Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.on-season.gr/full_product.php?prod_id=1284137903

αυτη ειναι τέλεια!!!!!!!!!!

μπορεί να προλαβαίνεις Μαράκι....αν στη στειλουν με κουριερ αμέσως θα έρθει!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρηγγειλε τη λοιπόν!!!

στρατιωτικός ειναι ο ξαδερφος συμπι!!!

ηρθε ο άντρας μου νωρις σήμερα...έφυγαν απο το γραφειο γιατι έχει τον ολυμπιακο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

παρηγγειλε τη λοιπόν!!!

στρατιωτικός ειναι ο ξαδερφος συμπι!!!

ηρθε ο άντρας μου νωρις σήμερα...έφυγαν απο το γραφειο γιατι έχει τον ολυμπιακο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

οκ στρατιωτικος.... μηχανικος; ιπταμενος; επι του εδαφους; βαθμο ξερουμε; ηλικια εστω;;)

οκ στρατιωτικος.... μηχανικος; ιπταμενος; επι του εδαφους; βαθμο ξερουμε; ηλικια εστω;;)

Στα ρανταρ...

ηλικία άνω των 45 νομίζω...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Την γλιτώσαμε νομίζω ξύπνησε μια χαρα χωρίς ίχνος μυξουλα.. Φτερνιζεται όμως!! Χθες ξυπνουσε απο τις 10 που κοιμήθηκε μέχρι τις 12μιση.. Ήταν ζέστη, της έδωσα ντεπον κ κατα τις 12 ήταν μουσκεμα η πλάτουλα της, αλλάξαμε ρούχα με κλαμΑ κ μετα της έκανα τον καραγκιοζακο να γελάσει.. Το γέλιο.. Πάλι μαμα.. Και ξανα μάνα εγω να χοροπηδαω.. Αυτο ήταν έπεσε ξερο!!

Διαβαζωωωω διαβάζω λέω καλα καμία να μην ευχηθεί;; Χρόνια μας πολλά ρε φιλεναδες!! Πάντα ερωτευμενες κ αγαπημένες με τους Αντρουληδες μας!!! Μου φέρε ένα τριαντάφυλλο κόκκινο κ μια καρτουλΑ που έγραφε διάφορα!! Συγκινήθηκα!!!

Ελενιτσα κ εσύ άρρωστη; Περαστικα! Αυτο το μέσα έξω εινΑι αιτία σίγουρα.. Αλλα φοράς μπουφάν κάθε φορα που βγαίνεις ;; Έχω τρέχω σαν τρελή να προλάβω να τα κΑνω όλα που να κάθομαι να βάζω κ μπουφάν.. Μόνο όταν άπλωνε ρούχα το βάζω γιατι κάθομαι πολυ ώρα..ασε που σήμερα άπλωμα μια ώρα μαύρα ρούχα κ στο τελευταίο βρακι παρατηρώ απορυπαντικο κολλημένο... Τζάμπα ο κόπος.. Τα μάζεψαν κ τα ξανάβαλα για ξέπλυμα!!

Σοφάκι χθες νομίζω με ρωτήσεις για το όνομα της μικρης( με ξαναρωτησες ναι χαχαχα) ανδριανα λέω εγω Χριστίνα λέει ο σύζυγος!! Εγω θέλω να βάλω αυτο γιατι μου αρέσει ο άντρας μου θέλει να βάλει του πατέρα μου,, βασικά χρυσουλα έλεγε της πεθερά μου αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω αυτο για 2 λόγους,, αυτο το όνομα δεν υπάρχει, δεν μ αρέσει, ακούς εκει χρυσουλα!! 2δευτερον η πεθερά μου απο τότε που έμεινα έγκυος δεν με πήρε ούτε ένα τηλ μόνο όταν γεννησα.. Καλα για δώρο στην μπεμπα δαν το συζητάμε, απολύτως τπτ μέχρι τώρα.. Ενώ στην χρυσοβαλαντουλα ούτε δωρα( εκτός απο βάφτιση μια Παναγίτσα με αλυσίδα)αλλα ούτε κ τηλ στην γιορτή της η στα γενέθλια της;; Το πιστεύετε;; Αξίζει αυτη η γυναίκα όνομα ;; Εδω ο πατέρας μου μας έχει βοηθήσει οικονομικά άπειρες φορές, δωρα συνεχώς κ πάλι δεν ζητάει ξνομα( της μαμάς μου είναι απαισιο).. Τώρα φυσικά παίρνει κάθε 10 μέρες να δει το κάνουμε αλλα τις περισσότερες δαν το σηκωνω, ξέρει τι κάνει!! Το μόνο που φοβάμαι είναι οι μαλ@@@ που θα λέει κ οι κατάρες που συνήθη ζει να δίνει.. Αυτη την γλωσοφαγια της φοβάμαι!! Τέλος !!

Μαρακι ποτε πας για αυχενικη?? 20 είχες πει;;ααααα μπουγατσα να φας απο τις Σέρρες να γλυφεις δάχτυλα.. Μπουγατσα με κρέμα με τυρί μιάμ.. Παχαινουν οι ατιμες!!

Σοφάκι βάλε ρε καμία φωτο της ελισαβετ, αν σου πω δεν την έχω δει ποτε; Δεν θυμάμαι αν έχεις βάλει κ δεν την είδα,,.. Αχ κ εγω θέλω σοκολαταααα,,, θα κάνω λουκουμάδες μετα όμως κ έτσι θα κάνω υπομονη

Αυτααααααααααααα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αλό!!!

ειδες Λιάκι???

στο είπα...απο μνήμη μηδέν!!!

Χρυσούλα ούτε να το σκεφτεστε εννοείται!!!

Προτιμω το Ανδριάνα!!!

μου αρέσει πολύ και το Υβόννη!!!

καλά η πεθερά σου....ασχολίαστη....

γλωσσοφαγιά,κλπ μην τα φοβάσαι!!!

αμα εισαι εσυ καλά με τον εαυτό σου και την οικογένεια σου, άσε την άλλη να λέει....

πωπω μπουγάτσα με τυρί στις Σέρρες μετα απο ξενύχτι στο Ταμάμ....τι μου θύμισες τώρα!!!;););)

και στο σπίτι μου στην Καλλιθεα όταν σπούδαζα Αθηνα, ακριβως στην εισοδο της πολυκατοικιας που έμενα είχε ανοίξει μπουγατσαδικο Θεσσαλονικης....καλά δε το συζητω....με τις πυτζαμες κατεβαινα να παρω για πρωινό!!!με ειχαν μαθει οι άνθρωποι!!!

γενικα η γειτονια που εμενα ήταν σουπερ!!!

στην εισοδο της πολυκατοικιας ειχα απο τη μια το μπυγατσαδικο και απο την αλλη σουβλατζιδικο...διπλα απο το μπουγασταδικο είχα ζαχαροπλαστειο...

απέναντι εστιατοριο με μαγειρευτα τέλεια....και στα 50 μετρα σουπερ μαρκετ, φούρνος, μαναβικο!!!

παραδεισος!!!

εγω δεν τις πολυσυμπαθω αυτες τις γιορτές γιαυτό δεν είπα τίποτα περι Βαλεντίνων,κλπ...

είμαι και το άκρως αντιθετο της ρομαντικης εγω οπότε δε μου ταιριαζουν αυτα...

κοριτσια ηρθε η στολη μας και της ειναι ισα ισα προς μικρη!!!

τεσπα...5 φορές θα τη βάλει!!!

Καλέ Σοφάκι ναι!!!

βάλε καμια φωτο της Έλλης!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να ευχηθω κ εγω χρονια πολλα σε ολες μας!και γω δε πολυπιστευω στη μερα αν και ποτε δε λεω οχι σε δωρα εκπληξη χαχαχα

κοριτσακια μου να σας βαλω φωτο της ελλης ευχαριστως...μονο πειτε μου πως...να τη βαλω κατευθειαν εδω να τη δειτε και μετα να τη σβησω..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

προσπαθω να ανεβασω μεσω της διαχειρησης συννημενων αρχειων που εχει στην απαντηση αλλα μου λεει οτι απετυχε..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αν δε θες να φαινεται δημοσιως κανε αυτο που έχω κανει κι εγω....

φτιαξε ένα αλμπουμ στο προφιλ σου και ανεβασε τη εκει...ρυθμισε να τη βλέπουν μόνο οι επαφες σου και μια χαρα!!!

και επειδη λογικα θα ειναι μεγάλη η αναλυση των φωτο σου, πήγαινε εδω:

http://www.shrinkpictures.com/

κανε την αναλυση 600 πιξελ και ανεβασε τη μετα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου σ ευχαριστω!!το εκανα...για μπες στο προφιλ μου να μου πεις αν τη βλεπεις...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πωπωπω μια γλυκια κοκκινοσκουφίτσα!!!!

αυτη ηταν η πρωτη στολή που πήρα στη Βαλ τις πρωτες της Απόκριες!

5 μηνων περίπου ήταν!!!

έλα τωρα που πήρες φορά βάλε κι άλλες!!!

πολύ γλυκιά η Έλλη σου!!!

και έχει ησυχη φατσούλα....δε μου κανει για σκανταλιάρα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!σημερα την εβγαλα δοκιμαζαμε τη στολη μας...

ναι δε φαινεται για σκανταλιαρα...ειδικα εκτος σπιτιου..εδω μονο αλωνιζει...αν σου πω τι εκανε μετα που βγαλαμε τη στολη...πηρε τους μαρκαδωρους και ζωγραφισε το πατωμα του σαλονιου...δε λεω εχει καλλιτεχνικες ανησυχιες το παιδι μου...αλλα στο πατωμα??μαλλον θα πρεπει να πω κ ευχαριστω που δε το εκανε σε καν ατοιχο να το παθω το εγκεφαλικο!!

σοφακι μου δε θα βαλω αλλες φωτο....εχω κ εγω το κολλημα μου...δε θελω φωτο του παιδιου στο νετ...

μαρακι και λια σας εστελα φρεντ ρεκουεστ...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...