Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα!!!

Ρε κοριτσια δεν ειπα ποτε οτι ειμαι κατα του παιδικου ελεος!!!!!!!!!!!!

Απλα προσπαθω να κρατησω την μικρη μου μακρια απο τις αρρωστιες για ενα χρονο...

Εμεις ειμαστε και αλλεργικοι...μια αντιβιωση μπορει να μας στειλει νοσοκομειο........

Αλλωστε απο του χρονου και για παρα μα παρα πολλα χρονια στο σχολειο θα ειναι!!!!!

Απλα προσπαθω να του βρω μια ασχολία εδω μαζι μας χωρις να μεταφερω το προβλημα να το λυσουν οι δασκαλες......

Δεν ξερω ποια ανεφερε την πειθαρχια επισης....Εγω ειμαι κατα της πειθαρχιας...Θελω τα παιδια μου να ζουν ελευθερα μμεχρι φυσικα το σημειο που εν επηρεαζουν την ελευθερια του αλλου....Και αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου....Στο σπιτι ειναι ελευθερος να "κατεβαζει" οτι θελει και να ανει οτι θελει οσο δεν κινδυνευει η σωμαικη του ακεραιοτητα αλλα οταν σπρωχνει ΄χτυπαει τα παιδια τοτε επεμβαινει στην ελευθερια του αλλου και αυτο ακριβως θελω να του δωσω να καταλαβει......Ποτε σταματαει η δικη μας ελευθερια και αρχιζει του αλλου.....

Αυτο ειναι το προβλημα μου...

Κατα τα αλλα και σχολειο που δεν παει μια χαρα φυσιολογικα παιδια ειμαστε.....Απλα εχουμε και εμεις καλες και κακες μερες.....

Αυτααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια κ παλιιι! Πηγα να πληρώσω τις εισφορές Μαράκι και...ναι ειμαι συναδελφισα...από την τυχερή γενιά. Των πολυδιαβασμένων-απλήρωτων...! Τρία Ελενιτσα; Συγχαρητήρια έχω μόνο να πω...για το κουράγιο απ'τη μια..και τις χαρές από την άλλη!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Η που θα μπαίνω συχνά ή καθόλου.. :tongue:

Μαράκι όχι ρε ο μπαμπάς μου καλά είναι , τον άντρα μου εννοούσα ότι είναι άρρωστος

Πειρατή τον έντυσα πέρσι του είχα πάρει κ κιάλι , πολύ γέλιο ,

φέτος ντύθηκε στρουμφ αλλά του πήρα κ μια στολή γιατρού φτηνιάρικη μπας κ συμφιλιωθεί λίγο την εικόνα.

Σοφακι, όλα μια χαρά είναι με το σπορι, κ εγώ τις πρώτες εβδομάδες κανένα σύμπτωμα αλλά κ σε όλη την εγκυμοσύνη , μια κ μοναδική φορά είχα ανακατωσούρα για μια μόνο μέρα για κανα δυο ώρες,

τίποτα άλλο ποτέ για σχεδόν 9 μήνες, φοβερό ???

Να, θα το διαβάσει τώρα η Μαρία αυτό κ θα ανακατευτεί … :tongue::tongue:

Και τη Δευτερα όταν με το καλό ακούσεις καρδούλα ,

μη χοροπηδήσεις , γιατί μάλλον θα τα πάρει το σπορι και θα ανακατευτείς σίγουρα

Στάνταρ αν χρειαστώ βοήθεια θα σε ρωτήσω για τις αγορές, ευχαριστώωωω.

Λενακιιι ευχαριστώ για τα περαστικά …

Ναι κάποια στιγμή θα τα πούμε , μάλλον εγώ θα σας βρω με τη σειρά… Μου άρεσαν πολύ οι διακοπές στη Κορώνη που κάναμε το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος..

λοιπόν περάσαμε από Τρίπολη (όχι μέσα στη πόλη) και σταματήσαμε για καφέ Καλαμάτα , άρα όταν δώσει ο ύψιστος κ εργοδότης , θα το κάνουμε πάλι αυτό το ταξίδι κ ίσως δω εσένα κ το Σοφακι.

Ζωηηηηηη μη τα παίρνεις ρεεεεε. χαχαχα

Αυτό που θες να μάθεις στο Θοδωρή , νομίζω ότι για την ηλικία αυτή είναι ανέφικτο , βέβαια εξαρτάται κ από το παιδί έτσι ???

Αυτό που θες είναι το ιδανικό αλλά πώς να περάσεις – εξηγήσεις σε αυτή την ηλικία, εδώ τους λες κάτι απλό να μην ξανακάνουν κ αυτά το ξανακάνουν επειδή κ μόνο το απαγόρεψες.

Μη στενοχωριέσαι εννοείται , κ μην αγχώνεσαι ρε συ , θα τη βρεις την άκρη σύντομα.

Είναι περίεργη φάση τώρα γιατί κ κλεισμένοι είστε κ το Λυδιακι μικρό.

Πήξαμε στους δικηγόρους , χαχαχα τουλάχιστον , μακριά από μας , θα έχουμε δωρεάν νομικές συμβουλές εεεεε κορίτσια ????

XwAPp3.png

Χαίρετε χαίρετε!!!

Γεια σας και απο εμενα!!!

Ρε κοριτσια δεν ειπα ποτε οτι ειμαι κατα του παιδικου ελεος!!!!!!!!!!!!

Απλα προσπαθω να κρατησω την μικρη μου μακρια απο τις αρρωστιες για ενα χρονο...

Εμεις ειμαστε και αλλεργικοι...μια αντιβιωση μπορει να μας στειλει νοσοκομειο........

Αλλωστε απο του χρονου και για παρα μα παρα πολλα χρονια στο σχολειο θα ειναι!!!!!

Απλα προσπαθω να του βρω μια ασχολία εδω μαζι μας χωρις να μεταφερω το προβλημα να το λυσουν οι δασκαλες......

Δεν ξερω ποια ανεφερε την πειθαρχια επισης....Εγω ειμαι κατα της πειθαρχιας...Θελω τα παιδια μου να ζουν ελευθερα μμεχρι φυσικα το σημειο που εν επηρεαζουν την ελευθερια του αλλου....Και αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου....Στο σπιτι ειναι ελευθερος να "κατεβαζει" οτι θελει και να ανει οτι θελει οσο δεν κινδυνευει η σωμαικη του ακεραιοτητα αλλα οταν σπρωχνει ΄χτυπαει τα παιδια τοτε επεμβαινει στην ελευθερια του αλλου και αυτο ακριβως θελω να του δωσω να καταλαβει......Ποτε σταματαει η δικη μας ελευθερια και αρχιζει του αλλου.....

Αυτο ειναι το προβλημα μου...

Κατα τα αλλα και σχολειο που δεν παει μια χαρα φυσιολογικα παιδια ειμαστε.....Απλα εχουμε και εμεις καλες και κακες μερες.....

Αυτααααα

Ζωίτσα μου βρε δεν είπαμε τιποτα για τον παιδικό!!!

εγω αντιθέτως σου είπα οτι αφού δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην περιοχή σας και αφου δε θες κιόλας, καλύτερα να μην πάει!!!

Επίσης την πειθαρχία, εγω την ανέφερα, αλλα σε εισαγωγικα...

μάλλον λάθος λέξη χρησιμοποιησα....αυτό που εννούσα ήταν οτι θα μαθει να συνεργάζεται με τα άλλα παιδάκια και να υπακούει σε κανόνες....

δεν εννοούσα την πειθαρχία με την έννοια οτι θα ειναι στρατιωτάκι...

Παρολαυτα διαφωνω και με αυτό που λες....

οτι τον αφηνεις να σου κατεβάζει το σπίτι κάτω για να έχει την ελευθερία του...γιατι αφου τον αφηνεις να το κανει στο σπίτι σας θα θεωρει αυτονόητο οτι μπορεί να το κάνει και στα άλλα σπίτια...:rolleyes:

και θα θυμωνεις όταν θα πηγαινετε αεπίσκεψη κάπου και θα πειράζει τα πάντα και δε θα σε ακούει!!!(υποθετικά μιλάω ε?)

κι εγω τη Βαλ την έχω κατα 90% ελευθερη στο σπίτι....υπάρχει ομως και ένα 10% των πραγματων όπου δεν της επιτρεπω να πηγαινει και να πειράζει, πρωτον γιατι όντως δεν επιτρέπεται και δευτερον για να μαθει οτι δεν μπορεί να κάνει πάντα οτι θέλει...

ρε συ τα σπρωξίματα,κλπ είναι μέσα στο πρόγραμμα....

είναι ο τρόπος του να επικοινωνησει....δεν χρησιμοποιει τα σπρωξίματα ως μέσο βίας αλλά για να τραβηξει την προσοχή των άλλων παιδιών....

εσυ αν θες μπορείς να του λες αντι να τα σπρωχνει, να τα πιάνει απο το χερι και αν εκείνα δε θέλουν να τα αφηνει και θα παιξουν αργότερα...

μην παρεξηγεισαι βρε κοριτσάκι μου....

δεν είπε κανείς οτι έχει θέμα ο Θοδωράκης επειδη δεν πάει σχολείο!!!

είναι όπως ακριβως το είπες!!!

όπως όλα τα παιδάκια έχει τις καλές και τις κακές μέρες του!!!

που ωστόσο εγω δε θεωρω τα σπρωξίματα κακές μέρες αλλά φυσιολογικές...

και η Βαλ δεν πάει σχολείο....και μπορεί να σπρωξει, μπορεί να ρίξει και κουτουλιά:rolleyes: αλλά εγω το βλέπω φυσιολογικό!!!

οκ θα τη μαζεψω αν δω οτι ξεφευγει αλλά δε θα κάτσω να σκάσω!!!

υπομονη....σε ένα μηνα θα μπει η ανοιξη....καιρός για παιδικες χαρές, παιχνιδι και ξεσάλωμα....θα παιζει ο Θοδωράκης και θα παίρνεις και τον αερα σου εσυ!!!

Η που θα μπαίνω συχνά ή καθόλου.. :tongue:

Μαράκι όχι ρε ο μπαμπάς μου καλά είναι , τον άντρα μου εννοούσα ότι είναι άρρωστος

Πειρατή τον έντυσα πέρσι του είχα πάρει κ κιάλι , πολύ γέλιο ,

φέτος ντύθηκε στρουμφ αλλά του πήρα κ μια στολή γιατρού φτηνιάρικη μπας κ συμφιλιωθεί λίγο την εικόνα.

Σοφακι, όλα μια χαρά είναι με το σπορι, κ εγώ τις πρώτες εβδομάδες κανένα σύμπτωμα αλλά κ σε όλη την εγκυμοσύνη , μια κ μοναδική φορά είχα ανακατωσούρα για μια μόνο μέρα για κανα δυο ώρες,

τίποτα άλλο ποτέ για σχεδόν 9 μήνες, φοβερό ???

Να, θα το διαβάσει τώρα η Μαρία αυτό κ θα ανακατευτεί … :tongue::tongue:

Και τη Δευτερα όταν με το καλό ακούσεις καρδούλα ,

μη χοροπηδήσεις , γιατί μάλλον θα τα πάρει το σπορι και θα ανακατευτείς σίγουρα

Στάνταρ αν χρειαστώ βοήθεια θα σε ρωτήσω για τις αγορές, ευχαριστώωωω.

Λενακιιι ευχαριστώ για τα περαστικά …

Ναι κάποια στιγμή θα τα πούμε , μάλλον εγώ θα σας βρω με τη σειρά… Μου άρεσαν πολύ οι διακοπές στη Κορώνη που κάναμε το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος..

λοιπόν περάσαμε από Τρίπολη (όχι μέσα στη πόλη) και σταματήσαμε για καφέ Καλαμάτα , άρα όταν δώσει ο ύψιστος κ εργοδότης , θα το κάνουμε πάλι αυτό το ταξίδι κ ίσως δω εσένα κ το Σοφακι.

Ζωηηηηηη μη τα παίρνεις ρεεεεε. χαχαχα

Αυτό που θες να μάθεις στο Θοδωρή , νομίζω ότι για την ηλικία αυτή είναι ανέφικτο , βέβαια εξαρτάται κ από το παιδί έτσι ???

Αυτό που θες είναι το ιδανικό αλλά πώς να περάσεις – εξηγήσεις σε αυτή την ηλικία, εδώ τους λες κάτι απλό να μην ξανακάνουν κ αυτά το ξανακάνουν επειδή κ μόνο το απαγόρεψες.

Μη στενοχωριέσαι εννοείται , κ μην αγχώνεσαι ρε συ , θα τη βρεις την άκρη σύντομα.

Είναι περίεργη φάση τώρα γιατί κ κλεισμένοι είστε κ το Λυδιακι μικρό.

Πήξαμε στους δικηγόρους , χαχαχα τουλάχιστον , μακριά από μας , θα έχουμε δωρεάν νομικές συμβουλές εεεεε κορίτσια ????

μακάρι να ειναι όλα μια χαρα Κατερινάκι με το σπορι γιατι απο το πρωι έχω μια απαισιοδοξία....μην κοιτατε που είμαι τραλαλί και τραλαλό....

εν τω μεταξυ ζαλίζομαι τρομερα....έφαγα και πολυ τζατζίκι το μεσημέρι και το σκορδο πρέπει να πήγε την πιεση στο 6!!!

ωραια βγηκαν πάντως!!!

κρατησα για να ψησω και το βραδυ!!!;););)

άντε να έρθεις να τα πουμε!!! ωραια θα ειναι!!!!

ρε γμτ εγω θα ανεβω Αθηνα κάποια στιγμη αλλά (αν βρω χρόνο κιόλας), με βολεύει μόνο στο mall γιατι μενουμε Νέα Ερυθραία και οπουδήποτε αλλού μου πέφτει μακριά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ρε Ζωίτσα εννοείται φυσιολογικό! Αλίμονο! Δεν κάνει ο σταθμός στο παιδί κάτι. Απλά ξεσπάει υπό την επίβλεψη άλλων. Από την πρώτη δημοτικού και μετά προσφέρει γνώσεις κλπ. Απλά αν καβατζώσεις καμιά θέση σε κανά σταθμό σου λύνονται τα χέρια από το να προσπαθείς να τα απασχολήσεις μόνη σου...! That's all! Μακάρι όλες οι μανάδες να έχουμε την ενέργεια και το χρόνο να το κάνουμε αυτό μόνες μας! Τι καλύτερο....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

επιτέλους έβγαλε ήλιο!!!

θα βάλω σημερα καμια 10αριά πλυντηρια!!!

τωρα ποιός θα τα σιδερωσει....εχμμμμ....εγω προφανώς αλλά με αργούς ρυθμούς!!!:tongue::tongue::tongue:

το μισω το σιδέρωμα!!!!!!

θα σας ξαναπρήξω με τις ανησυχίες μου....νομίζω οτι η εγκυμοσύνη δεν πάει καλά...η κοιλιά μου είναι πιο επίπεδη και απο πριν.....δεν ξερω....απο χθες είμαι πολύ αγχωμένη...

τεσπα....τη Δευτερα θα ξέρω....

διαβαζα οτι μπορεί να γινει παλίνδρομη χωρις κανενα συμπτωμα....

εγω πίστευα οτι αν τυχει κάτι, θα δω εστω λίγο αίμα αλλά τελικά δεν ισχυει αυτό...

πολύ αισιοδοξη ειμαι εεε???

Τι να πω...θα δούμε....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ζωιτσα δεν υπαρχει λογος να παρεξηγεισαι...κανεις δε σε κατηγορησε ουτε ειπε οτι εισαι κατα του παιδικου...ισα ισα που ολες το βλεπουμε οτι πραγματικα κανεις οτι καλυτερο μπορεις και για τα 2 παιδια σου..η αντιδραση του θοδωρη ειναι απολυτα φυσιολογικη..οπως ειπες κ εσυ ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες μας μερες.

κατερινα περαστικα στον αντρα σου!

σοφακι ελα εσυ αθηνα και θα βρεθουμε στο μαλλ η οπου σε βολευει!οσο γι ατις ανησυχιες σου σε νιωθω πολυ...κ εγω αυτο φοβομουν πιο πολυ μια παλλινδρομη...γι αυτο για καποιο διαστημα δεν εγραφα ολο μαυρες σκεψεις εκανα...τον ειχα πρηξει και τον αντρα μου...τη τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο μου δεν αντεξα και του το ειπα οτι φοβαμαι για παλλινδρομη...ημουν νομιζω 9 και κατι βδομαδων...μου ειπε οτι το εμβρυο αναπτυσεται πολυ καλα και δεν υπαρχει κατι να δειχνει οτι μπορει να παλλινδρομησει...παρολα αυτα το αγχος δε μου χει φυγει ακομα...και τωρα μου χει κολλησει κ αλλο στο μυαλο...δε το γραφω για να μη σας αγχωνω χωρις λογο..

υπομονη μεχρι να πας στο γιατρο να δειτε το σπορακι και ν ακουσετε καρδουλα..θα ηρεμησεις αρκετα.ολα θα πανε καλα θα το δεις...για ολες τις εγκυουλες!

η ελλη σημερα ξυπνησε απ τα χαραματα...δε ξερω τι της συμβαινει...αλλα το τελευταιο διαστημα σηκωνεται απ το κρεβατι της μονη τη ςκ ερχεται σε μας...ενα χρονο που κοιμαται στο κρεβατι ποτε δε το εκανε...οχι τιποτε αλλο ειναι θεοσκοτεινο το σπιτι και το δωματιο της γεματο πραγαμτα...μη σκονταψει πουθενα και φαει τα μουτρα της...δε θελει και φωτακι...σαν κ εμενα...θελω απολυτο σκοταδι για να κοιμηθω...τεσπα ας ελπισουμε οτι ειναι απλα μια φαση...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα......καλε τι λες και εσυ πρωι πρωι.......τι ανησυχιες ειναι αυτες απο το πουθενα....ολα μια χαρα θα πανε!!!!καταρχην θα ειχες πονους και αιμα οπως λες......αλλα εισαι μια χαρα και εχεις αγωνια.....μην τρως πραγματα που σου κατεβαζουν την πιεση αφου εχει που εχει φτασει στα ταρταρα απο μονη της......ξεκουρασου σε παρακαλω......και κανε λιγο ακομα υπομονη μεχρι την Δευτερα....θα δεις που το σπορι σου...ειναι μια χαρα ΑΚΟΥΣ?

Κατερινακι πολυ θα χαρω αν ερθεις κατα κατω ξανα......και φυσικα θα κανονισουμε να ειδωθουμε βεβαιως βεβαιως.......

Ζωιτσα θα συμφωνησω παλι με την Σοφια σε οτι σου λεει....εγω ομως δεν ειμαι και πολυ της ελευθεριας παντως....καπου πρεπει να υπαρχουν και ορια γιατι τα παιδια ειναι μικρα και δεν καταλαβαινουν ή δεν θελουν να καταλαβουν πως οταν πας καπου αλλου δεν μπορεις να κανεις οτι και στο σπιτι σου......και σε αυτο που λες οτι δεν στελνεις τον Θοδωρακο σχολειο για να μην αρρωστησει η μικρη...θα σου πω το εξης......αν ειναι να κολλησει κατι η Λυδια σου θα μπορουσε ανετα να κολλησει και κατι απο μικροβια που ισως φερει καποιος στο σπιτι ή που θα πας καπου βολτα ή το οτιδηποτε......εμενα ο Μαρινος επαθε 2 μηνων βρογχιολιτιδα αλλα απο τοτε σπανια αρρωσταινει...ειναι το ανοσοποιητικο του συστημα τετοιο. Τεσπα....δεν λεω κατι αλλο....αυτα!!!

Μαρω τσικνισες?Λια που εισαι καλε?

καλημερα κ απο μενα!

ζωιτσα δεν υπαρχει λογος να παρεξηγεισαι...κανεις δε σε κατηγορησε ουτε ειπε οτι εισαι κατα του παιδικου...ισα ισα που ολες το βλεπουμε οτι πραγματικα κανεις οτι καλυτερο μπορεις και για τα 2 παιδια σου..η αντιδραση του θοδωρη ειναι απολυτα φυσιολογικη..οπως ειπες κ εσυ ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες μας μερες.

κατερινα περαστικα στον αντρα σου!

σοφακι ελα εσυ αθηνα και θα βρεθουμε στο μαλλ η οπου σε βολευει!οσο γι ατις ανησυχιες σου σε νιωθω πολυ...κ εγω αυτο φοβομουν πιο πολυ μια παλλινδρομη...γι αυτο για καποιο διαστημα δεν εγραφα ολο μαυρες σκεψεις εκανα...τον ειχα πρηξει και τον αντρα μου...τη τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο μου δεν αντεξα και του το ειπα οτι φοβαμαι για παλλινδρομη...ημουν νομιζω 9 και κατι βδομαδων...μου ειπε οτι το εμβρυο αναπτυσεται πολυ καλα και δεν υπαρχει κατι να δειχνει οτι μπορει να παλλινδρομησει...παρολα αυτα το αγχος δε μου χει φυγει ακομα...και τωρα μου χει κολλησει κ αλλο στο μυαλο...δε το γραφω για να μη σας αγχωνω χωρις λογο..

υπομονη μεχρι να πας στο γιατρο να δειτε το σπορακι και ν ακουσετε καρδουλα..θα ηρεμησεις αρκετα.ολα θα πανε καλα θα το δεις...για ολες τις εγκυουλες!.

αλλη απο δω....καλε τι παθατε σημερα οι εγκυουλες? σας πηραξε η τσικνα?αααα δεν θελω τετοια....οτι σε προβληματιζει παντως πες μας.....;)

καλημέρα Σοφάκι!!!

μακάρι να πάνε όλα καλά αλλά προς το παρόν η ψυχολογία μου κινείται σε αρνητικά επίπεδα...

τι σου έχει κολλήσει εσένα τωρα???

δε μας αγχωνεις καλέ....πες το να βγει απο μέσα σου...

η Έλλη ίσως να βλέπει όνειρα και να θέλει αγκαλίτσα απο τη μαμά και τον μπαμπά...την εχεις ρωτησει γιατι έρχεται?? μπορείς αν της πεις οτι αν θέλει κάτι να σας φωναζει και θα πηγαινετε αμέσως...

και η Βαλ στο απόλυτο σκοτάδι κοιμάται....

όπως κι εγω!!!

αφού όταν ειχα πρωτογεννησει που αφηνα ένα φωτάκι ανοιχτό για να την βλέπω στην κούνια της, υπέφερα!!!δε μπορούσα να κοιμηθω!

ε μετα απο την κούραση και τα ξενύχτια....και προβολέα να μου έριχνες, ξερή έπεφτα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια μου δεν υπαρχει λογος να το γραψω...τσαμπα αγχος....το εχω πει να παψω να διαβαζω οτι βρισκω στο ιντερνετ αλλα δε το κανω...

σοφακι μακαρι να βγαζα ακρη ρωτωντας τη...οτι και να τη ρωτησω ναι λεει...ειδες κακο ονειρο?ναι...πονας?ναι...ξυπνησες επειδη πεινας?ναι...αντε βγαλε ακρη τωρα:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα......καλε τι λες και εσυ πρωι πρωι.......τι ανησυχιες ειναι αυτες απο το πουθενα....ολα μια χαρα θα πανε!!!!καταρχην θα ειχες πονους και αιμα οπως λες......αλλα εισαι μια χαρα και εχεις αγωνια.....μην τρως πραγματα που σου κατεβαζουν την πιεση αφου εχει που εχει φτασει στα ταρταρα απο μονη της......ξεκουρασου σε παρακαλω......και κανε λιγο ακομα υπομονη μεχρι την Δευτερα....θα δεις που το σπορι σου...ειναι μια χαρα ΑΚΟΥΣ?

Κατερινακι πολυ θα χαρω αν ερθεις κατα κατω ξανα......και φυσικα θα κανονισουμε να ειδωθουμε βεβαιως βεβαιως.......

Ζωιτσα θα συμφωνησω παλι με την Σοφια σε οτι σου λεει....εγω ομως δεν ειμαι και πολυ της ελευθεριας παντως....καπου πρεπει να υπαρχουν και ορια γιατι τα παιδια ειναι μικρα και δεν καταλαβαινουν ή δεν θελουν να καταλαβουν πως οταν πας καπου αλλου δεν μπορεις να κανεις οτι και στο σπιτι σου......και σε αυτο που λες οτι δεν στελνεις τον Θοδωρακο σχολειο για να μην αρρωστησει η μικρη...θα σου πω το εξης......αν ειναι να κολλησει κατι η Λυδια σου θα μπορουσε ανετα να κολλησει και κατι απο μικροβια που ισως φερει καποιος στο σπιτι ή που θα πας καπου βολτα ή το οτιδηποτε......εμενα ο Μαρινος επαθε 2 μηνων βρογχιολιτιδα αλλα απο τοτε σπανια αρρωσταινει...ειναι το ανοσοποιητικο του συστημα τετοιο. Τεσπα....δεν λεω κατι αλλο....αυτα!!!

Μαρω τσικνισες?Λια που εισαι καλε?

αχ βρε Ελενάκι ετσι....ανέβασε με!!!!

άγχος άγχος και πάλι άγχος...

μωρε διάβασα οτι δνε ειναι απαραιτητο να εχεις αιμα και πόνους....

απλα πας στον υπέρηχο και δε βλέπεις να χτυπάει καρδούλα...:(

για τις αρρωστιες στον παιδικό θα διαφωνησω Λενιώ μου....

αν η Βαλ είχε παέι παιδκό θα την ειχαν θερίσει οι ιωσεις γιατι έχει ευαισθητο αναπνευστικό....ήδη και χωρις να πηγαινει εχει αρρωστησει αρκετες φορές...

και αν έστελνε η Ζωη τον Θοδωράκη απο νωρίς παιδικό, ο κίνδυνος να αρρωστησει η Λυδία θα ήταν σαφως μεγάλος....και επειδη ειναι νινάκι, θα ηταν και επικίνδυνο...

Δηλαδη δεν ειναι οτι δε μπορεί να την κολλήσει κάτι ο παππούς που θα έρθει επίσκεψη για παραδειγμα αλλά οι πιθανότητες να φερει κατι απο τον παιδικό ο Θ. είναι σαφως μεγαλύτερες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ κοριτσακια μου δεν υπαρχει λογος να το γραψω...τσαμπα αγχος....το εχω πει να παψω να διαβαζω οτι βρισκω στο ιντερνετ αλλα δε το κανω...

σοφακι μακαρι να βγαζα ακρη ρωτωντας τη...οτι και να τη ρωτησω ναι λεει...ειδες κακο ονειρο?ναι...πονας?ναι...ξυπνησες επειδη πεινας?ναι...αντε βγαλε ακρη τωρα:tongue:

βρε αμα μας το πεις θα σε βοηθησουμε να φυγει το άγχος!!!

τεσπα...δεν επιμενω...όπως αισθανεσαι!!!

πότε μην κάνεις ερωτησεις σε παιδάκι οι οποίες να περιλαμβάνουν απο μόνες τους απάντηση!!!!

δηλαδη μη ρωτας :είδες κακό όνειρο???

στανταρ η απαντηση θα ειναι ναι!!!

καλύτερα ρωτησε τη:

γιατι σηκωθηκες? χρειαζεσαι κάτι?

κάτι τέτοιο τελοσπάντων!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το ξερω οτι ειναι βλακεια που τα σκεφτομαι...αλλα δε μπορω να το ελεγξω..φοβαμαι οτι κατι θα εχει το μωρο...καποιο συνδρομο.κυστικη,κατι...δε ξερω γιατι περνανε ολα υατ απ το μυαλο μου...ειναι που αυτη η εγκυμοσυνη ειναι τοσο διαφορετικη απ τη πρωτη...κ εμενα η κοιλια μου δεν εχει φουσκωσει...δεν εχω παρει κιλα...

μεχρι το β επιπεδου θα σκασω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

το ξερω οτι ειναι βλακεια που τα σκεφτομαι...αλλα δε μπορω να το ελεγξω..φοβαμαι οτι κατι θα εχει το μωρο...καποιο συνδρομο.κυστικη,κατι...δε ξερω γιατι περνανε ολα υατ απ το μυαλο μου...ειναι που αυτη η εγκυμοσυνη ειναι τοσο διαφορετικη απ τη πρωτη...κ εμενα η κοιλια μου δεν εχει φουσκωσει...δεν εχω παρει κιλα...

μεχρι το β επιπεδου θα σκασω...

μια χαρα θα ειναι όλα!!!

Για αρχη σταματα να διαβαζεις διαφορα στο ίνετρνετ!!!

μόνο ιστορίες γεννας να διαβαζεις!!!!

όλα τα άλλα ούτε ματιά!!!

μα τι στο καλό....τόσο άγχος στη 2η εγκυμοσύνη δεν το περιμενα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...