Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοιμηθηκαννννν!!!

Η χρυσοβαλαντουλα έφαγε ένα μπολ φακες με ένα κομμάτι φετα... Στην αρχη Μπλιαχχχ Μπλιαχχχ.. Ήμουνα έτοιμη να την κάνω τραχανα.. Αφήνω τις φακες στον πάγκο στην κουζίνα κ της λέω αυτο το φαγητό έχουμε αν δεν το θες θα το φάω εγω!! Φεύγω πάω στο σαλόνι κ αρχίζει να τρώει ασταμάτητα ΧαχαχαχΑ.. Μμμμμμμμ έκανε χαχα

Πάω να ξαπλωσω κοριτσακια.. Δεν θα κοιμηθώ ίσα να ξεκουραστω το κορμι( το φιδισιο) χαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό!!!

πήρα τις εξετασεις!!

τα αναμενόμενα...

αιματοκριτης 31,7, σιδηρος 32, φεριττινη 23...

μάλλον θα αρχισω απο μόνη μου το σίδηρο ένα την ημερα και στις 20 αν είναι μου το αυξανει ο γιατρος μου...

οι υπόλοιπες οκ!

ο θυρεοειδης εντος οριων αλλα ανεβασμένος οπότε φανταζομαι οτι θα χρειαστω Τ4 για ρυθμισμα...

Λιάκι καλό είναι να μη της δινεις τυράκι με τις φακές γιατί δε θα απορροφά το σίδηρο...

να σας πω...μαλάκια τους εχετε δωσει???

χταπόδι,καλαμάρι,κλπ????

εγω φοβάμαι ρε γμτ!!!

καλά γαρίδα με τίποτα! είναι σούπερ αλλεργιογόνο και μάλιστα άπαξ και έχεις αλλεργία σε πιάνει αμέσως...πρήξιμο,κλπ...:!:

Λοιπόν το σκεφτηκα και ας ρεζιλευτω...

θα παρω τη Δευτερα τηλ το γιατρό να του πω οτι ανησυχω που δεν εχω συμπτωματα μηπως πεταχτω να με δει....

ε μα πως θα αντεξω μεχρι τις 20!!! θα σκάσω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλό!!!

πήρα τις εξετασεις!!

τα αναμενόμενα...

αιματοκριτης 31,7, σιδηρος 32, φεριττινη 23...

μάλλον θα αρχισω απο μόνη μου το σίδηρο ένα την ημερα και στις 20 αν είναι μου το αυξανει ο γιατρος μου...

οι υπόλοιπες οκ!

ο θυρεοειδης εντος οριων αλλα ανεβασμένος οπότε φανταζομαι οτι θα χρειαστω Τ4 για ρυθμισμα...

Λιάκι καλό είναι να μη της δινεις τυράκι με τις φακές γιατί δε θα απορροφά το σίδηρο...

να σας πω...μαλάκια τους εχετε δωσει???

χταπόδι,καλαμάρι,κλπ????

εγω φοβάμαι ρε γμτ!!!

καλά γαρίδα με τίποτα! είναι σούπερ αλλεργιογόνο και μάλιστα άπαξ και έχεις αλλεργία σε πιάνει αμέσως...πρήξιμο,κλπ...:!:

Λοιπόν το σκεφτηκα και ας ρεζιλευτω...

θα παρω τη Δευτερα τηλ το γιατρό να του πω οτι ανησυχω που δεν εχω συμπτωματα μηπως πεταχτω να με δει....

ε μα πως θα αντεξω μεχρι τις 20!!! θα σκάσω!!!

μωρε μπραβο! αφου περπατας ειναι θαυμα! παρε τηλ τον γιατρο σου, πες του για τις εξετασεις, ρωτα τον για τον σιδηρο και ζητα του εναν υπερηχο. αν δεν σου κανει γιατι δεν πας μονη σου σε ενα ακτινοδιαγνωστικο;εγω εχω δωσει στον Κων/νο καλαμαρακια! ετρωγε μονο τα ποδαρακια οχι τη σαρκα!

Δεν τις τρώει διαφορετικά Σοφάκι .. Μόνο με φετα!!απο το να μην τρώει καθόλου τι να κάνω..

Πόσο είσαι τώρα Σοφάκι;; Εμένα απο 6 μιση εβδομάδων ξεκίνησαν τα συμπτώματα!!

Πτώμα είμαι,, η χρυσοβαλαντουλα δεν κοιμάται ακόμη, παίζει.. Η μπεμπουλα μολις τώρα κοιμήθηκε!!ΑΥτη την εβδομάδα δεν μου βάλε πολλά γραμμάρια ούτε 100..αλλα λέω μήπως επειδη την προυγουμενη εβδομάδα που ήρθε η παιδιάτρος την είχα ταισει στις 5 μιση κ 7 παρα την ζυγισαμε.. Άρα την ζυγισαμε πιο βαριά.. Θα δώ κ αυτη την εβδομάδα

Πάω να ακούσω κανένα τραγουδάκι να χαλαρωσω!!

Καληνύχτα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ξέχασα να πω πως κ εγω της έχω δώσει χταπόδι ψητό αλλα δεν τρελαθηκεεεεεε.. Αλλα επειδη πηγαίναμε σε ψαροταβέρνες όσο ήμουνα έγκυος της έχω δώσει να δοκιμάσει απ όλα όπως θυμαμαι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Λια μου ανοιξες την ορεξη με τις ψαροταβερνες! και τι δε θα εδινα να φαω καλαμαρακια με πατατες το μεσημερι!

θα συμβιβαστω με τις φακες ομως στις οποιες εριξα μεσα να βρασει μια φλουδα πορτοκαλι. ετσι μου ειπαν γινεται καλη απορροφηση του σιδηρου λογο της βιταμινης που εχει η φλουδα, οψομεθα.

κατα τα αλλα ταση για εμετο εχω, δε ξερω τι να φαω το μεσημερι για φακες δεν με βλεπω....

που ειστε ολες βολτα; ελπιζω να εχετε καλυτερο καιρο από οτι εδω που βρεχει ασυστολα!:-(

αλό!!!:D:D:D

σημερα έχει φανταστικη μερα εδω!!!

18 βαθμούς και λιακάδα!!!

αφου κατσαμε έξω για καφε και χωρις μπουφάν!!!

τέλεια!!!

μωρε μπραβο! αφου περπατας ειναι θαυμα! παρε τηλ τον γιατρο σου, πες του για τις εξετασεις, ρωτα τον για τον σιδηρο και ζητα του εναν υπερηχο. αν δεν σου κανει γιατι δεν πας μονη σου σε ενα ακτινοδιαγνωστικο;εγω εχω δωσει στον Κων/νο καλαμαρακια! ετρωγε μονο τα ποδαρακια οχι τη σαρκα!

ναι ελαφρως χαλια οι εξετασεις αλλά μια ζωη έτσι είναι!!!

βάλε και τη χαμηλή πίεση που έχω!!! 9,5 η μεγάλη μου τη μέτρησε ο γιατρός τις προάλλες!!!

μπα ο γιατρός αν του ζητησω, εννοείται θα μου κάνει υπέρηχο!!!

αλλά είμαι κι εγω μια κρυο μια ζεστη...

μια λέω δεν αντεχω να περιμενω, την άλλη λέω σιγα, μια εβδομάδα έμεινε μέχρι το ραντεβου!!!

χμμμμ...άρα ίσως της δοκιμάσω κι εγω κανένα καλαμαρακι...

σύμπι ξερεις τι σκεφτηκα οτι μπορείς να φτιάξεις του Κων/νου??

κέικ καρότο! και υγιεινό και νόστιμο!!!

και μπορείς αν θες να αντικαταστησεις και το μισό γάλα με χυμο πορτοκάλι για να παρει κι απο εκεί βιταμίνες...

πάρε συνταγούλα:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-karotou-3.html?src=relsinpar

δεν την έχω φτιάξει αλλά καλή φαίνεται!!!

κι αν του αρέσει η μπανανα μπορείς να φτιάξεις κι αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-karotou-kai-mpananas-nistisimo.html?src=relsinpar

Δεν τις τρώει διαφορετικά Σοφάκι .. Μόνο με φετα!!απο το να μην τρώει καθόλου τι να κάνω..

Πόσο είσαι τώρα Σοφάκι;; Εμένα απο 6 μιση εβδομάδων ξεκίνησαν τα συμπτώματα!!

Πτώμα είμαι,, η χρυσοβαλαντουλα δεν κοιμάται ακόμη, παίζει.. Η μπεμπουλα μολις τώρα κοιμήθηκε!!ΑΥτη την εβδομάδα δεν μου βάλε πολλά γραμμάρια ούτε 100..αλλα λέω μήπως επειδη την προυγουμενη εβδομάδα που ήρθε η παιδιάτρος την είχα ταισει στις 5 μιση κ 7 παρα την ζυγισαμε.. Άρα την ζυγισαμε πιο βαριά.. Θα δώ κ αυτη την εβδομάδα

Πάω να ακούσω κανένα τραγουδάκι να χαλαρωσω!!

Καληνύχτα!

πρέπει να είμαι 7εβδ+1....7εβδ+2....δεν είμαι σίγουρη!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

κάθε σάιτ μου τα λέει διαφορετικά!!!

για τη μπεμπούλα μην ανησυχεις!!!

συνηθως μετα τον τριτο αρχιζουν και κόβουν στην πρόσληψη βάρους.

δε θυμάμαι αν σε έχω ρωτησει...ονοματακι έχετε σκεφτει για τη μπεμπούλα???

(καλά παίζει να το έχουμε συζητησει κιόλας αλλά τα'χουμε πει...απο μνήμη....δεν το'χω!!!:tongue::tongue::tongue:)

καλά το παιδί μου αυτες τις μέρες άρχισε να ξανατρωει λαχανικα που τα είχε ελαττωσει στο ελάχιστο!

χθες και προχθες έφαγε ένα μπρόκολο ολόκληρο μόνη της και σημερα ένα πιάτο χόρτα!

μιλάμε απόρησα!!! φτου φτου μη τη ματιάσω!!!

σημερα ειχαν συγκεντρωθει στην πλατεια για να κάνουν πορεία το ΚΚΕ και η βαλ πήγε δίπλα και φωναζε:

"ψωμί ελεφερία!!!"= ψωμί παιδεία ελευθερία!!!:D:D:D:D

το θυμάται απο τις 17 Νοέμβρη που της εξηγούσα τι γίνεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα...

μια μουδιασμένη καλημέρα όμως....

μας έβαλαν σε ένα χορό που δε θέλαμε να χορέψουμε και τωρα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κάνουμε και μάλιστα καλά αν θέλουμε να ζησουμε έστω αξιοπρεπώς....

Ευχομαι οι φόβοι μας να μην επαληθευτούν και να κυλήσουν όλα καλύτερα απο οτι περιμενουμε...

ξύπνησα με χάλια το λαιμό....δε μπορώ να καταπιώ....

και με χάλια διάθεση....

κουράγιο σε όλους μας...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα...χαλια διαθεση κ εγω για τον ιδιο λογο...απογοητευση στο φουλ...ακους εδω 199 ναι...199 να ναι οι ωρες τους(και πολλες τους ειναι)!!!

σοφακι πως πας?εχεις καθολου συμπτωματα?καλα θα κανεις και θα πας νωριτερα στο γιατρο...κ εγω αυτο ειχα κανει;)

ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα...χαλια διαθεση κ εγω για τον ιδιο λογο...απογοητευση στο φουλ...ακους εδω 199 ναι...199 να ναι οι ωρες τους(και πολλες τους ειναι)!!!

σοφακι πως πας?εχεις καθολου συμπτωματα?καλα θα κανεις και θα πας νωριτερα στο γιατρο...κ εγω αυτο ειχα κανει;)

ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλια πολλα!

καλημέρα Σοφάκι!

199 ναι.....199 ξεφτίλες....

μπα τίποτα.....μόνο συχνοουρία έχω!!!!

τίποτα άλλο!!!

πάω συνεχεια και κοιτάω την κοιλιά μου στον καθρέπτη μπας και πρήστηκε λίγο αλλά τίποτα!!!

για το γιατρό ακόμα το σκέφτομαι αν θα πάω νωρίτερα!!!!

έχω υπομονή να περιμένω αλλά έχω και μια αγωνία...

πάει δηλαδή κατι φορές το μυαλό μου μήπως δεν πάνε όλα καλά....

απο την άλλη λέω αν συνέβαινε κάτι κακό, τι στο καλό, δε θα είχα ούτε απο εκεί ένα σύμπτωμα???

όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ αποφασιστικό άτομο....:tongue:

εσυ πως εισαι?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

τα ιδια...συνεχιζω κ ανακατευομαι...ελπιζω με την αλλαγη τριμηνου σε 3-4 βδομαδες να τ αφησω αυτα πισω μου...διαβασα σε ενα σιτε για τη μεντα(ροφημα) οτι βοηθαει στις ανακατοσουρες..πηρα και δοκιμασα...τη πρωτη φορα σαν κατι να εκανε νειωθα λιγο καλυτερα...τη δευτερη καμια διαφορα..

κ εμενα η κοιλια μου δεν εχει μεγαλωσει καθολου...δεν εχω παρει και κιλα...δε ξερω τι παει στραβα με μενα:tongue: στην ελλη ηδη ειχα φουσκωσει τετιο μηνα..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

άλλες εγκυμοσύνες οι δευτερες τελικά ε???:D

καμία σχεση με τις πρώτες!

ευχομαι να σου περάσουν σύντομα οι ανακατωσούρες....

στη Βαλ είχα...όχι πολλές αλλά είχα...

τώρα....τουρίστας.....αν συνεχίσω ετσι, μόλις φαω την πρωτη κλωτσίτσα θα καταλάβω οτι είμαι έγκυος!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι πολυ διαφορετικες!!κ εγω στην ελλη κανενα συμπτωμα..τιποτε απολυτως..

ολα να πανε καλα μεχρι τελους ομως κ ολα αυτα θα ναι παρελθον!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμενα!!!

Πραγματικα χθες πιστευα οτι κατι θα γινοτανε...Τελικα τιποτα δεν καταφεραμε ..

Σοφακι δεν βλεπω να ζουμε ουτε καν με αξιοπρεπεια....

Δεν α πω πολλα νιωθω τοσο θυμωμενη....

Σοφακι τι καιρο εχετε καλε εκει?Ηλιο που τον βρηκατε ρε?

Εμεις εδω ειναι σαν να ζουμε στο new Hamsire!!!! εντελως Αγγλια μιλαμε.....

Σοφακι απο Αθηνα σπιτι εισαι ε?Αντε περαστικα σου .....

ρε κοριτσια το rotateq το ειιχατε κανει στα παιδακια σας?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...