Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!σημερα την εβγαλα δοκιμαζαμε τη στολη μας...

ναι δε φαινεται για σκανταλιαρα...ειδικα εκτος σπιτιου..εδω μονο αλωνιζει...αν σου πω τι εκανε μετα που βγαλαμε τη στολη...πηρε τους μαρκαδωρους και ζωγραφισε το πατωμα του σαλονιου...δε λεω εχει καλλιτεχνικες ανησυχιες το παιδι μου...αλλα στο πατωμα??μαλλον θα πρεπει να πω κ ευχαριστω που δε το εκανε σε καν ατοιχο να το παθω το εγκεφαλικο!!

σοφακι μου δε θα βαλω αλλες φωτο....εχω κ εγω το κολλημα μου...δε θελω φωτο του παιδιου στο νετ...

μαρακι και λια σας εστελα φρεντ ρεκουεστ...

ελα εδω να δεις τους τοίχους μας να παρηγορηθείς...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το πατωμα δεν ειναι τιποτα!!!

αμέσως καθαριζει!!!

με τις φωτο στο νετ εχω κι εγω θέμα....

μονο εδω στο άλμπουμ που ειναι πριβε βάζω μια και ελέγχω εγω ποιος θα τις δει....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ευτυχως καθαρισε αμεσως!

χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που εχει τετοιο θεμα ;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

οχι κι εγω το έχω πολυ αυτό το κόλλημα....

οπότε βάζω φωτο εδω που ειναι κάπως πιο προστατευμενα τα πράγματα....

πωπω η βαλέρια έχει τσακισει ένα λαλάγγι....το έβαλε κάτω και του άλλαξε τα φωτα!!!!

πειναλας....

παιδι της μαμας της ειναι!!!:lol::lol::lol::lol:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χμμμ....

πως να στο περιγραψω....

ειναι τοπικο προιόν...

ειναι σαν τηγανιτό ζυμαρι...

πολύ μαλακό...και υπάρχει το μαλακό και το ξερό...

η Βαλ τρωει μαλακό...

ειναι πολύ νόστιμο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μμμ οπως το περιγραφεις κ εγω θα το τρωγα!!ωραιο ακουγεται!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μμμ οπως το περιγραφεις κ εγω θα το τρωγα!!ωραιο ακουγεται!

Θα σου έστελνα αλλα αμα δεν είναι φρέσκο δεν αξιζει!!!

δηλαδη και εμεις που το έφερε ο άντρας μου το μεσημερι, τωρα εγω δεν το τρωω...

η Βαλ φυσικα δεν έχει θέμα!!!:tongue::tongue::tongue:

πάω να καθαρίσω κανενα αχλάδι να φαω τωρα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να σαι καλα σοφακι μου σ ευχαριστω και μονο που το προτεινες...ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο;)

εγω θα φαω το γιαουρτι που αφησε η ελλη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Έλα ρε Σοφάκι.. Πολυ γλυκό κ όμορφο παιδάκι η ελισαβετ και όντως φενεται πολυ ήσυχη κ ντροπαλη!! Νομίζω σου μοιάζει στα χειλακια κ στα ματακια!!! Να σου ζήσει να ναι πάντα γερή!!!

Λαλλαγια όπως λέμε λαλαγγιτες ρε Σοφάκι;;;

Νυσταζωωωωω

Ζωηηηηηη ζεις;;;; Που είσαι ρε φίλη;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

να σαι καλα λιακι μου σ ευχαριστω πολυ!να χαιρεσαι κ εσυ τις 2 κουκλιτσες σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΣΟφακι!!!!!!!!!!!!

Τι γλυκο μουτρακι ειναι αυτο?

Τελεια ρε συ!!!!!

Μπηκα μονο να σχολιασω το κοριτσακι της Σοφιας!!!!!

Λιακι εδω ειμαι ρε συ!!!!Δεν ειμαι καλα...Εχω και μια διαθεση για μαλωμα τα παντα μου φταινε......λεω να μην γραφω για να μην αρπαχτω......

ΠΑντως ρε Λιακι οταν σε ΔΙαβαζω πραγματικα μου φτιαχνεις την Διαθεση...

Ασχετο αληθεια Σοφια της τα εκοψες τα μαλλια της?

Ηρθε η στολη του Θοδωρη!!!ΚΑρχαρια θα τον ντυσω γιατι εδω καθε μερα κυνηγαμε τους καρχαρες γυρω απο τον καναπε...

Σημερα πηγαμε και στο εργαστηρι που πηγαινουμε και παιζει και καλα μουσικη ο θοδωρης και τραγουδαμε και χορευουμε ...ειμαστε συνολικα 3 παιδακια..Το ενα ειναι μικρο 1.5 ετων και το αλλο κατι μηνες μεγαλυτερο απο το θοδωρη...

Ο θοδωρης ομως ειναι ο μονος που τρεχει απο εδω και απο εκει...πεφτει στα μαξιλαρια και προσπαθει να παιξει με τα αλλα παιδακια αν και το θεμα του εργαστηριου δεν ειναι να παιζουμε αλλα να χορευουμε να τραγουδαμε και και να παιζουμε με τα οργανα ...Αυτο που με απασχολει ειναι οτι ο μικρος ενταξει ειναι κοινωνικος...Προσπαθει να παιξει με τα αλλα παιδια ενω τα αλλα δεν παιζουν αλλα για να τους κινησει το ενδιαφερον αρχιζει και τα τραβαει και τα σπρωχνει...και τετοια....χωρις κακια επαναλαμβανω...ΣΗμερα λοιπον πριν παμε επειδη τα αλλα παιδια παρεξηγουνται οταν τα πιανει του ειπα να μην πιανει τα αλλα παιδακια γιατι αυτα νομιζουν οτι τα χτυπας και παιζουμε χωρις να τα σπρωχνουμε και τετοια...λοιπον ενω στην αρχη ηταν καλος και ασχετα που δεν τραγουδουζε και δεν χορευε δεν πειραζε τα αλλα παιδακια και αν ξεχνιοταν του το θυμιζα και με ακουγε...Καποια στιγμη ομως προς στο τελος ρε κοριτσια αρχισε να τα χτυπΑει Επιτηδες τους πετουσε κουκλακια στα μουτρα και αλλα τετοια ωραια πραγματα και φυσικα εμενα δεν με ακουγε.....ΚΑταστεναχωρεθηκα......Δεν του ειπα τιποτα εκει (εννοειτε οτι του εκανα παρατηρηση απλα δεν τον μαλωνα) και μετα στο αμαξι του ειπα οτι αν ξανασυμβειστο σπιτι θα τον βαζω τιμωρια.....Δεν ξερω αν θα πιασει...Εχω προβληματιστει με την συμπεριφορα του...ειναι και ψηλος και γεροδεμενος και μοιαζει σαν να ειναι ο μπουλης που τρομοκρατει τα παιδια!!!!Δεν ξερω πως αλλιως να το χειριστω...φυσικα και δεν τον μεγαλωσα ετσι και εκτιμω την αναγκη του να παιξει με τα αλλα παιδακια αλλα παιζει τοσο λαθος που στο τελος φοοβαμαι θα μεινει μονος του....Δεν σας εχω δωσει ολη την κατασταση ακριβως γι αυτο σας παρακαλω μην τον κακοχαρακτηρισετε....

Πρεπει να φυγω φωναζει η μικρη......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωίτσα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καταρχην σιγα μην κακοχαρακτηρισουμε το Θοδωράκη επειδη απλά θέλει να παίξει!!!

Εγω αντιθέτως θεωρω δεδομένη τη συμπεριφορά του!

βρίσκει παιδάκια και θέλει να παίξει!!!

που ειναι το κακό??????

Απλά σε αυτη την ηλικία είναι δυσκολάκι να συνεννοηθούν και να παίξουν μαζί συν το γεγονός οτι και η δραστηριότητα για την οποία πάτε στο συγκεκριμένο χώρο, δεν είναι για παιχνίδι αλλά για τραγούδι και χορό...

Η δικη μου γνώμη είναι να αλλάξετε δραστηριότητα....

Ο Θοδωράκης έχει συσσωρευμένη ενέργεια την οποία θέλει να βγάλει και ο χορός και το τραγούδι απ'οτι φαίνεται δεν τον εκφράζουν για να το κάνει...

Μήπως να τον πηγαινατε κανενα απόγευμα για 2 ωρίτσες σε παιδότοπο να παίξει να βγάλει το άχτι του???

εκει και περισσότερα παιδάκια θα έχει και περισσότερα πράγματα για να ασχοληθεί...

Για να μην παρεξηγηθώ, θεωρω πολύ καλή τη δραστηριότητα με το τραγούδι και το χορό απλά σκέψου μήπως δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Θοδωράκη αυτό ως τρόπος διασκέδασης...

Επίσης, δεν κοιτάς μήπως κανενας δημόσιος παιδικός στη γειτονιά σας έχει θέση???

τωρα ξεπετάχτηκε η Λυδία οπότε δε θα έχεις το άγχος των ιώσεων και ο Θοδωράκης θα μπει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον...

Θα μάθει να παίζει με τα άλλα παιδάκια, να είναι μέρος μιας ομάδας και θα μάθει και την πειθαρχία με την καλή έννοια όμως...

Λιάκι δεν ξερω τι ειναι οι λαλαγγίτες!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Έλα ρε Ζώιτσα μην ακούω βλακειουλες!! Το παιδάκι σου είναι αστερακι κ θα συμφωνήσω απόλυτα με την σοφία, λέξη προς λέξη!! Πήγαινε το το παιδι να ξεδωσει σε μια παιδική χαρα.. Μπορει να τα βαριεται αυτα κ να αντιδρά έτσι απο την να βαρεμαρα του!! Όλα τα αγοράκια η μάλλον τα περισσότερα αυτα κάνουν να μη σου πω κ χειρότερα!!

Σοφάκι το υβοννη δεν μου κάθεται καλα..ο άντρας μου πάλι δεν θέλει περίεργα ονόματα..Παύλο λένε τον πεθερο μου λέγαμε για παυλινα αλλα ούτε αυτο μου ακούγεται καλα.. Αν ήταν αγόρι σίγουρα Παύλος θα σμπενε!!

Ποτε καλε πηγές εσυ στο ταμαμ;;; Εγω όσο ημουνα Σέρρες εμένα δίπλα ακριβώς απο το ταμαμ!!λαλλαγκιτες είναι χυλος σαν κρεπεσ λίγο πιο μαλακες τις τρώμε με μέλι εμείς.. Και σκετες ωραίες είναι,, νυσταξαααααα το κόβω εδω!!

Ζωηηηη φιλακια στα μαναρακιαα σου και ευχομαι οι μόνες μας ανησυχίες αυτές... Να ναι γερά τα παιδάκια μας κ θα την βρούμε την άκρη σε όλα!!

Άντε τσουπρες τα λέμε το πρωιιιιιιι καλο ξημέρωμα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημεραααααα!!!!!!

Καλημέρα πορτοφολιιιι όπως λέει κ η χρυσοβαλαντουλα,( έτσι λέει ο μπομπ σφουγγαρακης σε ένα επεισόδιο)!! Της έχω πάρει την ντορα ντιβιντι κ το χει μάθει απ έξω!! Ναι καλα καταλάβατε το βλέπουμε 5 φορές την ημέρα, δυστυχως!!!

Τι θα μαγειρεψετε;;;;

Δεν έχω ιδεα....

Ουφφφφφφφφ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...