Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!μολις ξυπνησα:P

καλε τι προκομενα κοριτσια εχει το καφε μας!μπραβο σας...εγω ειμαι ακαματρα...1 φορα τη βδομαδα σκουπιζω-σφουγγαριζω...καλα γι ατα μπαλκονια 3 φορες το χρονο...πασχα χριστουγεννα και στα γενεθλια της ελλης!γενικα δε το χω το νοικοκυριο με τιποτε..

σοφακι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου...εμενα μου εγραψε γενικη και κ/α ουρων παλι...θα παω τη δευτερα.

σοφακι απο κερκυρα μην αγχωνεσαι θα ερθει το μωρακι...για το οικονομικο εγω διαφωνω λιγακι μαζι σας...σιγουρα ειναι καλο και ιδανικο να υπαρχει οικονομικη ασφαλεια...αλλα εγω προσωπικα δε θα μπορουσα να περιμενω ποτε θα φτιαξουν τα πραγματα για ν αποφασιω να κανω παιδι...ειδικα τωρα που τα πραγματα πανε απ το κακο στο χειροτερο...και ειδικα οταν εμεις οι γυναικες εχουμε και οριο ηλικιας...μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να γεννησω στα 50 και να εχω "φτιαχτει οικονομικα" μεχρι τοτε...ομως δε γινεται..τεσπα...ειναι καθαρα οπως το βλεπει κανεις.

για τα νεα μετρα κ εγω δεν εχω ενημερωθει ακομα...οσο για το που θελουν να μας φτασουν?οσο κατω τους επιτρεψουμε εμεις...εμεις δε τους ψηφιζουμε?ε λοιπον τα θελει ο κ@λος μας...συγνωμη που τα λεω ετσι χυμα αλλα πραγματικα εχω νευριασει με το κοσμο που δεν αντιδρα...

η ελλη εννοειται πως μας δουλευε κανονικοτατα χθες...πηγαμε στο γιατρο(ο οποιος σημειωτεων ηταν παρα πολυ καλος με την ελλη απ οτι ειδα εχει φοβερη επαφη με τα παιδια-και κουκλος μιλαμε...ιδιος ο μαρκ απ το γκρεις ανατομυ) την εβαλε να περπατησει μου λεει οπως τη βλεπω δε μου παει η καρδια ουτε να την εξετασω...ειναι μια χαρα...αλλ αφου ηρθατε κατι θα κανουμε:tongue: ε της εκανε κατι ασκησουλες ολα καλα και μας εδιωξε...μου ειπε ν ανησυχησω μονο αν τη δω να μαζευται σε στιγμες που νομιζει οτι εγω δε τη βλεπω και να σταματαει το παιχνιδι της..θα την φαω καμια ωρα...εμαθε το σκατο και μας δουλευει...στο δρομο για το σπιτι το συνεχιζε κιολας...μαμα ποναει το γονατο...τη σκοτωνεις η δε τη σκοτωνεις:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φοβερό το ταμείο σας σύμπι....

καλοπληρώνουν βλέπω!!!

κι εγω για τα καινουρια μετρα κάτι λίγα...αποφευγω να μαθω....

εμεις τωρα πρέπει να βρουμε τα 2500 χιλιάρικα για τα φέσια...τι να λέμε...

κορίτσια αγχωθηκα....μηπως δεν το'χω με την καθαριότητα????

πάντως καθαρό το βλέπω το σπίτι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

μάλλον είναι προσεκτικό το κορίτσι μου!!!

τα ζυμαρικά είναι δωρο για το γαμπρούλη μου...

θα ρωτησω να δω τι βολεύει καλύτερα να στα στείλω...

φανταζομαι το ΚΤΕΛ...

περιπου πόσα θέλεις και τι γευσεις???

έχει ντοματα, καρότο και σπανάκι απ'οτι μου είπε η νονα μας!

απ'ολες τις γευσεις θελω αλλα σε παρακαλω να δεχτεις τα χρηματα, δεν αισθανομαι καθολου καλα! ρωτα σε παρακαλω αν μπορω να επικοινωνω και εγω απευθειας μαζι τους και να μου τα στελνουν με δικα μου εξοδα ή να τα παραλαμβανω αντικαταβολη!

καλε τι προκομενα κοριτσια εχει το καφε μας!μπραβο σας...εγω ειμαι ακαματρα...1 φορα τη βδομαδα σκουπιζω-σφουγγαριζω...καλα γι ατα μπαλκονια 3 φορες το χρονο...πασχα χριστουγεννα και στα γενεθλια της ελλης!γενικα δε το χω το νοικοκυριο με τιποτε..

σοφακι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου...εμενα μου εγραψε γενικη και κ/α ουρων παλι...θα παω τη δευτερα.

σοφακι απο κερκυρα μην αγχωνεσαι θα ερθει το μωρακι...για το οικονομικο εγω διαφωνω λιγακι μαζι σας...σιγουρα ειναι καλο και ιδανικο να υπαρχει οικονομικη ασφαλεια...αλλα εγω προσωπικα δε θα μπορουσα να περιμενω ποτε θα φτιαξουν τα πραγματα για ν αποφασιω να κανω παιδι...ειδικα τωρα που τα πραγματα πανε απ το κακο στο χειροτερο...και ειδικα οταν εμεις οι γυναικες εχουμε και οριο ηλικιας...μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να γεννησω στα 50 και να εχω "φτιαχτει οικονομικα" μεχρι τοτε...ομως δε γινεται..τεσπα...ειναι καθαρα οπως το βλεπει κανεις.

για τα νεα μετρα κ εγω δεν εχω ενημερωθει ακομα...οσο για το που θελουν να μας φτασουν?οσο κατω τους επιτρεψουμε εμεις...εμεις δε τους ψηφιζουμε?ε λοιπον τα θελει ο κ@λος μας...συγνωμη που τα λεω ετσι χυμα αλλα πραγματικα εχω νευριασει με το κοσμο που δεν αντιδρα...

η ελλη εννοειται πως μας δουλευε κανονικοτατα χθες...πηγαμε στο γιατρο(ο οποιος σημειωτεων ηταν παρα πολυ καλος με την ελλη απ οτι ειδα εχει φοβερη επαφη με τα παιδια-και κουκλος μιλαμε...ιδιος ο μαρκ απ το γκρεις ανατομυ) την εβαλε να περπατησει μου λεει οπως τη βλεπω δε μου παει η καρδια ουτε να την εξετασω...ειναι μια χαρα...αλλ αφου ηρθατε κατι θα κανουμε:tongue: ε της εκανε κατι ασκησουλες ολα καλα και μας εδιωξε...μου ειπε ν ανησυχησω μονο αν τη δω να μαζευται σε στιγμες που νομιζει οτι εγω δε τη βλεπω και να σταματαει το παιχνιδι της..θα την φαω καμια ωρα...εμαθε το σκατο και μας δουλευει...στο δρομο για το σπιτι το συνεχιζε κιολας...μαμα ποναει το γονατο...τη σκοτωνεις η δε τη σκοτωνεις:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!

χα χα χα χα χα.... φοβερη! δεν βαριεσαι τουλαχιστον γνωρισες και τον Μαρκ από το Γκρεις Ανατομυ χα χα χα χα χα! καλα ουτε που ξερω για ποιον ηθοποιο λες! ευφρανθηκανε τα ματακια σου Σοφακι ετσι;:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!

χαχαχα!!!

εμ στο'πα εγω...δωσε ζαχαρονερο να δεις!!!!

ευχαριστω!!! αν και περιμενω να δω τον αιματοκρίτη κατω του 30....

για το 2ο παιδί και το οικονομικό θα σου πω για την κουνιαδα μου και να μου πεις αν τελικά πρέπει να έχεις έστω κατι λιγο για να προχωρησεις...

δουλευει μόνο ο άντρας της....900 ευρω το μηνα....

εκ των οποίων 350 ευρω για το νοικι...μας μένουν 550 ευρω...

με αυτα τα 550 πρέπει να πληρωσουν, δάνεια,λογαριασμούς,κινητα,βενζίνες και να φάνε κιόλας έτσι???????

δε συζητω για δραστηριοτητες του παιδιου....

πάει μαζορέτες με 20 ευρω το μηνα και αυτό ηταν!

να μην πουμε και για ντυσιμο του παιδιού...

με τέτοια οικονομικη κατασταση, εστω οτι προχωραει σε 2ο και της ζητησει ο γιατρος να κανει αμνιοπαρακέντηση που κοστίζει 600 ευρω....που θα τα βρουν???

για τη γέννα??? πως θα πληρωσουν το μαιευτηριο???

απ'ολες τις γευσεις θελω αλλα σε παρακαλω να δεχτεις τα χρηματα, δεν αισθανομαι καθολου καλα! ρωτα σε παρακαλω αν μπορω να επικοινωνω και εγω απευθειας μαζι τους και να μου τα στελνουν με δικα μου εξοδα ή να τα παραλαμβανω αντικαταβολη!

λοιπόν τα πρωτα θα ειναι απο μένα δωράκι και αν του αρεσουν και θέλεις κι άλλα, μετα δικα σου! οκ???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλα αποτελέσματα Σοφάκι !!

Καλημερουδια κιόλας,,τι να πω κ η δικια μου τρώει παντού.. Το κεικ ιδίως το τρίβει κ το τρώει. Τώρα σκουπησα, σφουγγαρισμα μόνο κουζίνα σαλόνι, ξ

Εσκονησα!!εβαλα πλυντήριο πιάτων, ρούχων, ως συνήθως τα βάζω βράδυ αλλα ξέχασα χθες.. Άλλαξα σεντόνια στο μπεμπε κ την μεγαλη,

Έκατσε να την ταισω κ μετα θα πάρω μέσα για σκουπισμα.. Μάλλον

Εγω είμαι υπερβολική όπως λέει κ ο σύζυγος.. Αλλα ολη μέρα μέσα στο σπίτι είμαστε λερωνετε!! Καλα απο τρίχες είναι παντού,, πολυ πέφτουν τα μαλλιά μου

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

σοφακι μου σιγουρα η οικονομικη κατασταση της κουνιαδας σου ειναι δυσκολη...ετσι σαφως και δε ξεκινας για αλλο παιδι...παρολα αυτα ακομα κ αν ερθει...ολο κ απο καπου θα βρεις να κοψεις...αποψη μου παντα ε?;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Άντε πάλι καλα Σοφάκι.. Βρε τη θκατουλα την ελισαβετ.... ΧαχαχαχΑ

Ποιος γιατρός είναι αυτός σε Σοφάκι;; Κ της χρυσοβαλαντουλας το δαχτυλακι πονάει

Χαχαχαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ποιος γιατρός είναι αυτός σε Σοφάκι;; Κ της χρυσοβαλαντουλας το δαχτυλακι πονάει

Χαχαχαχαχα

ασε λιακι μας δουλευει ψιλο γαζι...ο γιατρος ειναι ορθοπαιδικος στην ευρωκλινικη...αν θες σου στελνω με πμ το ονομα του χαχαχα μη σου πω αν θες να παμε μαζι:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι μου σιγουρα η οικονομικη κατασταση της κουνιαδας σου ειναι δυσκολη...ετσι σαφως και δε ξεκινας για αλλο παιδι...παρολα αυτα ακομα κ αν ερθει...ολο κ απο καπου θα βρεις να κοψεις...αποψη μου παντα ε?;)

βρε συ μαζι σου...ένα παιδάκι καλοδεχούμενο είναι πάντα...

αλλά όταν βρισκεσαι σε τέτοια φάση οικονομική (αναφερω την οικογενειακη ασταθεια), είναι πολυ δυσκολα τα πράγματα...

και απο που να κόψουν???

λογαριασμοί-δάνεια-νοικι είναι στανταρ...

φαι??? μακαρόνια-πατατες-φακες και στο τσακιρ κεφι κρεας τρωνε...

ψάρια??? ποτέ....

ε αν ερθει και ένα μωρο που θέλει παμπερς, γαλα αν δε θηλάσει, παιδιατρο κάθε μηνα....ποιος θα τα πληρωσει????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ! θα το δεχτω γιατι και εγω αυτο θα εκανα αλλα υποχρεωνομαι πολύ! :oops:

αυτο το ειδατε;

http://www.paneschicco.gr/#/junior

ναι!εγω ζητησα και μου στειλανε δειγμα...δε τις εχω χρησιμοποιησει ακομα για να σας πω ομως...παντως τις φτιαχνει η ιδια εταιρεια που φτιαχνει τα μπειμπιλινο...και η τιμη τους ειναι καλη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερουδια κιόλας,,τι να πω κ η δικια μου τρώει παντού.. Το κεικ ιδίως το τρίβει κ το τρώει. Τώρα σκουπησα, σφουγγαρισμα μόνο κουζίνα σαλόνι, ξ

Εσκονησα!!εβαλα πλυντήριο πιάτων, ρούχων, ως συνήθως τα βάζω βράδυ αλλα ξέχασα χθες.. Άλλαξα σεντόνια στο μπεμπε κ την μεγαλη,

Εγω είμαι υπερβολική όπως λέει κ ο σύζυγος.. Αλλα ολη μέρα μέσα στο σπίτι είμαστε λερωνετε!! Καλα απο τρίχες είναι παντού,, πολυ πέφτουν τα μαλλιά μου

Λιακι επειδη στην εγκυμοσυνη σταματανε να πεφτουν τα μαλλια μολις γεννησεις πεφτουν μαζεμενα οσα δεν επεσαν τους 9 μηνες! ειναι φυσιολογικο αλλα τσεκαρε καλου κακου και τον σιδηρο σου!

ασχετο: εχθες εφτιαξα ενα κεικ με αυγα σουπερ μαρκετ γιατι δεν ειχα χωριατικα. ενα ξασπρουλο πραγμα βγηκε, αηδια! σκεφτομαι να το καλυψω με γλασσο σοκολατας σημερα μπας και το σωσω!

απαπαπα....κουραστηκα που τα διαβασα Λιακι!!!!:D:D:D

Χαχαχαχαχα

πονηρηηηηηηηηηηηη!!!!!;););)

ευχαριστω πολυ! θα το δεχτω γιατι και εγω αυτο θα εκανα αλλα υποχρεωνομαι πολύ! :oops:

αυτο το ειδατε;

http://www.paneschicco.gr/#/junior

ναι ρε σιγα την υποχρέωση!!!!

για το γαμπρούλη μου??????? τα πάντα όλα λέμε!!!!

οι πάνες δεν ξερω αν συμφερουν εμένα προσωπικα γιατι χρησιμοποιω τις babylino...και μαζι με τα κουπόνια που μου στέλνουν, μου έρχονται πολύ φθηνα!!!

σχεδόν 7 ευρω το μεγάλο πακέτο!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε συ μαζι σου...ένα παιδάκι καλοδεχούμενο είναι πάντα...

αλλά όταν βρισκεσαι σε τέτοια φάση οικονομική (αναφερω την οικογενειακη ασταθεια), είναι πολυ δυσκολα τα πράγματα...

και απο που να κόψουν???

λογαριασμοί-δάνεια-νοικι είναι στανταρ...

φαι??? μακαρόνια-πατατες-φακες και στο τσακιρ κεφι κρεας τρωνε...

ψάρια??? ποτέ....

ε αν ερθει και ένα μωρο που θέλει παμπερς, γαλα αν δε θηλάσει, παιδιατρο κάθε μηνα....ποιος θα τα πληρωσει????

σοφακι μου καλα τα λες κ εχεις δικιο...εγω ισως το βλεπω πιο εξιδανικευμενα...τεσπα μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα για ολους και να μη μπαινουμε σε τετοια "διλημματα"

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...