Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερααααααααααα!

θελω πολλα να σας πω και να σχολιασω αλλα δεν εχω χρονο! θα τα πουμε μολις κατεβω Αμαλιαδα! μπηκα να ευχηθω "καλη επιτυχια" στο συμπεθερακι μου αυριο και καλα αποτελεσματα να εχουμε αμφοτερες!

σας φιλω ολες να προσεχετε ειδικα η Ζωουλα και η Λια μας που τοσο πολυ δυσκολα περνανε σε αυτη τη φαση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρετε χαίρετε!!!

ωραια μερα σημερα!!!

βαλαμε τη στολή μας και βγηκαμε!!!

ξεσάλωσε η μανταμ!!!

πολύ χορό!!! έπιανε απο το χερι όλα τα παιδάκια για να χορέψουν!!!

κατα τα άλλα λίγο δυσκολα τα πράγματα...

μας χτυπησε κι εμάς η κριση...

δεν τον πλήρωσε το αφεντικό τον άντρα μου...

ευτυχως που έχει και τις δικές του δουλειές και κινούμαστε, αλλιώς....

καλησπερααααααααα.τι κανετε???μπηκα γρηγορα απο το ξενοδοχειο για να σας χαιρετησω:Dδεν διαβασα τιποτα ελπιζω να ειστε ολοι καλα.θα σας διαβασω οταν γυρισω Κερκυρα με ησυχια.κρυο στην Ξανθη,ο μικροσ εχει ξεσαλωσει τελειωσ με το σοι:D:Dολη μερα βολτεσ και φαι....αυτη ειναι ζωη:tongue::tongue::tongue:καλο Σ/Κ.οι εγκυουλες να προσεχετε:Dπολλα φιλια σε ολες

μια χαρα Σοφάκι ο μικρός ε????

αυτη ειναι ζωή....βόλτα και φαί!!!!:D:D:D

καλά να περάσετε!!!!

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...

Ειμαι πολυ κουρασμενη εως και διαλυμενη θα ελεγα για να σας απαντησω....Αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα....ΣΗμερα μονο τα κλαματα δεν εβαλα....Εχει μια γκρινια η μικρη αλλο πραγμα.....

ΒΑσικα θα τα εβαζα τα κλαματα αν ειχα καποιον να μιλησω....Αλλα δεν ειχα κανεναν οποτε αυτα.....

ΚΑληνυχτα Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα τα πραγματα

Ζωίτσα μου....κουράγιο βρε κορίτσι μου...

δεν έχεις κανέναν εκεί γυρω έστω για μιση ωρα να έρθει να σε βοηθησει???

παππούς,γιαγιά τίποτα???

είμαι σίγουρη οτι όπως τα λες τωρα, θα σας τα λέω κι εγώ σε μερικούς μηνες αν πάνε όλα καλά....:rolleyes:

Ζουζουνεσσσς.. Είμαι χάλια.. Βγαίνει ο φρονιμητης μου στραβά κ με έχει ψοφησει.. Ήμουν Πέμπτη οδοντιατρο για σφραγισμαα κ κλείσαμε για την επόμενη να το βγάλουμε!!! Υποφερωωωω, πρηστηκα κιόλας.. Πονάνε τα Λαιμα μου το αυτί μου.. Ολη νύχτα Έκλαιγα..μάλλον θα πάω πιο νωρίς να τι βγάλω,, ξέρετε αν μετα την εξαγωγή φρονιμητη αν ποναω κ για πόσες μέρες,; Έχει βγάλει καμία απο εσάς;; Για να κανόνισω να έχω τον άντρα μου εδω..

ωχ βρε Λιάκι....

εγω δεν εχω βγάλει καθόλου φρονιμητες αλλά επειδη γενικα έχω ταλαιπωρηθει με τα δόντια μου, πιστευω ακραδαντα οτι ειναι ο χειρότερος πόνος!

άντε να τον βγάλεις να ηρεμησεις μωρέ...

Πλήρης ταύτιση με τη Ζωή χθες κι εγώ. Ξεκίνησα να το γράφω αλλά ουτε να το τελειώσω δεν μπορούσα. Και ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Η μικρή με έφτασε στα όρια της παράνοιας κ πήγα στο δωμάτιο κ στρίγγλιζα για να ηρεμήσω. Μόλις την έβαλα για ύπνο ξέσπασα σε κλάματα...σαν μούμια το υπόλοιπο βράδυ..φφφφφ Σήμερα το πουλάκι μου 40 πυρετό!

Επίσης έχω βγάλει φρονιμίτη ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Δεν πονούσα καθόλου! Από την ένεση κ μετά τίποτα! Η ανατριχίλα στη σκέψη είναι μόνο. Καθόλου μη σκέφτεσαι για πόνο! Ο,τι υποφερεις τώρα είναι...

Στέβη κουράγιο και σε σένα!!!;)

ΚΑλημερα!!!!

Ηλιος εδω...τωρα αν κανει κρυο δεν ξερω.....

Σημερα με το που σηκωθηκαμε με τον μικρο ειχαμε την εξης κουβεντα...

-"μαμα γιατι ανοιξες το φως?"

-"δεν το ανοιξα χαρα μου ο ηλιος ειναι"

και γυρναει στο παραθυρο και μου λεει ολο χαρα

-"ηρθε η ανοιξη!!!!!"

χαχχαχαχαχα

Οποτε αν κανει εστω και λιγο ζεστη λεω να τα βγαλω ....και τα δυο καθως κλασσικα ειμαι μονη μου εδω....

Λιακι...εγω εβγαλα φρονιμίτη που ειχε ηδη βγει στραβα και πονουσα για κανενα διημερο.....επαιρνα επισης και παυσιπονα την πρωτη μερα και αντιβιωση....Δεν ξερω αν ακομα θηλαζεις αλλα υποθεω αν δεν το εχεις πει να το πεις στον οδοντιατρο....

Τωρα που μιλαω για γιατρους ε γω με τα ματια χαλια...Εκει που νομιζα οτι περασε ξανα γινανε χαλια....Τωρα δεν θελω να βαλω τιποτα....Λιγος καιρος εμεινε ...ελπιζω να μην χρειαστει να παω πουθενα μονο......:confused::confused::confused:

ήρθε η άνοιξη εεε?????

βρε το Θοδωράκη!!!!

οι ατακες τους βρε παιδί μου σου φτιάχνουν τη διαθεση!!!

τελικα βγηκατε βολτιτσα???

ρε συ δε σου έχει δωσει τιποτα ο οφθαλμίατρος αν βάλεις στα μάτια???

έχεις όλα τα άλλα να έχεις κι αυτό....

καλησπερααααααααααα!

θελω πολλα να σας πω και να σχολιασω αλλα δεν εχω χρονο! θα τα πουμε μολις κατεβω Αμαλιαδα! μπηκα να ευχηθω "καλη επιτυχια" στο συμπεθερακι μου αυριο και καλα αποτελεσματα να εχουμε αμφοτερες!

σας φιλω ολες να προσεχετε ειδικα η Ζωουλα και η Λια μας που τοσο πολυ δυσκολα περνανε σε αυτη τη φαση!

συμπι μου ετοιμαζόμουν να σου στείλω μηνυμα!!!!

όλα καλά θα είναι αυριο!!!!

τι ωρα έχεις ραντεβού?

τελικα θα πας και τον Κων/νο για εξεταση?

εγω στις 6 έχω ραντεβού στο γιατρό....

αν όλα πάνε καλά, το βραδακι θα μπω να σας γραψω....

αν όχι....θα δούμε....

αν και θα μπω και αυριο το πρωι!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα γειτονοπούλες!!!

Μπαίνω βιαστικά μόνο για να ευχηθώ στο Σοφάκι μας καλή επιτυχία για αύριο!!!

Θετική ενέργεια και όλα καλά θα πάνε!!!!

Περιμένουμε νεάκια αύριο το βράδυ!

Φιλάκια σε όλες και ειδικά στις γκαστρούλες!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλή επιτυχία κοριτσακια!! Όλα θα είναι τέλεια μη μου στεναχωριεσται!!περιμενουμε νέα απο τα σπορακια σας!!

Ζώιτσα ναι θηλαζω..Μάλλον μέχρι τέλος του μηνός γι αυτο άργησα να πάω οδοντιατρο.. Με ενοχλούσε απο την εγκυμοσύνη.. Σταμάτησε για κάποιο διάστημα κ τώρα έκανε το μπαμ.. Με τσίπουρο την βγάζω μέχρι να πάω αύριο να με δει κ να μου δώσει κάτι συμβατό με τον θηλασμο για να ξεπρηστω.. Αλλιώς μάλλον δεν τον βγάζουν αν είναι πρησμενος!!!

Ασε Σοφάκι κ εγω απο τα δόντια μου έχω κακή εμπειρία.. Πολυ ευαίσθητα.. Όπου πάω είμαι με οδοντικο νήμα.. Τόσο προσοχή τόσο περιποίηση κ πάλι στα σφραγισματα είμαι.. Ο άντρας μου γμτ που δεν τα προσέχει τόσο κ έχει τέλεια δόντια.. Να περάσουν τα χρόνια να βάλω μια μασελα να ηρεμήσω... ΧαχαχαχΑχα

Έχω κ την χρυσοβαλαντουλα κολλημένη επάνω μου 3 μέρες.. κάνω μπάνιο πρώτα αυτη.. Την βάζω κρέμα της μπεμπας κ της φερομαι όπως η μπεμπα,, έτσι θέλει!! Το γάλα της το πίνει δίπλα μας όσο θηλαζω την μικρη κ θέλει να της το κρατάω εγω το μπιμπερο.. Μερικές φορές περιμένει να τελειώσει η μπεμπα κ να πάρω αγκαλια αυτη για να συνεχίσει το γάλα!

Τώρα όσο αφορά το θέμα της ελευθερίας μέσα στο σπίτι.. Δυστυχώς την αφήνω κ εγω να βγάζει κατεβάζει πράγματα.. Παλιά δεν την αφηνα γιατι είχα μόνο αυτη, ήμουν πάνω απο το κεφάλι της,, τώρα πια παρακαλαω να βγάζει τις κατσαρολες για να ασχοληθεί όσο εγω είμαι με την μπεμπα!!κοριτσακια είναι δύσκολα,αν δεν έχεις βοήθεια.. Εγω είμαι σε καλύτερη φάση απο την ζωή γιατι κοιμάμαι τα βραδιά.. Η μικρη δεν ξυπνάει καθόλου.. 10:30 με 9 το πρωι.. Αλλα είπαμε μιση ώρα μετα τον θηλασμο δίνω 60 μλ ξένο,, παλιά ξυπνουσε στις 5-6 ώρες!!γενικα είναι ήσυχη, κάθεται αρκετά στο ριλαξ ενώ η χρυσοβαλαντουλα με το ζόρι 20 λεπτα.. Ολοκαίνουργιο ήταν όταν το βγάλαμε για πλύσιμο!!!

Ποναωωωω

Θα τα πούμε το πρωι καλο ξημέρωμα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!γεματη ευχαριστα νεα!

μπηκα κ εγω να ευχηθω στο μαρακι και στο σοφακι καλη επιτυχια σημερα!περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας!

σοφακι εκ κερκυρας χαιρομαι που περνατε καλα!

ζωιτσα τι κανατε χθες?βγηκατε βολτιτσα?

λιακι περαστικα!κ εγω ειχα ταλαιπωρηθει πολυ με τα δοντια μου στη πρωτη εγκυμοσυνη...πολυ πονος...τωρα πριν μεινω ξανα εγκυος πηγα και εφτιαξα οσα με πονουσαν...καπως ηρεμησα αλλα χθες μ επιασε παλι πονος σε αλλο δοντι...καλα απο παιδι ειχα χαλια δοντια...τα εχω διπλο και τριπλοσφραγισει ολα!για το φρονιμιτη προσφατα εβγαλα τον ενα αλλα ειχε ηδη βγει...ειχε σπασει κ ετσι τον εβγαλα ολο...δε θα σου πω ψεμματα..ποναει αρκετα...σιγουρα την ιδια μερα και την επομενη...εγω ημουν με μεσουλιντ...βεβαια δε φημιζομαι για την αντοχη μου στο πονο:tongue:κ εγω το ιδιο λεω να βαλω μια μασελα να ησυχασω...αμαν πια!

θελαμε κ μεις να παμε βολτα χθες στο κεντρο αλλα ειχε πορειες...ελπιζω την αλλη κυριακη να παμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

μου έχει σπάσει τα νευρα ο καιρός με την παλιοσυννεφιά!!!

δε βγαζει λίγο ήλιος όπως χθες και προχθές να έρθουμε στα ίσα μας!!!

Καλησπέρα γειτονοπούλες!!!

Μπαίνω βιαστικά μόνο για να ευχηθώ στο Σοφάκι μας καλή επιτυχία για αύριο!!!

Θετική ενέργεια και όλα καλά θα πάνε!!!!

Περιμένουμε νεάκια αύριο το βράδυ!

Φιλάκια σε όλες και ειδικά στις γκαστρούλες!:)

ευχαριστω πολύ Ελευθερία μου!!!

μωρε ας ειναι όλα καλά και μέχρι και πυροτεχνηματα θα ρίξω!!!

Καλή επιτυχία κοριτσακια!! Όλα θα είναι τέλεια μη μου στεναχωριεσται!!περιμενουμε νέα απο τα σπορακια σας!!

Ζώιτσα ναι θηλαζω..Μάλλον μέχρι τέλος του μηνός γι αυτο άργησα να πάω οδοντιατρο.. Με ενοχλούσε απο την εγκυμοσύνη.. Σταμάτησε για κάποιο διάστημα κ τώρα έκανε το μπαμ.. Με τσίπουρο την βγάζω μέχρι να πάω αύριο να με δει κ να μου δώσει κάτι συμβατό με τον θηλασμο για να ξεπρηστω.. Αλλιώς μάλλον δεν τον βγάζουν αν είναι πρησμενος!!!

Ασε Σοφάκι κ εγω απο τα δόντια μου έχω κακή εμπειρία.. Πολυ ευαίσθητα.. Όπου πάω είμαι με οδοντικο νήμα.. Τόσο προσοχή τόσο περιποίηση κ πάλι στα σφραγισματα είμαι.. Ο άντρας μου γμτ που δεν τα προσέχει τόσο κ έχει τέλεια δόντια.. Να περάσουν τα χρόνια να βάλω μια μασελα να ηρεμήσω... ΧαχαχαχΑχα

Έχω κ την χρυσοβαλαντουλα κολλημένη επάνω μου 3 μέρες.. κάνω μπάνιο πρώτα αυτη.. Την βάζω κρέμα της μπεμπας κ της φερομαι όπως η μπεμπα,, έτσι θέλει!! Το γάλα της το πίνει δίπλα μας όσο θηλαζω την μικρη κ θέλει να της το κρατάω εγω το μπιμπερο.. Μερικές φορές περιμένει να τελειώσει η μπεμπα κ να πάρω αγκαλια αυτη για να συνεχίσει το γάλα!

Τώρα όσο αφορά το θέμα της ελευθερίας μέσα στο σπίτι.. Δυστυχώς την αφήνω κ εγω να βγάζει κατεβάζει πράγματα.. Παλιά δεν την αφηνα γιατι είχα μόνο αυτη, ήμουν πάνω απο το κεφάλι της,, τώρα πια παρακαλαω να βγάζει τις κατσαρολες για να ασχοληθεί όσο εγω είμαι με την μπεμπα!!κοριτσακια είναι δύσκολα,αν δεν έχεις βοήθεια.. Εγω είμαι σε καλύτερη φάση απο την ζωή γιατι κοιμάμαι τα βραδιά.. Η μικρη δεν ξυπνάει καθόλου.. 10:30 με 9 το πρωι.. Αλλα είπαμε μιση ώρα μετα τον θηλασμο δίνω 60 μλ ξένο,, παλιά ξυπνουσε στις 5-6 ώρες!!γενικα είναι ήσυχη, κάθεται αρκετά στο ριλαξ ενώ η χρυσοβαλαντουλα με το ζόρι 20 λεπτα.. Ολοκαίνουργιο ήταν όταν το βγάλαμε για πλύσιμο!!!

Ποναωωωω

Θα τα πούμε το πρωι καλο ξημέρωμα!!!

ναι Λιάκι πρέπει να ξεπρηστεί για να γίνει η εξαγωγη...

ίσως σου δωσει καμια αντιβιωση...

γενικα σε καταλαβαίνω με τα δόντια....

κι εγω πολλές φορές λέω να πάω να βάλω μια μασέλα να ησυχάσω!!!:tongue::tongue::tongue:

ρε συ το μικρο σου είναι αγγελουδάκι!!!

κοιμάται τόσες ώρες, κάθεται και στο ριλάξ!!! μπράβο!!!

φτου και ξανα φτου να μη στο ματιάσω!!!

ενταξει η συμπεριφορά της Χρυσοβαλαντούλας ειναι κάτι παραπάνω απο αναμενόμενη...ζηλεύει και σε διεκδικεί...οπότε αφού σε βλέπει οτι αφιερωνεις τόσο χρόνο για να φροντιζεις τη μπέμπα, απαιτει κι εκεινη την ίδια φροντίδα ωστε να παίρνει τον ίδιο χρόνο...

καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!γεματη ευχαριστα νεα!

μπηκα κ εγω να ευχηθω στο μαρακι και στο σοφακι καλη επιτυχια σημερα!περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας!

σοφακι εκ κερκυρας χαιρομαι που περνατε καλα!

ζωιτσα τι κανατε χθες?βγηκατε βολτιτσα?

λιακι περαστικα!κ εγω ειχα ταλαιπωρηθει πολυ με τα δοντια μου στη πρωτη εγκυμοσυνη...πολυ πονος...τωρα πριν μεινω ξανα εγκυος πηγα και εφτιαξα οσα με πονουσαν...καπως ηρεμησα αλλα χθες μ επιασε παλι πονος σε αλλο δοντι...καλα απο παιδι ειχα χαλια δοντια...τα εχω διπλο και τριπλοσφραγισει ολα!για το φρονιμιτη προσφατα εβγαλα τον ενα αλλα ειχε ηδη βγει...ειχε σπασει κ ετσι τον εβγαλα ολο...δε θα σου πω ψεμματα..ποναει αρκετα...σιγουρα την ιδια μερα και την επομενη...εγω ημουν με μεσουλιντ...βεβαια δε φημιζομαι για την αντοχη μου στο πονο:tongue:κ εγω το ιδιο λεω να βαλω μια μασελα να ησυχασω...αμαν πια!

θελαμε κ μεις να παμε βολτα χθες στο κεντρο αλλα ειχε πορειες...ελπιζω την αλλη κυριακη να παμε.

φιλια πολλα σε ολες!

εγω πάλι είμαι το αντίθετο απο σένα Σοφάκι!!!

πολύ μεγαλη αντοχη στον πόνο!!!

αφού για να καταλάβεις, αν πω πονάω κάπου, η επόμενη ερωτηση του άντρα μου είναι αν θέλω να πάμε στο νοσοκομείο!!!!

οτι δηλαδη πρέπει να ειναι πολύ σοβαρός ο πόνος για να το πω!!!

παρολαυτα ο πονόδοντος δεν παλεύεται ευκολα...

βάλε οτι εγω δεν πίνω και φάρμακα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας...ολα καλα? εγω με τα μικρα μου το σ/κ περασαμε πολυ ωραια....ολο σε αποκριατικα παρτυ ημασταν....και χορεψα και εγω......αααα και ντυθηκα και αρκουδα αλλα φωτο δεν εβγαλα....!!!!περιμενουμε με ανυπομονησια σημερα τα αποτελεσματα απ τις αυχενικες σας κοριτσια.......

Λιακι εχω βγαλει προσφατα φρονιμητη.......πρεπει να ξεπριστει....εγω ειχα πιει το προηγουμενο βραδυ πριν τον βγαλω ενα παυσιπονο γιατι ειχα πεθανει αλλα δεν με επιασε...και ενα αλλο λιγο αργοτερα .....ελα ομως που και με τα δυο μαζι επαθα κολικο νεφρου....βογγηξα........αλλα την επομενη που εβγαλα το δοντι δεν καταλαβα τιποτα ...ουτε μετα.....οποτε μην ανησυχεις!!!

αχ μανουλες....υπομονη Ζωιτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα....μωρε στεναχωριεμαι αμα γραφετε τετοια.....θελω τοοοοοσο πολυ να σας βοηθησω....αλλα ειμαι μακρια.....

Koριτσάκια μου τι μου κάνετε???? Αχ πόσο καιρό έχω να σας μιλήσω. Επεστρεψα στη δουλειά οπότε πια θα μπορώ να σας μιλάω. Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Αλεκα τι κανεις? τι μικρουλια σου καλα?καλωσηρθες ξανα....:D

Kαλά είμαι Ελενάκι μου. Γύρισα στη δουλίτσα και τρέχω και δεν φτάνω :)

Tα πιτσιρίκια είναι μια χαρά αν και έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις ιωσεις που κυκλοφορούν φέτος.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ;)

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας...ολα καλα? εγω με τα μικρα μου το σ/κ περασαμε πολυ ωραια....ολο σε αποκριατικα παρτυ ημασταν....και χορεψα και εγω......αααα και ντυθηκα και αρκουδα αλλα φωτο δεν εβγαλα....!!!!περιμενουμε με ανυπομονησια σημερα τα αποτελεσματα απ τις αυχενικες σας κοριτσια.......

Λιακι εχω βγαλει προσφατα φρονιμητη.......πρεπει να ξεπριστει....εγω ειχα πιει το προηγουμενο βραδυ πριν τον βγαλω ενα παυσιπονο γιατι ειχα πεθανει αλλα δεν με επιασε...και ενα αλλο λιγο αργοτερα .....ελα ομως που και με τα δυο μαζι επαθα κολικο νεφρου....βογγηξα........αλλα την επομενη που εβγαλα το δοντι δεν καταλαβα τιποτα ...ουτε μετα.....οποτε μην ανησυχεις!!!

αχ μανουλες....υπομονη Ζωιτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα....μωρε στεναχωριεμαι αμα γραφετε τετοια.....θελω τοοοοοσο πολυ να σας βοηθησω....αλλα ειμαι μακρια.....

ρε κοπελιά....ντυθηκες αρκούδα και δεν έβγαλες φωτο????????????????????????

τςτςτςτςτςτςτςτςτςτςτςτςτς!!!!!

μια χαρα τα παρτυ!!!

εγω φοβάμαι αν την πάω ρε γμτ γιατι αρρωσταίνει πολυ΄εύκολα και φοβάμαι....

χθες που βγηκαμε στην πλατεια και χόρεψε ήταν μια χαρα πάντως!!! ανοιχτός χώρος, εκατοντάδες παιδάκια!!!!

πολυ΄ωραία πέρασε!!!

Koριτσάκια μου τι μου κάνετε???? Αχ πόσο καιρό έχω να σας μιλήσω. Επεστρεψα στη δουλειά οπότε πια θα μπορώ να σας μιλάω. Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Καλώστο το κορίτσι!!!

πωπω ρε συ χρόνισε κιόλας το κοριτσάκι σου?????????

αυτα ειναι!!!!

άντε να μπαινεις συχνα τωρα εεεε????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλώς την Αλέκα μας!!!

Χρόνια πολλα να τα εκατοστησεις η μικρούλα σου!! Πάντα χαρές στην Ζώουλα της!! Να την χερεσαι!! Άντε να μπαίνεις να μας λες νέακια σας!!φιλακια στα παιδάκια σου!!!

Τη νέα ρε κοπέλιες;; Μολις τα κοιμιζα κ τα δυο κ λέω να πάω να σιδερωσω,,, απο την άλλη λέω να ξσπλωσω κ απο την πιο άλλη λέω να κάνω μπάνιο.. Χαχαχα μάλλον θα δώ τιβι

Περιμένουμε νέα .... Η Μαρία τι ώρα είχε ραντεβού;;; Θα ρθει κ θα πει 'κοριτσιαααααααα περιμένω κορηηηηηηηη' κοπελια αν έχεις κόρη θελουμε κέρασμα απο τωρααααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γεια σας και απο εμενα!!!!μπηκα να δδω νεα απο τις εγγυολες.....

Αντε που ειστε?

Κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας Λογια.....Μου δινεται κουραγιο!!!!

Εσυ ειδικα Ελενιτσα πολυ με συγκινησες.....Σ'ευχαριστω και μονο που το σκεφτηκες να με βοηθησεις!!!!!

Εμεις εδω καλα!!!Πηγαμε βολτα σημερα οικογενειακως....ανεβηκε και ελαφρως η θερμοκρασια οποτε μπορουμε να κυκλοφορουμε χωρις να γινομαστε παγακια!!!!Εχω παρει λιγο τα πανω μου.....

Αντε να αερθει επιτελους η ανοιξη!!!

Ο μικρος σημερα ειδε ηλιο και φωναζε παλι!!!"ηρθε η ανοιξη μπαβοοοοοοοοοοοο"

και χοροπηδουσε!!!!

Τι να πω βαρεθηκε και αυτο μεσα!!!!

Τη μικρη την εχω εδω και ποσες μερες μεσα στη γκρινια.....Μονο αγκαλια και να εισαι καπου να σε βλεπει....Μολις κανω ενα βηημα να φυγω γινεται πανικος!!!!!!!

Τον θοδωρη ουτε να τον βλεπει δεν θελει....Απο μακρια τον βλεπει και κλαιει...Ετσι οπως την κανει και αυτος τι να τον θελει......:confused::confused::confused:

Αυταααααααααα εν συντομια!!!

Λιακι παντα μα παντα μου φτιαχνεις τη διαθεση!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Θα προσπαθήσω γιατί μπαίνω απο τη δουλειά. Μεγαλώνουν γρήγορα τα μαναράκια μου!

Γεια σου αλεκα!!!!

Στο χρονο τα μικρα ε? Περασες και εσυ δυσκολα!!!Υποθετω τωρα εχετε στρωσει!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...