Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσι .......δεν θα πω τιποτα για την κουνιαδα....τα λογια ειναι περιττα.....θα σου πω για την πεινα της Βαλεριας ομως.......με αυτο το φαι που εφαγε και 10 πιατα να ετρωγε παλι θα πεινουσε γιατι με τα μακαρονια και τον φιδε δεν χορταινει η κοιλιτσα......οπως μου ειπε και ο παιδιατρος "δεν κραταει την πεινα".....σωστη η διατροφη της αλλα δεν χορταινεις.....

Καλημέρα Λενιώ μου!

τι να πεις για την κουνιάδα ρε συ.....

εδω μόλις της ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη δηλωσε οτι το είχε καταλάβει....ξέρεις πως???

επειδη ειχαμε βγει 2 φορές για καφέ και εγω δεν είχα παραγγείλει καφέ να πιω αλλά πορτοκαλάδα!

σκέψου τι κουτσομπόλης άνθρωπος ειναι που κάθισε και παρατηρησε τι παρήγγειλα να πιω!!!!!!!

ο φιδες δεν ειχε ζουμια....τον ειχα σουρωσει!!! και ειχε μπόλικο κρέας μέσα!!!

όσο για τα μακαρόνια....εγω τουλάχιστον φουσκωνω όταν τα τρωω!!!:tongue: κάτι η μυτζηθρα κάτι η σάλτσα....ε μπουχτιζεις βρε παιδί μου!!!:D

πάντως μου το κάνει τελευταία....οτι κι αν έχει φάει, μετα απο μιση ωρα πάλι πεινάω λέει!!!:D

ακομα περιμενω φωτο με τα καρναβαλάκια σου εεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επ καλμερα Κοπελιες!!!!

Δεν ηξερα οτι ειστε μεσα!!!!

Stevy αντε βρε ααν αρχιζεις και ζηλευεις το ρολοι σου λεει οτι ηρθε ο καιρος για το δευτερο!!!!!!:tongue::tongue:

Σοφακι η βαλ θα φαειι οτι δεν εχει φαει ποτε στη ζωη της βρε!!!!!Αντε αντε θα σου ριξει και μποι τωρα ολους θα μα ς περασει.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑλημερα Ελενιτσα τι κανεις σημερα?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα και απο εμας!!!!

σημερα 5:30 με 7 ειχαμε τραγουδια!!!αφου ειχαμε ξυπνησει ξανα μια φορα στις 2!!!!!

αρχιζω να πιστευω οτι εχουμε σοβαρο προβλημα στον υπνο πια!!!!

ΚΑι απελπιζομαι...δεν ξερω τι να την κανω!!δεν επρεπε να σταματησει τα νυχτερινα γευματα και να κοιμαται ολο το βραδυ?

σημερα το βραδυ τη αφησα μονη της γκρινιαξε λιγο και μετα γρισε μπρουμυτα και κοιμηθηκε μονη της!!!!!!!!!!!!!!!

Και προχθες το βραδυ δεν ξυπνησε ουτε μια φορα γιατι κοιμοτανε μπρουμυτα!!!!!!

Τωρα βεβαια αυτο που με προβληματιζει ειναι μηπως δεν κανει να κοιμαται μπρουμυτα!!!αλλα τι να την κανω που γυρναει μονη της το βραδυ και μονο ετσι μπορει να κοιμηθει χωρις διακοπες?

Καλημέρα Ζωίτσα!!!

εμένα μια χαρα μου φαίνεται το "πρόγραμμα" της!!!

αν σκεφτείς βέβαια οτι η Βαλ ξυπνούσε τη νυχτα τουλάχιστον 3 φορές για στηθος,μέχρι σχεδόν το χρόνο!!!:tongue:

τωρα το 5:30-7.....ζορικο ρε γμτ....

έκλαιγε ή απλά δεν κοιμόταν?

ο παιδιατρος τι λέει για το μπρουμυτα???

αν βολεύεται και αν εχεις κι εσυ το νου σου λίγο παραπάνω, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Επ καλμερα Κοπελιες!!!!

Δεν ηξερα οτι ειστε μεσα!!!!

Stevy αντε βρε ααν αρχιζεις και ζηλευεις το ρολοι σου λεει οτι ηρθε ο καιρος για το δευτερο!!!!!!:tongue::tongue:

Σοφακι η βαλ θα φαειι οτι δεν εχει φαει ποτε στη ζωη της βρε!!!!!Αντε αντε θα σου ριξει και μποι τωρα ολους θα μα ς περασει.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑλημερα Ελενιτσα τι κανεις σημερα?

χαχαχαχαχαχαχα!!!

άσε για το μπόι εχω σταματησει να ελπίζω!!!:D

μωρε ας τρωει κι ας μην βάλει και μπόι!!!

δε σκάω γιαυτό!!!

εδω με τόσο φαί και δε βάζει γραμμάριο!!!

12 και κάτι ψιλά είμαστε ακόμα!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα που το ξερεις οτι δεν βαζει?την ζυγιζεις εσυ ή ο παιδιατρος?

Ρε αμα ξυπναει μεχρι να κλεισει χρονο....την βαψαμε!!!!

Οταν ξυπναει δεν κλαιει παιζει κυριως τρωει την κουβερτα της ή γυρναει μπρουμυτα και τρωει ενα φωτεινουλη που εχει ή παιζει με το μομπιλε.....οταν βαρεθει αρχιζει και γκρινιαζει....

Η γιατρος μου εχει πει να την αφηνω να κοιμαται οπως θελει...εγω φυσικα ανησυχω και φυσικα συνεχεια ξυπναω για να ελεγξω αν ειναι καλα!!!!!

Αλλα κοιμαται τοσο αθορυβα οταν ειναι μπρουμυτα!!!!

Διαφημίσεις

καλα που το ξερεις οτι δεν βαζει?την ζυγιζεις εσυ ή ο παιδιατρος?

Ρε αμα ξυπναει μεχρι να κλεισει χρονο....την βαψαμε!!!!

Οταν ξυπναει δεν κλαιει παιζει κυριως τρωει την κουβερτα της ή γυρναει μπρουμυτα και τρωει ενα φωτεινουλη που εχει ή παιζει με το μομπιλε.....οταν βαρεθει αρχιζει και γκρινιαζει....

Η γιατρος μου εχει πει να την αφηνω να κοιμαται οπως θελει...εγω φυσικα ανησυχω και φυσικα συνεχεια ξυπναω για να ελεγξω αν ειναι καλα!!!!!

Αλλα κοιμαται τοσο αθορυβα οταν ειναι μπρουμυτα!!!!

ο παιδιατρος τη ζυγιζει!

βάζει βάρος αλλά πολύ λίγο!!!

αναλογικά με το ύψος της βέβαια είναι μια χαρά!!!

ε 89 πόντους και να ηταν 15 κιλά....σα γιουβαρλάκι θα ήταν!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αφού έχεις το οκ απο την παιδιατρο άστο το παιδί!!!

βολευεται καλύτερα έτσι!

εχεις δοκιμασει μόλις ξυπνησει να τη βάλεις λίγο να θηλάσει για να νανουριστεί μήπως και κοιμηθεί αμέσως?

ευχομαι να μην ειναι σαν τη Βαλ και συντομα να κοιμαται σερί!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μια γρηγορη καλημερα και από εμενα!

φευγω να πληρωσω τη δοση του ΦΠΑ μου, το διακανονισμο για ενα αυθαιρετο που εχουμε (κλασσικοι ελληναραδες γμτ μου) συν το ταμείο μου! συνολακι: 3850 περιπου! ετσι ετσι να αλαφρωνω , να μεινω με τα ψιλα μου παλι να αισθανθω νορμαλ :tongue:

εσεις από ότι διαβαζω μια χαρουλα, η Ζωη πρωινη πρωινη με τα τραγουδακια της μια χαρα!

η Βαλ φτου σκορδα παναγια μου. ο Κων/νος ενα τοστ τρωει το απογευμα βαρια βαρια και δεν το θελει κιολας! από κιλα 15 με το ζορι ειναι το παιδι μου και από υψος γυρω στα 98εκ. κομψος κομψος....

Στεβη μην το σκεφτεσαι για 2ο προχωρα. τωρα ειναι η σωστη η ωρα! δεν ειδες τι γινεται στο καφε; οργασμος :tongue::tongue::tongue:

τι αλλα; εγω ακομα ανακατευομαι και προβληματιζομαι για το τι θα κανω με την αμνιοκεντηση. βλεπουμε...

αντε φευγω να πληρωσω!

μια γρηγορη καλημερα και από εμενα!

φευγω να πληρωσω τη δοση του ΦΠΑ μου, το διακανονισμο για ενα αυθαιρετο που εχουμε (κλασσικοι ελληναραδες γμτ μου) συν το ταμείο μου! συνολακι: 3850 περιπου! ετσι ετσι να αλαφρωνω , να μεινω με τα ψιλα μου παλι να αισθανθω νορμαλ :tongue:

εσεις από ότι διαβαζω μια χαρουλα, η Ζωη πρωινη πρωινη με τα τραγουδακια της μια χαρα!

η Βαλ φτου σκορδα παναγια μου. ο Κων/νος ενα τοστ τρωει το απογευμα βαρια βαρια και δεν το θελει κιολας! από κιλα 15 με το ζορι ειναι το παιδι μου και από υψος γυρω στα 98εκ. κομψος κομψος....

Στεβη μην το σκεφτεσαι για 2ο προχωρα. τωρα ειναι η σωστη η ωρα! δεν ειδες τι γινεται στο καφε; οργασμος :tongue::tongue::tongue:

τι αλλα; εγω ακομα ανακατευομαι και προβληματιζομαι για το τι θα κανω με την αμνιοκεντηση. βλεπουμε...

αντε φευγω να πληρωσω!

ωχ βρε συμπι....

τι μπουγιουρντί είναι αυτό καλέ???

πωπω.....

98εκ και 15 κιλά?????????

εμείς κάπου στην 3η δημοτικού θα είμαστε τόσο!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

για την αμνιοκέντηση σκέψου το....

κάτσε να βγουν και τα άλλα αποτελέσματα και αποφασίζεις!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

κολ@καιρος κ εδω βροχη και μια μαυριλα εξω αλλο πραμα...

ζωιτσα αφου η μικρη γυριζει απο μονη της δεν υπαρχει προβλημα...ας κοιμαται μπρουμυτα...κ εγω ειχα ρωτησει τον παιδιατρο και αυτο μου ειχε πει...οσο γι ατα ξυπνηματα μεγαλωνοντας θα στρωσει...ειναι μικρουλα ακομα μωρε...

ελενιτσα τι κριση των 30 καλε?μια χαρα εισαι εχεις ηδη 3 υπεροχα παιδια,την υγεια σου, τη δουλεια σου, τα χομπυ σου..ολα καλα!!

στεβυ μηπως ηρθε ο καιρος για δευτερο?:P

μαρακι εφτασε 98 εκ ο κων/νος?μπραβο!!πολυ ψηλος θα γινει!!καλα αυτο το υψος δε θα το φτασει η δικια μου ουτε στο γυμνασιο χαχαχα...μηπως ν αρχισω να τη τραβαω λιγο μπας και ψηλωσει?(πλακα κανω μη με παρετε με τις πετρες:tongue:)...82 εκ(με το ζορι) και 10500...ευτυχως απο βαρος ειναι οκ για το υψος της..και χοντρη και κοντη δε θα το αντεχα:tongue:

εμεις ολοι καλα ξυπνησα με ορεξη για μπουγατσα σημερα...τωρα θα στειλω τον αντρα μου να μου παρει:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας

Τι εμαθα, Μακ, κυκλοφορεις κ άλλο αγόραρο?

Με το καλο κοπέλα μου οτι κι αν ειναι

Τι ξέρεις για το έγκλημα???

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-112761-Title-achaia-tin-proselabe-kai-tis-efage-ton-gkomeno.htm

Σοφακι,ολα καλα κ εσυ ε?

Μπραβο μωρε,αντε να σου φυγει το αγχος..

Με γεια και το τικεράκι..κιτρινο κ αυτο??

χαχαχαχχα!!!

ΕΙσαι απιστευττη Αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφακι καλη ορεξη βρε!!!!

ΚΑθολου δεν συντονίζεται αυτο το καφε....Εχουμε χωριστει σε αυτες που τρωνε και σε αυτες που θελουν να χασουν κιλα!!!!

Ζωιτσα......προσπαθω να στεκομαι ορθια......νιωθω πολυυυυυ κουρασμενη!!!!!μηπως κρυωνει που κοιμαται μπρουμυτα η Λυδια? το κανουν και τα δικα μου γι αυτο στο λεω.......

γειτονοπουλες του Αυγουστου τι κανετε καλε?τα τεκνα σας?

τι ελενιτσα θα αρρωστησεις????

Μωρε δεν μπορει να κρυωνει γιατι εχουμε ζεστη στο σπιτι και την εχω και σκεπασμενη με χοντρη κουβερτα....Εγω να φανταστεις νομιζω οτι ζεστενεται και ξυπναει!!!!Τι να πω.....

Καλημερούδια σας

Τι εμαθα, Μακ, κυκλοφορεις κ άλλο αγόραρο?

Με το καλο κοπέλα μου οτι κι αν ειναι

Τι ξέρεις για το έγκλημα???

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-112761-Title-achaia-tin-proselabe-kai-tis-efage-ton-gkomeno.htm

Σοφακι,ολα καλα κ εσυ ε?

Μπραβο μωρε,αντε να σου φυγει το αγχος..

Με γεια και το τικεράκι..κιτρινο κ αυτο??

καλά ούτε που πρόσεξα οτι έβαλα πάλι κίτρινο!!!!

χαχαχαχα!!!!

δεν πειράζει!!!

ωραιο ειναι!!!!

ναι ευτυχως απο άγχος είμαι οκ τωρα!!!

ήταν μέχρι να ακούσω καρδιά! τωρα ηρέμησα!!!

καλά έλεος με τις δικηγορίνες!!!

τέτοια κάνετε κι εσεις εκεί σύμπι μου????????????

Ζωιτσα......προσπαθω να στεκομαι ορθια......νιωθω πολυυυυυ κουρασμενη!!!!!μηπως κρυωνει που κοιμαται μπρουμυτα η Λυδια? το κανουν και τα δικα μου γι αυτο στο λεω.......

γειτονοπουλες του Αυγουστου τι κανετε καλε?τα τεκνα σας?

Ελενάκι πιες κανένα χυμό πορτοκάλι να δυναμωσεις....

Σοφάκι την έφαγες τη μπουγάτσα????????

Παρασκευη έχεις εσύ αυχενική ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...