Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω στον Κων/νο εβαζα μονο βαζελινη και ραγαδες δεν εκανα παρα μονο μια οριζοντια, παραλληλη με την καισαρικη σχεδον! τωρα σκεφτομαι να παρω μια κρεμα προληψης ραγαδων (γιατι εχει και θεραπεια) της fezzyderm

ειναι στο δερμα ρε συ....

κι εγω πιστευω οτι αν δεν επαιρνα τόσα κιλά δε θα έκανα...

αλλά τι να κάνει το κακομοιρο το σωμα μου που απο 50 κιλά ξεχείλωσε στα 70!!!

θεραπεία για τις ραγαδες έχω σουπερ κρέμα της δερματολόγου μου...καταπληκτικη!

τωρα για προληψη....θα αρχισω με το γαλακτωμα και αν βρω και κατι ακόμα χωρις παραμπενς...

η τομη σου πως ειναι?

εμένα ειναι λες και την εκανα πριν 3μηνες λόγω του χηλοειδούς!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η τομη μου ειναι σαν ραγαδα, εχει το χρωμα του δερματος, δε φαινεται...

παντως υποτιθεται οτι και τα φρεζυντερμ δεν εχουν πια παραμπενς, δε ξερω. βαλε βαζελινη, αυξανει την ελαστικοτητα κατα πολυ!

Όπως καταλάβατε αυτο το μνμ το είχα ετοιμάσει απο τις 10 παρα κ το στείλε τώρα.. Δεν ίδια δει μεν ότι το συνεχίσετε

Καλημερααααα ΚΟΥΚΛΕΣ.. Ερχομαι σε λιγο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα σας......

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα....

λοιπον Ζωιτσα και εγω συμφωνω με την Σοφια στο θεμα με τον Θοδωρη σου.....

Λιακι.....και εγω δεν θα εβαζα το ονομα της "πεθερουλας" με την καμια ομως.....Οπως ειπε και η Σοφια.....τα ονοματα με λ μεσα εχουν μια γλυκυτητα......χιχιχιχιχιχιχι

Σοφια3 η κορη σου πολυ κουκλιτσα........να σου ζησει!!!!

Μαρω μου......γιο βλεπεις στον υπνο σου εεεε?

βρε Σοφακι τι κρεμα σου εχει δωσει ο δερματολογος σου για τις ραγαδες? ειναι φτιαχτη απο φαρμακειο?

Διαφημίσεις

καλημερα σας......

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα....

λοιπον Ζωιτσα και εγω συμφωνω με την Σοφια στο θεμα με τον Θοδωρη σου.....

Λιακι.....και εγω δεν θα εβαζα το ονομα της "πεθερουλας" με την καμια ομως.....Οπως ειπε και η Σοφια.....τα ονοματα με λ μεσα εχουν μια γλυκυτητα......χιχιχιχιχιχιχι

Σοφια3 η κορη σου πολυ κουκλιτσα........να σου ζησει!!!!

Μαρω μου......γιο βλεπεις στον υπνο σου εεεε?

βρε Σοφακι τι κρεμα σου εχει δωσει ο δερματολογος σου για τις ραγαδες? ειναι φτιαχτη απο φαρμακειο?

Καλημερα γλυκια μας Ελενίτσα!!!;)

ευχομαι οτι κι αν εχεις να περασει συντομα....και να εισαι τέλεια!!!

ναι η κρεμα για τις ραγαδες φτιαχτη ειναι!

όταν ειχαν εμφανιστει ήμουν σαν μαστιγωμενη κανονικα και μετα την κρεμα σχεδον δε φαίνονται!!!

αν θυμαμαι καλά βεβαια πρέπει να τις προλάβεις στην αρχη όσο είναι κόκκινες γιατι αν ασπρίσουν δυσκολευουν τα πράγματα...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πωπώ δεν είχα καταλάβει ότι έχω τόσες μέρες να μπω! Μία ώρα διαβάζω νέα σας. Έτρεχα με τη δουλειά και παράλληλα ετοίμαζα κι από κάτι και το έκρυβα στο ψυγείο για να προλάβω να κάνω έκπληξη στο αμόρε μου για χθες ένα δείπνο. Ξεπατώθηκα η εργαζόμενη μάνα...Τρεις μέρες προετοιμασία πια..και κρυφά για να μη το καταλάβει..Ωραία ήταν...ε....ευκαιρία για να κάνουμε κάτι διαφορετικό είναι ρε κορίτσια. Σιγά μην περιμένουμε τη μέρα αυτή να δούμε αν και πως μας αγαπάνε. Επειδή σε γενικές γραμμές μαγειρεύω προσεχτικά και βγαίνουμε το Σάββατο για καμιά αμαρτία ("βγαίναμε" καλύτερα...τώρα παραγγέλνουμε....και μη χειρότερα όπως γίναμε), μαζεύω τις επιθυμίες που έχει εκφράσει κατά καιρούς (σε φαγητό πάντα) και βρίσκω μια ευκαιρία γιορτής και τις πραγματοποιώ.

Χθες το μενού είχε για πρώτο πιρόγες μελιτζάνας γεμιστές με σουπιές κρασάτες (με είχε φάει να κάνω σουπιές τελευταία και ο συνδυασμός ήταν σούπερ), από το άδειασμά τους βγήκε και μια ωραία μελιτζανοσαλάτα που την πέρασα από το γκριλ με κομματάκια φέτα. Για δεύτερο του έκανα κοτόπιτα με ζύμη χειροποίητη κουρού. Δεν είμαι φαν των πιτών με κρέατα, αλλά μου το λέει μήνες ότι ζηλεύει μια κοτόπιτα που κάνει ο γειτονικός φούρνος οπότε βάλθηκα να την κάνω. Ευτυχώς πέτυχε γιατί είχε μπελά. Ψωμάκια-κριτσινάκια, καλό λευκό κρασάκι, κεριά και για γλυκο...κορίτσια κάτι σούπερ γρήγορο και πανεύκολο και μπόμπα γεύσης! Σπας μέσα σε ποτήρι ένα soft king μπισκότο σοκολάτα, και βάζεις μισή δόση γιώτης με ζαχαρούχο γάλα να βράσει με λίγο νεράκι για να μη βγει στόκος. Με το μάτι τα υγρά. Αυτό για άσπρο (εγώ θέλω τις κρέμες). Στη δική του του έριξα 2 μεγάλα κομμάτια κουβερτούρα κι έγινε μια παχιά κρέμα σοκολάτας. Τις μοίρασα στα ποτήρια και ψυγείο. Άμα θες σερβίρεις με ζεστή γκανάς/σάλτσα σοκολάτας/αραιωμένη κουβερτούρα με λίγο γάλα/ξηροκάρπι.....ότι τέλεις.....και γίνεται χαμός μιλάμε. Τουμπανιάσαμε!

Σήμερα λοιπόν δίιιιιιαιτα πάλι....σνιφ.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα κορίτσια! Πωπώ δεν είχα καταλάβει ότι έχω τόσες μέρες να μπω! Μία ώρα διαβάζω νέα σας. Έτρεχα με τη δουλειά και παράλληλα ετοίμαζα κι από κάτι και το έκρυβα στο ψυγείο για να προλάβω να κάνω έκπληξη στο αμόρε μου για χθες ένα δείπνο. Ξεπατώθηκα η εργαζόμενη μάνα...Τρεις μέρες προετοιμασία πια..και κρυφά για να μη το καταλάβει..Ωραία ήταν...ε....ευκαιρία για να κάνουμε κάτι διαφορετικό είναι ρε κορίτσια. Σιγά μην περιμένουμε τη μέρα αυτή να δούμε αν και πως μας αγαπάνε. Επειδή σε γενικές γραμμές μαγειρεύω προσεχτικά και βγαίνουμε το Σάββατο για καμιά αμαρτία ("βγαίναμε" καλύτερα...τώρα παραγγέλνουμε....και μη χειρότερα όπως γίναμε), μαζεύω τις επιθυμίες που έχει εκφράσει κατά καιρούς (σε φαγητό πάντα) και βρίσκω μια ευκαιρία γιορτής και τις πραγματοποιώ.

Χθες το μενού είχε για πρώτο πιρόγες μελιτζάνας γεμιστές με σουπιές κρασάτες (με είχε φάει να κάνω σουπιές τελευταία και ο συνδυασμός ήταν σούπερ), από το άδειασμά τους βγήκε και μια ωραία μελιτζανοσαλάτα που την πέρασα από το γκριλ με κομματάκια φέτα. Για δεύτερο του έκανα κοτόπιτα με ζύμη χειροποίητη κουρού. Δεν είμαι φαν των πιτών με κρέατα, αλλά μου το λέει μήνες ότι ζηλεύει μια κοτόπιτα που κάνει ο γειτονικός φούρνος οπότε βάλθηκα να την κάνω. Ευτυχώς πέτυχε γιατί είχε μπελά. Ψωμάκια-κριτσινάκια, καλό λευκό κρασάκι, κεριά και για γλυκο...κορίτσια κάτι σούπερ γρήγορο και πανεύκολο και μπόμπα γεύσης! Σπας μέσα σε ποτήρι ένα soft king μπισκότο σοκολάτα, και βάζεις μισή δόση γιώτης με ζαχαρούχο γάλα να βράσει με λίγο νεράκι για να μη βγει στόκος. Με το μάτι τα υγρά. Αυτό για άσπρο (εγώ θέλω τις κρέμες). Στη δική του του έριξα 2 μεγάλα κομμάτια κουβερτούρα κι έγινε μια παχιά κρέμα σοκολάτας. Τις μοίρασα στα ποτήρια και ψυγείο. Άμα θες σερβίρεις με ζεστή γκανάς/σάλτσα σοκολάτας/αραιωμένη κουβερτούρα με λίγο γάλα/ξηροκάρπι.....ότι τέλεις.....και γίνεται χαμός μιλάμε. Τουμπανιάσαμε!

Σήμερα λοιπόν δίιιιιιαιτα πάλι....σνιφ.

ποποπο βρε κοριτσι χαρας στο κουραγιο σου.....εγω με μια παστα την εβγαλα χθες δεν ειχα κουραγιο για τιποτα.......ασε που ημουν πολυ χαλια συναισθηματικα.......και γενικως δεν πιστευω σε τετοια πραγματα!!!!;)

Α κορίτσια κι εγώ βαζελίνη σε όλη την εγκυμοσύνη από την πρώτη μέρα. Και ο ντοκ μου είχε πει από τα γόνατα μέχρι το λαιμό! (όξω τα χέρια....) Γέλασα αλλά όταν είδα πώς άνοιγε το σώμα σιγά σιγά... Δεν έκανα ραγάδες ρε παιδιά αλλά επειδή από τον έβδομο είδα ότι άρχισα να φαρδαίνω και τρόμαξα διάβασα πολύ και κατέληξα εκεί που έχω καταλήξει και με την κυταρρίτιδα. Αν είναι να κάνεις θα κάνεις. Το μόνο καλό είναι ότι είναι σωστό αυτό που λένε ότι αν τις προλάβεις στην αρχή αντιμετωπίζονται. Αλλά αν είναι να κάνεις δε σε σώζουν οι κρέμες. Εγώ θα πρότεινα σε όποια τυχόν με ρωτούσε, βάλε μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη που είναι και μπόμπα και προς Θεού μη χαλάς παραπάνω λεφτά σε πανάκριβα προιόντα. Ίσα να κρατάς καλά ενυδατωμένο το δέρμα σου για να το βοηθάς.

καλά Στέβη ρισπεκτ κορίτσι μου!!!

σε βρισκω προχω!!!

ουτε κατα διανοια να κάνω κατι τέτοιο!!!

άσε που με τη Βαλ που κοιμαται αργα θα μας έπαιρνε η ωρα 12 να φάμε!!!

εγω τη βαζελινη δε τη θελω καθότι ειναι παράγωγο πετρελαίου....συν την απαίσια γλίτσα που αφηνει!!!

μπλιαχχχχ!!!!!!

θα αρχισω με το ενυδατικό γαλακτωμα που πηρα τωρα και μετα βλεπω...

θα κοιταξω κι αυτο της φρεζυντερμ που ειπε η συμπι...

πωπω αντε να περασουν οι μερες να ερθει η Δευτερα να πάω στο γιατρό!!!!

αφού μου λέει χθες ο άντρας μου...

-πως αισθάνεσαι??? πως τη βλέπεις αυτη την εγκυμοσύνη???

-παραειμαι καλά!!! χαχαχαχαχα!!!

και ο άντρας μου αγχωνεται τρελά και προσπαθει να το κρυψει χωρίς επιτυχία και έχει πολύ γέλιο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί χάλια ρε Ελενίτσα? Όσο για τη μέρα, μια πρόφαση για να πετάξουμε τη σκούφια μας... εγώ που κάνω διατροφή τελευταία βρήκα ευκαιρία να γουρουνιάσω! χαχα Και γενικά ρε συ όπως προείπα εμείς δεν τρώμε κανονικά. Πχ καθημερινές δεν κάνω μαγειρευτά τύπου μουσακά, μακαρονάδες, κρεατικά κοκκινιστά και τέτοια γιατί προσέχει και ο άντρας μου τη διατροφή του και τα ΣΚ μαζευόμαστε σε σπίτια φίλων και σαβουριάζουμε. Οπότε σπάνια έχω την ευκαιρία να βγάλω τις μαγειρικές μου δεξίοτητες και δημιουρικά ταλέντα!! χεχεχε Ψητό στήθος κοτόπουλου με σαλάτα, κανά λαδερό και όσπρια, κανά ψητό ψάρι κλπ δεν τα λες ακριβώς και υψηλή μαγειρική!

Α ξέχασα να πω.. τη μικρή την πάρκαρα για ένα δυωράκι απέναντι στη μάδερ μου ίσα να φάμε γιατί είναι πολύ πειναλέων (καταβροχθίζει με τον ίδιο ζήλο από μπρόκολο μέχρι πατατάκια ασχέτως τόπου και χρόνου και προσέχουμε τη διατροφή της λίγο από μικρή έχει επιρρεπές βάρος) αλλά για τις ετοιμασίες διευκρίνισα ότι τις έκανα τμηματικά 3 μέρες!! χαχα. Έπαιξε πολύ ψυγείο-κατάψηξη επί μέρους υλικών ψιλοκομμένων κλπ! Κι εμάς ρε παιδιά κοιμάται αργά. Και νοιώθω άσχημα όταν ακούω τα άλλα να τα βάζουν και να κοιμούνται από τις 8 και τέτοια.. ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ! μπουχου... αλλά δε μας βγαίνει με τίποτα αλλιώς το πρόγραμμα. Το χω προσπαθήσει πολλάκις!

στεβυ μπραβο κοριτσι μου τοσα πραγματα εφτιαξες!!συγχαρητηρια!

ελενιτσα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!ελπιζω οτι εχεις να σου περασει συντομα!ελα ν ανεβαινουμε λιγακι!

μαρακι κ εγω γελασα πολυ με το κοτοπουλο..ασε που φανταστηκα τον ευατο μου να τα κανει..πολυ πιθανη εκδοχη για μενα:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...