Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα συμπι!!!

ε δεν τη λες και ταπεινη τη μπουγάτσα.....

ε ρε και να είχα μια!!!:D:D:D

εμένα μάλλον με επισκέπτονται σιγα σιγα οι ανακατωσούρες....

αισθάνομαι το στομάχι μου λίγο κάπως....και τρωω συνεχεια για να ξεχαστω!!!!:tongue:

για τη σιδηροπενία τι αγχωνεσαι ρε συ...

εδω η Βαλ που σε γενικες γραμμές τρωει καλά και έχει!!!

ο παιδιατρος προχθες που την ειδε μου είπε να της κανω εξετάσεις σε κανένα μηνα γιατι βλέπει λίγο περιεργο το χρωματακι της....

να σου πω...μπορείς να του φτιαχνεις ζωμο απο μοσχάρι και λαχανικά και να του βραζεις σε αυτο το ζωμο τα μακαρονακια του....

τα ζυμαρικούλια που σου υποσχέθηκα θα παώ την αλλη εβδομαδα να τα πάρω γιατι δουλευει η νονά μας μέχρι αργα αυτη την εβδομάδα και δεν προλαβαινει να πάμε....και θέλω να πάω μαζί της για να μας προσέξουν λίγο παραπάνω!!!!;)

να τον πας τον Κων/νο στον παιδοουρολόγο να σας φυγει το άγχος ρε συ!

αφού θα πας Αθηνα ετσι κι αλλιως!!!

να σου πω...άσχετο:

η Αμαλιάδα έχει καμια σχεση με Ανδραβιδα???????

ουφ ευτυχως με πήρε τηλ ο άντρας μου οτι ηρθε η στολή μας!!!!

τέλεια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι να τον πας οπωσδηποτε...να σου φυγει το αγχος.οσο για το σιδηρο μη νιωθεις ενοχες και γι αυτο...τα περισσοτερα παιδακια στην ηλικια των δικων μας εχουν...

σοφακι οριστε που παραπονιοσουν οτι δεν εχεις συμπτωματα...κουραγιο τωρα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα συμπι!!!

ε δεν τη λες και ταπεινη τη μπουγάτσα.....

ε ρε και να είχα μια!!!:D:D:D

εμένα μάλλον με επισκέπτονται σιγα σιγα οι ανακατωσούρες....

αισθάνομαι το στομάχι μου λίγο κάπως....και τρωω συνεχεια για να ξεχαστω!!!!:tongue:

για τη σιδηροπενία τι αγχωνεσαι ρε συ...

εδω η Βαλ που σε γενικες γραμμές τρωει καλά και έχει!!!

ο παιδιατρος προχθες που την ειδε μου είπε να της κανω εξετάσεις σε κανένα μηνα γιατι βλέπει λίγο περιεργο το χρωματακι της....

να σου πω...μπορείς να του φτιαχνεις ζωμο απο μοσχάρι και λαχανικά και να του βραζεις σε αυτο το ζωμο τα μακαρονακια του....

τα ζυμαρικούλια που σου υποσχέθηκα θα παώ την αλλη εβδομαδα να τα πάρω γιατι δουλευει η νονά μας μέχρι αργα αυτη την εβδομάδα και δεν προλαβαινει να πάμε....και θέλω να πάω μαζί της για να μας προσέξουν λίγο παραπάνω!!!!;)

να τον πας τον Κων/νο στον παιδοουρολόγο να σας φυγει το άγχος ρε συ!

αφού θα πας Αθηνα ετσι κι αλλιως!!!

να σου πω...άσχετο:

η Αμαλιάδα έχει καμια σχεση με Ανδραβιδα???????

ουφ ευτυχως με πήρε τηλ ο άντρας μου οτι ηρθε η στολή μας!!!!

τέλεια!!!!

συμπι μου εχεις δικιο... θα του παρω σημερα αν ειναι κρεατακι κομμενο μεριδουλες μικρες θα το βρασω με λαχανικα και θα βαλω μεσα τα ζυμαρικα. σε ευχαριστω και παλι για τα ζυμαρικα που θα μου στειλεις :) Η Αμαλιαδα απεχει 20 χλμ από την Αμαλιαδα και εκει βρισκοτα η 117 Πτερυγα Μαχης που υπηρετουσε ο Αρης προ Ελευσινας....

Σοφακια μου ειχα ξε- αγχωθει με το θεμα παιδο-ουρολογος από μονη μου αλλα αγχωθηκα και αισθανθηκα για αλλη μια φορα αχρηστη που με πηρε τηλ εχθες ο παιδιατρος και με ρωταγε και εγω δεν ειχα κανει ΤΙΠΟΤΑ!

συμπι και το χρωμα του δικου μου ειναι αστα .... ασπρο κατασπρο! εχει και λευκη επιδερμιδα...

για να δουμε αν εχουμε αναιμια κοιταμε το κατω βλεφαρο του ματιου(απο μεσα)...αν ειναι ροζ η κοκκινοο ειμαστε οκ...αν ειναι ασπρο ειναι αναιμια και κιτρινο ικτερος...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

συμπι μου εχεις δικιο... θα του παρω σημερα αν ειναι κρεατακι κομμενο μεριδουλες μικρες θα το βρασω με λαχανικα και θα βαλω μεσα τα ζυμαρικα. σε ευχαριστω και παλι για τα ζυμαρικα που θα μου στειλεις :) Η Αμαλιαδα απεχει 20 χλμ από την Αμαλιαδα και εκει βρισκοτα η 117 Πτερυγα Μαχης που υπηρετουσε ο Αρης προ Ελευσινας....

Σοφακια μου ειχα ξε- αγχωθει με το θεμα παιδο-ουρολογος από μονη μου αλλα αγχωθηκα και αισθανθηκα για αλλη μια φορα αχρηστη που με πηρε τηλ εχθες ο παιδιατρος και με ρωταγε και εγω δεν ειχα κανει ΤΙΠΟΤΑ!

συμπι και το χρωμα του δικου μου ειναι αστα .... ασπρο κατασπρο! εχει και λευκη επιδερμιδα...

σιγα ρε συ.....απλά δωσμου λιγο χρονο να πετυχω ευκαιρη τη νονα μας!!!!

αμαν πια κι εσυ....όλο άχρηστη να αισθάνεσαι!!!!

λογικό το βλέπω που δεν ασχολήθηκες αφού δε σε πίεσε ο γιατρός να σου εξηγησει οτι πρέπει να γίνει...

κι εγω νομίζω το ίδιο θα έκανα...

ε τωρα δεν ειναι τιποτα....θα πατε τη Δευτερα και όλα καλά!!

πάντως όσον αφορά το φαγητό να του κάνεις συνεχως δοκιμές!!!!

να του δινεις συνεχεια να δοκιμαζει διαφορα....δεν ξερεις πότε μπορεί να αλλάξουν τα γούστα του!!!

πάρε φιλέτο απο μπουτι κοτοπουλου, παναρισε το και τηγανισε το, τυπου γκουντυς....μπορει να το φαει μια και ειναι στεγνο...

γαι την Ανδραβιδα σε ρωτησα επειδη υπηρετει ένας ξαδερφος του άντρα μου εκει και διαφωνούσαμε για το αν ειναι κοντα σου ή όχι!!!

γαι την ιστορία εγω έλεγα όχι!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα, το ματακι του ειναι ροζ μεσα γιατι δεν εχει θεμα με τον αιματοκριτη, ειναι 38 και η αιμοσφαιρινη του οκ. σιδηροπενια νομιζω εχει οχι αναιμια :confused:

για να δουμε αν εχουμε αναιμια κοιταμε το κατω βλεφαρο του ματιου(απο μεσα)...αν ειναι ροζ η κοκκινοο ειμαστε οκ...αν ειναι ασπρο ειναι αναιμια και κιτρινο ικτερος...

δεν πρέπει να ισχυει αυτό Σοφάκι....

της Βαλ είναι κόκκινο κόκκινο αλλά απο σιδηρο-φεριτινη ειμαστε στα κατωτατα φυσιολογικά....την έχουμε την αναιμία μας εν ολίγοις!!!

βρηκε να μου το κληρονομήσει....

δεν έπαιρνε απο το μπαμπα της που έχει 180 σιδηρο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαλλον εχετε δικιο κοριτσια...ισως δεν ισχυει για την ελλειψη σιδηρου...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σιγα ρε συ.....απλά δωσμου λιγο χρονο να πετυχω ευκαιρη τη νονα μας!!!!

αμαν πια κι εσυ....όλο άχρηστη να αισθάνεσαι!!!!

λογικό το βλέπω που δεν ασχολήθηκες αφού δε σε πίεσε ο γιατρός να σου εξηγησει οτι πρέπει να γίνει...

κι εγω νομίζω το ίδιο θα έκανα...

ε τωρα δεν ειναι τιποτα....θα πατε τη Δευτερα και όλα καλά!!

πάντως όσον αφορά το φαγητό να του κάνεις συνεχως δοκιμές!!!!

να του δινεις συνεχεια να δοκιμαζει διαφορα....δεν ξερεις πότε μπορεί να αλλάξουν τα γούστα του!!!

πάρε φιλέτο απο μπουτι κοτοπουλου, παναρισε το και τηγανισε το, τυπου γκουντυς....μπορει να το φαει μια και ειναι στεγνο...

γαι την Ανδραβιδα σε ρωτησα επειδη υπηρετει ένας ξαδερφος του άντρα μου εκει και διαφωνούσαμε για το αν ειναι κοντα σου ή όχι!!!

γαι την ιστορία εγω έλεγα όχι!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!

εισαι και ισχυρογνωμων! πως λεγεται ο ξαδερφος σας; θα τον ξερει ο Αρης! στειλε πμ... λες να τον ξερω και εγω; μπααααα εγω ξερω ελαχιστους!

Ααααααα βρε κοριτσια χρονια σας πολλα αν γιορταζετε! ειδες οι παντρεμενες και εν τω μεσω κρισης; ουτε βαλεντινους, ουτε αγαπες και λουλουδια σκεφτομαστε!:tongue:

του κανω δοκιμες αλλα το σκατουλι οταν βλεπει φαγητο, βγαζει τη γλωσσα εξω γλυφει με την ακρη και αν δεν του αρεσει γυρναει τη μουριτσα του αλλου!

δεν πρέπει να ισχυει αυτό Σοφάκι....

της Βαλ είναι κόκκινο κόκκινο αλλά απο σιδηρο-φεριτινη ειμαστε στα κατωτατα φυσιολογικά....την έχουμε την αναιμία μας εν ολίγοις!!!

βρηκε να μου το κληρονομήσει....

δεν έπαιρνε απο το μπαμπα της που έχει 180 σιδηρο!!!

180!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ας ειχε 60 το πουλακι μου μου εφτανε!

Διαφημίσεις

εισαι και ισχυρογνωμων! πως λεγεται ο ξαδερφος σας; θα τον ξερει ο Αρης! στειλε πμ... λες να τον ξερω και εγω; μπααααα εγω ξερω ελαχιστους!

Ααααααα βρε κοριτσια χρονια σας πολλα αν γιορταζετε! ειδες οι παντρεμενες και εν τω μεσω κρισης; ουτε βαλεντινους, ουτε αγαπες και λουλουδια σκεφτομαστε!:tongue:

του κανω δοκιμες αλλα το σκατουλι οταν βλεπει φαγητο, βγαζει τη γλωσσα εξω γλυφει με την ακρη και αν δεν του αρεσει γυρναει τη μουριτσα του αλλου!

χαχαχαχα!!!

εγω ειμαι η πλεόν αγεωγραφητη που κυκλοφορεί!!!

νόμιζα μεχρι και οτι ηταν σε άλλο νομό!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

κάτσε να θυμηθω το όνομα του και θα στο στείλω!!!

εγω Βαλεντινους,κλπ δεν τα πολυσυμπαθω....

προτιμω να μου φερει λουλουδια ο άντρας μου μια ασχετη μερα παρά σημερα...

αφού τουλάχιστον σου δοκιμάζει καλό είναι αυτό!!!!

οπότε ξυπνα τη Βέφα μέσα σου και κάνε δοκιμές!!!!

180!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ας ειχε 60 το πουλακι μου μου εφτανε!

μωρε κι εγω έτσι λέω....αλλά που....στα Ταρταρα!!!

καλά η Βαλ δινει ρεσιταλ!!!

φόρεσε κασκόλ και το προστατευτικό των αυτιων με τη Χελο κιτυ, πήρε αγκαλιά μια πλαστικη αγελάδα και μαι κότα και μου λέει:

"γεια σου....πάω θεατρο να δω το τζιτζικα!"

:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα !

τι γουρουνιες ειναι αυτες πρωι πρωι; γαριδακια , σοκολατες.... εγω μια ταπεινη μπουγατσα εφαγα το πρωι και ως εκει....τωρα μασαω ακατεργαστη μαστιχα Χιου. κατα τα αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ψυχολογικα, με εχει παρει παλι απο κατω και με τον κων/νο που δεν τρωει (αρε Βαλ θεα!!!!), ανησυχω για τον σιδηρο του και γιατι να εχει σιδηροπενία, με πηρε και ο παιδιατρος του πρωι πρωι και με ρωταγε αν τον πηγα σε παιδοουρολογο, ντραπηκα που ειπα οχι και τωρα κανονιζω μηπως μεσω του μπατζανακη μου (εχει εκδοτικο οικο ιατρικων βιβλιων) που ξερει γιατρους βρω καποιον να τον παω τη Δευτερα που εχω γιατρο στην Αθηνα. αυταααααα...

περαστικα Λιακι μου και σε σενα και στην Χρυσοβαλαντου μας, περαστικα συμπι μου....Ελενιτσα σημερα θα εβγαινα στη γυρα να σε βρω! σε χασαμε !

Σοφακι και εξτρα τυρογαριδακι; να σου πω εγω ενα γλειφιτζουρι εχω παρει από το σουπερ και θα δω ποτε θα το τσακισω....:tongue:

καλε Μαρακι ειχαμε λιγουριτσες......αλλα οταν δεν με βλεπεις εδω ειμαι αποκλεισμενη στο σπιτι....λογω σφοδρης χιονοπτωσης!!!!!αχ ξερω και εγω μια ....θα σου στειλω με μηνυμα πληροφοριες....εχω την καρτα της σπιτι....

και εγω κατι σαν την τελευταια ηθελα αλλα ουτως η αλλως δεν προλαβαινω να παραγγειλω και ετσι κοιταζω σε μαγαζια της πολης :(. εμεις δεν εχουμε και τζαμπο εδω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...