Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα...να'μαι και εγω:Dμολισ κοιμηθηκε το αστερι μου...πολυλογιαααααααααα απαπα Σοφακι θα στον στειλω να κανει παρεα με την Βαλ.μια χαρα θα τα λενε οι δυο τους.ολη μερα δεν σταματαει το στομα του:lol:ηταν να μην παρει μπρος....χαχα

εμεισς καλα ειμαστε.ετοιμαζομαστε για Ξανθη αν ψιλοφτιαξει και λιγο ο καιροσ βεβαια!!!!

πωπω βρε Λια πραγματικα κανεις τοσες δουλειεσ καθε μερα με 2 παιδια???μπραβο κοριτσι μου!!!!!!

Σοφια τι εγινε με το ποδαρακι τησ ελλης τελικα ???την πηγες γιατρο???

Ζωη ...υπομονη.οσο για τα παιχνιδια και εμενα με κυνηγαει ολη μερα:-(κομπιουτερ ουτε για αστειο οσο ειναι ξυπνιος .μου το κλεινει.

τηλεοραση δεν ανοιγω ποτε μεχρι το απογευμα που βλεπει ο Τ. ειδησεις..

Στεβη καλως ηρθες παλι:Dνομιζω πως στην ερωτηση αν ειναι καταλληλη η περιοδοσ να κανεισ δευτερο παιδακι μονο εσυ μπορεισ να απαντησεισ με τον συζυγο σου:wink:

Μαρακι και ελενιτσα τα ζουζουνια σας καλα????Μαρια και ο Αναστασης δεν τρωει καθολου λαχανικα και φρουτα:-(μονο πορτοκαλαδα στυβω και ψιλοπινει...καταλαβαινω τι λεσ γιατι και ο δικοσ μου ειναι πολυ δυδκολοσ με το φαγητο.και ο Α να στασης επαιρνε σιδηρο για 3 μηνες:-(και εγω αχρηστη μανα αισθανομουν τοτε μεχρι που το συζυτησα και με τον παιδιατρο και μου ειπε οτι αν δεν θελει να τον φαει να μην τον πιεζω πολυ...καποια στιγμη θα φαει....για να δουμε.....

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα...να'μαι και εγω:Dμολισ κοιμηθηκε το αστερι μου...πολυλογιαααααααααα απαπα Σοφακι θα στον στειλω να κανει παρεα με την Βαλ.μια χαρα θα τα λενε οι δυο τους.ολη μερα δεν σταματαει το στομα του:lol:ηταν να μην παρει μπρος....χαχα

εμεισς καλα ειμαστε.ετοιμαζομαστε για Ξανθη αν ψιλοφτιαξει και λιγο ο καιροσ βεβαια!!!!

πωπω βρε Λια πραγματικα κανεις τοσες δουλειεσ καθε μερα με 2 παιδια???μπραβο κοριτσι μου!!!!!!

Σοφια τι εγινε με το ποδαρακι τησ ελλης τελικα ???την πηγες γιατρο???

Ζωη ...υπομονη.οσο για τα παιχνιδια και εμενα με κυνηγαει ολη μερα:-(κομπιουτερ ουτε για αστειο οσο ειναι ξυπνιος .μου το κλεινει.

τηλεοραση δεν ανοιγω ποτε μεχρι το απογευμα που βλεπει ο Τ. ειδησεις..

Στεβη καλως ηρθες παλι:Dνομιζω πως στην ερωτηση αν ειναι καταλληλη η περιοδοσ να κανεισ δευτερο παιδακι μονο εσυ μπορεισ να απαντησεισ με τον συζυγο σου:wink:

Μαρακι και ελενιτσα τα ζουζουνια σας καλα????Μαρια και ο Αναστασης δεν τρωει καθολου λαχανικα και φρουτα:-(μονο πορτοκαλαδα στυβω και ψιλοπινει...καταλαβαινω τι λεσ γιατι και ο δικοσ μου ειναι πολυ δυδκολοσ με το φαγητο.και ο Α να στασης επαιρνε σιδηρο για 3 μηνες:-(και εγω αχρηστη μανα αισθανομουν τοτε μεχρι που το συζυτησα και με τον παιδιατρο και μου ειπε οτι αν δεν θελει να τον φαει να μην τον πιεζω πολυ...καποια στιγμη θα φαει....για να δουμε.....

καλώστο το Σοφάκι!!!

φέρτον εδω να τα λέει με τη Βαλέρια!!!

με έχει ζαλίσει!!!

είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω ωτοασπίδες!!!

άσε που όποτε μιλάω στο τηλέφωνο, μου το παίρνει για αν μιλήσει και λέει λέει και δε σταματαει!!!

τωρα που την εβαζα για ύπνο μου έκανε συμφωνια:

"μαμά μου θα πάω να κοιμηθώ...δε θα σηκωθω γιατι θα γίνει χαμός!!! και θα πω ένα τραγούδι, όχι δυο...."

χαχαχαχαχαχα!!!

θα μεινετε καιρό Ξάνθη???

θα ειστε και στο καρναβάλι???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κατα τα αλλα παθαμε σοκ με τα νεα μετρα :-(αυτη τη φορα θα χασουμε 5 χιλιαδες με τα νεα μετρα....για να μην πω για τα προηγουμενα.

αδιαθετησα οποτε παει και αυτος ο μηνας.απο την αλλη το συζητουσαμε με τον αντρα μου και λεγαμε οτι τελικα ισως ηταν και για καλο που δεν ειμαι εγκυος και να το αφησουμεγια κανα 6μηνο ακομα μεχρι να δουμε πως θα πανε τα πραγματα....τι να πω ....ειμαι προβληματισμενη.

συμφωνω απολυτα Σοφακι μαζι σου .για να κανεις παιδια πρεπει να εχεις εστω και λιγη οικονομικη ανεση.Δεν θελω να στερηρω τιποτα απο τον Ανασταση αλλα ουτε και απο το μωρακι.θα δουμε

XWF8p2.png

καλώστο το Σοφάκι!!!

φέρτον εδω να τα λέει με τη Βαλέρια!!!

με έχει ζαλίσει!!!

είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω ωτοασπίδες!!!

άσε που όποτε μιλάω στο τηλέφωνο, μου το παίρνει για αν μιλήσει και λέει λέει και δε σταματαει!!!

τωρα που την εβαζα για ύπνο μου έκανε συμφωνια:

"μαμά μου θα πάω να κοιμηθώ...δε θα σηκωθω γιατι θα γίνει χαμός!!! και θα πω ένα τραγούδι, όχι δυο...."

χαχαχαχαχαχα!!!

θα μεινετε καιρό Ξάνθη???

θα ειστε και στο καρναβάλι???

χαχαχα βρε την Βαλερια:Dφοβερη ειναι....εγω εκει που νομιζα οτι ειχε αποκοιμηθει αρχισε να φωναζει <<μαμα που σάγαπωωωωωω>>το θκατουλι μου:D1 εβδομαδα.θα ειμαστε εκει για την τσικνοπεμπτη και για την Κυριακη που ακολουθει.ακομα δεν του αγορασα στολη..:tongue:δεν του αρεσει τιποτα λεει......δυσκολο παιδι:tongue::tongue::confused:

XWF8p2.png

κατα τα αλλα παθαμε σοκ με τα νεα μετρα :-(αυτη τη φορα θα χασουμε 5 χιλιαδες με τα νεα μετρα....για να μην πω για τα προηγουμενα.

αδιαθετησα οποτε παει και αυτος ο μηνας.απο την αλλη το συζητουσαμε με τον αντρα μου και λεγαμε οτι τελικα ισως ηταν και για καλο που δεν ειμαι εγκυος και να το αφησουμεγια κανα 6μηνο ακομα μεχρι να δουμε πως θα πανε τα πραγματα....τι να πω ....ειμαι προβληματισμενη.

συμφωνω απολυτα Σοφακι μαζι σου .για να κανεις παιδια πρεπει να εχεις εστω και λιγη οικονομικη ανεση.Δεν θελω να στερηρω τιποτα απο τον Ανασταση αλλα ουτε και απο το μωρακι.θα δουμε

δεν ξερω που ακριβως θέλουν να μας φτάσουν....

να μην έχουμε να φάμε???

να φυγουμε απο την Ελλάδα???

να παίρνουμε μισθό 400 ευρω και να λέμε πάλι καλά???

τι να πω....

για την εγκυμοσύνη τι να πω....θα έρθει όταν πρέπει...

εσείς ξερετε καλύτερα πότε είναι το σωστο τάιμινγκ....

και το μπεμπέ ξέρει πότε θα έρθει όταν θα το αποφασίσετε!!!

οπότε κανένα άγχος!!!

πάω να κοιμηθω τωρα γιατί έχω πρωινό ξύπνημα....

θα πάω για τις εξετάσεις μου στο μικροβιολογικό στις 7:30...

Καληνύχταααα!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα βρε την Βαλερια:Dφοβερη ειναι....εγω εκει που νομιζα οτι ειχε αποκοιμηθει αρχισε να φωναζει <<μαμα που σάγαπωωωωωω>>το θκατουλι μου:D1 εβδομαδα.θα ειμαστε εκει για την τσικνοπεμπτη και για την Κυριακη που ακολουθει.ακομα δεν του αγορασα στολη..:tongue:δεν του αρεσει τιποτα λεει......δυσκολο παιδι:tongue::tongue::confused:

ειναι τρελα σε αυτη την ηλικια τα παιδακια μας!!!!:D:D:D:D

διάλεξε μια και πες του οτι του την πήρε κάποιοα αγαπημένο του πρόσωπο ή πηγαινετε μαζί σε ένα μαγαζί να διαλέξει!!!!

πάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν ξερω που ακριβως θέλουν να μας φτάσουν....

να μην έχουμε να φάμε???

να φυγουμε απο την Ελλάδα???

να παίρνουμε μισθό 400 ευρω και να λέμε πάλι καλά???

τι να πω....

για την εγκυμοσύνη τι να πω....θα έρθει όταν πρέπει...

εσείς ξερετε καλύτερα πότε είναι το σωστο τάιμινγκ....

και το μπεμπέ ξέρει πότε θα έρθει όταν θα το αποφασίσετε!!!

οπότε κανένα άγχος!!!

πάω να κοιμηθω τωρα γιατί έχω πρωινό ξύπνημα....

θα πάω για τις εξετάσεις μου στο μικροβιολογικό στις 7:30...

Καληνύχταααα!!!!!!!!!!!!!!!!

δικιο εχεις!!!!τα ιδια εγραψα στην Στεβη πιο πισω:Dθα δειξει ο καιρος τελικα.....

καλο βραδυ Σοφακι μου:D

XWF8p2.png

Κοιμήθηκε επιτέλους η μεγάλη!!!!

Την Κοίμηζω στην κρεβατοκάμαρα λέγοντας της ιστορίες με το τι κάναμε ολη μέρα.. Διακόπτει πάντα να ρωτήσει " αυτο τι είναι μαμά;" τοίχος. Αυτο τι είναι μαμα; Κουρτίνα.. Αν πω επίτηδες κάτι λάθος με διορθώνει.. Ολη μέρα " αυτο τι είναι μαμα;..

Δεν ξέρω εγω σκουπίζω κάθε μέρα το σπίτι κ σφουγγαρισμα αν όχι κάθε μέρα. Σίγουρα μέρα παρα μέρα ! Λερώνει πολυ.. Οκ μπαλκόνια δαν ρίχνω νερό συνέχεια τα παίρνω με σκούπα λ σφουγκαριστρα!!

Καλα να μην πω για σιδερωμα.. Πολυ πράμα

Ζωιτσα εσυ πρέπει να χεισ κ μεγάλο σπίτι, το δικό μας 85 τετραγωνικά πρέπει να ναι ένα μπαλκόνι μεγάλο μπροστά κ ένα πολυ μικρο πίσω.. Απλά έχει ξύλο πίσω στα υπνοδωμάτια κ αν δεν σκουπησω μια μέρα δείχνει χάλια,

Αυτα πάω για ύπνο κοριτσακια δεν αντέχω να γράψω αλλα κλείνουν τα ματιά μου!!! Καλο ξημέρωμα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Bonjour φιλενάδες!!!

γυρισα απο το μικροβιολογικό!

το απόγευμα τα αποτελέσματα!

βεβαια η χαζη η μαια του γιατρού μου είχε ξεχάσει να περασει κάποιες εξετασεις αλλά ευτυχως το ειδαμε στο μικροβιολογικό...

θα πάει ο άντρας μου το απόγευμα να μας γραψει και τις υπόλοιπες και να παρει και τα αποτελέσματα!

τι ωραιο συστημα το καινουριο...

ούτε να τρεχω στους γιατρούς του ΤΕΒΕ να μου γραψουν εξετασεις, ούτε τίποτα!!!

τις γραφει ο γιατρος , τις περναει στο συστημα και ξερω μέχρι και πόσο θα πληρωσω!!! 10 ευρω ηταν η συμμετοχη μου για το πακετάκι! μια χαρα!!!

Λιάκι είπαμε....εσύ είσαι προκομμένη!!!!:D

αλλά σε βοηθάει και η Χρυσοβαλαντούλα φανταζομαι να μη βαριέσαι ποτέ και να έχεις κάτι να καθαρίζεις εεε??????:tongue::tongue::tongue:

συμπι ρωτησα για τα ζυμαρικά, βγαζει ακόμα!!!

θα πάω την άλλη εβδομαδα γιατι τωρα δε βγαινουμε που είναι άρρωστη η μικρη και θα σου πάρω!

μόνο να βρούμε τρόπο να στα στείλω εεεε?????????

Ελενάκι "άρωμα Μάνης" λέγεται το εργαστήριο και είναι Αθηνών 84!

ετοιμαζομουν το πρωι να φυγω για το μικροβιολογικό και τσουπ η Βαλέρι ανοιγει την πόρτα του δωματίου της...την ξαναπήγα στο κρεβάτι κα μου λέει:

"μαμά γιατί φοράς παλιτό???"

"είναι χειμωνας και κρυώνω" της λέω!!!

και ξανακοιμηθηκε!!!! χαχαχαχαχα!!!

και η κουνιαδα μας έστησε κανονικα...

είπε οτι 7:30 θα ηταν εδω και ηρθε 8:15!!!

και μου είπε οτι χθες ειχε πάει στο γυναικολόγο....άρα προσπαθει να κάνει 2ο!!! στανταρ!!!

αφού είχε να πάει στο γυναικολόγο απ'όταν γέννησε πριν 4 χρόνια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσια:D

μια χαρα Σοφακι με τισ εξετασεις.το απογευμα και τα αποτελεσματα ,σουπερ.πολυ γρηγορο το μικροβιολογικο σου.εμενα θελει 2-3μερες!!!

ζηλεψε η κουνιαδα η μου φαινεται????????:!:

καλημερα:D:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

κι εγω απόρησα με την ταχυτητα τους στο μικροβιολογικό γιατι αναμεσα στις εξετασεις ειναι και του θυρεοειδη που συνηθως ηθελαν παραπάνω μερες...

η κουνιαδα αποκλείεται να ζήλεψε γιατι δεν το ξέρει για την εγκυμοσύνη μου!!!

βασικα δεν το ξερει κανενας!!!

μονο εσεις εδω και η αδερφη μου!

θέλω πρώτα να ακούσω καρδούλα για να το ανακοινωσω...

πάντως η κουνιαδα αν προσπαθει για παιδί....πραγματικα έχω τις αντιρρήσεις μου....όχι οτι με ρωταει κανεις αλλά τις έχω...

1ον δεν έχουν σε καμία περίπτωση τα χρηματα για 2ο παιδί...και δε μιλάω για να το μεγαλώσουν αλλά ούτε για τη γέννα...

2ον είναι πολύ ασταθης οικογένεια...έχει αναφερθεί πολλές φορές το διαζυγιο, οι τσακωμοι ειναι συχνοί και ο πατέρας απών...

Για μένα δεν πληρουν τις προυποθέσεις για να κάνουν 2ο παιδί αλλά πρόβλημα τους....

Πρόβλημα μου θα γίνει όταν θα αρχισουν να έχουν απαιτησεις απο εμάς....δανεικά για εξετάσεις,κλπ....

ευχομαι να μη γίνει...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Συμπι μου καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου! αυτο το καινουργιο συστημα που λες δεν το γνωριζω διοτι σε εμενα και τους λοιπους Δικηγορους της περιφερειας δεν εχει ισχυ διοτι πληρωνουμε τα παντα από την τσεπη μας. το δικο μου το ταμειο δεν μου εχει επιστρεψει ακομα τα λεφτα από της εξετασεις που εκανα από τν 1ο του 2009 στην εγκυμοσυνη του Κων/νου :mad:. εννοειται ότι δεν εχω παρει και το επιδομα τοκετου ετσι; αυτααααα....

κατα τα αλλα οσον αφορα στα καινουργια μετρα δεν ξερω τιποτα παρα κατι λιγα για τους μισθους ακουσα. απλα ξυπνησα σημερα το πρωι και ειδα ότι ολος ο κοσμος απεργει. μην μου πειτε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. εγω ενημερωνομαι μονο στο ΣΤΑΡ

Λια.... δεν παιζεσαι... εγω εκανα λιγο προχθες τα τζαμια γιατι κατι οι βροχες, κατι οι δαχτυλιες δεν εβλεπα εξω καθολου. τα μπαλκονια μου ειναι αυτο -καθαριζομενα, τα καθαριζει ο αερας και η βροχη μια χαρα....

σφουγγαρισμα λογω των χαλιων 1 φορα την εβδομαδα, σκουπα σχεδον καθε μερα για τα ψιχουλα. ο Κων/νος τρωει τα παντα παντου! χθες βρηκα τριμματα από φειτζιτζουρι (γλειφιτζουρι) στο χαλακι της κρεβατοκαμαρας :P

Συμπι θα με υποχρεωσεις οσο δεν παιρνει με τα ζυμαρικα. θα μου δωσεις εναν αριθμο λογαριασμου να σου βαλω τα χρηματα και θα δουμε πως θα μου τα στειλεις. αν δεν ειναι πολύ βαρια μπορουμε και με το ταχυδρομειο αλλιως με το ΚΤΕΛ μεχρι Πυργο και να παω να τα παρω από εκει; τα θελω οπωσδηποτε ευχαριστωωωωωωωωωωω!

Σοφακι από Κερκυρα εισαι και εσυ μια αχρηστη μανα σαν και εμενα; ωραια αισθανομαι καλυτερα :) ο παιδιατρος μας ειπε το ιδιο, να μην το πιεζουμε στο θεμα φαγητο γιατι θα πετυχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα! να περασετε πολύ καλα στην Ξανθη!

τα δικα μας τα μικροβιολογικα ειναι σουπερ! κανω τις εξετασεις στις 9 το πρωι και παιρνω απαντησεις στις 12.30! εκτος αν ειναι καμια καλλιεργεια που θελει 2 ημερες ή καποια αλλη εξειδικευμενη πχ νομιζω το τοξοπλασμα αργησε!

καλημερα!

Συμπι μου καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου! αυτο το καινουργιο συστημα που λες δεν το γνωριζω διοτι σε εμενα και τους λοιπους Δικηγορους της περιφερειας δεν εχει ισχυ διοτι πληρωνουμε τα παντα από την τσεπη μας. το δικο μου το ταμειο δεν μου εχει επιστρεψει ακομα τα λεφτα από της εξετασεις που εκανα από τν 1ο του 2009 στην εγκυμοσυνη του Κων/νου :mad:. εννοειται ότι δεν εχω παρει και το επιδομα τοκετου ετσι; αυτααααα....

κατα τα αλλα οσον αφορα στα καινουργια μετρα δεν ξερω τιποτα παρα κατι λιγα για τους μισθους ακουσα. απλα ξυπνησα σημερα το πρωι και ειδα ότι ολος ο κοσμος απεργει. μην μου πειτε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. εγω ενημερωνομαι μονο στο ΣΤΑΡ

Λια.... δεν παιζεσαι... εγω εκανα λιγο προχθες τα τζαμια γιατι κατι οι βροχες, κατι οι δαχτυλιες δεν εβλεπα εξω καθολου. τα μπαλκονια μου ειναι αυτο -καθαριζομενα, τα καθαριζει ο αερας και η βροχη μια χαρα....

σφουγγαρισμα λογω των χαλιων 1 φορα την εβδομαδα, σκουπα σχεδον καθε μερα για τα ψιχουλα. ο Κων/νος τρωει τα παντα παντου! χθες βρηκα τριμματα από φειτζιτζουρι (γλειφιτζουρι) στο χαλακι της κρεβατοκαμαρας :P

Συμπι θα με υποχρεωσεις οσο δεν παιρνει με τα ζυμαρικα. θα μου δωσεις εναν αριθμο λογαριασμου να σου βαλω τα χρηματα και θα δουμε πως θα μου τα στειλεις. αν δεν ειναι πολύ βαρια μπορουμε και με το ταχυδρομειο αλλιως με το ΚΤΕΛ μεχρι Πυργο και να παω να τα παρω από εκει; τα θελω οπωσδηποτε ευχαριστωωωωωωωωωωω!

Σοφακι από Κερκυρα εισαι και εσυ μια αχρηστη μανα σαν και εμενα; ωραια αισθανομαι καλυτερα :) ο παιδιατρος μας ειπε το ιδιο, να μην το πιεζουμε στο θεμα φαγητο γιατι θα πετυχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα! να περασετε πολύ καλα στην Ξανθη!

φοβερό το ταμείο σας σύμπι....

καλοπληρώνουν βλέπω!!!

κι εγω για τα καινουρια μετρα κάτι λίγα...αποφευγω να μαθω....

εμεις τωρα πρέπει να βρουμε τα 2500 χιλιάρικα για τα φέσια...τι να λέμε...

κορίτσια αγχωθηκα....μηπως δεν το'χω με την καθαριότητα????

πάντως καθαρό το βλέπω το σπίτι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

μάλλον είναι προσεκτικό το κορίτσι μου!!!

τα ζυμαρικά είναι δωρο για το γαμπρούλη μου...

θα ρωτησω να δω τι βολεύει καλύτερα να στα στείλω...

φανταζομαι το ΚΤΕΛ...

περιπου πόσα θέλεις και τι γευσεις???

έχει ντοματα, καρότο και σπανάκι απ'οτι μου είπε η νονα μας!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τα δικα μας τα μικροβιολογικα ειναι σουπερ! κανω τις εξετασεις στις 9 το πρωι και παιρνω απαντησεις στις 12.30! εκτος αν ειναι καμια καλλιεργεια που θελει 2 ημερες ή καποια αλλη εξειδικευμενη πχ νομιζω το τοξοπλασμα αργησε!

και στο δικο μου κανονικα είναι ετοιμες το μεσημερι...απλά τις δινουν το απόγευμα γιατι θέλει να τις δινει προσωπικα η ιδιοκτητρια και να σου λεει αν κατι πρέπει να προσέξεις!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...