Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπεραααααααααα:D:Dεπιστρεψαμε χθες στα πατρια εδαφη!!!

τελεια τα νεα σας κοριτσια!!!!!!μπραβο Σοφακι..ολα τελεια πανε ....ειδες?μην αγωνεσαι καλε....η Βαλ. ειναι φοβερη:D

Μαρακι μια ζωη σωβρακα θα πλενεις οπως φαινεται:tongue::tongue:με το καλο το αγορι σου.2 μετρα παιδαροι θα γινουν και εσυ θα καμαρωνεις!!!την ιδια κρεμα χρησιμοποιουσα και εγω στον Ανασταση .πολυ καλη.ειχα κανει πολλες ραγαδες στην εφηβεια αλλα στην εγκυμοσυνη ουτε μια πουθενα!!!εβαζα απο το στηθος μεχρι τα γονατα!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε .ο Αναστασης κυριος σε ολο το ταξιδι.δεν παραπονεθηκε καθολου και δεν με κουρασε καθολου το αστερι μου:Dολοι τον καμαρωναν ποσο καλοβολος και ησυχος ηταν και εγω εκανα την κουκουβαγια:tongue::tongue:

οι υπολοιπες απο οτι διαβασα ειστε καλα.πολυ χαιρομαι:D:D

φευγω......εχω τρελλο καθαρισμα και πλυσιμο.....οσο για το σιδερωμα τις επομενες μερες....αχχχχχχχχχχχχχχχχ

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο, μπράβο Σόφι μου!!! Με το καλό το νινί σου να έρθει, τι ωραία!!!!Μεγαλώνει η παρέα μας:)

Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!!

Σοφακι μου τελεια τα νεα σου...να εχεις μια υπέροχη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!! Καλα για την κορη σου δεν το συζητω...ειναι τρομερη!!!!!! Αχ κ μας μας εχει τρελανει η δικη μας, το τι λεει το στομα της, ειναι απιστευτα τα οσα λενε!!!! Μαρακι με το καλο ο αγοραρος...Μπραβο σας βρε κοριτσια πολυ ωραια νεα!!!!!

Σε ευχαριστω και σένα Αννούλα μου!!!

γλωσσοκοπάνα και το Ειρηνάκι εεε??????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

τελεια τα νεα σας κοριτσια!!!!!!μπραβο Σοφακι..ολα τελεια πανε ....ειδες?μην αγωνεσαι καλε....η Βαλ. ειναι φοβερη:D

Μαρακι μια ζωη σωβρακα θα πλενεις οπως φαινεται:tongue::tongue:με το καλο το αγορι σου.2 μετρα παιδαροι θα γινουν και εσυ θα καμαρωνεις!!!την ιδια κρεμα χρησιμοποιουσα και εγω στον Ανασταση .πολυ καλη.ειχα κανει πολλες ραγαδες στην εφηβεια αλλα στην εγκυμοσυνη ουτε μια πουθενα!!!εβαζα απο το στηθος μεχρι τα γονατα!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε .ο Αναστασης κυριος σε ολο το ταξιδι.δεν παραπονεθηκε καθολου και δεν με κουρασε καθολου το αστερι μου:Dολοι τον καμαρωναν ποσο καλοβολος και ησυχος ηταν και εγω εκανα την κουκουβαγια:tongue::tongue:

φευγω......εχω τρελλο καθαρισμα και πλυσιμο.....οσο για το σιδερωμα τις επομενες μερες....αχχχχχχχχχχχχχχχχ

επιστρέψατε στη βάση σας Σοφακι!!!

άντε καλα συμμαζέματα τωρα!!!

ειδες ο Αναστάσης??? κύριος με τα όλα του!!!

μπράβο στο αγοράκι σου που δε σε κούρασε και απολαυσες την εκδρομούλα σας!

πωπω....εμένα η Βαλ καλή χρυσή αλλά άπαξ και την πιάσουν τα διαόλια της δεν παλευεται....

απο χθες γκρίνια......

κλάμα με το παραμικρό....

τη μαλώνω? κλαίει περισσότερο....

την καλοπιάνω??? προσπαθησει να με κάνει να περάσει το δικό της...

Πρέπει επειγόντως να βρω τρόπους να τη μαζέψω λίγο....

είναι που είμαι λίγο κάπως αυτές τις μέρες....αισθάνομαι μια αδυναμία,κλπ και δεν έχω κουράγιο να της επιβληθω και κάνει τον πατέρα της οτι θέλει....

πρέπει να ανακτησω δυναμεις γιατι αν συνεχίσει έτσι δε θα μαζευεται....

το μεσημερι έκλαιγε μιση ωρα γιατι δεν ηξερε τι ηθελε....

ηθελε να κοιμηθει....δεν ηθελε να κοιμηθεί...

ήθελε να παίξει.....δεν ήθελε να παίξει.....

ουφ.....

χθες χτυπουσε την ανιψιά....

σημερα χάλασε ένα παιχνιδάκι και μου λέει:

"μαμώτο....το έσπασα..."

την αγνόησα....

την ειδα όμως που με κοιτούσε καλά καλά να δει πως θα αντιδράσω για να δει αν θα το επαναλάβει...

απο τον άντρα μου τα ακούει αλλά καλέ αυτη όπως το πάει δε θα τη λένε Βαλέρια αλλά Μπάμπης ο σουγιάς!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι μου ειπε και ο Αρης το τριτο θα ειναι κορη αν το θες!

συμπι μου δεν θελω τριτο. αν ημουν μικροτερη δεν το συζητουσα. θελω ομως να κανω και το δευτερο και μετα αφου ξεπεταχτει να αφιερωθω λιγο και σε μενα.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. εχω αναγκη να αισθανθω καλυτερα με το εαυτο μου. αισθανομαι ασχημη και μεγαλη σε βαθμο ανησυχητικο. μεγαλωνω και με πιανουν ανασφαλειες :(

αν προκυψει βεβαια το τριτο το κραταω χωρις συζητηση!

Και φυσικα θα μεινω σε αυτο και θα σου πω συμφωνω απολυτα!!!!!Ετσι νιωθω και εγω!!!Καθρεφτη δεν το συζηταμε ουτε που πλησιαζω.....

Μονο τις μερες μετραω που θα αποθηλασω για να αρχισω να χανω τα κιλα....Ειναι μια καλη αρχη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αλλα Μαρακι δεν μασαμε!!!!ε?ε?ε?ε?ε?ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΣΟφακι τελεια και τα δικα σου νεα ε?????????????

Αντε μπραβο με την καρδουλα!!!!!!! ελπιζω να ηρεμισες λιγο και να μην σε πιανουν οι ανασφαλειες σου και εσενα!!!!ΠΟτε πας ειπες για αυχενικη ? αντε να δουμε το φυλλο.....

Διαφημίσεις

καλύτερα ρε συ τα φρούτα!!!

εμένα φράουλες δε με άφηνε να φάω ο γιατρός μου!

και κερασια δεν ειχα φάει γιατί μου έλεγαν βλακείες οτι θα βγει με κόκκινο σημάδι το παιδί....κι εγω η ηλίθια τα πίστευα!!!

ή μάλλον για τη ακρίβεια δεν τα πίστευα αλλά έλεγα....βρε λες???

οπότε το έριχνα στις πίτσες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω έχω περιέργεια αν θα με βάλει να κάνω....στη Βαλ δε μου έδωσε παρόλο που επέμενα!!!:confused:

Καλε εγω με τα κιλα κατεβαζα φραουλες και κυριως κερασια!!!!!

Που θα εχει ακριβως κοκκινο σημαδι το παιδι?να σου πω αν εχει τελικα.........:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφακι καλωςηρθες!!!!

Αντε καλες δουλειες!!!τελεια περασατε ε?αντε μπραβο αφου ηταν ενταξει και ο Αναστασης το ευχαριστηθηκατε οικογενειακως.....

Το κεφαλι μεσα τωρα και καλες δουλειες!!!!!!

ειναι αληθεια αυτο και εγω το θυμαμαι.....ο αχορταγος σε νεα εκδοση......

εγω παντως εχω παθει τον πανικο των 30.....δεν ξερω με εχει παρει απο κατω.....φευγω απ την καλυτερη δεκαετια και δεν την εζησα οπως ηθελα...

Καλε θα μας τρελλανεις εσυ!!!!!!!

Νεα κοπελα!!!απαπαπαπα....εχεις καιρο να παθεις πανικο....στο λεω εγω που τα περασα τα 30.......:tongue::tongue::tongue:

Και τι ηθελες δηλαδη να κανεις?

Εγω για ενα πραγμα που μετανιωνω ειναι που με τα κομπλεξ μου δεν αφησα αρκετα ελευθερο τον εαυτο μου να κανω ακομα περισσοτερα πραγματα!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λιακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

δεν βρισκω το ποστ σου να σου απαντησω!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!

Αντε να το βγαλεις να τελειωνεις!!!!!!!!!!!!!!!

με ενα πονο ε??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεις εδω καλα!!!!

Σημερα ο μικρος στο εργαστηρι ηταν υποδειγμα!!!!!!!!!!!!

στεναχωρεθηκα λιγο γιατι νομιζω τον καταπιεζω τωρα που ειναι κυριος.......:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

η μικρη μες την γκρινια!!!!ολο αγκαλιες θελει!!!και σας ερωτω.....πως μπορει ενα παιδι που έρχεται δευτερο και που μεγαλωνει μονο του να κακομαθει??????ε???????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????

ειναι ομως κουκλακι το ατιμο....αντε να του χαλασεις χατηρι......Ασε που με τετοια τσιριδα και να θες να μην την παρεις αγκαλια δεν σου αφηνει περθωριο......

Διαφημίσεις

ΣΟφακι τελεια και τα δικα σου νεα ε?????????????

Αντε μπραβο με την καρδουλα!!!!!!! ελπιζω να ηρεμισες λιγο και να μην σε πιανουν οι ανασφαλειες σου και εσενα!!!!ΠΟτε πας ειπες για αυχενικη ? αντε να δουμε το φυλλο.....

Ηρέμησα Ζωίτσα μου!!!

άλλος άνθρωπος τώρα!!!

πολύ πιο χαλαρή!!!

αυχενική μου είπε να πάω μεταξύ 18 και 29 Μαρτίου...

τωρα για φύλο....μάλλον δε θα μου πει....εκτός κι αν είναι τίποτα που δεν κρύβεται!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλε εγω με τα κιλα κατεβαζα φραουλες και κυριως κερασια!!!!!

Που θα εχει ακριβως κοκκινο σημαδι το παιδι?να σου πω αν εχει τελικα.........:tongue::tongue::tongue::tongue:

φανταζομαι οτι λεγοντας κοκκινα σημαδια εννοούσαν τα αιμαγγειωματα...

πχ η κορη της αδερφης μου γεννηθηκε με ένα στο χέρι...

όχι φυσικά επειδή έτρωγε φράουλες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα ο γιατρός δε με αφηνε να τρωω φράουλες λογω ορμονων...όχι τιποτα άλλο!!!

ε τα κερασια ως χαζη εγκυουλα δεν τα ετρωγα απο μόνη μου!

Εμεις εδω καλα!!!!

Σημερα ο μικρος στο εργαστηρι ηταν υποδειγμα!!!!!!!!!!!!

στεναχωρεθηκα λιγο γιατι νομιζω τον καταπιεζω τωρα που ειναι κυριος.......:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

η μικρη μες την γκρινια!!!!ολο αγκαλιες θελει!!!και σας ερωτω.....πως μπορει ενα παιδι που έρχεται δευτερο και που μεγαλωνει μονο του να κακομαθει??????ε???????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????

ειναι ομως κουκλακι το ατιμο....αντε να του χαλασεις χατηρι......Ασε που με τετοια τσιριδα και να θες να μην την παρεις αγκαλια δεν σου αφηνει περθωριο......

ειδες??? μας διέψευσε ο Θοδωράκης!!!

πράγμα το οποίο σημαίνει οτι αν ΘΕΛΕΙ το κάνει....άρα θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να του βγάζεις τον "καλό" του εαυτό που θέλει να κάνει πράγματα!;)

έλα μωρέ....4 μηνων μωρο δεν κακομαθαινει....

η αγκαλιά είναι αυτό που την ανακουφίζει, την κάνει να αισθάνεται ασφάλεια, την ηρεμεί....

άρα αυτό είναι που διεκδικεί!!!

σε καταλαβαίνω και σένα φυσικά που 2 χέρια έχεις και τι να προλάβεις...:rolleyes:

αλλά όπως είπες είναι και κουκλί το Λυδιάκι και πως να αρνηθείς!!!!:D:D:D

έχω διπλα τη Βαλ και παρακολουθει το "με το δεξί" και με εχει τρελάνει στις ερωτησεις!!!

"τι είναι ατό? τι λέει ο κύριος??? τι κάνει τώρα η κοπέλα???"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

XA! Τα διάβασα μονορούφι! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ! Τι ωραία νέα! Ολα καλα!

Αρχισα να τσιμπάω κι εγώ με τις ανησυχίες σας και ανάμενα με αγωνία τα αποτελέσματά σας.

Ρε Μαράκι δεν είναι πολύ νωρίς να μαθαίνεις με βεβαιότητα φύλο; Ρε παιδιά εμένα μπήκε

και ο πέμπτος για να μου πει!! Βέβαια του είχα πει ότι θέλω να μου πει μόνο όταν θα είναι

σίγουρος..Αααχ! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ...!(το χω ξαναπεί αυτό; μπαααα...)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

1554303djo4mq6hit.gif

Καλημέρα!!!

έχω ξενερώσει με τον καιρό!!!

πάλι βρέχει...έλεος...

Ευχαριστούμε Στέβη!!!

εσένα πολύ ψημένη σε βλέπω για μωρό.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελικά εγω ψιλομετάνιωσα που το είπαμε για την εγκυμοσύνη....

βασικά που το είπαμε στην κουνιάδα....

η οποία και μας αποκάλυψε αυτό που σας είχα πει....

οτι θέλει κι εκείνη 2ο...

της είπε ο άντρας μου οτι έβγαλαν κάποιες θέσεις με σύμβαση στο δημο και αν θέλει να κάνει αίτηση να το "σπρώξει" λίγο το θέμα....

κι εκείνη του απάντησε:

"δεν μπορώ....θα μείνω έγκυος!!!"

Σκεφτείτε τι άγχος και αγωνία θα έχει μέχρι να έρθει η εγκυμοσύνη...

και για να καταλάβετε και ποσο ηλίθιοι άνθρωποι είναι με τον άντρα της, έχουν πει ψέματα στην 4χρονη κόρη τους οτι είναι ήδη έγκυος!!!!!!!!!!

Τωρα για ποιό λόγο το έκαναν....πραγματικά δεν καταλαβαίνω....

τεσπα....με μένα να μην ασχολούνται και οτι θέλουν ας κάνουν.

κατα τα άλλα το έχω ριξει στην κρεατοφαγία μπας και ανέβει ο αιματοκρίτης....

και η Βαλ τρομερη όρεξη!

έφαγε χθες το απόγευμα 2 βαθιά πιάτα με σουπίτσα φιδέ με μοσχαράκι και μετα έφαγε και ένα πιάτο μακαρόνια!!!

και πριν κοιμηθεί μου λέει: πεινάω μαμά μου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1554303djo4mq6hit.gif

κατα τα άλλα το έχω ριξει στην κρεατοφαγία μπας και ανέβει ο αιματοκρίτης....

και η Βαλ τρομερη όρεξη!

έφαγε χθες το απόγευμα 2 βαθιά πιάτα με σουπίτσα φιδέ με μοσχαράκι και μετα έφαγε και ένα πιάτο μακαρόνια!!!

και πριν κοιμηθεί μου λέει: πεινάω μαμά μου!!!!

καλημερα κοριτσι .......δεν θα πω τιποτα για την κουνιαδα....τα λογια ειναι περιττα.....θα σου πω για την πεινα της Βαλεριας ομως.......με αυτο το φαι που εφαγε και 10 πιατα να ετρωγε παλι θα πεινουσε γιατι με τα μακαρονια και τον φιδε δεν χορταινει η κοιλιτσα......οπως μου ειπε και ο παιδιατρος "δεν κραταει την πεινα".....σωστη η διατροφη της αλλα δεν χορταινεις.....

καλημερα και απο εμας!!!!

σημερα 5:30 με 7 ειχαμε τραγουδια!!!αφου ειχαμε ξυπνησει ξανα μια φορα στις 2!!!!!

αρχιζω να πιστευω οτι εχουμε σοβαρο προβλημα στον υπνο πια!!!!

ΚΑι απελπιζομαι...δεν ξερω τι να την κανω!!δεν επρεπε να σταματησει τα νυχτερινα γευματα και να κοιμαται ολο το βραδυ?

σημερα το βραδυ τη αφησα μονη της γκρινιαξε λιγο και μετα γρισε μπρουμυτα και κοιμηθηκε μονη της!!!!!!!!!!!!!!!

Και προχθες το βραδυ δεν ξυπνησε ουτε μια φορα γιατι κοιμοτανε μπρουμυτα!!!!!!

Τωρα βεβαια αυτο που με προβληματιζει ειναι μηπως δεν κανει να κοιμαται μπρουμυτα!!!αλλα τι να την κανω που γυρναει μονη της το βραδυ και μονο ετσι μπορει να κοιμηθει χωρις διακοπες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...