Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ρε Ζώουλα το πεζώ τρελιτσα γιατι κ εγω ώρες ώρες είμαι για φουντο... Δεν θέλω να παράπονιεμαι γμτ γιατι εκτός του ότι είμαι σε καλύτερη μοίρα απο σένα μετα το βράδυ που ξσπλωνω κ τα σκέφτομαι έχω ενοχές και υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξαναπαραπονεθω!!! Αλλα έχω ανάγκη απο προσωπικό χρόνο, έστω μια ώρα την ημέρα.. Ξέρω πως όπου κ να πάω πάλι το μυαλό μου στα παιδιά θα είναι κ μετα πάλι θα τα βάλω με τον εαυτό μου κ θα έχω πάλι ενοχές που τα άφησα στον άντρα μου!!δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως νιώθω!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα!!!!

Βρε Κοριτσακια τι εγινε?Που ειστε?

Καμια δεν μπηκε να γραψει!!!!!!

Αντε να μπαινετε σιγα σιγα........

Λιακι πως δεν σε καταλαβαινω!!!Και εγω ψαχνω απεγνωσμενα μια ωρα χωρις κανεναν πανω μου αλλα δεν υπαρχει!!!

Τυψεις γιατι νιωθεις βρε?Δικαιουσε να εχεις χρονο για τον εαυτο σου!!!Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θες ή δεν αγαπας τα παιδια σου!!!!

Εγω προσπαθω να τα φορτωσω καμια φορα στον Κοσμα για να κατσω αλλα αυτα δεν φορτωνονται!!!!:tongue::tongue:

Ο δε μικρος βδέλλα!!!!Χθες το βραδυ πριν το μπανιο του εβαλα να δει παιδικα και εγω επαιζα με την μικρη που ειχε γκρινια!!!Εννοειτε οτι δεν ειδε παιδικα και ολη την ωρα ηταν ή μαζι μου ή με ρωτουσε "μαμακα τι κανεις?" "μαμακα θελω δω παιδικα αγκαλια" και εγω του ελεγα να θα σε παρει αγκαλια ο μπαμπας χαρα μου αλλα αυτος το μονο που ηθελε ειναι να φυγω απο την Λυδια!!!!!

Τεσπα....Αντε να ανοιγει λιγο ο καιρος να κανουμε και κατι διαφορετικο ρε παιδι μου!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααα Ζώιτσα!! Σε βλέπω ανεβασμένη κ χαίρομαι!!!

Τίποτα ακόμη;;το Σοφάκι θα έμπαινε... Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι έγινε κάτι!!! MΑρια μπες να μας πεις.. Δεν έχουμε κ τηλέφωνα τους

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

1401811yho44c9apr.gif

691374tpwimqxro8.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Συγνωμη που σας αφησα στην αγωνια αλλά γυρισαμε στις 12 στο σπίτι και η Βαλ μας έκανε κόλπα και δεν κοιμόταν!

Όλα καλά λοιπόν!!!

Είμαι 8 εβδο.+6ημ. , η καρδούλα χτυπούσε μια χαρά και ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!

Ενταξει ο γιατρός αγχωθηκε λίγο με την πίεση και τον αιματοκρίτη μου αλλά αυτα παλεύονται!!!

Ενταξει ο γιατρός έριξε τρελό γέλιο με τη Βαλ....

μόλις τελειώσαμε τον υπέρηχο, επεμενε η κόρη μου οτι έχει κι αυτη μωρό στην κοιλιά...την ξάπλωσε ο γιατρός και η μαντάμ σήκωσε τα πόδια:rolleyes: για να της κάνει υπέρηχο λοιπόν και της έκανε:τικ τακ τικ τακ....την ακους την καρδιά???

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

τον τρέλανες τον άνθρωπο!!!

μετα του έλεγε:

"γιατούλη Δημητη...πες μου οτι είμαι κούκλα!!!"

η ψωνάρα!!!

ε μετα το γιατρό, πήρα τηλ τους γονείς μου να το πω και μετά πήγαμε στην κουνιαδα να το ανακοινωσουμε ...λίγο με χάλασε η συμπεριφορά της αλλά οκ...την εχω συνηθισει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Kαλημέρα κοριτσούδια!!!! Σήμερα άρχισα να διαβάζω νέα σας!! Βλέπω μερικές έχετε κάνει ήδη κι αλλο παιδάκι (ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!) και άλλες περιμένετε να έρθουν τα αγγελούδια σας(ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!)

Γεια σου αλεκα!!!!

Στο χρονο τα μικρα ε? Περασες και εσυ δυσκολα!!!Υποθετω τωρα εχετε στρωσει!!!!!

Κουραστηκά ήταν αλλα ήταν ωραία!!!! Αν μπορούσα θα έκανα και τρίτο, αλλά....

o2WOp2.pngccwnp2.png

καλημερα κ απο μενα!!τι κανετε?

σοφακι τελεια νεα!!πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα!τι πητ σου εδωσε?

μαρακι μπες να μας τα πεις αναλυτικα...πιστευω θα σου φυγε το πολυ αγχος ε?

ζωιτσα θ ανοιξει ο καιρος κ ολα θα ναι καλυτερα...θ αρχισετε τις βολτες και ποιος σας πιανει!!

ετοιμαζομαι κ εγω να παω τωρα στο γιατρο να μου δωσει παραπεμπτικο γι ατην αδεια...αν ειμαι τυχερη θα κανω κ εναν υπερηχο.

σας φιλω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

pixie καλως ηρθες και παλι!να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Άντεεεεεεεε μπράβο.. Αφού ακούσατε καρδουλΑ όλα τελειαααα!! Χθες είπες ρε Σοφάκι πως θα μπεις να γράψεις εκτός αν άσχημα νέα .. Τέλος καλο όλα καλα!!! Η Μαρία ειδανε φύλο;;άντε ρε μαρακιιι!!

Τελικα είσαι " καμποσο" έγκυος σοφακι χαχαχα νόμιζα πιο λίγο εισαι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφάκι η ΠΗΤ μου ειναι 30 Σεπτεμβρη αλλά λόγω 2ης καισαρικης μου είπε θα πάμε στις 18.

Αλέκα ευχαριστω πολύ για τις ευχές!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Άντεεεεεεεε μπράβο.. Αφού ακούσατε καρδουλΑ όλα τελειαααα!! Χθες είπες ρε Σοφάκι πως θα μπεις να γράψεις εκτός αν άσχημα νέα .. Τέλος καλο όλα καλα!!! Η Μαρία ειδανε φύλο;;άντε ρε μαρακιιι!!

Τελικα είσαι " καμποσο" έγκυος σοφακι χαχαχα νόμιζα πιο λίγο εισαι

ναι μωρέ...θα έμπαινα αλλά μας τρέλανε η βαλ το βραδυ και δεν πρόλαβα!!!!

χαχαχαχα!!!

"καμποσο" έγκυος!!! ωραίο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...