Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα αυτα ολα εγω τα γνωριζα και σκεψου οτι απο εδω και περα τα πραγματα θα γινουν ακομα πιο δυσκολα!!!!

Πλεον θα δουλευεις για 400 ευρω..

Η ελλαδα εχει χρεοκοπησει...απλα πουλαμε οτι εχει μεινει απο αυτη και τον Ιουνιο με το καλο θα το πουμε και επισημα!!!!!

Μαρακι ενημερωσου....Συντομα θα σου χτυπησουν την πορτα!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όπως τα λες Ζωίτσα....

έχουμε χρεωκοπήσει απλά αντι να χάσουμε μόνοι μας οτι έχουμε και δεν έχουμε, τα χαρίζουμε στους δανειστές μας....

αγχωτικό όλο αυτό.....

και που θα φτάσουμε δεν ξέρω και ούτε θέλω να φανταστω....

και επειδη το παραβαρύναμε....

η Βαλέρια παίζει στην κουζίνα της....πάω να παίξουμνε μαζί και τι μου λέει το σκ@τό????????

"τι θέλεις??? άντε πήγαινε στη δουλειά σου...."

τύπου με ενοχλείς κοπελιά...τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία....

χθες το βραδυ τη φωναξα γιατι κάτι την ηθελα και ερχεται σειναμενη κουναμενη και μου λέει:

"τι (σ)υνέβη μαμά????":D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

όπως τα λες Ζωίτσα....

έχουμε χρεωκοπήσει απλά αντι να χάσουμε μόνοι μας οτι έχουμε και δεν έχουμε, τα χαρίζουμε στους δανειστές μας....

αγχωτικό όλο αυτό.....

και που θα φτάσουμε δεν ξέρω και ούτε θέλω να φανταστω....

και επειδη το παραβαρύναμε....

η Βαλέρια παίζει στην κουζίνα της....πάω να παίξουμνε μαζί και τι μου λέει το σκ@τό????????

"τι θέλεις??? άντε πήγαινε στη δουλειά σου...."

τύπου με ενοχλείς κοπελιά...τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία....

χθες το βραδυ τη φωναξα γιατι κάτι την ηθελα και ερχεται σειναμενη κουναμενη και μου λέει:

"τι (σ)υνέβη μαμά????":D:D:D

xaxaxaxaaxa

Θεικο!!!!!!!!!!!

Μακαρι και ο μικρος να μου ελεγε να παω στην δουλεια μου............:confused::confused::confused:

καλά υπάρχουν φορές πυο παίζει εμ το μπαμπά της και πάω κοντά και μου λέει το ζουζουνι:

"τι θες??? στην κουζίνα σου εσύ!!!"

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

που πάει και τα σκέφτεται ήθελα να'ξερα!!!!

πωπω χάλια είμαι....ο λαιμος χάλι και πονάει και η πλα΄τη μου...

να σας πω....χαμομηλι επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη???

αλλού διαβαζω ναι και αλλού οτι αποτελεί διεγερτικό της μήτρας...

πιαστο αυγό και κούρευτο!!!

πόσο τρελή λέτε να με περάσει ο γιατρός μου αν τον παρω τηλ να τον ρωτησω αν επιτρέπεται να φάω τσίχλες???(κυνηγι εννοω οχι τριντεντ!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πωπω χάλια είμαι....ο λαιμος χάλι και πονάει και η πλα΄τη μου...

να σας πω....χαμομηλι επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη???

αλλού διαβαζω ναι και αλλού οτι αποτελεί διεγερτικό της μήτρας...

πιαστο αυγό και κούρευτο!!!

Καλα σοφακι τι θα γινει?ετσι θα σε παει ολη η εγκυμοσυνη σου?Περαστικα!!!!1

Εγω δεν ξερω τιποτα για το χαμομηλι παντως.....

πόσο τρελή λέτε να με περάσει ο γιατρός μου αν τον παρω τηλ να τον ρωτησω αν επιτρέπεται να φάω τσίχλες???(κυνηγι εννοω οχι τριντεντ!!!)

Χαχαχα στην αρχη βρε Σοφακι δεν καταλαβα τι εγραφες και νομιζα το κυνηγι ειναι μαρκα τσιχλας......χαχαχαχα

και ελεγα ποια μαρκα ειναι αυτη που δεν την ξερω................:confused::confused::confused:

Εγω θα τον επαιρνα τον γιατρο παντως............

Διαφημίσεις

Καλα σοφακι τι θα γινει?ετσι θα σε παει ολη η εγκυμοσυνη σου?Περαστικα!!!!1

Εγω δεν ξερω τιποτα για το χαμομηλι παντως.....

Χαχαχα στην αρχη βρε Σοφακι δεν καταλαβα τι εγραφες και νομιζα το κυνηγι ειναι μαρκα τσιχλας......χαχαχαχα

και ελεγα ποια μαρκα ειναι αυτη που δεν την ξερω................:confused::confused::confused:

Εγω θα τον επαιρνα τον γιατρο παντως............

άσε με....το ανοσοποιητικό μου τα'χει παίξει....

χαχαχαχαχαχαχα!!!

το κυνηγι μαρκα τσιχλας!!!

ωραιο Ζωη!!!! χαχαχαχαχαχα!!!

θα τον παρω τωρα αν και θα με κοροιδευει ο άνθρωπος....τεσπα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε? εγω αρρωστουλα.....βηχω σαν κατι γριες.......καθαρισα εχτες και εναν τοιχο που ειχε υγρασια με χλωρινη και εγινα χειροτερα!!! ολα καλα?

γεια σου Ελενίτσα με τα κουκλιά σου!!!!

περαστικα σου....τι την ηθελες τη χλωρινη βρε??????

πρόσεχε λιγο....

ακόμα περιμενω φωτο με τα καρναβαλάκια σου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω τωρα καθισα λίγο...μαζευα κατι πραγματα, έκανα κάτι δουλίτσες...αλλά δεν την παλεύω....πονοκέφαλο έχω τωρα...

πήρα το γιατρό και είχε γέννα οπότε θα τον πάρω άλλη στιγμή πάλι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σου Ελενίτσα με τα κουκλιά σου!!!!

περαστικα σου....τι την ηθελες τη χλωρινη βρε??????

πρόσεχε λιγο....

ακόμα περιμενω φωτο με τα καρναβαλάκια σου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω τωρα καθισα λίγο...μαζευα κατι πραγματα, έκανα κάτι δουλίτσες...αλλά δεν την παλεύω....πονοκέφαλο έχω τωρα...

πήρα το γιατρό και είχε γέννα οπότε θα τον πάρω άλλη στιγμή πάλι...

αχ μου πηρε ο αδερφος μου την ψηφιακη βρε Σοφακι.....θα στις βαλω συντομα.....!!!!!σε εχει πιασει υπερενταση βλεπω.......και εγω στις εγκυμοσυνες μου ημουν τουρμπο......μεχρι και βαλιτσες σηκωνα......

Ασε εχει γεμισει το σπιτι υγρασια πια......τι να κανω?ααααα σε ευχαριστω και για την διευθυνση

αχ μου πηρε ο αδερφος μου την ψηφιακη βρε Σοφακι.....θα στις βαλω συντομα.....!!!!!σε εχει πιασει υπερενταση βλεπω.......και εγω στις εγκυμοσυνες μου ημουν τουρμπο......μεχρι και βαλιτσες σηκωνα......

Ασε εχει γεμισει το σπιτι υγρασια πια......τι να κανω?

καλά....θα περιμένω....:tongue::tongue::tongue:

υγρασια....αφυγραντηρας οπωσδηποτε!!!

τιποτα άλλο δε σε σωνει!!!!

έχει το αμαζον με 114 λίρες έναν delonghi!

ωχ πάω...θέλει η Βαλ να διαβασουμε το βιβλίο με τα χρωματα!!!!

(μη με παρεξηγησεις που δεν έκανα αυτο με τι ςκαρδούλες στο φεις!!! γενικα δεν τα κανω αυτα....δε σημαινει κάτι για σένα όμως!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλά....θα περιμένω....:tongue::tongue::tongue:

υγρασια....αφυγραντηρας οπωσδηποτε!!!

τιποτα άλλο δε σε σωνει!!!!

έχει το αμαζον με 114 λίρες έναν delonghi!

ωχ πάω...θέλει η Βαλ να διαβασουμε το βιβλίο με τα χρωματα!!!!

(μη με παρεξηγησεις που δεν έκανα αυτο με τι ςκαρδούλες στο φεις!!! γενικα δεν τα κανω αυτα....δε σημαινει κάτι για σένα όμως!!!)

ελα βρε Σοφακ που θα σε παρεξηγησω .....και εγω για πλακα σας τα εστειλα!!!(αλλα το εννοω)

θα κανει ομως για τον χωρο μου ή ειναι μικρο?

Χάλια κ εγω.. Καταροη κ φυερνισμα πολυ!! Βήχα δεν έχω ούτε πυρετο.. Αυτο το μέσα έξω να τίναξω κουβέρτες ριχταρια να άπλωσε μάζεψε ρούχα μου την έκανε.. Βαριέσαι να βάλω κ μπουφάν κ την πατησα!!τα παιδιά μην κολλήσουν μόνο, ως τώρα δεν έχει άρρωστησει η χρυσοβαλαντουλα μόνο μια φορα ελαφρά..

Που τις βρηκεσ τισ τσιχλεσ καλε Σοφάκι;; Έχετε κυνήγο;; Εγω τρώω μόνο ορτύκια, μ αρέσουν... Αλλα δεν έχω ιδέα αν κάνει στην εγκυμοσύνη!!

Λενακι ούτε εγω το κανά αυτο.. Πάω να ρίξω μια ματιά.. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγω τα δίνω σημασία.. Φιλακια σε όλες σας

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αλό!!!

έστειλα τη Βαλ βόλτα με τον μπαμπά της και έκατσα να ηρεμησω λίγο γιατι είμαι ψιλοχάλια....

να κάνω και ένα μπανάκι....

τώρα που θα πανε άγνωστο...

μπορεί τζαμπο, μπορεί για καφέ, μπορεί στη μανα του άντρα μου....

ελα βρε Σοφακ που θα σε παρεξηγησω .....και εγω για πλακα σας τα εστειλα!!!(αλλα το εννοω)

θα κανει ομως για τον χωρο μου ή ειναι μικρο?

κοίτα...πήρε μια γνωστη μας που ειχε τεράστιο πρόβλημα σε ένα δωμάτιο...

έτρεχαν νερά απο τον τοίχο να καταλάβεις...και σωθηκε!!!

βεβαια δεν πήρε αυτό πυο σου λέω....δεν ξερω ποιό μοντέλο ακριβως πήρε αλλά έκανε και 300 ευρώ...

πάντως το πήρε για να καλύπτει μόνο το δωμάτιο και τελικά το βάζει στο χωλ και ειδε βελτίωση σε όλο το σπίτι...

Χάλια κ εγω.. Καταροη κ φυερνισμα πολυ!! Βήχα δεν έχω ούτε πυρετο.. Αυτο το μέσα έξω να τίναξω κουβέρτες ριχταρια να άπλωσε μάζεψε ρούχα μου την έκανε.. Βαριέσαι να βάλω κ μπουφάν κ την πατησα!!τα παιδιά μην κολλήσουν μόνο, ως τώρα δεν έχει άρρωστησει η χρυσοβαλαντουλα μόνο μια φορα ελαφρά..

Που τις βρηκεσ τισ τσιχλεσ καλε Σοφάκι;; Έχετε κυνήγο;; Εγω τρώω μόνο ορτύκια, μ αρέσουν... Αλλα δεν έχω ιδέα αν κάνει στην εγκυμοσύνη!!

Λενακι ούτε εγω το κανά αυτο.. Πάω να ρίξω μια ματιά.. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγω τα δίνω σημασία.. Φιλακια σε όλες σας

περαστικά και σε σένα Λιάκι....

εγω μάλλον την πατησα χθες τοπρωι που βγηκαμε για ακφε και καθόμουν εξω χωρις μπουφάν....ξεγελούσε ο ήλιος....

όσο για τις τσίχλες...

ο άντρας μου εκτός των άλλων πελατων του, είναι και λογιστης του συλλόγου κυνηγών οπότε του εδωσαν 12 τσιχλες μια μερα που τον ειδαν!!!

εννοείται οτι δεν τις εχω σπίτι μου έτσι???

του είπα να της πάει στη μητέρα του και αμα θέλει ας τις μαγειρέψει κι ας μας δωσει να δοκιμάσουμε...

δεν ηταν καν ξεπουπουλιασμένες!!!

σιγα μην καθομαι να μαδάω τσιχλες!!! μπλιαχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!

όταν τις μαγειρέψει με το καλό θα ρωτησω και το γιατρό....

τελικά αποφάσισα να κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτερα στο ραντεβού μου κανονικά....

αυριο μπορεί να λέω το αντιθετο αλλά οκ!!! τρελή είμαι οτι θέλω λέω!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αααααα και εγω έτοιμα τα τρώω.. Θα λυποθημησω αν ξεπουπουλιασω πουλάκι!!!

Ο πατέρας μου είναι κυνηγός κ οπότε πάμε μας έχουν κράτημένα στην κατάψυξη κ μας τα κάνουν!!

Περαστικα και σε σένα Σοφάκι.. Εσυ πρέπει να προσεχείς τώρα, μην κανείς παληκαριες!! Ελπίζω να μην κολλήσει κ η βαλερια μας!!

Το δικό μου κοριτσάκι τελικα κόλλησε βουλωμενη μυτουλες κ φτερνισμα προς το παρόν!! Δεν το αντέχω αυτο το πράμα.. Απο το άγχος μου που ξυπνάει συνεχώς κ κλαίει μου πεσε η πίεση.. Το χω ένα θέμα όταν Στεναχωριεμαι γενικά,,αν κολλήσει κ η μικρη παειιιι!!

Όσο για την συζήτηση που έχετε για την χώρα μας.. Αφήστε τα καλύτερα.. Θα ρθει στιγμή που θα λέμε αφού έχουμε να φάμε πάλι καλα!! Εγω το λέω κ τώρα γιατι τα ματιά μου βλέπουν πολλά!!Στεναχωριεμαι για τα παιδιά μας όπως κ εσείς φυσικά παρα για εμάς!!!

Μαρακι Σοφάκι1,2,3 ζωιτσα ελενιτσα κ υπόλοιπα κοριτσακια τα φιλακια μου κ την καληνύχτα μου!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Bonjour!!!

περαστικα Λιάκι και Χρυσοβαλαντούλα!!

εγω ευτυχως καλύτερα ειμαι....

χθες η Βαλ με το μπαμπά της μαζευτηκαν στις 9:30...

καλά η μάνα του άντρα μου θα νομιζει οτι δεν την ταιζουμε τη Βαλ!!!

πήγαν χθες και όλο έτρωγε....περναει και φαση τωρα η Βαλ που τρωει συνεχεια....χαμός!!!

στην αρχη που πήγε της ζητούσε να φαει χόρτα....δεν ειχε χορτα να της δωσει...

Ε οπότε μετα συμβιβαστηκε και έφαγε ένα μεγάλο βαθυ πιάτο μακαρόνια με κιμά, στο καπάκι ένα αυγό μελάτο με ψωμάκι και μετα ζητούσε μανταρίνια!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

άσε Λιάκι για πίεση εδώ...

9,5 η μεγάλη μου τη μέτρησε ο γιατρός....:rolleyes:

έστειλα τον άντρα μου χθες να μου παρει kiss και δε βρηκε στο σουπερ...

και πήρε οτι του κατεβηκε!!!

lila pause, kit kat, lacta!!!

όλα τα υγιεινά!!!

τα εχω παρει...μεθαυριο Τσικνοπέμπτη και δεν έχει έρθει ακόμα η στολή της Βαλ απο Αγγλία...άσε που δεν της εχω αγορασει ακόμα ούτε καλσόν ούτε μαυρο μπλουζάκι....θα παώ το απόγευμα να ψάξω γιατί παιδικα ειδη σε μαυρο χρωμα....δυσκολάκι το βλέπω...

με βλεπω να αγοράζω 2η στολη απο τζαμπο...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...