Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

άλλη μια μουχλιασμένη μέρα....

τον βαρέθηκα αυτόν τον καιρό...

έχετε γραψει πολλά και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιάσω!!!

οτι θυμηθώ λοιπόν!!!

Λιάκι τωρα ειδα τη φωτο σας στο φεις!!!

τα κοριτσάκια σου ειναι 2 γλύκες!!!

η μπέμπα έχει φτιάξει σούπερ μαγουλάκι!!!

καλά για άργιλους,φυκια,κλπ....λες και μου μιλάς κινέζικα!!!

δεν τα κατέχω αυτά καθόλου!!!

και τα βαριέμαι κιόλας ρε γμτ...

εδω μου έχει δωσει η δερματολόγος ένα σαπούνι να πλενομαι γιατι ειχα βγάλει κάτι σπυράκια....στην αρχη το έκανα τακτικά....εξαφανίστηκαν τα σπυράκια...μετα το παρατησα και ξαναβγηκαν....πρέπει να ξαναρχίσω λοιπόν...χμμμ....

Ζωίτσα κατρακυλάει το Λυδιάκι εεε???

πολύ γέλιο έχουν!!!

αυτο που λες οτι τη βρηκες μακριά το είχα πάθει και με τη Βαλ!!!

Κατερινάκι θεός ο Νικόλας!!!

ενταξει να σε βάλει τιμωρία αλλά να μη στερηθείς και το τσιγαράκι σου!!!;)

για τις "κακές" λέξεις δεν ειμαι η μόνη τελικά ε???

χθες το βραδυ μου ειπε και "παρατα μας"...

δεν πάμε καλά μου φαίνεται...

συμπι πως πας με τον λόξυγκα???

εγω το βραδυ ειχα μια δυσπεψία....άλλο πράγμα....

ήπια 2 γουλιές κοκα κολα για να έρθω στα ισια μου....

εν τω μεταξυ επειδη λόγω έλλειψης συμπτωμάτων δεν καταλαβαίνω οτι είμαι έγκυος, κοιμάμαι πολύ άτσαλα! μπρούμυτα με κατι μαξιλάρια αγκαλιά....και γυρνάω σβούρες μαζί με τα μαξιλάρια!!! απορώ πως χωράει ο άντρας μου ακόμα στο κρεβάτι....

εν τω μεταξυ γίνεται το εξης σκηνικό το βραδυ κατα τις 3....

η Βαλέρια βηχει 2-3 φορές...εγω περιμένω να δω αν θα ξαναβήξει να πάω να τη δω...μου λέει ο άντρας μου:

-να πάω να της δωσω νερό???

-πήγαινε και να τη σκεπάσεις κιόλας...

-οκ....

και γυρισε πλευρό και κοιμηθηκε!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

οκ δεν παλευεται η βροχη , η υγρασια, η μουχλα..... απαπαααααα.....

ξεκιναω να σχολιαζω ότι θυμαμαι (η εγκυμοσυνη θυμαστε φερνει αφηρημαδα ενταξει;):

Σοφια ο Αναστασης ειναι π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-ο-ς! ειναι κουκλος, ειναι ομορφαντρας! με χαλαει πολύ η πιπιλα ομως και ως θαυμαστρια του γιου σου ΑΠΑΙΤΩ φωτο που να φαινονται χειλακια!

Λια..... η μπουμπου ειναι λουκουμας! οπως την εχεις παρε στη φωο θελω να δαγκωσω μαγουλο, να την παρω αγκαλια και να μυρισω σβερκακι παχουλο! ααααχχχχχχχ..... καλα για την Χρυσοβαλαντου τα ξερεις, δε θελω να επαναλαμβανομαι!

συμπι ο συμπεθερος ολα τα λεφτα! μου θυμιζει τον Αρη. εχουν ολη την καλη διαθεση αλλα ασθενη σαρκα χα χα χα χα χα (το μεν πνευμα προθυμο η δε σαρξ ασθενης :tongue:)

για το Νικο της Κατερινας τι να πω! αχ το μαναρακι μου τι κατανοηση... ευγε παλληκαρι μου παντα τετοια!

λοιπον εχω την αισθηση ότι εχθες "ακουσα" το μωρο μου.... κατι σφιξιματακια στο στομαχι ενιωσα και οχι φτερουγισματακια αλλα νομιζω ειναι αυτο :) τρελαινομαι για την αισθηση και ανυπομονω να αρχισουν τα κλωτσιδακια!

συμπι τα πραγματα δεν μου εχουν ερθει ακομα από το φαρμακειο. να στειλω κανα μαιλ;

ασχετο: θελω να φαω γαριδες σε οποια μορφη πλην της βραστης!

καλημέρα συμπι μου!!!

μήπως σε σκούντηξε με το τσουτσούνι το μπεμπέ????????

χαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!

τι ωραία....σε λίγο θα αρχίσουν οι κλωτσίτσες!!!!

ναι ο συμπεθερος σου απο καλή διάθεση φουλ....αλλά επικράτησε η νύστα!!!

συμφωνω για φωτο Ανασταση ανευ πιπίλας!!!! Σοφάκι να το φροντίσεις το θέμα!!!:D

στο φαρμακείο πότε σου είπαν οτι θα έχουν διαθέσιμο αυτό που έλειπε?

αν πέρασε η ημερομηνια αυτη, στειλτους ένα μέιλ καλύτερα!

εγω πάντως ειμαι φουλ ευχαριστημενη!

αφου έβαλα την παραγγελία, δεν πέρασε ούτε 1 λεπτό που με πήραν τηλ να μου πουν οτι δεν εχουν το αφρόλουτρο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

κατερινα σ ευχαριστω ειναι οντως μαγικη στιγμη η αυχενικη αν και με τοσο αγχος δε ξερω κατα ποσο θα την απολαυσω!εφτασε παντως η μερα αυριο θα παω.ειδες πως σε σκεφτεται ο γιος σου βρε?καλα ειναι απιστευτος!!

σοφακι κ εγω πιστευω οτι εχεις παλι κοριτσακι...ποτε εκλεισες για αυχενικη?

λιακι πολυ τρυφερη φωτο στο φεις ειναι σκετη γλυκα τα κοριτσια σου!

μαρακι ειναι πιθανο απο τωρα να καταλαβαινεις το παλικαρι σου...τη δευτερη φορα λενε το ακους πιο νωρις!τι ωραια αισθηση!και που ν αρχισει και τις κλωτσιες!

ακουσα το καιρο και λεει κ.δευτερα βροχες θα χει...αμαν πια ρε π@@τη μου ποτε θα καλοκαιριασει?εμας ο δημος εχει εκδηλωσεις σε κλειστο χωρο οποτε δε το βλεπω να πηγαινουμε...με τοσες βαρβατες ιωσεις που κυκλοφορουν...ισως παμε στο βουνο να δουμε τα απιδακια που θα πετανε χαρτατετο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κατερινα σ ευχαριστω ειναι οντως μαγικη στιγμη η αυχενικη αν και με τοσο αγχος δε ξερω κατα ποσο θα την απολαυσω!εφτασε παντως η μερα αυριο θα παω.ειδες πως σε σκεφτεται ο γιος σου βρε?καλα ειναι απιστευτος!!

μαρακι ειναι πιθανο απο τωρα να καταλαβαινεις το παλικαρι σου...τη δευτερη φορα λενε το ακους πιο νωρις!τι ωραια αισθηση!και που ν αρχισει και τις κλωτσιες!

ακουσα το καιρο και λεει κ.δευτερα βροχες θα χει...αμαν πια ρε π@@τη μου ποτε θα καλοκαιριασει?εμας ο δημος εχει εκδηλωσεις σε κλειστο χωρο οποτε δε το βλεπω να πηγαινουμε...με τοσες βαρβατες ιωσεις που κυκλοφορουν...ισως παμε στο βουνο να δουμε τα απιδακια που θα πετανε χαρτατετο.

φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρα Σοφάκι!

δεν έχω κλείσει ακόμα την αυχενική...

μου την κάνει ο γιατρός μου οπότε απλά θα παρω μια εβδομάδα νωρίτερα και θα κλείσω ραντεβού...γυρω στις 20-25 μαρτίου μάλλον...

ναι ο καιρός φέτος ειναι άθλιος!!!

άσε που εδω κάνουν το καρναβάλι Κ. Δευτερα οπότε στανταρ θα τους το χαλάσει...κρίμα...

συμπι ξεχασα να σου πω....αν ειναι να φας γαρίδες, να τις φας σαγανάκι!!!!!!!!

γιαμι γιαμι!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα συμπι μου!!!

μήπως σε σκούντηξε με το τσουτσούνι το μπεμπέ????????

χαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!

τι ωραία....σε λίγο θα αρχίσουν οι κλωτσίτσες!!!!

ναι ο συμπεθερος σου απο καλή διάθεση φουλ....αλλά επικράτησε η νύστα!!!

συμφωνω για φωτο Ανασταση ανευ πιπίλας!!!! Σοφάκι να το φροντίσεις το θέμα!!!:D

στο φαρμακείο πότε σου είπαν οτι θα έχουν διαθέσιμο αυτό που έλειπε?

αν πέρασε η ημερομηνια αυτη, στειλτους ένα μέιλ καλύτερα!

εγω πάντως ειμαι φουλ ευχαριστημενη!

αφου έβαλα την παραγγελία, δεν πέρασε ούτε 1 λεπτό που με πήραν τηλ να μου πουν οτι δεν εχουν το αφρόλουτρο!!!

κοροιδευε για το τσουτσουνακι μας αλλα θα καψει καρδιες! :tongue::tongue::tongue::tongue: και που λεει να την παθω σαν και εσενα. να μου λενε γιος και να βγει κανα κοριτσακι χα χα χα χαχα

νομιζω από Τριτη ειχαν πει θα το εχουν.... θα στειλω μαιλ

φιλια πολλα σε ολες!

καλη επιτυχια στην αυχενικη σου αυριο κοριτσακι. ολα καλα θα πανε :P

α ναι.... Σοφακι εχεις δικιο για τις ιωσεις! εμενα με πηρε ο παιδιατρος μου εχθες και μου ειπε να προσεξω τις συναναστροφες μου γιατι κυκλοφορουν επικινδυνες ιωσεις και μαλιστα μιας γνωστης μου το παιδακι το πηγαν στο Νοσοκομειο με ακατεβατο 40αρι πυρετο και δυσπνοια! μπρρρ..... μονο σε ανοιχτους χωρους τα παιδια μας!

κοροιδευε για το τσουτσουνακι μας αλλα θα καψει καρδιες! :tongue::tongue::tongue::tongue: και που λεει να την παθω σαν και εσενα. να μου λενε γιος και να βγει κανα κοριτσακι χα χα χα χαχα

νομιζω από Τριτη ειχαν πει θα το εχουν.... θα στειλω μαιλ

καλη επιτυχια στην αυχενικη σου αυριο κοριτσακι. ολα καλα θα πανε :P

χαχαχαχαχαχαχα!!!

φαντάζεσαι??????????

στον επόμενο υπέρηχο να σου πουν....

εμμμ.....το κτήνος που λέγαμε....να το ξεχάσετε....με το καλό η κόρη!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά εγω έχω επιλεκτικη όραση λέμε!!!

τωρα ειδα οτι ειχε γραψει το Σοφάκι για την αυχενική αυριο!!!

καλά κρασιά!!!

όλα μια χαρά θα είναι Σοφάκι!!!

λες να ειναι γιος το δικό σου???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ρε συ το "κτηνος" πηγαινε στο μεγεθος του μωρου όχι στο φυλο! με φανταζεσαι σου λεω με κανενα κοριτσι 2μετρο; θα παρω σβαρνα τα γηπεδα του μπασκετ να την παντρεψω :tongue:

α ναι.... Σοφακι εχεις δικιο για τις ιωσεις! εμενα με πηρε ο παιδιατρος μου εχθες και μου ειπε να προσεξω τις συναναστροφες μου γιατι κυκλοφορουν επικινδυνες ιωσεις και μαλιστα μιας γνωστης μου το παιδακι το πηγαν στο Νοσοκομειο με ακατεβατο 40αρι πυρετο και δυσπνοια! μπρρρ..... μονο σε ανοιχτους χωρους τα παιδια μας!

εμάς ηρθε χθες η γειτονισα μας που μένει απο κάτω...

μου λέει να φέρω τη μικρη πανω να παίξουν???

εννοείται της λέω!!!

και μου πετάει το κορυφαίο!!!

"εντάξει ο πυρετός μας εχει περάσει...μόνο βηχα και μυξες εχει...δε σε πειράζει εεε???"

ε τι να της πω....

της έπιασα την κουβέντα οπότε έκατσε και τα ειπαμε λίγο και μετα κατέβηκε σπίτι της!!!

μα δε σκέφτονται καθόλου ρε γμτ????

και ειναι και νοσοκόμα η συγκεκριμένη!!!

οι ιωσεις με αυτο τον κ@λόκαιρο έχουν τρελή έξαρση!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ το "κτηνος" πηγαινε στο μεγεθος του μωρου όχι στο φυλο! με φανταζεσαι σου λεω με κανενα κοριτσι 2μετρο; θα παρω σβαρνα τα γηπεδα του μπασκετ να την παντρεψω :tongue:

ναι ρε το ξερω οτι πήγαινε στο μεγεθος!!!

αλλά κορίτσι και κτηνος δεν ταιριάζουν και πολύ σαν έννοιες!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ναι ρε παιδί μου....αν κάνεις κορίτσι 2μετρο πολύ θα απέχει απο σένα....

εισαι και μια σταλιά άνθρωπος εσύ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και λέει γινεται η κόρη σου 1,90 και τα φτιαχνει με ποδοσφαιριστη 1,65!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εντωμεταξυ στην αναρρωση μεταδιδονται πιο ευκολα οι ιοι! απαραδεκτη!

και έβηχε και η ίδια να σημειωσω....

και της είπα για την εγκυμοσύνη και αντι να πει αντε να πηγαινω μη σας κολλησω, μας προσκάλεσε για φαγητό σήμερα το βραδυ σπίτι της!!!

το οποίο ευτυχως μου ακυρωσε αργότερα γιατι της έκοψαν την αδεια απο το νοσοκομείο και έπρεπε να πάει για δουλειά σημερα τελικά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι ρε το ξερω οτι πήγαινε στο μεγεθος!!!

αλλά κορίτσι και κτηνος δεν ταιριάζουν και πολύ σαν έννοιες!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ναι ρε παιδί μου....αν κάνεις κορίτσι 2μετρο πολύ θα απέχει απο σένα....

εισαι και μια σταλιά άνθρωπος εσύ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και λέει γινεται η κόρη σου 1,90 και τα φτιαχνει με ποδοσφαιριστη 1,65!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

μην το γκαντεμιαζεις! αν και νομιζω ότι ο 1,65 θα ειναι εκτος οπτικου της πεδιου οποτε ουτε που θα τον αντιληφθει!:tongue:

Ευχαριστώ κοριτσακια για τα σχόλια κ τα καλα σας λογακια!!απο τότε που η χρυσοβαλαντουλα είναι πιο τρυφερή με την μπεμπα έχω χαλαρώσει κ εγω! Καλα θέλει προσοχή πάλι γιατι είναι υπερβολική κ όταν την αγκαλιάζει.. Την τραβάει την πιέζει.. Τουλάχιστον δεν την χτυπάει!!

Μαρία το γυαλιά είναι τα καινούργια που πήρα.. Καλα στην φωτο φαίνονται μαύρα αλλα είναι μελι!!Στην άλλη φωτο που σχολιάσει είμαι χάλια..σαν γιουβαρλακι(6 μηνών) κ το μαλλι πορτοκαλι απο την φυτική!! Τελικά δεν είμαστε οικανοποιημενες με τπτ κόλλησε

Σοφάκι έφτασε κ η δική σου αυχενικη...Ευχομαι όλα να πανε καλα, η Παναγία κοντά σου!!

πως είσαι;;δουλεύεις κανονικά;;

φακες σημερ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...