Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για το κοριτσι μου!να ειστε καλα και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

ναι τα μαλλακια της τα χω κοψει αρκετες φορες μονη μου(σκ@τα εννοειται απλα να μη της πεφτουν στα ματια) και εχουμε παει κομμωτηριο 2-3 φορες...μεγαλωνει πολυ γρηγορα το μαλλι της...τωρα παλι θελει κουρεμα...εχω και τον αντρα μου που με βριζει που δε της τ αφηνω ν α μακρυνουν...

ζωιτσα συμφωνω απολυτα με τη σοφια...απλα να παιξει θελει ο θοδωρης..νομιζω θα του εκανε πολυ καλο η λυση του παιδικου....για σκεψου το.

αν σας πω τι ονειρο ειδα χτες δε θα το πιστευετε...ειδα οτι γεννησα εξαδυμα...και τα εβαζα με τη σειρα στο κρεβατι της ελλης...να πω την αληθεια μου αρεσε πολυ σαν εικονα:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!

Έλα ρε Ζώιτσα μην ακούω βλακειουλες!! Το παιδάκι σου είναι αστερακι κ θα συμφωνήσω απόλυτα με την σοφία, λέξη προς λέξη!! Πήγαινε το το παιδι να ξεδωσει σε μια παιδική χαρα.. Μπορει να τα βαριεται αυτα κ να αντιδρά έτσι απο την να βαρεμαρα του!! Όλα τα αγοράκια η μάλλον τα περισσότερα αυτα κάνουν να μη σου πω κ χειρότερα!!

Σοφάκι το υβοννη δεν μου κάθεται καλα..ο άντρας μου πάλι δεν θέλει περίεργα ονόματα..Παύλο λένε τον πεθερο μου λέγαμε για παυλινα αλλα ούτε αυτο μου ακούγεται καλα.. Αν ήταν αγόρι σίγουρα Παύλος θα σμπενε!!

Ποτε καλε πηγές εσυ στο ταμαμ;;; Εγω όσο ημουνα Σέρρες εμένα δίπλα ακριβώς απο το ταμαμ!!λαλλαγκιτες είναι χυλος σαν κρεπεσ λίγο πιο μαλακες τις τρώμε με μέλι εμείς.. Και σκετες ωραίες είναι,, νυσταξαααααα το κόβω εδω!!

Ζωηηηη φιλακια στα μαναρακιαα σου και ευχομαι οι μόνες μας ανησυχίες αυτές... Να ναι γερά τα παιδάκια μας κ θα την βρούμε την άκρη σε όλα!!

Άντε τσουπρες τα λέμε το πρωιιιιιιι καλο ξημέρωμα!!

ειδες Λιάκι??? ειμαι κοσμογυρισμενη εγω!!!

η πρώην κολλητη μου σπούδαζε Σέρρες και είχα ανέβει μια φορά...

Πριν είχα πάει Δράμα που έμενε η άλλη κολλητη αλλά σπούδαζε Καβάλα!

ε στο Ταμάμ πήγα 2 φορές και "προσκύνησα"!!!

πολύ ωραία είχαμε περάσει!!!

και μετα είχαμε πάει σε μια πλατεια λίγο πιο πέρα για μπουγατσες!!!

το χειρότερο είναι οτι είχα κάνει όλο το ταξιδι μόνη μου μέχρι εκεί πάνω....βαρεμάρααααα......12 ωρες μέχρι Δράμα λέμε.....λάλησα!!!

οι λαλαγγίτες καμια σχεση με τα λαλάγγια!!!

ωραιο ρε συ το Παυλίνα!!!

γενικά μου αρέσουν τα ονόματα με λ μέσα...είναι πιο γλυκά και μελωδικά!

Καλημεραααααα!!!!!!

Καλημέρα πορτοφολιιιι όπως λέει κ η χρυσοβαλαντουλα,( έτσι λέει ο μπομπ σφουγγαρακης σε ένα επεισόδιο)!! Της έχω πάρει την ντορα ντιβιντι κ το χει μάθει απ έξω!! Ναι καλα καταλάβατε το βλέπουμε 5 φορές την ημέρα, δυστυχως!!!

Τι θα μαγειρεψετε;;;;

Δεν έχω ιδεα....

Ουφφφφφφφφ

καλημέρα πορτοφολιιιιι!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

εγω θα κανω κοτοπουλάκι κοκκινιστό με κριθαράκι!!!

καλά ξενερωσα χθες το βραδυ...έστειλα τον άντρα μου να παρει σνιτσελ να μαγειρεψω να φάμε το βραδυ...και σκέφτηκε να δοκιμάσει κάποιον άλλο χασάπη απο αυτόν στον οποίο ψωνίζουμε πάντα....

εντάξει....η απολυτη καταστροφή...αυτα που μου έφερε για σνίτσελ, ήταν πιο χοντρα απο μπριζόλες!!! τραγικά...

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για το κοριτσι μου!να ειστε καλα και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

ναι τα μαλλακια της τα χω κοψει αρκετες φορες μονη μου(σκ@τα εννοειται απλα να μη της πεφτουν στα ματια) και εχουμε παει κομμωτηριο 2-3 φορες...μεγαλωνει πολυ γρηγορα το μαλλι της...τωρα παλι θελει κουρεμα...εχω και τον αντρα μου που με βριζει που δε της τ αφηνω ν α μακρυνουν...

ζωιτσα συμφωνω απολυτα με τη σοφια...απλα να παιξει θελει ο θοδωρης..νομιζω θα του εκανε πολυ καλο η λυση του παιδικου....για σκεψου το.

αν σας πω τι ονειρο ειδα χτες δε θα το πιστευετε...ειδα οτι γεννησα εξαδυμα...και τα εβαζα με τη σειρα στο κρεβατι της ελλης...να πω την αληθεια μου αρεσε πολυ σαν εικονα:P

φιλια πολλα σε ολες!

εγω την έχω κουρέψει μόνο μια φορά όταν ηταν 14-15 μηνων!!!!

της πάει το μακρυ μαλλάκι αλλά λέω να την πάω κάποια στιγμή να τα κόψουμε λιγάκι να δυναμωσουν...

6δυμα και σου άρεσε κιόλας Σοφάκι εεε???

άντε....σκέψου το για μετά μπας και σου κάτσει!!!:tongue::tongue::tongue:

έκανα μια παραγγελία χθες απο φαρμακείο μέσω ιντερνετ....

καλά άλλες τιμές λέμε...

το physiomer baby για τη μυτούλα το παιρνω απο το φαρμακείο εδω 9 ευρω κι εκεί το είχε 5,80!

πήρα 5 πράγματα που για να τα παρω απο εδω χρειαζόμουν τουλάχιστον 60 ευρω και μου ηρθαν μαζι με τα μεταφορικά 40!

Να'ναι καλά το Μαριτάκι του Αυγούστου που έδωσε το σάιτ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

εγω ξημερωθηκα με ενα χαλια στομαχι, εκανα εναν ωραιοτατο εμετο από νερό φυσικα και αφου ζυγιστηκα επαθα εγκεφαλικο:+2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν την παλευουμε.... ξερω που την παταω ομως. απλα οταν το στομαχι μου ειναι γεματο δεν εχω τοσο μεγαλη ταση για εμετο και φροντιζω οσο μπορω να τρωω. ωραια, διαιτα από σημερα!

Καλημεραααααα!!!!!!

Καλημέρα πορτοφολιιιι όπως λέει κ η χρυσοβαλαντουλα,( έτσι λέει ο μπομπ σφουγγαρακης σε ένα επεισόδιο)!! Της έχω πάρει την ντορα ντιβιντι κ το χει μάθει απ έξω!! Ναι καλα καταλάβατε το βλέπουμε 5 φορές την ημέρα, δυστυχως!!!

Τι θα μαγειρεψετε;;;;

Δεν έχω ιδεα....

Ουφφφφφφφφ

καλημερα Λιακι μου! πορτοφολι φωναζει η δικια σου πρωι πρωι; χα χα χα θεα! εμενα ο κων/νος τα μονα ντι βι ντι που απολαμβανει ειναι αυτα που πουλανε οι μαυροι και εχουν επεισοδια του kid songs! ολο τραγουδια θελει να βλεπει και ολη μερα τραγουδαει το "στου γυαλου τα βοτσαλακια καθονται 2 καβουρακια" και το "τρια γουρουνακια φτιαξανε τρια σπιτακια ψηλα εκει στο βουνο....":p

Λια η μαμα μου θα μας φτιαξει σημερα γιουβετσι κοτοπουλο με μακαρονια! αν εχεις κοτοπουλακι ειναι καλη ιδεα!

φιλια πολλα σε ολες!

εξαδυμα βρε αθεοφοβη; χα χα χα χα.... σα κουταβακια θα ηταν στη σειρα :P εγω μονιμως βλεπω ότι κανω αγορι και μαλιστα οχι ιδιαιτερως ομορφο. ασε ππυ βλεπω ότι ξεχναω να το ταισω. αυτον τον εφιαλτη τον ειχα και στον κων/νο αλλα τωρα με τοση εμπειρια :tongue:

το κοριτσι σου δεν το ειδα ακομα, το βλεπω και επανερχομαι με σχολια!

Ζωηηηηηηηηηηηηη... τι παει να πει οτι δεν εισαι καλα και γι αυτο δεν μπαινεις μην αρπαχτεις; μπες αν σου βασταει τωρα που το καφε ειναι φουλ στην ορμονη! γκαστρωμενες και λεχωνες να γινει μυλος!!!!!!!! χα χα χα χα

Συμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....καλημερα!

δε φταιω εγω κοριτσια..οι ορμονες μου κανουν παρτυ:tongue:

σοφακι θα ταν ψεμα να πω οτι ηδη δε το σκεφτομαι..:P

καλη φαση το ιντενετικο φαρμακειο...εχει αρκετη διαφορα στα χρηματα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ενταξει η μικρα ελλη ειναι κουκλα και φαινεται αγγελος! τι καλη φατσουλα, αθωα! να την χαιρεστε Σοφακι μου! μοιαζετε πολυ οι δυο σας!

αααα θα το δω και εγω το σαιτ γιατι τωρα με το μωρο εχω να παρωωωωωω :)

Ζωουλα επειδη ξεχασα να σχολιασω: ο θοδωρακης ειναι πολυ φυσιολογικο παιδι και να μη στεναχωριεσαι. νομιζει οτι πετωντας πραγματα στα παιδακια θα τραβηξει την προσοχη τους και θα τα κανει να τον προσεξουν. εχω διαβασει δε οτι μεχρι τα 3 τους δεν συνειδητοποιουν οτι και τα αλλα ειναι παιδακια σαν και αυτα. πιο πολυ σαν παιχνιδια τα βλεπουν. καλα μου αρεσε και το "ο μπουλης που κηνυγαει τα παιδια" χα χα χα χα χα, ελεος βρε Ζωη!

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!μην ανησυχεις για τα κιλα αλλωστε εσυ δεν εχεις αναγκη..θα τα χασεις γρηγορα!κ ειμαι σιγουρη ουτε καν φαινεται καμια διαφορα πανω σου.κοιτα ν ατρως καλα οσο το δυνατον να μην ανακατευεσαι...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα συμπι!!!

φοβερη ατακα!!!

"γκαστρωμένες και λεχώνες να γίνουμε μύλος!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

ναι ρε συ...κάνε και δίαιτα...πας καλά?????????

κάτσε να σου περάσουν οι εμετοί και ξεκινας μετα να προσέχεις λίγο τη διατροφή σου...

που σιγα...τι είναι 2 κιλά...

α ο Κων/νος ειναι του κλασικού ρεπερτορίου ε???

η Βαλ προχθες ειχε πιασει κουβεντα με τον μαυρο που ήρθε να μας πουλήσει σιντί....τι του έλεγε...

"όχι εχαριστώ...δε θέλω...έχω στο πίτι μου! τωρα όμως θα πιω ποτοκαλάδα! θέλεις λίγη??"

και άλλα πολλά!!!

γέλαγε ο καημενούλης!

σιντι δε μας πούλησε ωστόσο...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να σαι καλα κουκλα σ ευχαριστω πολυ..ναι ετσι μου λενε ολοι οτι μοιαζουμε και πολυ χαιρομαι:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα συμπι!!!

φοβερη ατακα!!!

"γκαστρωμένες και λεχώνες να γίνουμε μύλος!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

ναι ρε συ...κάνε και δίαιτα...πας καλά?????????

κάτσε να σου περάσουν οι εμετοί και ξεκινας μετα να προσέχεις λίγο τη διατροφή σου...

που σιγα...τι είναι 2 κιλά...

α ο Κων/νος ειναι του κλασικού ρεπερτορίου ε???

η Βαλ προχθες ειχε πιασει κουβεντα με τον μαυρο που ήρθε να μας πουλήσει σιντί....τι του έλεγε...

"όχι εχαριστώ...δε θέλω...έχω στο πίτι μου! τωρα όμως θα πιω ποτοκαλάδα! θέλεις λίγη??"

και άλλα πολλά!!!

γέλαγε ο καημενούλης!

σιντι δε μας πούλησε ωστόσο...:rolleyes:

μιλας εσυ η τσιχλα; τι ειναι τα 2 κιλα; για να μην πω και για το αλλο το Σοφακι! ετσι μου λεγανε ολοι "δε σου φαινονται τα κιλα" παρε 22 στο τελος! απα πα... στοχο εχω να πρω μαξ 14!

καλα η Βαλ μια χαρα συνεννοηθηκε με τον μαυρο! τα ιδια ελληνικα μιλανε αλλωστε: σπαστα! χα χα χα

Συμπι για βαλε το σαι του φαρμακειου γιατι δεν βλεπω το ποστ της Μαριτας!

Κοπελιά εγω στη Βαλ πήρα 20 και είμαι 1,70...

εσύ είσαι 1,85!!! ιδια κατανομη βάρους έχουμε???

το σάιτ είναι:

www.healthzone.gr

για τη Βαλ ανησυχω λίγο που είναι τόσο μα τόσο κοινωνικη αλλά μετα τα 3 θα αρχισω να της εξηγω τους κινδυνους...για να καταλαβαίνει καλυτερα...

καλά ναι...σουπερ συνενοηση με τον μαυρο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω στην ελλη πηρα 22...με τη μονη διαφορα οτι ειμαι 1,55...καταλαβαινετε για τι χαλι μιλαμε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γι αυτο σας λεω:

πρεπει να συγκρατηθουμεεεεεεεεεεεε... εγω ειχα κανει και κιρσους στα ποδια, στο δεξι γονατο από πισω συγκεκριμενα. οταν γεννησα ξεκ\φουσκωσανε αλλα ακομα το σημειο ειναι μπλε και ποναει. δεν θελω να γινουν παλι ετσι τα ποδια μου. :-(

Καλημέρα σοφία γλυκιά!!!

ΝΑι μωρε Άστα να μεγαλώσουν τα μαλλακια της.. Να της κανείς κ κοτσιδακια!!εγω μια φορα επιχείρησα να της κοψω την φρατζα κ βγήκε σαν καρεδακι με φραμπαλα!!!

Αχχχχ κ εγω όνειρο με γέννα έβλεπα!!! Γεννουσα, κ φώναζα απο τους πόνους κ τελικα βγαίνει ο μπεμπης κ το δίνει ο γιατρός στον άντρα μου να το κρατήσει πριν κόψει τον ομφάλιο και του πεσε απο τα χέρια.. Να τσιριζω να κλαίω..πωωωωω θα χαρώ μάλλον εεε;; Πάω να αλλάξω παμπερς την μεγάλη κλαιει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

εγω βασικα αν δε φοβομουν τις ραγαδες δε θα με ενοιαζε να έπαιρνα και 40 κιλά!!!

αλλά οι ατιμες στη Βαλ εμφανιστηκαν 1 εβδομαδα πριν γεννησω....

και φοβαμαι οτι για να έκανα τοτε, θα επαναληφθεί το σκηνικό....

καλά δεν πάιζει να προσέξω με τα κιλά...

δηλαδη να πειναω και να συγκρατούμαι να μη φαω....

δεν το εχω κανει ποτέ στη ζωη μου και ούτε πρόκειται...

πάντως πήρα απο το φαρμακειο τωρα με την παραγγελία, γαλακτωμα bepanthol για ενυδατωση για να βαζω και αργοτερα βλεπω τι άλλο θα παρω...

μα να μη θυμαμαι με τιποτα ποιά κρέμα έβαζα στη Βαλ!

πάντως το γαλάκτωμα σούπερ τιμη....

8,20 τα 400 μλ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω στον Κων/νο εβαζα μονο βαζελινη και ραγαδες δεν εκανα παρα μονο μια οριζοντια, παραλληλη με την καισαρικη σχεδον! τωρα σκεφτομαι να παρω μια κρεμα προληψης ραγαδων (γιατι εχει και θεραπεια) της fezzyderm

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...