Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι με το καλο ο αγοραρος!!!πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα!!καλα αποτελεσματα και για το παπ α!αγοροχρονια τελικα το 2012 απ οτι φαινεται!!συμφωνω με την αννουλα...να πας και για τη κορη!

εγω πηγα στο γιατρο αλλα δε μου κανε υπερηχο...παρατεινεται η αγωνια μου μεχρι τη παρασκευη...να κανω κ εγω την αυχενικη να ηρεμησω...κ ελπιζω να μη δω τιποτε να προεξεχει χαχαχχα!!

λιακι μου της το εχουμε πει της ελισαβετ...η αντιδραση της ακριβως ιδια με της βαλ...τη ρωταμε τι εχει η μαμα στη κοιλια?νινι λεει...και μετα πιανει τη κοιλια της και λεει κ εγω εχω νινι...εχουν πολυ γελιο τα σκατουλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! TICKER τωρα!

προσπαθω απο το πρωι να φτιάξω τικερ αλλα δε μου κάθεται....

με βγαζουν λιγότερο απ'οτι λέει ο γιατρός και θα μπερδευομαι!!!

βρε μη σκας!!!

μια χαρα παρέα θα ειναι ο μπέμπης για τον Κων/νο!!!!

καταλαβαίνω την επιθυμία σου εννοείται αλλά.....τωρα εχεις να κανεις με τσουτσούνι!!! πάρτο απόφαση!!!!;)

και όπως λέει και η Άννα....

μπορείς να το ξαναπροσπαθήσεις!!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω πολυ Σοφακι μου !

αντε την παρασκευη να μαθουμε και τα δικα σου νεα!

Αλεκα μου ξεχασα να σε καλοσωρισω! καλως μας ηρθες παλι :) εφαγες και εσυ πακετο με τα μικρα ε; πες τα να παρηγορεις και το Λιακι μας μα τη Ζωουλα που ειναι σε παρομοια φαση (καλα εσυ ησουν σε πιο δυσκολη κατασταση ασ'το, χαρας στο κουραγιο σου!)

λοιπον εχθες γυρνωντας από Αθηνα ο Κων/νος ειχε κουραστε να καθετε στο καρεκλακι του. οποτε καπου στην Πατρα μου λεει:

"Μαμα παρε το παιδακι σου αγκαλια" :P

εγω γελουσα και γελασε και αυτος οποτε μετα συνεχισε

"Μαμα παρε τον Κωκαντινο σου αγκαλιτσα" χα χα χα χα

ειναι σκατουλης!

σοφακι για το τικερακι αμα βαλεις τη πητ που σου δωσε ο γιατρος θα στο βγαλει λογικα οσο εισαι...μη το πας βασει τελευταιας περιοδου.

θελουμε τικερακι τωρα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ευχαριστω Αννα μου αν και να σου πω το εχω παρει λιγο "βαρια" το θεμα! το ηθελα τοσο το κοριτσακι μωρε... ντροπη μου που το λεω και εννοειται οτι θα το λατρευω το μικρο μου αγορακι αλλα να.......:rolleyes:

Θυμάμαι στον Τασούλη όταν έμαθα οτι έχω αγοράκι είχα πάθει σοκ.... στη μικρούλα πάλι ειλικρινά δεν με ένοιαζε καθόλου, αλλά μου βγήκε η κόρη.:D

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

προσπαθω απο το πρωι να φτιάξω τικερ αλλα δε μου κάθεται....

με βγαζουν λιγότερο απ'οτι λέει ο γιατρός και θα μπερδευομαι!!!

βρε μη σκας!!!

μια χαρα παρέα θα ειναι ο μπέμπης για τον Κων/νο!!!!

καταλαβαίνω την επιθυμία σου εννοείται αλλά.....τωρα εχεις να κανεις με τσουτσούνι!!! πάρτο απόφαση!!!!;)

και όπως λέει και η Άννα....

μπορείς να το ξαναπροσπαθήσεις!!!!:D:D:D

ναι μου ειπε και ο Αρης το τριτο θα ειναι κορη αν το θες!

συμπι μου δεν θελω τριτο. αν ημουν μικροτερη δεν το συζητουσα. θελω ομως να κανω και το δευτερο και μετα αφου ξεπεταχτει να αφιερωθω λιγο και σε μενα.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. εχω αναγκη να αισθανθω καλυτερα με το εαυτο μου. αισθανομαι ασχημη και μεγαλη σε βαθμο ανησυχητικο. μεγαλωνω και με πιανουν ανασφαλειες :(

αν προκυψει βεβαια το τριτο το κραταω χωρις συζητηση!

γλύκας ειναι ο Κων/νος μωρέ!!!

λοιπόν σαν κάτι να καταφερα με το τικεράκι!!!

μόνο μια μέρα διαφορά έχουμε! οκ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι μου ειπε και ο Αρης το τριτο θα ειναι κορη αν το θες!

συμπι μου δεν θελω τριτο. αν ημουν μικροτερη δεν το συζητουσα. θελω ομως να κανω και το δευτερο και μετα αφου ξεπεταχτει να αφιερωθω λιγο και σε μενα.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. εχω αναγκη να αισθανθω καλυτερα με το εαυτο μου. αισθανομαι ασχημη και μεγαλη σε βαθμο ανησυχητικο. μεγαλωνω και με πιανουν ανασφαλειες :(

αν προκυψει βεβαια το τριτο το κραταω χωρις συζητηση!

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!

τωρα το οτι αισθάνεσαι άσχημη και μεγάλη.....

εισαι και μακριά για να σε μουτζωσω!!!!:tongue::tongue::tongue:

αν ηταν έτσι οι μεγάλες και άσχημες, οι άντρες θα ήταν πολυυυυυυυυ ευτυχισμένοι!!!!!;)

Παροαλαυτα το καταλαβαίνω....

κι εγω δε θέλω τρίτο...

πρωτον γιατι φοβάμαι την 3η καισαρική και 2ον γιατι άντε θα κάνω και το 2ο τωρα, θα ξεπεταχτεί και μετα φτου απο την αρχη με ξεσκατίσματα,κλπ??? δε νομίζω....

ε αν έρθει εννοείται καλοδεχούμενο αλλά δε θα το επιδιωξω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελα ρε μαρακι τι λες τωρα...μεγαλη κ ασχημη εσυ???δε θελω ν ακουω βλακειες!!

οσο για τριτο εγω το εχω πει...θα το ηθελα παρα πολυ...απο μικρη ονειρευομουν πολυτεκνη οικογενεια...αν θα τα καταφερω δε ξερω...αλλα σιγουρα ειναι κατι που θελω!!

σοφακι μεγεια το τικερ!ωραιο ειναι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

με γεια το τικερ!

συμπι μουτζωσε στα βορειοδυτικα σου, εκει ειμαι!

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα δεν εχετε ιδεα για το πως με βλεπω εγω στον καθρεφτη. τεσπα....

παρηγγειλα απο healthzone 60ευρω πραγματα. κρεμα προσωπου, την κρεμα για ραγαδες της frezzyderm (αυτη που πηρε και το Κατερινακι), ενα καθαριστικο αφρο της roc και δεν θυμαμαι τι αλλο. με πηραν την παρασκευη τηλ και μου ειπαν οτι μπορει να αργησει λιγο η παραγγελια γιατι περιμενουν τον αφρο. πολυ εξυπηρετικοι μου φανηκαν !

Διαφημίσεις

κι εγω θεωρω οτι είναι εξυπηρετικότατοι!!!

και μένα τους ειχε τελειώσει ένα αφρολουτρο που ηθελα και με πήραν στο καπάκι να με ενημερωσουν και αν θέλω να το αλλάξω!!!

και εννοείται την επόμενη μερα ειχε έρθει η παραγγελία!!!

το μόνο που μου φανηκε αστειο ειναι οτι ηρθε η παραγγελία μέσα σε κουτί παπουτσιών!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ξέχασα να σας πω!!!

τσίμπησα ήδη το 1ο κιλό!!!

χααχαχαχαχαχαχα!!!

μέσα σε 20 μέρες....ωραια!!!

θα τα πιασω τα +30 αυτη τη φορά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ξέχασα να σας πω!!!

τσίμπησα ήδη το 1ο κιλό!!!

χααχαχαχαχαχαχα!!!

μέσα σε 20 μέρες....ωραια!!!

θα τα πιασω τα +30 αυτη τη φορά!!!

και σκεψου οτι μεσολαβει το Πασχα και το καλοκαιρι με τα παγωτα......χιχιχιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

Αλεκα μου ξεχασα να σε καλοσωρισω! καλως μας ηρθες παλι :) εφαγες και εσυ πακετο με τα μικρα ε; πες τα να παρηγορεις και το Λιακι μας μα τη Ζωουλα που ειναι σε παρομοια φαση (καλα εσυ ησουν σε πιο δυσκολη κατασταση ασ'το, χαρας στο κουραγιο σου!)

Χαμός στην αρχή αλλα συνηθίζεις ;)

με γεια το τικερ!

συμπι μουτζωσε στα βορειοδυτικα σου, εκει ειμαι!

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα δεν εχετε ιδεα για το πως με βλεπω εγω στον καθρεφτη. τεσπα....

παρηγγειλα απο healthzone 60ευρω πραγματα. κρεμα προσωπου, την κρεμα για ραγαδες της frezzyderm (αυτη που πηρε και το Κατερινακι), ενα καθαριστικο αφρο της roc και δεν θυμαμαι τι αλλο. με πηραν την παρασκευη τηλ και μου ειπαν οτι μπορει να αργησει λιγο η παραγγελια γιατι περιμενουν τον αφρο. πολυ εξυπηρετικοι μου φανηκαν !

:-D:grin::-D Moυ φαίνεται όλες τις ίδιες φρίκες έχουμε. Κι εγώ έχω πάθει παράκρουση με τις κρέμες... χωρίς κρέμα πουθενά.χαχαχα

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...