Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα και εγώ έτσι νόμιζα, λέω θα το πάω μέχρι τέλους. Αλλά έρχεται ο άλλος κ σου λέει να τσεκάρεις ένα εκατομμύριο αλλα πράγματα γιατί έχεις πιθανότητες να έχεις γενετικές ανωμαλίες (που οκ πάντα παίζει αλλά δεν το είχα συνδέσει με την ΠΩΑ) . Πάρε κ λίγο glucophage.  Δλδ βάζει άλλα τόσα εμπόδια στη μέση που λες οκ, μάλλον προσπαθώ το ακατόρθωτο κ δε το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα με τίμημα τη ψυχική μου υγεία. Μεγάλη κουβέντα τώρα αυτή , αλλά νομίζω συναισθάνεσαι τι εννοώ.

Expand  

Ρε συ αν μπορούσαν να προβλεφθούν όλα αυτά δεν θα κάναμε προγεννητικό ελενχο θα πηγαίναμε σε ενδοκρινολόγο. 

Δεν τον έχω ξανά ακούσει πάντως τον ενδοκρινολόγο 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια ολες καταρχην που δεν κακοχαρακτηρισατε το παιδι μου....:tongue::tongue::tongue:

Γιατι εγω θα το κακοχαρακτηριζα.....:confused::confused:

Λοιπον αυτο με το οτι δεν εκφραζεται απο το εργαστηηρι που πηγαινουμε το εχω σκεφτει και εγω...Σε παιδοτοπο με την κλασσικη εννοια δεν το παω γιατι μια φιλη μου δουλευε και μου ελεγε να μην παω ποτε οι μοκετες και ολα αυτα τα παιχνιδια που εχουν εκει ειναι αδυνατον να καθαριστουν και η βρωμια και τα μικροβια ειναι πολλα.....Οποτε εκει που παμε ειναι σε ενα παιδοτοπο με playmobil αρα δεν εξωτερικευει την ενέργεια του...... Σε παιδικο δεν το συζηω ακομα.... θα ηθελα αν γινεται και οσο γινεται να μην αρρωστησει η μικρη στο πρωτο χρονο της ζωης της...Και κυριως θα ηθελα να αποφυγω την αντιβιωση σε αυτη την ηλικια....Υστερα ο παιδικος εδω που εχουμε ειναι σε ενα παλιο σπιτι που κριθηκε ακαταλληλο και πρεπει να φυγουν....Ποτε θα το κανουν αγνωστο ...μεχρι τοτε λοιπον εγω πρεπει να ψαξω για ιδιωτικό αν ειναι να παει....Και λεφτα δεν ξερω αν εχω για τετοια πια.....Μεχρι ομως να παει εδω θα ανοιξει ο καιρος και ο μικρος θα μπορει να βγαινει εξω και να παιζει στην αυλη οπου εχουμε και τσουληθρα και σκαμα και κουνια και φυσικα μπορει να τρεχει...Θα βγαινουν και τα αλλλα παιδακια απο το συγκροτημα οποτε παρολο που του πεφτουν λιγο μεγαλα ισως τα βολεψουμε......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ετσι μου εμεινε μονο αυτη η λυση την οποια και εγω δεν την υποστηριζω γιατι πραγματικα μουσικη και θοδωρης ειναι δυο εντελως αντιθετες εννοιες.....

Δεν ξερω τι να κανω....:confused::confused::confused:

Μετα σκεφτηκα και κολυμβητηριο να τον παω αλλα κανει πολυ κρυο ρε γμτ για τετοια πραγματα...

Αληθεια και κατι ακομα να ρωτησω.....Και παιδικο που θ απαει δεν θα πρεπει να σταματησει να φερεται ετσι?Δεν πρεπει να μαθει να προσεχει τα παιδακια?

ΤΑ ιδια κανει και στη Λυδια...

Σοφακι αν ειναι 3 χρονων να καταλαβει οτι οντως και τα αλλα παιδια ειναι παιδια ειναι καλα....Πραγματικα δεν ξερω με τι τροπο να του δειξω οτι και οι αλλοι ειναι ανθρωποι.....

Εχω τελικα ζωηρο παιδι ε?:confused::confused::confused:

ΚΑλα μου τα ελεγε μαλλον μια θειτσα και εγω θίχτηκα....:tongue::tongue::tongue:

ή τον παρα αφησα ελευθερο?:confused::confused::confused:

Εχω πραγματικα μπερδευτει......

Αυτααααααααα

Λοιπον για ραγαδες λεγατε...Εγω εκανα στα ποδια μονο στα μπουτια δηλαδη μετα τν γεννα.....ειχα και απο την εφβεια οποτε ηρθε και εδεσε....Αλλα εγω προσωπικα δεν το βρισκω τοσο αντιαισθητικο...ουτε σε εμενα ουτε σε καποιον αλλο οταν το βλεπω....τωρα τι να πω.....

ξυπνησε η μικρη.....φευγωωωωωωωω

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Μόλις γύρισα απο τη δουλειά κ μαγειρεύω , κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες για εμένα κ το Νίκο και κοτόσουπα για το μπαμπά μας που είναι αρρωστακι.

Next time θα φτιάξω αυτό με το ουίσκι … Πολύ κοτόπουλο όμως σήμερα έτσι ?

Η Έλλη είναι μια κουκλίτσα, την έχω δει κ από κοντά κ έχω να πω μόνο τα καλλίτερα, είναι μια γλύκα με τεράστιες ματαρες κ ήσυχη πολύ.

Βρε Ζωή , τι κακομαθημένο παιδί που έχεις ??? Έλα πάρε κ Νίκο να κάνουν παρέα. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εμένα τα ίδια κάνει , ότι μπορεί να τραβήξει τη προσοχή τους, μιας και δεν έχουμε παιδάκια να παίζει συχνά.

Συνήθως αυτά φεύγουν και έτσι μετά καταλήγει να παίζει μόνος τους κ πολύ με στεναχωρεί αυτό.

Του χρόνου θα πάει οπωσδήποτε παιδικό για να μάθει να συνυπάρχει με άλλα παιδάκια , να μάθει ομαδικό παιχνίδι κλπ κλπ και τέλος πάντων

να έρθει πιο κοντά με παιδάκια της ηλικίας τους , παιχνίδι έχει μάθει με εμένα, τον μπαμπά κ τη γιαγιά. :-(

Μαράκι ακόμη τα βγάζεις βρε ????:tongue::tongue: Ελπίζω σιγά σιγά να ηρεμήσεις . Για τη κρεμά που λες εγώ έβαζα τη prevenstria της frezyderm ,

δεν έκανα ραγάδες αλλά μπορεί να είναι και αρκετά ελαστικό το δέρμα μου δε ξέρω κατά πόσο βοήθησε η κρέμα.

Σοφακι τι κάνει το σποράκι ? Πόσο είσαι βρε ? Πότε θα βάλεις ticker ? Εντωμεταξύ όποτε λέμε με τον άντρα μου για ιντερνετικες αγορές όλο εσένα αναφέρω

κ το πόσα πολλά ψωνίζεις έτσι. Μου είπε κάποια στιγμή να μου κάνεις μάθημα χαχαχα. :D

Λιακι δε διάβασα για τα ονόματα .. Εσένα όταν κοιτάς το παιδί σου με ποιο όνομα σου έρχεται να το φωνάξεις , ποιο νομίζεις ότι της ταιριάζει ?

Παρολαυτα νομίζω ότι αν δεν έχεις προαποφασίσει είναι δύσκολη η επιλογή. Θα το βρείτε όμως και είμαι σίγουρη ότι θα είναι το ομορφότερο για το ζουζούνι σας. ;)

XwAPp3.png

Κατερινακι μου τι κανεις; ακομα ταλαιπωρειται μωρε ο μπαμπας σου; αρρωστακι τον εχεις; περαστικα του!

ναι σημερα παιζει πολύ κοτοπουλο και το ανεκδοτο που εβαλα εκανε θραυση χα χα χα χα!

Αχ Ζωη μακαρι να ηταν και ο δικος μου ζωηρουλης. εμενα βλεπει παιδι και κρυβεται! αν ειναι δε κανενα ετσι θαρρετο και τον πλησιάσει δυναμικα για να παιξει ο Κων/νος ερχεται και κρυβεται στην αγκαλια μου!

αυτα... ειμαι γραφειο , εχω δικαστηριο αυριο το οποιο μαλλον θα γινει αν και εχουμε αποχη λογω του οτι ειναι επειγον. ανακατευομαι τα μαλα αυτη τη στιγμη. θα παω σπιτι μου να ξερασω με την ησυχια μου!

σας φιλω!

Χαίρεται!!!

τσάκισα 5 κρεπούλες και ήρθα!!!

zoi_m είπε:
Ευχαριστω κοριτσια ολες καταρχην που δεν κακοχαρακτηρισατε το παιδι μου....:tongue::tongue::tongue:

Γιατι εγω θα το κακοχαρακτηριζα.....:confused::confused:

Λοιπον αυτο με το οτι δεν εκφραζεται απο το εργαστηηρι που πηγαινουμε το εχω σκεφτει και εγω...Σε παιδοτοπο με την κλασσικη εννοια δεν το παω γιατι μια φιλη μου δουλευε και μου ελεγε να μην παω ποτε οι μοκετες και ολα αυτα τα παιχνιδια που εχουν εκει ειναι αδυνατον να καθαριστουν και η βρωμια και τα μικροβια ειναι πολλα.....Οποτε εκει που παμε ειναι σε ενα παιδοτοπο με playmobil αρα δεν εξωτερικευει την ενέργεια του...... Σε παιδικο δεν το συζηω ακομα.... θα ηθελα αν γινεται και οσο γινεται να μην αρρωστησει η μικρη στο πρωτο χρονο της ζωης της...Και κυριως θα ηθελα να αποφυγω την αντιβιωση σε αυτη την ηλικια....Υστερα ο παιδικος εδω που εχουμε ειναι σε ενα παλιο σπιτι που κριθηκε ακαταλληλο και πρεπει να φυγουν....Ποτε θα το κανουν αγνωστο ...μεχρι τοτε λοιπον εγω πρεπει να ψαξω για ιδιωτικό αν ειναι να παει....Και λεφτα δεν ξερω αν εχω για τετοια πια.....Μεχρι ομως να παει εδω θα ανοιξει ο καιρος και ο μικρος θα μπορει να βγαινει εξω και να παιζει στην αυλη οπου εχουμε και τσουληθρα και σκαμα και κουνια και φυσικα μπορει να τρεχει...Θα βγαινουν και τα αλλλα παιδακια απο το συγκροτημα οποτε παρολο που του πεφτουν λιγο μεγαλα ισως τα βολεψουμε......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ετσι μου εμεινε μονο αυτη η λυση την οποια και εγω δεν την υποστηριζω γιατι πραγματικα μουσικη και θοδωρης ειναι δυο εντελως αντιθετες εννοιες.....

Δεν ξερω τι να κανω....:confused::confused::confused:

Μετα σκεφτηκα και κολυμβητηριο να τον παω αλλα κανει πολυ κρυο ρε γμτ για τετοια πραγματα...

Αληθεια και κατι ακομα να ρωτησω.....Και παιδικο που θ απαει δεν θα πρεπει να σταματησει να φερεται ετσι?Δεν πρεπει να μαθει να προσεχει τα παιδακια?

ΤΑ ιδια κανει και στη Λυδια...

Σοφακι αν ειναι 3 χρονων να καταλαβει οτι οντως και τα αλλα παιδια ειναι παιδια ειναι καλα....Πραγματικα δεν ξερω με τι τροπο να του δειξω οτι και οι αλλοι ειναι ανθρωποι.....

Εχω τελικα ζωηρο παιδι ε?:confused::confused::confused:

ΚΑλα μου τα ελεγε μαλλον μια θειτσα και εγω θίχτηκα....:tongue::tongue::tongue:

ή τον παρα αφησα ελευθερο?:confused::confused::confused:

Εχω πραγματικα μπερδευτει......

Αυτααααααααα

Λοιπον για ραγαδες λεγατε...Εγω εκανα στα ποδια μονο στα μπουτια δηλαδη μετα τν γεννα.....ειχα και απο την εφβεια οποτε ηρθε και εδεσε....Αλλα εγω προσωπικα δεν το βρισκω τοσο αντιαισθητικο...ουτε σε εμενα ουτε σε καποιον αλλο οταν το βλεπω....τωρα τι να πω.....

ξυπνησε η μικρη.....φευγωωωωωωωω

Ζωίτσα...

πολλά θέματα άνοιξες!!!

Για τον παιδκο αφού δε θες και αφού δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο κοντά σας, τον απορρίπτουμε....

ωστόσο πίστεψε με όταν με το καλό πάει παιδικό θα μάθει οτι υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς και οτι στην ομάδα γίνεσαι αποδεκτός μόνο αν τους τηρείς...όχι οτι ο Θοδωράκης δεν έχει τρόπους απλά μεσα σε ένα σύνολο θα δει ποιά ειναι η σωστη συμπεριφορά ώστε να συνυπάρχει με τα υπόλοιπα παιδάκια.

Για τον παιδότοπο δεν ξερω....λίγο υπερβολική τη βρισκω τη φιλη σου...

παιδάκια παίζουν μέσα με τις καλτσούλες τους...

πόση βρωμιά μπορεί να έχει???

και αν ίσχυε αυτό, δε θα πάταγε κανείς...

εκτός κι αν ειναι οφθαλμοφανής η βρωμια γιατι υπάρχει και αυτη η περίπτωση!:tongue:

στο εργαστηρι νομιζω κακώς πάτε πλέον...

αφού ο Θοδωρακης δε γουσταρει τραγουδια και αφού δεν παίζει και με τα άλλα παιδάκια, χάνεται το νόημα του να πηγαινετε εκεί αφού σκοπός είναι να διασκεδάζει το παιδί...

για το κολυμβητηριο είμαι μέσα με 1000!!!!

εγω κατα την άνοιξη θα πάω να ρωτησω αν έχουν τμημα για τη Βαλ γιατι το δικό μας είναι ανοιχτό και με τέτοιο καιρό να τη βάλω ξαφνικα να κάνει μπάνιο....δεν τη γλιτώνουμε την πνευμονία!!!:rolleyes:

ρε συ δεν είναι πέραν του δέοντος ζωηρός...

όσο και τα άλλα παιδάκια της ηλικίας του είναι...

σκέψου όμως οτι εδω λάλησες εσύ απο την κλεισούρα που είσαι ενηλικη και μπορείς να το διαχειριστείς....ο Θοδωράκης τι έχει πάθει νομίζεις???

κάτι η κλεισούρα, κάτι η μεγάλη αλλαγη με την έλευση της Λυδίας....

θέλει να εκτονωθεί το παιδί!!!

και να μην ανησυχεις...μια χαρα θα μάθει να συνυπάρχει με άλλα παιδάκια!!!

Dafy είπε:

Σοφακι τι κάνει το σποράκι ? Πόσο είσαι βρε ? Πότε θα βάλεις ticker ? Εντωμεταξύ όποτε λέμε με τον άντρα μου για ιντερνετικες αγορές όλο εσένα αναφέρω

κ το πόσα πολλά ψωνίζεις έτσι. Μου είπε κάποια στιγμή να μου κάνεις μάθημα χαχαχα. :D

Γεια σου Κατερινάκι!!!

7εβδ+3 νομίζω ειμαι αλλά δεν παίρνω και όρκο η άσχετη!!!:rolleyes:

το σποράκι τι να πω...καλά πρέπει να είναι!!!

εμένα δε με ενοχλεί καθόλου πάντως!!!

δεν καταλαβαίνω καν οτι είμαι έγκυος!!!

τικεράκι θα βάλω τη Δευτερα που θα πάω στο γιατρό να ακούσουμε καρδούλα αν όλα πάνε καλά!

για τα ψώνια οτι θες να μου λες....

αν ψάχνεις οτιδηποτε ρωτα...θα τη βρούμε την άκρη!!!

σημερα έβαλα και παραγγελία απο αμαζον...

24 πακέτα μωρομάντηλα πάμπερς, 168 ταμπλέτες για το πλυντηριο πιάτων και ένα παζλ της Βαλέριας...45 ευρω συνολο...

δεδομενου οτι τα μωρομαντηλα στο Ελλάδα έχουν 3 ευρω περιπου οπότε θα ήθελα 24*3=72 ευρω μονο γιαυτα, μια χαρα τα πήρα όλα ε????;););)

κι εσεις κοτοπουλακι σημερα εεε???

θα κακαριζουμε όλοι μαζί!!!

έχετε γνωριστει με το Σοφάκι ρε συ???

μια χαρά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

makarinaerthei είπε:
Κατερινακι μου τι κανεις; ακομα ταλαιπωρειται μωρε ο μπαμπας σου; αρρωστακι τον εχεις; περαστικα του!

ναι σημερα παιζει πολύ κοτοπουλο και το ανεκδοτο που εβαλα εκανε θραυση χα χα χα χα!

Αχ Ζωη μακαρι να ηταν και ο δικος μου ζωηρουλης. εμενα βλεπει παιδι και κρυβεται! αν ειναι δε κανενα ετσι θαρρετο και τον πλησιάσει δυναμικα για να παιξει ο Κων/νος ερχεται και κρυβεται στην αγκαλια μου!

αυτα... ειμαι γραφειο , εχω δικαστηριο αυριο το οποιο μαλλον θα γινει αν και εχουμε αποχη λογω του οτι ειναι επειγον. ανακατευομαι τα μαλα αυτη τη στιγμη. θα παω σπιτι μου να ξερασω με την ησυχια μου!

σας φιλω!

καλά συμπι έριξα πολύ γέλιο με το ανέκδοτο!!!

φοβερη συνταγη!!!

αν και θα την προτιμούσα με μπύρα μια και είμαι φαν!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

στο φεις δε στο σχολίασα γιατι φοβάμαι μην γραψω τιποτα και ξεχαστειτε και πείτε τίποτα για την εγκυμοσύνη ενω δεν το έχω πει σε κανέναν!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

φερε εδω τον Κων/νο να του κάνει μαθηματα PR η Βαλέρια!!!

όπως ξαναείπα είναι ανησυχητικά κοινωνική!

αντε με τη νικη στο δικαστηριο....

για τις ανακατωσούρες.....κουράγιο!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε σημερα?

κατερινακι πολυ χαρηκα που ειδα νεα σου!τι κανεις?ελπιζω να ειστε ολοι καλα!τα φιλια μου το νικολα!σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!ο νικολας παντως μια χαρα κυριος ηταν οταν βρεθηκαμε...και ζωηρος οσο πρεπει;)θα χαρω πολυ καποια στιγμη να τα ξαναπουμε!για ολες σας ισχυει αυτο...αν βρεθειτε αθηνα πολυ θα χαρω να σας γνωρισω!

ζωιτσα γι αλλη μια φορα συμφωνω με το σοφακι μας...στο παιδικο θα μαθει να συμμετεχει σε ομαδα.ν ακολουθει κανονες και να τηρει ορια..και φυσικα θα βοηθησει και στη κοινωνικοτητα του.για τους παιδοτοπους κ εγω δεν ειμαι φαν ουτε και η ελλη τους εκτιμα ιδιαιτερα...παρολα αυτα θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογη γι ατο θοδωρακι...αλλιως καποια αλλη δραστηριοτητα...ψηφιζω κ εγω ναι για το κολυμβητηριο:P

εμεις ολοι καλα σημερα ειναι η γιορτη στο παιδικο την εντυσα κοκκκινοσκουφιτσα και την εστειλα..να δουμε μηπως κανουμε τιποτε τη κυριακη μηπως παμε καμια βολτα να τη ξαναφορεσει.

παραλιγο να το ξεχασω...τσικνοπεμτη σημερα...τι θα κανετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Bonjour!!!

Καλή Τσικνοπέμπτη!!!

εμείς μάλλον δε θα κάνουμε τίποτα σημερα....τουλάχιστον όχι έξω...

ε σπίτι λέω να ψησω στην ψηστιέρα κανένα κοψιδάκι έτσι για την ημέρα!!!

καμια πανσετούλα, κανένα παιδακι κοτοπουλου....

θα δούμε...

αγχωμένη ξύπνησα σημερα....

είναι που δεν έχω τα συμπτώματα....είναι και η κοιλιά μου πλάκα...

άντε να έρθει η Δευτέρα...

και οι ανακτωσούρες που έλεγαν οτι με επισκ΄φθηκαν τις προάλλες....

απο το πολύ φαί ήταν....

μακάρι να είναι όλα καλά...

Η Βαλέρια χθες είχε ένα μικρό ρεσιτάλ γκρίνιας....

πιθανότατα απο την κλεισούρα γιατι είναι μαθημένη στις βόλτες....

ο άντρας μου απήυδισε!!!πήγε για ύπνο απο τις 10:30!

ήταν και κουρασμενος γιατι δουλευε σερι απο το μεσημερι που σχόλασε απο το γραφείο, μεχρι τις 8 το βραδυ....

την ανέλαβα εγω...τα ψιλοβρηκαμε!!!

την έβαλα για ύπνο και μεχρι τις 12 τραγουδουσε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας...ολα καλα?

εγω παντως εχω να σας πω οτι ο Μαρινουλης που παει δευτερο χρονο παιδικο εχει αλλαξει πολυ σαν παιδακι.....και του εχει κανει πολυ καλο

Σοφια 3 και εγω θελω να σας δω καποια στιγμη απο κοντα........Κατερινακι περαστικα στον συζυγο......

σημερα δεν ξερω τι θα κανουμε ...που θα γυρω με τα τεκνα μου.....αλλα τρεχω για την γιορτη του σχολειου...μιας και το κανονισανε τελευταια στιγμη......

Κατ'αρχήν Καλημερα!

Κι εγώ φέτος πηγα τη μικρή μου σταθμό 2 χρονών ακριβώς. Και ω ναι ξέρω τα περί αρρώστιας, ω ναι και όποτε την πάω σε παιδότοπο κάτι θα έχουμε την επόμενη γιατί ότι γριππούλα έχουν, μένει πάνω στα φουσκωτά και τις μπαλίτσες όπως και στα πόμολα και λοιπά, αλλά....ας μη γελιόμαστε ρε παιδιά. Μπροστά στην ενέργεια που ξεσπάνε και τα οφέλη που παίρνουν από την κοινωνικοποίηση...Και μη νομίζετε ότι κάνω την ανάγκη φιλότιμο. Δουλεύω σε δικό μου γραφείο με τον πατέρα μου όπου έρχεται και η μάνα μου και κάθεται και μπαινοβγαίνει για δουλίτσες στην αγορά, όπου δηλαδή η μικρή μου μεγάλωσε μέχρι τα 2 χρόνια με καθημερινό ξύπνημα και ντύσιμο "πάμε στο γραφείο" κλπ. Κοινώς όχι μόνο είχα καβάτζα γιαγιά και παππού, αλλά δούλευα και την είχα και μαζί μου. Αλλά ρε παιδιά τη λυπόμουνα. Β Α Ρ Ι Ο Τ Α Ν Ε. Και βέβαια από κάποιο σημείο και μετά απλώς έσπαγε και πέταγε πράγματα παρότι σε γενικές γραμμές είναι υπάκουο παιδί. Όταν τα κάνουν αυτά κατά την διασταυρωμένη πλέον άποψή μου δύο είναι τα τινά...Ή νυστάζουν.....Ή ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ!! Δι εντ! Όχι απλά το ήθελα λοιπόν να την πάω σταθμό..όχι απλά δε μελαγχόλησα...αλλά το περίμενα πώς και τι! Γυρνάει κουρασμένη μεν αλλά γεμάτη (είναι και κοντά στη δουλειά μου και την πάω πηγαίνοντας και την παίρνω γυρνώντας) και λέει τραγουδάκια που τους μαθαίνουν και τέτοια. Οκ τρέχει και συχνότατα η μύτη της και βήχει σαν γέρος! χαχα...αλλά σιγά σιγά δυναμώνει και το ανοσοποιητικό και τα περνάει όλα πιο ελαφριά. Τι να κάνουμε; Άλλωστε μου έχει τύχει να κολλήσει κι από παιδική χαρά κάτι ιωσάρες που λες αν είναι να σου τύχει....

Και η λύση του σταθμού να μην υπάρχει προτείνω απλώς κηνύγι ευκαιριών να ξεσπάνε με έντονο παιχνίδι! Ιδρώτας! Σε παιδική χαρά θες...σε παιδότοπο...στην αυλή με γειτονάκια...

Βοήθησα άραγε?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Πόσο σας ζηλεύω που πανε τα παιδάκια σας παιδικό....

εμείς απο του χρόνου και μάλιστα στη μέση της χρονιάς...

το παιδι μου κοιμάται ακόμα...

με πήραν τηλ απο την κουριερ οτι ηρθαν τα πράγματα απο το φαρμακείο!!!

και φθηνοί και γρήγοροι!!!

συμπι....παρήγγειλες στολή του Κων/νου τελικά???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

τελειωσα από ενα δικαστηριακι που ειχα αλλα θα ξανακατεβω στο Δικαστηριο γιατι εχουμε ψητουμπα παρα την βροχη! ε και στην κατασταση μου δεν γινεται απλα να μυριζω τσικνα πρεπει και να φαω!

ναι συμπι μου του πηρα πειρατη, του πηρα και σπαθι (μπρρρρ τα σιχαινομαι αυτα) για να ολοκληρωθει το outfit και καραμουζα, θα του παρω και σερπατινες μια χαρα. για την ηλικια του ειχε νιντζα και πειρατη. ε πηρα τον πειρατη. μαλλον θα τον παω Ζαππειο την Κυριακη θα εχει γιορτουλα :)

Στεβη και εγω ζηλευω και εσεν;α και την Ελενιτσα και οσες μπορειτε να στειλετε τα παιδακια σας στο σταθμο. μακαρι να ειχα και εγω τη δυνατοτητα (οικονομικη) να πληρωσω εναν ιδιωτικο και να τον στειλω. το δικο μου το παιδι ειναι ακομα μαζεμενο αφηστε που εχει μαθει να παιζει με μεγαλους και τα παιδακια δεν του λενε και τιποτα. εχει φαει και κολλημα μαζι μου τεσπα....:(

Υπομονή να ζεστάνει λίγο ο καιρός και μια βόλτα κάθε απόγευμα σε πλατεία με παιδάκια είναι φάρμακο! Εμείς την πηγαίναμε το καλοκαίρρι που δεν είχε αρχίσει ακόμα να πηγαίνει σταθμό και δεν ήξερε να πλησιάζει καν παιδάκια και την κολλάγαμε σε μπουλούκια παιδιών και καθόμασταν όρθιοι με καφέ στο χέρι! χαχαχα! Τι να κάνεις....προκειμένου να ξεσπάσει να μην κατεβάζει ότι βρίσκει στο σπίτι...Για δοκιμάστε το κι αυτό!

fairytale είπε:
Πόσο σας ζηλεύω που πανε τα παιδάκια σας παιδικό....

εμείς απο του χρόνου και μάλιστα στη μέση της χρονιάς...

το παιδι μου κοιμάται ακόμα...

με πήραν τηλ απο την κουριερ οτι ηρθαν τα πράγματα απο το φαρμακείο!!!

και φθηνοί και γρήγοροι!!!

συμπι....παρήγγειλες στολή του Κων/νου τελικά???

ποιο φαρμακειο?

makarinaerthei είπε:
καλημερα!

τελειωσα από ενα δικαστηριακι που ειχα αλλα θα ξανακατεβω στο Δικαστηριο γιατι εχουμε ψητουμπα παρα την βροχη! ε και στην κατασταση μου δεν γινεται απλα να μυριζω τσικνα πρεπει και να φαω!

ναι συμπι μου του πηρα πειρατη, του πηρα και σπαθι (μπρρρρ τα σιχαινομαι αυτα) για να ολοκληρωθει το outfit και καραμουζα, θα του παρω και σερπατινες μια χαρα. για την ηλικια του ειχε νιντζα και πειρατη. ε πηρα τον πειρατη. μαλλον θα τον παω Ζαππειο την Κυριακη θα εχει γιορτουλα :)

Στεβη και εγω ζηλευω και εσεν;α και την Ελενιτσα και οσες μπορειτε να στειλετε τα παιδακια σας στο σταθμο. μακαρι να ειχα και εγω τη δυνατοτητα (οικονομικη) να πληρωσω εναν ιδιωτικο και να τον στειλω. το δικο μου το παιδι ειναι ακομα μαζεμενο αφηστε που εχει μαθει να παιζει με μεγαλους και τα παιδακια δεν του λενε και τιποτα. εχει φαει και κολλημα μαζι μου τεσπα....:(

καλοφορετη η στολη σας........μωρε του χρονου ισως να εισαι πιο τυχερη και στον παρουν στον παιδικο τον Κωνσταντινο σου....

Εντωμεταξύ περιμένω με αγωνία να πάτε στους γιατρούς σας οι εγκυούλες να μάθω νέα να το ζήσω κι εγω! Αχχχχχχ.....να τα πείτε με λεπτομέρειες ε! Για την καρδούλα...για τα συναισθήματα...πως είναι στο δεύτερο...διαφέρει από την πρώτη φορά?...ΟΛΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...