Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σαι καλα ρε σοφακι...αυτο πρεπει να κανω...

οσο για το αγχος ουτε εγω δε το περιμενα...δηλαδη στο τριτο τι θα κανουμε?:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α εγω τριτο δεν παίζει να κάνω!!!

τουλάχιστον έτσι λεω τωρα...

Αν είχα φυσιολογικές γέννες θα το σκεφτόμουν...αλλά 3η φορά τη διαδικασία της καισαρικής, δε νομίζω οτι έχω το κουράγιο να την περάσω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ βρε Ελενάκι ετσι....ανέβασε με!!!!

άγχος άγχος και πάλι άγχος...

μωρε διάβασα οτι δνε ειναι απαραιτητο να εχεις αιμα και πόνους....

απλα πας στον υπέρηχο και δε βλέπεις να χτυπάει καρδούλα...:(

για τις αρρωστιες στον παιδικό θα διαφωνησω Λενιώ μου....

αν η Βαλ είχε παέι παιδκό θα την ειχαν θερίσει οι ιωσεις γιατι έχει ευαισθητο αναπνευστικό....ήδη και χωρις να πηγαινει εχει αρρωστησει αρκετες φορές...

και αν έστελνε η Ζωη τον Θοδωράκη απο νωρίς παιδικό, ο κίνδυνος να αρρωστησει η Λυδία θα ήταν σαφως μεγάλος....και επειδη ειναι νινάκι, θα ηταν και επικίνδυνο...

Δηλαδη δεν ειναι οτι δε μπορεί να την κολλήσει κάτι ο παππούς που θα έρθει επίσκεψη για παραδειγμα αλλά οι πιθανότητες να φερει κατι απο τον παιδικό ο Θ. είναι σαφως μεγαλύτερες!!!

ακου αυτο για αρχη...http://youtu.be/o_jxYU8QN2E

να χορεψεις και λιγο.....γιο γιο που λεει και ο Μαρινος......

ολα καλα θα πανε.....

καλε δεν διαφωνω σε αυτο που μου λες για τον παιδικο ειμαι απολυτα συμφωνη!!!! εγω παντως να ξερετε στο τριτο ειχα αγορασει ποσα βιβλια για εγκυμοσυνη....καθε φορα την αντιμετωπιζεις σαν πρωτη και ας εχεις την καποια εμπειρια........:lol:

ωραιο το τραγουδάκι!!! ευχαριστω!!!

δεν περίμενα τόσο αγχος....πραγματικα....

και δεν ειμαι και αγχωδης τύπος εγω γενικά!

καλά ξύπνησε η Βαλ και μου λέει:

"μαμά πεινάω....θέλω ένα φαί!!!"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ελενάκι!!!

όσο πιο κάτω θες, εύχομαι να τη δεις τη ζυγαριά!!!!

καλά έχω το άγχος μου, έχω και τον "ψύχραιμο" τον άντρα μου....

δε συζητάμε καθόλου για την εγκυμοσύνη αλλά ξέρω οτι έχει αγχωθεί πάρα πολύ....αν κάνω κανενα αστειο και πιάσω την κοιλιά μου, αρχιζει: πονάς? σε ενοχλεί κάτι??? πάρε το γιατρό!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

και πριν λίγο τον πήρα τηλ να τον ρωτησω κάτι και μου λέει:

"έλεγα οτι θα έχεις ετοιμαστεί να πάμε σημερα στο γιατρό να ξεμπερδευουμε μωρέ..."

δεν ειχαμε κανει κουβεντα να πάω στο γιατρο νωρίτερα....απλά προφανως έχει τρελό άγχος και το σκεφτόταν....

βεβαια εμένα κατα ένα περιεργο τρόπο, το άγχος του άντρα μου με ηρεμεί!!!

κουφό μεν, αλήθεια δε!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες!

δεν εχω χρονο! ειχα δουλιτσα το πρωι και τωρα παω κομμωτηριο για μαλλι και πεντι και φευγω για αθηνα! σαν τη συμπι μου και εγω τη Δευτερα θα εχω νεα από το σπορι! ας ειναι ολα καλα και για τις δυο μας.

σχολιαζω ό,τι θυμαμαι:

Ζωη το παιδι σου ειναι κακομαθημενο , απροσαρμοστο και μη φυσιολογικο 100%! εσυ δε εισαι καταφορα εναντιον κατα των παιδικων σταθμων και φυσικα , οπως ειναι γνωστο, πολυ κακη μανα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.... βαλε ολα αυτα στο αναποδο για να καταλαβεις την πραγματικη μου αποψη :P

Σοφακι και εγω φοβαμαι πολύ σε αυτη την εγκυμοσυνη και με τα οσα εχουμε αναφερει εδω μεσα ειδικα για την κυστικη ινωση εχω τρελαθει. φοβαμαι μην χει το παιδακι μου κατι κακο....:( φτου φτου φτου δεν το ξανασυζηταω γιατι αρρωσταινω και μονο στην προοπτικη.

ο Κων/νος εχθες με εσκασε. 1 σουβλακι ολη μερα και το γαλα του πρωι και βραδυ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! τι ειναι αυτα τα πραγματα; φοβαμαι μην εχει κατι το παιδακι μου. κοριτσια με τις ορμονες εχω απογινει . στεναχωριεμαι πολύ και φοβαμαι πολυ επισης! φοβαμαι οτι κατι συμβαινει στον κων/νο μου :(

τεσπα....ελπιζω να περασετε ενα τελειο ΣΚ (αν και θα εχει τρελο κρυο), θα προσπαθησω να μπω και από την αθηνα στο ιντερνετ να τα πουμε! φιλακια!

ελενιτσα μπραβο!μια χαρα τα πας!!

σοφακι εμενα παλι ο αντρας μου ειναι στο κοσμο του...κανενα αγχος καμια αγωνια...παντα ετσι ηταν ομως...κ αντι να με ανακουφιζει ολο αυτο με κανει να θελω να του ανοιξω το κεφαλι!!καμια φορα νιωθω οτι ζουμε σε παραλληλα συμπαντα:tongue:

μαρακι βλεπω κ εσυ δεν εχεις καθολου αγχος:tongue:παιχνιδι ορμονων ειναι ολο αυτο ετσι θελω να πιστευω...και για μενα!μαι χαρα νεα θα εχετε κ εσυ και η σοφια τη δευτερα!ολα καλα θα ναι!εγω εχω τη παρασκευη αυχενικη αλλα θα παω νωριτερα στο γιατρο μου για υπερηχο-μαλλον τεταρτη-γιατι θα τον χρειαστω για την αδεια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερες!

δεν εχω χρονο! ειχα δουλιτσα το πρωι και τωρα παω κομμωτηριο για μαλλι και πεντι και φευγω για αθηνα! σαν τη συμπι μου και εγω τη Δευτερα θα εχω νεα από το σπορι! ας ειναι ολα καλα και για τις δυο μας.

σχολιαζω ό,τι θυμαμαι:

Ζωη το παιδι σου ειναι κακομαθημενο , απροσαρμοστο και μη φυσιολογικο 100%! εσυ δε εισαι καταφορα εναντιον κατα των παιδικων σταθμων και φυσικα , οπως ειναι γνωστο, πολυ κακη μανα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.... βαλε ολα αυτα στο αναποδο για να καταλαβεις την πραγματικη μου αποψη :P

Σοφακι και εγω φοβαμαι πολύ σε αυτη την εγκυμοσυνη και με τα οσα εχουμε αναφερει εδω μεσα ειδικα για την κυστικη ινωση εχω τρελαθει. φοβαμαι μην χει το παιδακι μου κατι κακο....:( φτου φτου φτου δεν το ξανασυζηταω γιατι αρρωσταινω και μονο στην προοπτικη.

ο Κων/νος εχθες με εσκασε. 1 σουβλακι ολη μερα και το γαλα του πρωι και βραδυ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! τι ειναι αυτα τα πραγματα; φοβαμαι μην εχει κατι το παιδακι μου. κοριτσια με τις ορμονες εχω απογινει . στεναχωριεμαι πολύ και φοβαμαι πολυ επισης! φοβαμαι οτι κατι συμβαινει στον κων/νο μου :(

τεσπα....ελπιζω να περασετε ενα τελειο ΣΚ (αν και θα εχει τρελο κρυο), θα προσπαθησω να μπω και από την αθηνα στο ιντερνετ να τα πουμε! φιλακια!

συμπι μου εσένα δε φταινει οι ορμόνες σου!!!

το τρελό σου το μυαλό φταίει!!!

όλα μια χαρα ειναι με το σπορί!!!

όσο για τον Κων/νο φάση αφαγίας περνάει...

πρσπαθησε να του δινεις συχνά έστω και κάτι να τσιμπολογάει αν δεν τρωει το φαγητό του...

και σε καμία περίπτωση να μη του δειχνεις το άγχος σου για να φάει...

αυτό θα φερει τα αντίθετα αποτελέσματα...

πχ αν μιλάς με τον άντρα σου στο τηλ και είναι μπροστά ο Κων/νος, μην κάνεις παράπονα τύπου δεν τρωει,κλπ....

μαλλί και πέντι διαβάζω....αυτα ειναι!!!

καλά εγω με αυτα ουδεμία σχέση!!!

μαλλί φτιαχνω σε κομμωτηριο μόνο αμα είναι να πάω σε κανέναν γάμο και άντε να κουρευτω μια φορά στα 2 χρόνια!!!

πέντι και μανι...καλά.....

αν κάνω 2 φορές το χρόνο ζητημα ειναι!!!

δεν το έχω με τον καλλωπισμό βρε παιδί μου!!!

βαριέμαι ελελινά!!!

ειδικα το κομμωτηριο......απαπαπαπαπα....

ελενιτσα μπραβο!μια χαρα τα πας!!

σοφακι εμενα παλι ο αντρας μου ειναι στο κοσμο του...κανενα αγχος καμια αγωνια...παντα ετσι ηταν ομως...κ αντι να με ανακουφιζει ολο αυτο με κανει να θελω να του ανοιξω το κεφαλι!!καμια φορα νιωθω οτι ζουμε σε παραλληλα συμπαντα:tongue:

μαρακι βλεπω κ εσυ δεν εχεις καθολου αγχος:tongue:παιχνιδι ορμονων ειναι ολο αυτο ετσι θελω να πιστευω...και για μενα!μαι χαρα νεα θα εχετε κ εσυ και η σοφια τη δευτερα!ολα καλα θα ναι!εγω εχω τη παρασκευη αυχενικη αλλα θα παω νωριτερα στο γιατρο μου για υπερηχο-μαλλον τεταρτη-γιατι θα τον χρειαστω για την αδεια.

καμια δεν έχει άγχος τελικά εεε??????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

αντε με το καλό κι εσυ την αυχενική!!!!

όλα τέλεια θα είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες!

σχολιαζω ό,τι θυμαμαι:

Μαρακι μου ειμαι σιγουρη οτι θα μας εχεις πολυ ωραια νεα την Δευτερα....φιλια πολλα..καλα να περασετε.....δεν εχει κατι το παιδι σου πια ηρεμησε....προφανως θελει παρεα.....με αλλα παιδακια.....

Διαφημίσεις

καλησπερααααααααα.τι κανετε???μπηκα γρηγορα απο το ξενοδοχειο για να σας χαιρετησω:Dδεν διαβασα τιποτα ελπιζω να ειστε ολοι καλα.θα σας διαβασω οταν γυρισω Κερκυρα με ησυχια.κρυο στην Ξανθη,ο μικροσ εχει ξεσαλωσει τελειωσ με το σοι:D:Dολη μερα βολτεσ και φαι....αυτη ειναι ζωη:tongue::tongue::tongue:καλο Σ/Κ.οι εγκυουλες να προσεχετε:Dπολλα φιλια σε ολες

XWF8p2.png

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...

Ειμαι πολυ κουρασμενη εως και διαλυμενη θα ελεγα για να σας απαντησω....Αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα....ΣΗμερα μονο τα κλαματα δεν εβαλα....Εχει μια γκρινια η μικρη αλλο πραγμα.....

ΒΑσικα θα τα εβαζα τα κλαματα αν ειχα καποιον να μιλησω....Αλλα δεν ειχα κανεναν οποτε αυτα.....

ΚΑληνυχτα Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα τα πραγματα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζουζουνεσσσς.. Είμαι χάλια.. Βγαίνει ο φρονιμητης μου στραβά κ με έχει ψοφησει.. Ήμουν Πέμπτη οδοντιατρο για σφραγισμαα κ κλείσαμε για την επόμενη να το βγάλουμε!!! Υποφερωωωω, πρηστηκα κιόλας.. Πονάνε τα Λαιμα μου το αυτί μου.. Ολη νύχτα Έκλαιγα..μάλλον θα πάω πιο νωρίς να τι βγάλω,, ξέρετε αν μετα την εξαγωγή φρονιμητη αν ποναω κ για πόσες μέρες,; Έχει βγάλει καμία απο εσάς;; Για να κανόνισω να έχω τον άντρα μου εδω..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Πλήρης ταύτιση με τη Ζωή χθες κι εγώ. Ξεκίνησα να το γράφω αλλά ουτε να το τελειώσω δεν μπορούσα. Και ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Η μικρή με έφτασε στα όρια της παράνοιας κ πήγα στο δωμάτιο κ στρίγγλιζα για να ηρεμήσω. Μόλις την έβαλα για ύπνο ξέσπασα σε κλάματα...σαν μούμια το υπόλοιπο βράδυ..φφφφφ Σήμερα το πουλάκι μου 40 πυρετό!

Επίσης έχω βγάλει φρονιμίτη ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Δεν πονούσα καθόλου! Από την ένεση κ μετά τίποτα! Η ανατριχίλα στη σκέψη είναι μόνο. Καθόλου μη σκέφτεσαι για πόνο! Ο,τι υποφερεις τώρα είναι...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ΚΑλημερα!!!!

Ηλιος εδω...τωρα αν κανει κρυο δεν ξερω.....

Σημερα με το που σηκωθηκαμε με τον μικρο ειχαμε την εξης κουβεντα...

-"μαμα γιατι ανοιξες το φως?"

-"δεν το ανοιξα χαρα μου ο ηλιος ειναι"

και γυρναει στο παραθυρο και μου λεει ολο χαρα

-"ηρθε η ανοιξη!!!!!"

χαχχαχαχαχα

Οποτε αν κανει εστω και λιγο ζεστη λεω να τα βγαλω ....και τα δυο καθως κλασσικα ειμαι μονη μου εδω....

Λιακι...εγω εβγαλα φρονιμίτη που ειχε ηδη βγει στραβα και πονουσα για κανενα διημερο.....επαιρνα επισης και παυσιπονα την πρωτη μερα και αντιβιωση....Δεν ξερω αν ακομα θηλαζεις αλλα υποθεω αν δεν το εχεις πει να το πεις στον οδοντιατρο....

Τωρα που μιλαω για γιατρους ε γω με τα ματια χαλια...Εκει που νομιζα οτι περασε ξανα γινανε χαλια....Τωρα δεν θελω να βαλω τιποτα....Λιγος καιρος εμεινε ...ελπιζω να μην χρειαστει να παω πουθενα μονο......:confused::confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...