπεμπη εχεις μου λεει...τι σκ@τα που το βλεπουν?μονο η μανα μου λεει οτι εχω κοριτσι...συνηθως εχει σωστο ενστικτο...για να δουμε...πανω απ ολα γερο να ναι κ ας κατουραει κ ορθιο τι να κανουμε?:tongue:σας ευχαριστω για τις ευχες γι αυριο!

λιακι μου οχι δε δουλευω...ειμαι με αναρρωτικη ενα μηνα τωρα...και θα κατσω λογικα μεχρι τελος μαρτιου σιγουρα...μετα δε ξερω...θελω να επιστρεψω αλλα αν δε περασουν οι ανακατωσουρες δε με βλεπω να πηγαινω πουθενα...αφηστε κοριτσια εχω κλειστει σπιτι...δεν εχω διαθεση για τιποτε...τρωω και σε μια ωρα το στομαχι μου ειναι χαλια...που να παω?με πρηζει κ οαντρας μου εχουμε γινει αντικοινωνικοι πουθενα δε παμε...ε που να παω που το μονο που θελω ειναι να ξερασω...ελπιζω να μου περασει συντομα ολο αυτο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Όχι αν τα πάρεις χύμα.. Αν θυμάμαι καλα γύρω στα 10 ευρω το μισο κιλό.. Αλλα θελει 5-6 κουταλιες να κανείς θεραπεία!αν δεν έχει πες της αν γίνεται να παραγγείλει!υπαρχουν κ τα Guam φύκια σε βαζακι αλλα είναι πανάκριβα..50 ευρω.. Αλλα είναι τελεια

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

εγω αυτη τη στιγμη καταλαβαινω τον παιδαρο μου που μου σφιγγει το στομαχι μου! κανει βολτουλες, σιγουρα ειναι αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω! τι τελειο συναισθημα :)

αχ τέλειααααααααααααααααααααα!!!

καλημερα σας.......μου φαινεται ειναι πιο ζουζουνιαρικο αυτο το μπεμπε.....

για τις ιωσεις εχετε δικιο....η μικρη της κουνιαδας μου εχει αυτη την ιωση.....ηταν που ηταν η καημενη σαν το "λειψανο" απογινε τωρα.......προσοχη!!!Εμενα η Ευη μου σημερα ξυπνησε με το ματι πρησμενο.....κατακοκκινο και με σπυρακια κατω απ τα ματια της.......τι να ειχε η καημενη....οτι τιποτα αλλο αλλα ηθελε στα γενεθλια της το Σαββατο να βαφτει αφου θα ειναι ντυμενη Χιονατη!!!!

Λια μου οντως η μικρη σου ειναι λουκουμας....ετσι ηταν και η Ευη μου μωρο.Μ α ρεσει πολυ η φωτο με τα παιδακια σου ...τα βγαζω και εγω ετσι.....αλλα δεν χωρανε και τα 3 στην κουνια πια οποτε τα πεταω στο πατωμα.....χιχιιχιχιχιχι:tongue:

Κατερινακι ενα τριχτοοοοο φιλι στον γιο σου......οπως και στον Ανασταση της Σοφιας2!!!!αααα εγω βαζω στοιχημα Λατερινακι πως η Σοφια θα κανει γιο!!!!

Λια αυτα που πηρες για αδυνατισμα ειναι ακριβα?

περαστικά στο Ευάκι σου!!!

κάτι θα την πείραξε...κάντης καμια κομπρεσούλα με χαμομηλι...

και αν τη βάψεις το Σάββατο καλύτερα βρες παιδικά καλλυντικα...

εσυ λες γιο εεε???

χαχαχααχαχαχα!!!

άντε να δούμε!!!!

εγω με θεωρω και επισημως αναίσθητη που καθόλου δε με νοιάζει το φύλο πάντως!:tongue::tongue::tongue:

ναι ρε κοριτσια ο κακος χαμος γινεται με τις ιωσεις...ειναι μια που κυκλοφορει με υψηλο πυρετο που κραταει πολλες μερες...ελπιζω να μη μας επισκεφτει...ευτυχως στο παιδικο ολα τα παιδακια ειναι καλα...ουφ μακρια απο μας!

εντωμεταξυ ολοι μου λενε οτι εχω αγορι...πηγα χθες να παρω την ελλη απ το παιδικο με βλεπει μια δασκαλα μπεμπη εχεις μου λεει...τι σκ@τα που το βλεπουν?μονο η μανα μου λεει οτι εχω κοριτσι...συνηθως εχει σωστο ενστικτο...για να δουμε...πανω απ ολα γερο να ναι κ ας κατουραει κ ορθιο τι να κανουμε?:tongue:σας ευχαριστω για τις ευχες γι αυριο!

λιακι μου οχι δε δουλευω...ειμαι με αναρρωτικη ενα μηνα τωρα...και θα κατσω λογικα μεχρι τελος μαρτιου σιγουρα...μετα δε ξερω...θελω να επιστρεψω αλλα αν δε περασουν οι ανακατωσουρες δε με βλεπω να πηγαινω πουθενα...αφηστε κοριτσια εχω κλειστει σπιτι...δεν εχω διαθεση για τιποτε...τρωω και σε μια ωρα το στομαχι μου ειναι χαλια...που να παω?με πρηζει κ οαντρας μου εχουμε γινει αντικοινωνικοι πουθενα δε παμε...ε που να παω που το μονο που θελω ειναι να ξερασω...ελπιζω να μου περασει συντομα ολο αυτο.

ναι καλά....για το φύλο όλοι έχουν να πουν....

εγω ήμουν στο μήνα μου στη Βαλέρια και ειχαμε πάει σε ένα γάμο...

απο τους 300 καλεσμένους οι 150 με σταματησαν για να μου πουν με σιγουρια και οτι βάζουν και στοίχημα οτι εχω αγορι!!!

τι χρημα θα έβγαζα αν έβαζα στοίχημα!!!!:tongue::tongue::tongue:

και όταν τους έλεγα οτι ειναι κοριτσι κάποιοι επέμεναν οτι ειναι αγόρι!!!:D

να μην αναφερω οτι όλη η κουβέντα γινόταν στο δρόμο μου προς τον μπουφέ οπότε δεν είχα και την καλυτερη διάθεση που με καθυστερούσαν απο το φαγητό!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

ε Σοφάκι αν δεν εισαι καλά που να πας....ταλαιπωρία θα είναι...

ας πάρει ο Αντωνης την Έλλη να την πάει καμια βολτιτσα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμ επρεπε να το βαλεις το στοιχημα σοφακι!!:Pτα θελε ο οργανισμος τους!

ελενιτσα περαστικα στην ευη σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ούτε εγω πήγαινα πουθενά Σοφάκι!! Αν θυμάσαι ήμουνα αιγιο μέχρι κ τον 5ο μήνα κ ερχομουναΑα Αθήνα για εξετάσεις.. Σταματουσαμε 2-3 φορε

Σ γιατι με πειράζε το ταξίδι!!ειχα μια φίλη εκει κ με αποκαλούσε υπερβολική,, τελικα μετα τον 4ο ξεπεταχτηκα!!αχ αυτη την ίωση κόλλησε της αδερφής μου ο μικρός, 39,6 κ δεν πέφτει με τίποτα.. Ξέρεις πόσες μέρες κρατάει;;

Πάω να ζημωσω ψωμι.. Βρήκα ένα της αργυρως εύκολο.. Μαζι με τις φακες κ χάλια να βγει θα φαγωθεί ζεστό χαχα,, Κοιμηθηκαν κ τα δυο..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφιες μου τι κανετε????ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το τεκνο μου:D:Dαυριο θα βαλω αι αλλες φωτογραφιες

Μαρακι τι τελειο συναισθημα ...κουνιεται το μωρο σου...φτερουγιζει η καρδια σου ε???μπραβο κοριτσι μου:Dολα τελεια πανε:D:D

ελενιτσα περαστικα στην ευη σου....ταλαιπωρειται το καημενο.χαμομηλι προτεινω και εγω συνεχεια.

Σοφακι εχουμε μεγαλο θεμα με την πιπιλα .....εκει που την ειχε σταματησει σε καποια φαση τωρα δεν την αφηνει καθολου μερα νυχτα:-(οταν του την βγαζουμε η που θα κοπανιεται κατω καμια ωρα μεχρι να την παρει η που θα τρωει τα νυχια του!!!!!οποτε προτιμω την πιπιλα παρα ενα σωρο μικροβια απο τα χερια του στο στομα...αστα δεν ξερω τι να κανω...εχω και τον αντρα μου που δεν μπορει να τον βλεπει στενοχωρημενο και τσακωνομαστε που του κανει ολα τα χατηρια.......χαχα καλα περναμε ε???????:D:D

Σοφια αυριο η αυχενικη ε??ολα τελεια θα ειναι:D

ΛΙΑ δεν ειμαστε φιλες στο φειςμπουκ ε??δεν μπορω να δω τα αγγελουδια σου.στειλε μου το ονομα αν θες με π.μ να σου κανω αιτημα φιλιας:D:D:D

XWF8p2.png

Περαστικα ελενιτσα στο κοριτσάκι σου.. Αν χειροτερέψει δεν την πας μέχρι το γιατρό καλύτερα;; Μην είναι έτσι στα γενέθλιακια της!!

Η μπεμπα φενεται λουκουμάς στην φωτο αλλα δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα χαχα..

Παρατηρώ πως το κεφαλι της είναι ίσα με της χρυσοβαλαντουλας λολ!!

Σοφία η βαλερια κοιμάται μέχρι τις 11 το πρωι συνεχόμενα απο το βράδυ;; Ήθελα να στο ρωτήσω κ όλο κεχναω!! Μην τρελαθωωωωω!!

Κοριτσακια αν συναντηθειται είμαι κ εγω μέσα.. Σε κανένα μολ όμως καλύτερα να χουμε χώρο.. Άντε να το κανόνησουμε στην επόμενη εξέταση της Μαρίας

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

λιακι σε μια γνωστη μας κρατησε 4-5 μερες...εμεις ειχαμε περασει κατι παρομοιο το καλοκαιρι 4 μερες ακατεβατος πυρετος επεσε την 5η...περαστικα στο ανιψακι σου!

μ επιασε κ εμενα προκοπη κ ειπα να καω χαλβα...σιμιγδαλενιο...βρηκα αυτη τη συνταγη http://www.sintagespareas.gr/sintages/xalbas-2.html

αλλα δε μου βγαινει τοσο πηχτος οπως στη φωτο...το εχω κανα μισαωρο στη κατσαρολα κ ανακατευω μπας και πηξει...η συνταγη λεει θελει ωρα αλλα δε γραφει ποση:confused: κ οι ασχετες σα και μενα πως θα ξερουν?τεσπα ελπιζω να πετυχει...θα σας πω εντυπωσεις αυριο!

θα ταν ωραια να κανονιζαμε συναντηση παντως..οποτε μπορειτε κοριτσια πειτε μου κ εμενα!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...