Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελειο ειναι!!!ποσα εδωσες συνολικα?για ολα εννοω.

με μεταφορικά και χαρτί περιτυλίγματος σε δυο από αυτά (να του τα βάλω κάτω από το δέντρο) μου πήγε 232, 85 ευρώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακ μου εφυγες κ δεν σε προλαβα!!!!!

Σοφακι κ γω τη γνωμη μου λεω, κ ακριβως επειδη ειμαι δυσπιστη, δεν πιστευω αυτα που μας λενε στα media κ οι φαρμακοβοιομηχανιες, κ προτειμω να δω τι κρυβετε πισω απ αυτα!

Κοριτσια προφυλακτικο ε???? Γμτ! κ μεις με προφυλακτικο το κανουμε, δεν εχει σπασει, αλλα δεν τα βολευομαστε καθολου!Δεν ξερω αν κανουμε κατι λαθος, τι να πω! λες κ ειμαστε πρωταρηδες!! Εμενα με τριβει το λατεξ κ μου προκαλει ερεθισμο.. μου βρωμαει κ του Θοδωρη, ντρεπομαι κ να το πω.. δεν τον βολευει τελοσπαντων, εχουμε παρει 2-3 μαρκες, κ εχουμε προτιμηση σε μια αλλα κ αυτο εχει τα προβληματα του... Ξεκιναμε λοιπον χωρις αυτο, κ στην πορεια το βαζουμε... Τι λεω μεσσημεριατικα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εμείς με την τρίτη το πετύχαμε...και δεν το είχαμε και άμεσο στόχο. Απλά μετά το γάμο είχα σταματήσει τα χάπια και όποτε ερχόταν το μπεμπάκι...

Απλά τώρα δεν είμαι έτοιμη για ένα δεύτερο, από πολλές απόψεις...πρακτικά δεν έχω καμιά βοήθεια και αν λείψω κι άλλο από τη δουλειά μου, με βλέπω να γδύνομαι από τα καθήκοντά μου και να κάνω θελήματα άλλων...ψυχολογικά αισθάνομαι πολύ μοναξιά μακριά από τους δικούς μου και οι φίλες ανύπαντρες καριερίστες έχουν απομακρυνθεί...ο Γιώργης μου προσπαθεί να με κάνει να νιώσω όμορφα και να μην μένω πολύ μόνη αλλά και αυτός τρέχει όλη μέρα...σωματικά δεν έχω ανακάμψει ακόμα και κουράζομαι πολύ...και τέλος οικονομικά δεν θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε 2 μωρά όσο άνετα μεγαλώνουμε το Νικόλα τώρα...

αν και αυτό είναι το τελευταίο...

Μαρια θελω κ εγω να το παραγγειλω το κουνακι της Fisher price!!! 6 χρονια γερμανικα στο σχολειο μονο το βις χαις ντου ξερω κ αυτο δεν θυμαμαι πως το λενε!!! μπορεις να με βοηθησεις?????

Εμενα ο γυναικολογος μου ειπε να μου βαλει διαφραγμα!!!

τρέμω λοιπόν μια δεύτερη εγκυμοσύνη και με το προφυλακτικό δεν αισθάνομαι καμιά ασφάλεια! όπως λέει η Μαριάνθη δεν το βολευόμαστε! Βλέπω εφιάλτες ότι σπάει...και δεν θα έκανα ποτέ έκτρωση οπότε πάντα πρόσεχα με τα χάπια.

Διαφημίσεις

Μαρια θελω κ εγω να το παραγγειλω το κουνακι της Fisher price!!! 6 χρονια γερμανικα στο σχολειο μονο το βις χαις ντου ξερω κ αυτο δεν θυμαμαι πως το λενε!!! μπορεις να με βοηθησεις?????

Εμενα ο γυναικολογος μου ειπε να μου βαλει διαφραγμα!!!

Ναι και εγώ έχω πτυχίο γερμανικών και δε θυμάμαι Χριστό! Στον μεταφραστή του γούγλη τα βάζω :)

Ναι αμέ όταν είσαι έτοιμη, πες να μου να σε βοηθήσω...

το φοβάμαι το διάφραγμα γιατί σε κάνει πιο επιρρεπή στις μολύνσεις και κατηγορείται για αιμοραγία κατά την περίοδο...

κοριτσακια σας αφηνω προς το παρον..παω για ταισμα.

εμενα παντως δε θα μου κακοπεφτε μια δευτερη εγκυμοσυνη τον επομενο χρονο...κ ας ζοριζομαστε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρια μπορεις να

Ihre Anmeldung/Ihre Adresse

E-Mail-Adresse: *

Wiederholung E-Mail-Adresse: *

(An Ihre E-Mail-Adresse senden wir die Bestellbestätigung.)

Ihr Wunschpasswort: *

Passwort-Wiederholung: *

Anrede: *Frau Herr

Vorname: *

Nachname: *

Adresszusatz:

(optional)

z.B. Firma, Appartement, Stiege

Straße, Nr.: *

PLZ, Ort: *

Land: *DeutschlandÖsterreichSchweizBelgienBulgarienDänemarkEstlandFinnlandFrankreichGriechenlandGroßbritannienIrlandItalienLettlandLitauenLuxemburgNiederlandePolenPortugalRumänienSchwedenSlowakeiSlowenienSpanienTschechienUngarn

Geburtsdatum: *info.gif.. TT.MM.JJJJ

Telefonnummer: *info.gif

(für Rückfragenμου πεις λιγο τι σημαινουν αυτα ωστε να τα συμπληρωσω???

Φιλια Σοφια... Μωρε ολες μας θελουμε κ αλλο παιδακι, εγω ομως η δολια που κρεβατωνομαι φοβαμαι πολυ! Σ ολη την εγκυμοσυνη δεν σηκωνα τιποτα παρα πανω απο ενα μπουκαλι νερο!!! Θα μου το μεγαλωσουν ξενα χερια το παιδι μου αν μεινω τωρα!!! Το σκευτομαι κ τρελενομαι!! Δεν θα μπορω να παιρνω αγκαλια το μωρομου!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι και εγώ έχω πτυχίο γερμανικών και δε θυμάμαι Χριστό! Στον μεταφραστή του γούγλη τα βάζω :)

Ναι αμέ όταν είσαι έτοιμη, πες να μου να σε βοηθήσω...

το φοβάμαι το διάφραγμα γιατί σε κάνει πιο επιρρεπή στις μολύνσεις και κατηγορείται για αιμοραγία κατά την περίοδο...

εγω ουτε να το σκευτομαι δεν θελω... Σιγα μην το βαλω... δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη, νομιζω εχω παει σωστα κ προσπαθω τωρα να κανω εγγραφη!

λοιπον,

Andere

Vorname

Strasse,Nr

PLZ,ort

Geburtsdatum

Die Lieferung.... Αυτο που γραφει κατω κατω τελοσπαντων!!!

onoma

epvnymo

dieyuynsh

polh perioxh

ημ/νια γεννησης

αυτα νομιζω θελει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...