Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια σας

Τι εμαθα, Μακ, κυκλοφορεις κ άλλο αγόραρο?

Με το καλο κοπέλα μου οτι κι αν ειναι

Τι ξέρεις για το έγκλημα???

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-112761-Title-achaia-tin-proselabe-kai-tis-efage-ton-gkomeno.htm

Σοφακι,ολα καλα κ εσυ ε?

Μπραβο μωρε,αντε να σου φυγει το αγχος..

Με γεια και το τικεράκι..κιτρινο κ αυτο??

καλε που τα ξετρυπωνεις; δε νωριζω τιποτα αλλωστε η Πατρα μου ειναι λιγο μακρια!:P

ευχαριστω για τις ευχουλες σου !!!! αντε βαλε και εσυ μπροστα!

χαχαχαχχα!!!

ΕΙσαι απιστευττη Αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφακι καλη ορεξη βρε!!!!

ΚΑθολου δεν συντονίζεται αυτο το καφε....Εχουμε χωριστει σε αυτες που τρωνε και σε αυτες που θελουν να χασουν κιλα!!!!

Ζωουλα μου τι κανεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω Ζωιτσα ανηκω στην ιδια κατηγορια με σενα...που θελουν να χασουν κιλα...χιχιχιχιχιχιχι;)

ετσι ετσι Ελενιτσα!!!Οι αλλες ολο κατι ονειρευονται να φανε και εμεις ονειρευομαστε να σταματησουμε να τρωμε.....:tongue::tongue::tongue:

ΚΑλα ειμαι βρε ΜΑρακι!!!Ψιλοφτιαχνει ο καιρος ψιλοφταιχνει και η διαθεση μου!!!:tongue::tongue::tongue:\

Χθες οδηγησα για πρωτη φορα μετα απο παρα πολυ καιρο το αμαξακι μου και ενθουσιαστηκα!!!!!Μου ειχε λειψει.......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

εδω χαλια ειναι παλι σημερα, βρεχει!

ελπιζω σε ενα ωραιο ΣΚ. θα κατεβει και το αδερφακι μου. πολυ μιζερια κοριτσια! μιζερος ο καιρος, μιζερη και η διαθεση! αει στο καλο...

δυο μερες εβγαλε ηλιο και ενιωσα αλλος ανθρωπος! πηγαμε και στην αθηνα, αλλαξα παραστασεις, πηγαμε και βολτες... το πολυ μεσα ειναι θανατος...

ασχετο: εδω και 2 μερες εχω λοξυγγα. φανταστειτε τα χαλια του στομαχου μου :-(

εδω χαλια ειναι παλι σημερα, βρεχει!

ελπιζω σε ενα ωραιο ΣΚ. θα κατεβει και το αδερφακι μου. πολυ μιζερια κοριτσια! μιζερος ο καιρος, μιζερη και η διαθεση! αει στο καλο...

δυο μερες εβγαλε ηλιο και ενιωσα αλλος ανθρωπος! πηγαμε και στην αθηνα, αλλαξα παραστασεις, πηγαμε και βολτες... το πολυ μεσα ειναι θανατος...

ασχετο: εδω και 2 μερες εχω λοξυγγα. φανταστειτε τα χαλια του στομαχου μου :-(

αχ εχεις δικιο Μαρακι....και εγω θελω λιγο ηλιο....κανε υπομονη λεει καλοκαιρια το σ/κ αλλα χαλια καιρο την κ.Δευτερα.......

γιατι ετσι με τον λοξυγγα?

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!τι κανετε???τι χαλια καιροςειναι αυτος...:-(παλι βρεχει ...κλειστηκαμε μεσα παλι, μια χαρα ηταν στην Ξανθη με ηλιο.ανυπομονω να ερθει το καλοκαιρακι!!!!

ελενιτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου??

αχχ και εγω θελω να χασω κανενα κιλακι σιγα-σιγα...η ζυγαρια ολο κατα πανω δειχνει:mad:διαιτααααααααα

καλα απο κιλα ο Αναστασης ιδιος με τον Κωνσταντινο:Dστο υψος φτασαμε το μετρο!:D

αντε....παω να στρωσω τραπεζι ....φακες εχουμε σημερα...

XWF8p2.png

Τη κάνετε ρε κοριτσαρες;;

Μολις έβαλα την χρυσοβαλαντουλα να φάει ψαράκια κ βλέπει την ντορα..η μπεμπα κοιμάται κ όπου να ναι περιμένω να ξυπνήσει!!αν σας πω πως ξέχασα να την αλλάξω παμπερς;; Απο τις 10 το φοράει κ έχει φάει ήδη δυο φορές.. Δεν θέλω όμως να το ξύπνησε.. Μακάρι να μην κόκκινισει το πωπουδακι του!!

Όλες για κιλά κ καλοκαίρι μιλάτε.. Εγω πάντως αν δεν τα χάσω δεν θέλω να ρθει το καλοκαίρι.. Πως θα πάω παραλία με τα παιδιά;;θα ξεκινήσω γυμναστήριο τέλη του μηνός.. Έχω πάρει Αργιλο κ φύκια να πασαλιβομαι μπάσ κ χάσω κανένα πόντο.. Απο τα γόνατα μέχρι την κοιλιά λέει, εγω λέω να βάλω απο τις πατουσες μέχρι τα αυτιά ΧαχαχαχΑ!!κάνουν δουλεια πάντως τα έκανα παλιά πριν κάνω τα παιδιά κ έβγαιναν θεαααα χαχα αλλα θέλει να έχεις όρεξη κ να μην τα παραιτήσεις!!

Σοφάκι κ η δικια μου λέει μαμοτο κ μακακα!! Τα ακούει απο τον άντρα μου.. Σήμερα έπεσε με την κούκλα της κ μου λέει: μαμαααααα μην φωναζεισς!! Γιατι κοπέλα μου;; Κοιμάται το μωρο μου!! Καλα, κάνω ησυχία !! Αντεεεε μαμοτοοοο!!!! Χαχαχα καλα δεν την μαλωσα όπως κ εσυ γιατι θα το λέγε συνέχεια μετα!!

Έντομεταξυ αυτές τις μέρες είναι κολλημένη επάνω μου..εκει που δεν με ήθελε ούτε για το μπάνιο τώρα όλα εγω να της τα κάνω.. Ακόμη κ το γάλα αν το ζεστανει ο Νίκος κλαίει!!απο την μια κουραζομαι γιατι τα κάνω όλα εγω αλλα απο την άλλη τρέλενομαι που μου δείχνει πόσο μαγαπαει!!

Ξυπνησε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γεια σου βρε Λιακι!!!!Καλα γελασα πολυ με την Χρυσοβαλαντουλα!!!!!

η φωτο στο facebook ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Εχω ζηλεψειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Για πες αυτα με τα φυκια και τους αργιλους....Εγω δεν εχω ιδεα απο τετοια αλλα ετσι οπως ειμαι ειμαι ετοιμη να κανω τα παντα....Μονο πολυ δουλεια και χρονο να μην θελουν γιατι δυστχως δεν διαθετω.............

ΚΑλε καθε ποσο τρωει η δικια σου που απο της 10 μεχρι τωρα την ταισες 2 φορες? λες να την ταιζω και εγω συνεχεια μπας και κοινηθει κανενα βραδυ?

γεια σας!!!!τι κανετε???τι χαλια καιροςειναι αυτος...:-(παλι βρεχει ...κλειστηκαμε μεσα παλι, μια χαρα ηταν στην Ξανθη με ηλιο.ανυπομονω να ερθει το καλοκαιρακι!!!!

ελενιτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου??

αχχ και εγω θελω να χασω κανενα κιλακι σιγα-σιγα...η ζυγαρια ολο κατα πανω δειχνει:mad:διαιτααααααααα

καλα απο κιλα ο Αναστασης ιδιος με τον Κωνσταντινο:Dστο υψος φτασαμε το μετρο!:D

αντε....παω να στρωσω τραπεζι ....φακες εχουμε σημερα...

καλα εμεις εδω εχουμε συννεφια αλλα καλο καιρο γενικα...Ελπιζω να μην μας ερθει η παλιοβροχη σας.......:tongue::tongue::tongue:

Εσυ Σοφακι μου δεν εισαι για διαιτα!!!!!

Μηπως εγινε κανενα ξανθιωτικο μωρακι στις διακοπες σας????

εγω δεν λεω τΑ κιλα του γιου μου....Σας τρωμε ολους και δεν με συμφερει......

Γεια σας κοριτσάκια,

Με το καλό Μαράκι ο παίδαρος , όλα καλά μπράβο !!!

Και ναι θα πλένεις σωβρακοφανελες αλλά ποιος τη χάρη σου με τόσους άντρες !!!

Σοφακι μπράβο !!! Με το καλό και το δικό σου σποράκι, είδες ? όλα καλά τσάμπα αγχωνόσουν…

και έχω μια υποψία ότι θα έχεις κ πάλι κόρη, όχι ότι έχει κ σημασία,

γερό παιδάκι πρώτα από όλα , αλλά να πέφτουν κ τα στοιχήματα σιγά σιγά…

Ζωιτσα χαίρομαι που σε διαβάζω λίγο πιο ευδιάθετη.

Άμα σηκώνει το κεφάλι της και το γυρίζει άνετα, γιατί φοβάσαι το μπρούμυτα, όπως τη βολεύει.

Ελενακι…, τώρα μπαίνεις στη καλλίτερη 10ετια, μη μασάς.

Σοφακι, με το καλό η αυχενική , λίγο αγχωτική μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα ,

αλλά νομίζω ότι κατά τα άλλα είναι ο πιο ωραίος υπέρηχος ολόκληρης της εγκυμοσύνης (μαζί με αυτόν που ακούς πρώτη φορά καρδούλα)

γιατί στην αυχενική βλέπεις πλέον ένα σχεδόν σχηματισμένο ανθρωπάκι,

ούτε κουκίδα , ούτε κάτι που «μοιάζει» με έμβρυο, βλέπεις χεράκια, ποδαράκια να κουνιούνται… είναι μαγικό !

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα έχω μια μέρα άδεια (έτσι στο άσχετο )

βέβαια με τον παλιόκαιρο δε πήγαμε πουθενά, περιμένω σκ που είπαν ότι θα έχει πολύ καλό καιρό, να βγούμε λίγο.

Λιακι τι κάνεις κοριτσάκι ? τι φύκια θα βάζεις βρε ? χαχαχα

Αχ κ εμένα λέει μ@λ@κ@ , από εμένα το ακούει όταν οδηγώ… τι να κάνω παλιό συνήθειες …

προχθές είχαμε πάει river west , στο δρόμο ένας με κλείνει δις ,

χώνεται χωρίς φλας κ γενικώς κάνει ότι γουστάρει, ο άρχοντας της ασφάλτου,

ε δεν άντεξα μια –δυο τρεις , τι κάνει επιτελούς ο μ@λ@κ@ς είπα….

Ο Νικόλας από πίσω , «μαμά είπες μλκ ?.... απαντά κατευθείαν μόνος τους, «μαμά ναι είπες μλκ …

Το απόγευμα έρχεται ο άντρας μου, και το σπιουνακι πάει και του το λέει.. εκείνος του είπε ότι δε λέμε αυτή τη λέξη και να με πάει τιμωρία… εγώ κάπνιζα στο μπαλκόνι και γυρναει και του λέει ο Νίκος… να κάνει πωτα το τσιγαο κ μετά… :tongue::tongue:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Τσα

Ξαναχώνομαι διότι συνειδηττοποίσηα ότι χρωστάω μια απάντηση στη Σοφία Παραμυθενια! Μέρες τώρα!

Το λοιπόν τη κηραλοιφή εμένα μου την έφτιαξε η φαρμακοποιός, ελαιόλαδο κ κερί απότι ξέρω, τελείως απλό και φυσικό πράμα! Ε δε μυρίζει και τέλεια, αλλά.....μαγικό!

Το σύγκαμα ως δια μαγείας εξαφανίστηκε....και τι σύγκαμα....τραγικό.

Εβαλα κ γω προχτές στη μύτη μου που απτο φύσα φύσα είχε πληγιάσει, και τέλος!

καλέ μαγικό σας λέω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Θέλει δουλεια ρε Ζώιτσα κ κατερινακι.. Παίρνω χύμα Αργιλο κ φύκια απο μαγαζι με βιολογικά τα αναμιγνυω με νεράκι έτσι ώστε να γίνει λάσπη κ πασαλιβομαι απο τα γόνατα μέχρι κ κοιλια.. Αυτα τα ακριβοπληρωνεις στα ινστιτούτα.. Τα φύκια είναι για κυταριτιδαα κ ο αργιλος για σύσφιξη.. Τον Αργιλο τον βάζεις κ πρόσωπο κ στήθος!!40 λεπτα κάθεσαι έτσι κ μετα ξεβγαζεις.. Αν θες παίρνεις κ μερικά αιθερια ελαιΑ με βάση το αμυγδαλελαιο κ κανείς μασαζακι!! Λεφτα για κρεμες δεν δίνω, απάτη είναι όλες!! Παλιά είχα κόλλημα πολυ με την περιποίηση σώματος.. Έδινα κάτι χιλιάρες για endermologie κάθε χρόνο, είχα φυσικά αποτελέσματα.. Αλλα τώρα δεν τα δίνω!!μεχρι κ βαλίτσα κι επαγγελματικό με ηλεκτροδια..

700 ευρω πριν 7-8 χρονια.. Αλλα που χρόνος.. 20 λεπτα να καλωδιωθω 40 λεπτα να κάνω θεραπεία .. Καταλάβατε;; Χαχαχα

Ζωη η δικια μου μπορει να ζητήσει κ πάνω στην μια ώρα να φάει.. Γενικά αν γκρινιαζει την βάζω στήθος κ ηρεμει, αποκοιμιεται!!τώρα κοιμάται απο τις 4 !! Χθες κοιμόταν απο τις 3μιση κ ξύπνησε 8 παρα.. Ασε είναι Παναγίτσα .. 10 φορές το φτυνω!

Κατερίνα η δικια μου τα ακούει απο τον άντρα μου όταν τηλεφωνεί στον αδερφό του'' έλα ρε μ@@@ κα" όλο με αυτη την φράση είναι.. Προχθές την μαλωσε γιατι επερνε την κρέμα κ πασαλυβε τις κούκλες.. Κ λέει μπαμπά μην μαλωνεις, να κανείς τσιγάρο!! Να φύγει δηλαδή να παει να κάνει τσιγάρο αυτός για να την αφήσει ήσυχη!!

Αυτη την κρέμα που λέει η honey μου την έχουν πει πολλές κοπέλες.. Λένε τέλεια..θα την πάρω κ εγω γιατι τελευταία μου κόκκινισει ο πωπουδακος της

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Χαχαχα Κατερίνα.. " να κάνει πρώτα τσιγάρο κ μετα" ε ρε οι γιοι πως σκέφτονται τις μανάδες!!πολυ θέλω ένα γιο γμτ!!

Λένε πολλα πετυχημένα πλέον.. Εγω ολη μέρα τραβάω βιντεο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κατεριναααααααααααααααααα

ο μικρος θα σας βαλει στη θεση σας βρε!!!!!!!!!!!!!!Αντε πρεπει να μπει μια ταξη σε αυτο το σπιτι!!!!!Δεν μπορειτε να βριζετε οποτε σας καπνισει....απαπαπαπαπαπα

Λιακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μεγαλη ταλαιπωρια αυτο με τα φυκια ρε........Αλλα ξερω εγω αν κανει δουλεια ισως θα πρεπει να ρεπαρει ο Κοσμας και να το κανω........:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειμαι απελπιισμενη τι να κανουμε.......

Εχω λιγο καιρο απο τοτε που γυρναει η μικρη την βαζω σε ενα στρωματακι κατω με παιχνιδια για να γυρναει ελευθερα!!!!

Σημερα ρε κοριτσια την βρηκα σε μια αποσταση 2 βηματων περιπου εξω απο το στρωμα να προσπαθει να φτασει ενα παιχνιδι του μικρου!!!!!

Λοιπον αυτη παει κατρακιλωντας οπου θελει!!!!!!!!!!!!!Εχω παθει πλακα!!!!!!!!!

Αντε καληνυχτα σας!!!!!!!!!!!!!!

Έλα βρε δεν χρειάζεται να ρεπαρει!!όσο κανείς δουλειές θα έχεις πασαλιφτει κ τυλίγει με σελοφαν.. Βάλε μια ρομπιτσα κ ασχολησου με κάτι άλλο.. 3 φορές την εβδομάδα!! Οικονομικά είναι.. Δεν είναι ακριβά!!

Η φωτο στο φεις τραβήχτηκε το πρωι.. Έχω ενώσει διθέσιο με τριθεσιο καναπε κ κοιμόμαστε έτσι εγω κ η χρυσοβαλαντουλα .. Η μπεμπα στο λίκνο.. Λένε δεν ξεκολαει απο πάνω μου! Το καλο είναι πως πλέον είναι πολυ τρυφερή με την μπεμπα, έχει να την χτυπήσει πολυ καιρο!κάνει όμως άλλες βλακείες, πχ όταν κοιμάται στο ριλαξ παει κ πέφτει επάνω της κ την τρομάζει!!!

Αύριο άκυρη η εξαγωγή.. Μου το ακύρωσαν απο το ιατρείο λόγω ασθένειας γιατρού!! Ευτυχωωσσσς

Καληνυχταααααα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...