Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σας......σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο θεμα βηχα....εκανα κατι εισπνοες και συνηλθα λιγο.....αλλα με τσουζει η μυτη μου και ειναι πολυ σπαστικο.......

Σοφακι μου βλεπω η πιεση σου εχει πιασει θα ελεγα πατο εεεεε......για φαει τιποτα...μην ερθω κατω !!!!με τις εξετασεις τι εγινε? τις πηρες?καλε θα βρεις παντου μαυρο μπλουζακι μην ανησυχεις εμεις ψαχναμε μπας και βρουμε κατι σε χρωματιστο αλλα τζιφος ολα τα παιδικα ρουχα εδω ηταν πολυ σκουρα......

Λιακι περαστικα σας!!!!!καπως ετσι θα την πατησα και εγω.....οι υπολοιπες τι κανετε καλεεεεε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ελενίτσα!!!

μπα...η πίεση μου έτσι είναι πάντα!!!

και απο φαί....δόξα σοι ο Θεός τρωω!!!

οι εξετασεις σας τα ιχα γραψει βρε...

αιματοκριτης-σιδηρος-φεριτινη στα Ταρταρα...

ξεκινησα και πίνω απο μόνη μου σίδηρο μεχρι τη Δευτερα που θα πάω στο γιατρο να μου ρυθμισει ακριβως πόσο να πίνω!

δυσκολάκι το βλέπω το μαυρο μπλουζακι γιατι εδω έχουν βγαλει τα ανοιξιάτικα και είναι όλα χρωματιστα....τεσπα...στη χειροτερη θα της πάρω κίτρινο!!!:tongue:

άντε να γινεις κι εσυ καλά!!!

όχι τίποτα άλλο αλλά εσύ έχεις και 3 να κυνηγάς!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

μολις μου φερε ο αντρας μου μια ιον αμυγδαλου και τη τσακιζω:P

σοφακι χαιρομαι που ειστε καλυτερα!

καλα ειμαι κ εγω η μικρη στο παιδικο εχουν γιορτη τη πεμπτη θα ντυθουν καρναβαλακια...κριμ απου δεν αφηνουν τους γονεις να πανε να τα καμαρωσουμε...

τα φιλια μου σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα!

μολις μου φερε ο αντρας μου μια ιον αμυγδαλου και τη τσακιζω:P

σοφακι χαιρομαι που ειστε καλυτερα!

καλα ειμαι κ εγω η μικρη στο παιδικο εχουν γιορτη τη πεμπτη θα ντυθουν καρναβαλακια...κριμ απου δεν αφηνουν τους γονεις να πανε να τα καμαρωσουμε...

τα φιλια μου σε ολες!

καλή όρεξη Σοφακι!

εγω τσακίζω μια κιτ κατ!!!:tongue::tongue::tongue:

γιατι δεν αφηνουν τους γονεις να πάνε στη γιορτη????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι η φωτο στο φεισμπουκ με τα ΜΑΤ δεν ειναι καν ελληνικη!!!!

οι δικοί μας ΜΑΤατζήδες φοράνε λευκά κράνη!!!

η φωτο είναι απο άσκηση της καναδικης αστυνομιας!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

επισης:tongue:

ελα μου ντε?δε ξερω...και περισυ ετσι ηταν...μεταξυ τους...παλι καλα που μας δινουν φωτογραφιες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

επισης:tongue:

ελα μου ντε?δε ξερω...και περισυ ετσι ηταν...μεταξυ τους...παλι καλα που μας δινουν φωτογραφιες!

καλά κουφό....

αντι να κανουν γιορτούλα να πάνε οι γονεις να καμαρωσουν τα παιδάκια τους....τι να πω...

και σας δινουν φωτο μετα ε?

δεν το έχω ξανακούσει αυτό!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

kai mena me ksenizei afto...na thimitho na rotiso pantos giati de mas afinoun...nomizo eixa rotisei kai perisi alla de thimamai ti mas eipan...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ααα εγω τσακιζω γαριδακια εξτρα και ας μην ειμαι εγκυουλα.....χιχιχιχιι:rolleyes:

δεν το προσεξα Σοφακι......αλλα μου την δινει οταν γραφουν βλακειες οταν δεν ξερουν.....τεσπα!!!!Σοφια 3 και εμας το εκαναν αυτο αλλα καποιοι γονεις αντεδρασαν και το αλλαξαν το συστημα......οχι σε καθε γιορτη ομως..τις πιο βασικες.....και τωρα τις αποκριες!!!

καλά που να το προσέξεις ρε συ!!!

κι εγω το ξερω επειδη μου το είπε μια γνωστη που ο άντρας της ειναι αστυνομικός! κα μετα το παρατηρησα και ειδα οτι έχει δικιο!

το πιο σπαστικό είναι αυτό που κάθονται και κοινοποιούν με τις νεστλέ που αποσύρθηκαν!!!που έγινε το 2011 και μάλιστα στη Γαλλία!!!

έλεος!!!!

έξτρα εσυ ε???

ωραια!!!

συμβολα υγιεινης διατροφης ειμαστε όλες!!!

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενάκι αυτός ειναι ο αφυγαντηρας που σου έλεγα:

http://www.amazon.co.uk/Delonghi-148110002-DeLonghi-Compact-Dehumidifier/dp/tech-data/B000BP81DW/ref=de_a_smtd

καλύπτει 45 τετραγωνικά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ ελενιτσα τι μου κανεις τωρα...ζηλεψα:P

θα παρω τηλ τον αντωνη να μου φερει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα !

τι γουρουνιες ειναι αυτες πρωι πρωι; γαριδακια , σοκολατες.... εγω μια ταπεινη μπουγατσα εφαγα το πρωι και ως εκει....τωρα μασαω ακατεργαστη μαστιχα Χιου. κατα τα αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ψυχολογικα, με εχει παρει παλι απο κατω και με τον κων/νο που δεν τρωει (αρε Βαλ θεα!!!!), ανησυχω για τον σιδηρο του και γιατι να εχει σιδηροπενία, με πηρε και ο παιδιατρος του πρωι πρωι και με ρωταγε αν τον πηγα σε παιδοουρολογο, ντραπηκα που ειπα οχι και τωρα κανονιζω μηπως μεσω του μπατζανακη μου (εχει εκδοτικο οικο ιατρικων βιβλιων) που ξερει γιατρους βρω καποιον να τον παω τη Δευτερα που εχω γιατρο στην Αθηνα. αυταααααα...

περαστικα Λιακι μου και σε σενα και στην Χρυσοβαλαντου μας, περαστικα συμπι μου....Ελενιτσα σημερα θα εβγαινα στη γυρα να σε βρω! σε χασαμε !

Σοφακι και εξτρα τυρογαριδακι; να σου πω εγω ενα γλειφιτζουρι εχω παρει από το σουπερ και θα δω ποτε θα το τσακισω....:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...