Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιακι επειδη στην εγκυμοσυνη σταματανε να πεφτουν τα μαλλια μολις γεννησεις πεφτουν μαζεμενα οσα δεν επεσαν τους 9 μηνες! ειναι φυσιολογικο αλλα τσεκαρε καλου κακου και τον σιδηρο σου!

ασχετο: εχθες εφτιαξα ενα κεικ με αυγα σουπερ μαρκετ γιατι δεν ειχα χωριατικα. ενα ξασπρουλο πραγμα βγηκε, αηδια! σκεφτομαι να το καλυψω με γλασσο σοκολατας σημερα μπας και το σωσω!

ριξτου ένα γλάσο να γινει και πιο σοκολατενιο!!!!

εγω έφτιαξα χθες μαφινς και τα γέμισα με γκανας!!!

τέλεια βγηκαν!!!!

το παιδι μου ακομα κοιμαται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριξτου ένα γλάσο να γινει και πιο σοκολατενιο!!!!

εγω έφτιαξα χθες μαφινς και τα γέμισα με γκανας!!!

τέλεια βγηκαν!!!!

το παιδι μου ακομα κοιμαται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι ειναι το "γκανας';

τυχερη.... ο δικος μου 8 με 8 και κατι τσουπ....το ματι γαριδα!

τι ειναι το "γκανας';

τυχερη.... ο δικος μου 8 με 8 και κατι τσουπ....το ματι γαριδα!

αυτό είναι η κανονικη συνταγη γκανας και ειναι για επικάλυψη κανονικα:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/ganache-creme.html?src=relsinpar

εγω την κανω σε πιο απλη εκδοχη...

κουβερτούρα λιωμένη σε λίγο γάλα, με ελάχιστο βουτυράκι!

γιαμι γιαμι!!!

αυτό κανω για γέμιση και στις κρεπες όταν φτιαχνω γιατι βρικω τη μερεντα πολύ γλυκιά!

ναι εσένα όμως κοιμαται στις 8 ο μικρός....εμας μας παιρνει 11+....

τις ιδιες ωρες κοιμουνται στην ουσια αλλά με χρονικη διαφορά!!!

πόσο περίπου σου βγαινει η καθε πάνα απο αυτες που παρηγγειλες???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κορίτσια! Αναψα φωτιές εχθές ε? Επί του οικονομικού εννοώ.. Λίγο πολύ συμφωνώ με όλες, παντού υπάρχει δίκιο, γι'αυτό και είμαι ολίγον μπερδεμένη. Να πω την αλήθεια όμως αν δεν ήταν το θέμα "να μην έχω δύο μωρά μαζί" δε θα αποτελούσε τόσο πρόβλημα η αβεβαιότητα η οικονομική. Είναι βλέπεις που είμαι κι εγώ δικηγόρος και κάθε μήνα δεν ξέρεις αν θα υπάρχεις τον επόμενο. Και λεφτά στην πάντα ούτε λόγος πλέον. Αν τύχει κάτι στο μωρό θα τρελαθώ αν δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω οικονομικά. Θυμάμαι στο μαιευτήριο δεν ήθελα να ακούω καν για λεφτά. Βέβαια άλλες εποχές που ούτως ή άλλως ήμασταν καλομαθημένοι από έσοδα. Τέλος πάντων, κανένας δεν μπορεί να πει πλέον "είμαι σίγουρος". Ερώτηση στη Μαρία. Ποια λεφτά από εξετάσεις να σου επιστραφούν? Εμένα τις αυχενικές και Αλφα κλπ τις θεωρούσαν εκτός και δεν πήρα τίποτα. Τις έκανα βέβαια στο ΙΑΣΩ. Αν έχει να κάνει το ιδιωτικό...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

μπες στο σαιτ της babylino και γραψου και το πολυ σε μια εβδομαδα θα σου στειλουν κουπονια!!!

εμενα μου έχουν στειλει 3 φορες ηδη και δεν πάει πολύς καιρός που γραφτηκα!!!

οπότε Στεβη για το 2ο παιδι καταληγουμε οτι απλά μένει να σιγουρευτεις 100% εεε???????????:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

11+ κοιμαται και ο δικος μου!

αστα...

για να δω τη συνταγη!

γεια σου στεβη!

α ρε συ!!!

εγραψες 8 με 8 και κατι και καταλαβα οτι κοιμαται απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι!!!

δεν ειναι τιποτα η γκανας...

φτιαξτη και ριξτη πάνω απο το κέικ σου!!!

βασικα γλασο είναι αλλά πιο παχύ!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α ρε συ!!!

εγραψες 8 με 8 και κατι και καταλαβα οτι κοιμαται απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι!!!

δεν ειναι τιποτα η γκανας...

φτιαξτη και ριξτη πάνω απο το κέικ σου!!!

βασικα γλασο είναι αλλά πιο παχύ!!

8 με 8; θα ημουν καλα! οοοχιιιιι... 11+ με 8+ ειμαστε! και 2 ωριτσες το μεσημερι 4-6....ως εκει!

Διαφημίσεις

8 με 8; θα ημουν καλα! οοοχιιιιι... 11+ με 8+ ειμαστε! και 2 ωριτσες το μεσημερι 4-6....ως εκει!

εμενα τωρα που ξυπνησε στις 12 σιγα μην κοιμηθει για μεσημερι....

καλα θα τη βάλω εγω και θα κατσει να μιλαει στο κρεβατι της!!!

κλασικά!!!

τουλάχιστον κάθεται ξαπλωμένη ακόμα κι αν δεν κοιμαται!!!

και μιλάει....και μιλάει....και μιλάει....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα ανοιξε μονη της την τηλεόραση και το ντιβιντι και εβαλε τη Λουλού και αρνείται να την κλείσει!!!:rolleyes:

πάντως εχει τρελή λογοδιάροια το παιδί μου!!! δε σταματαει εμ τιποτα!!!

χθες μιλουσα με τον πατερα μου στο κινητο και μου το πήρε και άρχισε να του λέει οτι της κατεβει!!!

οτι θα ντυθει μέλισσα, οτι έκανε ζημια η μαμά και χυθηκαν νερα και έπλυνα τα χαλιά, οτι ειδε ονειρο τον Μπαμπα μπιλιο, χίλια όσα του είπε!!!

ο πατερας μου εν τω μεταξυ είχε κατουρηθει στα γέλια γιατι ε΄λεγ έλεγε η βαλ χωρις παύσεις!!!

απο το ένα θέμα στο άλλο, έλεγε οτι της κατεβαινε!!!!:lol::lol::lol::lol:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και ο δικος μου πολυλογας ειναι αλλα μονο στους γνωστους. οταν δεν ξερει ανθρωπο κλεινει το στομα του και ουτε κιχ.

από τη βιασυνη του δε να τα πει ολα εχει αρχισει και κοβει τις λεξεις μου φαινεται και ψευδιζει. πιο καθαρα μιλουσε πριν λιγο καιρο!

Έλα ρε...τρελή καβάτζα αυτό με τα babylino. Κρίμα που αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι. Η μικρή σχεδόν την έκοψε ήδη την πάνα. Την βρίσκω πλέον στεγνή και τη βραδινή. Θα το χω υπ'όψην στο δεύτερο! Με το οποίο ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΜΗ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ!!!χαχα...δε θέλω και πολύ!

Και τι θα γινει με την κουβέντα γι'αυτο το κεικ!! Ξελιγωθήκαμε εδώ πέρα και κάνουμε και δίαιτα! Αφήστε κορίτσια κι έχω ψοφίσει στην πείνα γιατί μου είχαν μείνει 4-5 κιλά της εγκυμοσύνης που τα αγνοούσα επιμελώς και αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να τα χάσω γιατί τα βλέπω να φεύγουν πολύ δύσκολα και ίσα που θα μου μπαστακωθούν φορέβερ αν συνεχίσω έτσι. Βάλε και τα Πάσχατα και τα Χριστούγεννα...όξω και τα καλοκαίρια...! Θα φτάσουν το δεκάκιλο στο πι και φι.

Άντε πρέπει να εξέλθω...Φιλάκια!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

και ο δικος μου πολυλογας ειναι αλλα μονο στους γνωστους. οταν δεν ξερει ανθρωπο κλεινει το στομα του και ουτε κιχ.

από τη βιασυνη του δε να τα πει ολα εχει αρχισει και κοβει τις λεξεις μου φαινεται και ψευδιζει. πιο καθαρα μιλουσε πριν λιγο καιρο!

μπα η Βαλ δεν πτοειται!!!

σε όποιον βρει μιλάει!!!!

αλλά το πιο αστειο είναι όταν συναντησουμε καμια παρέα με παιδάκια, που παει και στεκεται διπλα τους και τους μιλάει για να την κάνουν παρέα!!!

και να είναι τα παιδάκια 9-10 χρονων και να σαστιζουν!!!!:tongue::tongue::tongue:

μη δει σκειταδες....πάει και τους παίρνει τα σκειτ τους και ντρεπονται να τα ζητησουν τα κακομοιρα!!!!

θα γινει ράπερ το παιδι γιαυτο κοβει τις λέξεις!!!

και η Βαλ το κανει οταν βιαζεται πολύ!!!!

με πηρε ο αντρας μου...τελικα δεν εφταιγε η μαια του γιατρου....

το τοξόπλασμα δε γραφεται γιαυτο δεν το ειχε, όχι οτι το ξέχασε.

πάντως σε λίγο θα ειναι ετοιμες και του ειπαν να περιμενει λίγο να τις πάρει τις εξετάσεις!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Έλα ρε...τρελή καβάτζα αυτό με τα babylino. Κρίμα που αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι. Η μικρή σχεδόν την έκοψε ήδη την πάνα. Την βρίσκω πλέον στεγνή και τη βραδινή. Θα το χω υπ'όψην στο δεύτερο! Με το οποίο ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΜΗ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ!!!χαχα...δε θέλω και πολύ!

Και τι θα γινει με την κουβέντα γι'αυτο το κεικ!! Ξελιγωθήκαμε εδώ πέρα και κάνουμε και δίαιτα! Αφήστε κορίτσια κι έχω ψοφίσει στην πείνα γιατί μου είχαν μείνει 4-5 κιλά της εγκυμοσύνης που τα αγνοούσα επιμελώς και αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να τα χάσω γιατί τα βλέπω να φεύγουν πολύ δύσκολα και ίσα που θα μου μπαστακωθούν φορέβερ αν συνεχίσω έτσι. Βάλε και τα Πάσχατα και τα Χριστούγεννα...όξω και τα καλοκαίρια...! Θα φτάσουν το δεκάκιλο στο πι και φι.

Άντε πρέπει να εξέλθω...Φιλάκια!

αν ενθουσιαστηκες με τα babylino, να μη σου μιλησω και για τις τιμες των πάμπερς απο αμαζον Αγγλίας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εκεί να δεις......

δε σε ξεσηκώνουμε εμεις.....εσύ θες να ξεσηκωθείς!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

έλα μωρε....λίγη προσοχη στη διατροφη κάνε...όχι αυστηρες διαιτες,κλπ....

οτι σου πορκαλεί στερησεις, σου αφηνει απωθημένα....

και αμα έχεις απωθημένα στο φαί.....

κάποια στιγμη θα τα βγαλεις....

και εκει να δεις τι εχει να γινει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...