Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Είχα πολύ καιρό να μπώ στο καφέ και χαίρομαι που βλέπω ότι εξακολουθείτε να τα λέτε και να είστε καλά με τα παιδάκια σας! Πολλές και με καινούρια παιδάκια στα σκαριά! Εγώ γέννησα την Έλλη μου 10/9/09, δεν ξέρω αν με θυμάστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν και από τις πιο τακτικές. Έχω αρχίσει να ψήνομαι και για δεύτερο αλλά φοβάμαι να κάνω το βήμα λόγω δουλειάς και οικονομικής κατάστασης αλλά και γενικώς για το τι κατάσταση θα επικρατεί στο σπίτι. Θέλω να το καθυστερήσω να μπορεί να είναι ανεξάρτητη από πάνες και φαγητά κλπ η μεγάλη (είμαστε σε φάση τσίσα και κακά λεκάνη αλλά φοράμε πάνα) αλλά σκέφτομαι κι εγώ τα 35 και την αμνιοπαρακέντηση κλπ που βλέπω ότι σας έχουν απασχολήσει κι εσάς εδώ κατά καιρούς και ακόμα. Και τώρα δουλειά είμαι και μπήκα σκαστή. Είπα έτσι χύμα όσα με απασχολουν αν έχετε κάποια γενική παρατήρηση και θα επανέλθω και με πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις σε όσες το τολμήσατε ήδη αλλά και σε όσες όχι, μήπως και συμμερίζεστε τις αγωνίες μου. Καλημέρα σε όλες

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Στεβη!

να σου πω την αλήθεια δε σε θυμάμαι....

καλωσηρθες!!!

Κοίτα για μένα η απόφαση του 2ου παιδιού απαιτεί συγκεκριμένες προυποθέσεις:

1ον να το θες και να μην το κάνεις απλά επειδη πρέπει...και

2ον να έχεις την οικονομική δυνατότητα να του παρέχεις όσα πρέπει...

Όσον αφορά τη μεγάλη, μεχρι να γεννηθει το 2ο σίγουρα θα ειναι ανεξαρτητη βρε!!! αφού θα είναι 3+!!!

άντε να μπαίνεις πιο συχνά τωρα ε?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά έγινε της τρελής το πανηγυρι στην κουζίνα μου!!!

έβαλα την ψαρόσουπα και καθισα να παίξω με τη Βαλ αλλά γλίστρησε το καπάκι και την καπάκωσε τελείως....

Για καποιο λόγο χυθηκε όλο το νερό έξω, έτρεξε μέχρι και στο πατωμα και εβγαλα τα χαλιά για πλυσιμο....

και βρωμαει και ψαρίλα η κουζίνα!!!

μπλιαχχχ!!!

εχω ριξει ένα μπουκάλι ξυδι!!!

ααααα εγω ειναι να μπω στην κουζινα σου τωρα!

και ο Κων/νο εχθες καπακωθηκε με το τηγανι που εφτιαχνα τις μπριζολες! επεσε και από το σκαμνι του και εβαλε τα κλαματα. εχει ενα σκαμπουδακι που το μεταφερει οπου παει για να ανεβαινει επανω και να πιανει τα παντα. ειδικα στην κουζινα που μαγειρευουμε μαζι. μου ριχνει το πιπερι, το αλατι, τη ριγανη στις μπριζολες, μου ανακατευει τις σαλτσες. του λες: τι βαζουμε μεσα στη σαλτσα; και απανταει: "αλατι, πιπέι, ζίζανη, ντοματα...":)

καλως τη Στεβη! μπες αλλη ωρα να ρωτησεις οτι αγαπας! η fairytale ξερει η fairytale μπορει!

καλως στην Στεβη.....ουτε εγω σε θυμαμαι .....αλλα καλα εκανες και ξαναηρθες !!!!!

Μαρακιιιιιιιι το παιδι σου ειναι ο μαστερ σεφ.....καλε μηπως ετσι τον κανεις να δοκιμασει και τιποτα......καθως μαγειρευετε?

Εγω θα ειχα αναγουλιασει ηδη....με την ιδεα της ψαριλας.....

Υπάρχουν στιγμές που το θέλω σαν τρελή. Μπαίνω στα σάιτς που έμπαινα έγκυος και διαβάζω τα πάντα, δακρύζω ή βαριαναστενάζω όταν βλέπω μωράκια...Μου λείπει πολύ αυτή η περίοδος. Υπάρχουν και στιγμές όμως πουέίμαι τόσο πηγμένη που λέω "Παναγία μου πώς θα χώραγε τώρα και΄δεύτερο παιδί αν το χα κάνει;" Στην πραγματικότητα χτυπάνε τα ρολόγια μου να ξαναέίνω έγκυος και να κρατήσω μωράκι στα χέρια μου και να περάσω όλα αυτά τα όμορφα που πέρασα με την Έλλη μου, αλλά....να ξαναγινόταν να είναι το πρώτο και.... το μόνο! χαχα Θέλω να πω, δεν ξέρω αν θα ήταν επιπόλεη η απόφαση να κάνω παιδί αφού δεν έχω χρόνο για "δύο". Δεν ξέρω...είμαι πολύ μπερδεμένη...

Διαφημίσεις

Στεβη μου δυστυχως μονη σου θα βρεις την απαντηση. Αν ομως με το συζυγό σου το θελετε πολύ σκεψου ότι τα παιδια μεγαλωνουν κυρίως με αγαπη και ότι αν οι ανθρωποι "κολλαγαν" στο να αποκτησουν παιδια καθε φορα που η ανθρωπότητα περνουσε κριση, τοτε θα ειχαμε αφανιστει σαν ειδος!

Στεβη μου δυστυχως μονη σου θα βρεις την απαντηση. Αν ομως με το συζυγό σου το θελετε πολύ σκεψου ότι τα παιδια μεγαλωνουν κυρίως με αγαπη και ότι αν οι ανθρωποι "κολλαγαν" στο να αποκτησουν παιδια καθε φορα που η ανθρωπότητα περνουσε κριση, τοτε θα ειχαμε αφανιστει σαν ειδος!

καλως ηρθες στεβη!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

συμφωνω απολυτα με οσα σου ειπαν τα κοριτσια και ειδικα με το μαρακι..

τελικα η ελλη μαλλον με δουλευει κανονικοτατα...ηρθε ο πατερας της της εβαλε το αγαπημενο της τραγουδι κ αρχισε να χορευει η σκατουλα...ως δια μαγειας περασε το ποδι της...βλεπω ομως οτι το σερνει λιγο οταν περπαταει...οποτε θα παμε μια βολτα απ τον ορθοπαιδικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι εύχομαι να μην έχει τπτ το ποδαρακι της ελισαβετ!! Θα την πας τελικά το απόγευμα;; Να μας ενημερώσεις!!

Ζωιτσα πόσο σε καταλαβαίνω.. Εγω δυστυχώς εκτός απο την αδερφη μου που ευτυχώς είναι κοντά μου δεν θέλω κανέναν στο σπίτι ,ούτε κ να πάω πουθενά.. Μόνο η σκέψη πως πρέπει να ντυθω( κ τι να βάλω;πάλι φόρμες κ σκούφο;)με κουράζει!! Λιγο τα περιττα κιλα, λιγο το μαλλι λιγο η κουραση εεε δεν θελει κ πολυ να σε παρει απο κατω..κανε υπομονη να ανοιξει ο καιροσ οπου να ναι να τα βγαζεισ βολτιτσα κ να περναει η μερα ομορφα.. Μεχρι τον 6ο δεν θα θηλασεισ;; Εμενα με βλεπω λιγοτερο, δυστυχωσ!

ρε κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλα ολη μέρα καθαρίζω σκουπίζω σφουγγάριζω κ μολις λέω να κάτσω λίγο να ξεκουραστω το σπίτι το βλέπω πάλι χάλια.. Κάθε μέρα κάνω τα ίδια κ τα ίδια κ είναι σαν να έχω να καθαρίσω 3-4 μέρες!!τα τζάμια τα καθαρίζω κάθε μέρα και το βράδυ είναι όλο δάχτυλιες, παλαμες, γλωσιτσες χαχαχα χαχα.. Η δε κουρτίνα είναι η Τρίτη φορα που την πλενω απο τότε που γεννησα.. Αν κάνει καμία βλακεία κ την κυνήγησω να την πιάσω όλο έκει πίσω παει..

Έχω μια ενόχληση στο λαιμό.. Μακάρι να μην κρυωσα γιατι προχθές βγήκα με την βροχή κ επλενα μπαλκόνια.. Ευκαιρία βρήκα να ρίξω νερό στα κάγκελα στις τέντες

Φιλακια σε όλες σας!!!ειμαι κ εγω λίγο νταουν γι αυτο δεν συνεχιζω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Συμφωννννωωωωωωωωωωω!!!!

Στεβη καλωσήρθες κ πάλι κοπέλα μου!!!

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, βούρ στο ψητό, να χάρισεισ ένα αδελφάκι στο κοριτσάκι σου!!! Εγω μόνο στην σκέψη να μην είχα αδέρφια τεελενομαι!!! Ο πρώτος χρόνος λένε είναι δύσκολος...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Βαριεμαιιιιιι!!

Κοιμούνται κ τα δυο κ βλέπω παιδικά.. Βαριέμαι να ψάξω κ το τηλεκοντρολ!

Πονάει όλο μου το κορμί, η μέση μου απο τον καναπε δεν λέει να συνέλθει!! Αν η μικρη δεν κοιμόταν τα βραδιά με έβλεπα να τα είχα μαζέψει κ να πήγαινα για ένα χρόνο στην μάνα μου!!

Προχθές μαλωνα κ με τον σύζυγο.. Έχετε μαλωσετε ποτε τραγουδιστα κ γελώντας;;; Εεε έτσι μαλωναμε.. Το σκέφτομαι και γελαω!!μαζι γελούσε κ η χρυσοβαλαντουλα, που να ξέρε!! Τελικά τζάμπα ο κόπος αφού δεν τα πήρε κ σοβαρά όσα του τραγούδησα!!οπως μας βλέπω θα βριζομαστε μέσω φεισμπουκ... Περιμένετε να του στείλω κ ένα μνμ τώρα που θυμήθηκα κάτι..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω αλλά και λίγη οικονομικη σιγουρια νομιζω ειναι απαραίτητη....

Σοφάκι εύχομαι να μην έχει τπτ το ποδαρακι της ελισαβετ!! Θα την πας τελικά το απόγευμα;; Να μας ενημερώσεις!!

Ζωιτσα πόσο σε καταλαβαίνω.. Εγω δυστυχώς εκτός απο την αδερφη μου που ευτυχώς είναι κοντά μου δεν θέλω κανέναν στο σπίτι ,ούτε κ να πάω πουθενά.. Μόνο η σκέψη πως πρέπει να ντυθω( κ τι να βάλω;πάλι φόρμες κ σκούφο;)με κουράζει!! Λιγο τα περιττα κιλα, λιγο το μαλλι λιγο η κουραση εεε δεν θελει κ πολυ να σε παρει απο κατω..κανε υπομονη να ανοιξει ο καιροσ οπου να ναι να τα βγαζεισ βολτιτσα κ να περναει η μερα ομορφα.. Μεχρι τον 6ο δεν θα θηλασεισ;; Εμενα με βλεπω λιγοτερο, δυστυχωσ!

ρε κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλα ολη μέρα καθαρίζω σκουπίζω σφουγγάριζω κ μολις λέω να κάτσω λίγο να ξεκουραστω το σπίτι το βλέπω πάλι χάλια.. Κάθε μέρα κάνω τα ίδια κ τα ίδια κ είναι σαν να έχω να καθαρίσω 3-4 μέρες!!τα τζάμια τα καθαρίζω κάθε μέρα και το βράδυ είναι όλο δάχτυλιες, παλαμες, γλωσιτσες χαχαχα χαχα.. Η δε κουρτίνα είναι η Τρίτη φορα που την πλενω απο τότε που γεννησα.. Αν κάνει καμία βλακεία κ την κυνήγησω να την πιάσω όλο έκει πίσω παει..

Έχω μια ενόχληση στο λαιμό.. Μακάρι να μην κρυωσα γιατι προχθές βγήκα με την βροχή κ επλενα μπαλκόνια.. Ευκαιρία βρήκα να ρίξω νερό στα κάγκελα στις τέντες

Λιάκι με προβλημάτισες....

μάλλον δεν το έχω ιδιαίτερα με το νοικοκυριό εγω μου φαίνεται!!!

σε καμία περιπτωση δε σκουπίζω/σφουγγαρίζω κάθε μέρα!!!

1 φορά την αβδομάδα το κάνω και για να το κάνω στέλνω βόλτα τη Βαλ με το μπαμπα της! αν κάνω 2η είναι μόνο σκουπισμα γιατι η Βαλ δε με αφηνει να σφουγγαριζω!!!

τα τζάμια....εχμμμμ...γκουχ γκουχ....ας μην πω....:rolleyes:

είμαι ασχετη και άχρηστη στο νοικοκυριό ή τελικά η Βαλ είναι ησυχη και δε λερωνει????????

βασικα κάθε μερα χρησιμοποιω μόνο το σκουπάκι χειρός, αν παρει κάτι η Βαλ να φάει στο σαλόνι και μαζευω αυτα...συν την κουζίνα που παντα πέφτουν ψιχουλα απο το φαγητο!

πωπω....τεμπελάρα είμαι μου φαίνεται καλέ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βαριεμαιιιιιι!!

Πονάει όλο μου το κορμί, η μέση μου απο τον καναπε δεν λέει να συνέλθει!! Αν η μικρη δεν κοιμόταν τα βραδιά με έβλεπα να τα είχα μαζέψει κ να πήγαινα για ένα χρόνο στην μάνα μου!!

Προχθές μαλωνα κ με τον σύζυγο.. Έχετε μαλωσετε ποτε τραγουδιστα κ γελώντας;;; Εεε έτσι μαλωναμε.. Το σκέφτομαι και γελαω!!μαζι γελούσε κ η χρυσοβαλαντουλα, που να ξέρε!! Τελικά τζάμπα ο κόπος αφού δεν τα πήρε κ σοβαρά όσα του τραγούδησα!!οπως μας βλέπω θα βριζομαστε μέσω φεισμπουκ... Περιμένετε να του στείλω κ ένα μνμ τώρα που θυμήθηκα κάτι..

για πες....

με ποιά τραγούδια μαλωνατε???????

χαχαχαχαχαχα!!!

ωραίο κόλπο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσια! Μπήκα να δω απαντήσεις. Πολύ ωραία αυτά που λέτε και γενικά πολύ θερμή η υποδοχή σας! Ευχαριστώ πολύ! Βασικά σκέφτομαι σοβαρά να έχουν τα παιδάκια μια απόσταση άλφα μεταξύ τους για να συνενοούμαι καλά με τη μια, απλά ανησυχώ με την ηλικία. Σε ενάμισυ χρόνο κλείνω τα 35 και νομίζω ότι ιδανική στιγμή είναι να ξεκινήσουμε σε ένα χρόνο. Δηλαδή θα με βρουν τουλάχιστον έγκυο τα 35. Μακάρι να ήταν και περισσότερο αλλά με αγχώνει η ηλικία. Και η δική μου αλλά και της μικρής (δηλαδή αυτά που λένε ότι καλό είναι να μην έχουν απόσταση μεγάλη και μήπως δεν θέλει το μεγάλο το μικρό και τέτοια). Ποιά η γνώμη σας?

Όσο για το αν το σκέφτομαι να το αφήσω γενικώς...δεν μπορώ να φανταστώ καν να μην ξαναζήσω αυτή την τέλεια περίοδο που πέρασα και όλες τις ωραίες στιγμές της. Να πέρασαν όλα αυτά ανεπιστρεπτί.. Αφήστε που και να το σκεφτόμουνα, ο άντρας μου θέλει τόσο πολύ και δεύτερο...που χλωμόοοο το κόβω να προλάβαινα να το ξεστομίσω καν! χαχαχαχα

Καλησπερα!!!!

Sevy καλωσηρθες να πω την αληθεια ουτε εγω σε θυμαμαι...

Σέμενα αν και θα εκανα δευτερο παιδι ηρθε λιγο απροειδοποιητα....Παντα φανταζομουν οτι θα το κανω αργοτερα....Βεβαια με πιεζε οπως και εσενα η ηλικια.....δεν ηθελα με τιποτα να κανω αμνιοπαρακεντηση....Λοιπον εγω τωρα θεωρω οτι επρεπε να περιμενω πιο πολυ και οσοι με ρωτανε αυτο λεω...Ειναι καλο να εχουν μεγαλυτερη διαφορα ηλικιας!!!!Τωρα πνιγεσαι τα κανεις ολα μισα για ολους και με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενη...Πιανω τον εαυτο μου να ζηλευω καμια φορα ααυτους που εχουν ενα παιδακι μονο και μονο γιατι το παιδακι εχει ολη τη προσοχη που χρειαζεται....

Απο την αλλη ειναι τοσο ωραιο να εχεις ενα μωρακι να σου χαμογελαει και να ξαφνιαζεσαι με τις ικανοτητες του...

ετσι ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους επιμενω στο να ειναι παντα λιγο μεγαλυτερη η διαφορα ηλικιας τους....Για να μπορει το ενα οπως καλα σκέφτεσαι να ειναι λιγο πιο ανεξαρτητο.....

Πως με πιανεις ρε Λιακι!!!!!!!!!Ετσι και γι αυτους τους λογους ειμαι χαλια......

Και εγω δεν θελω κανεναν στο σπιτι...Καλα και εγω θα σταματησω οταν αρχισουν οι στερεες ετσι? αν μου πει τον αλλο μηνα τον αλλο θα αρχιζω να αποθηλαζω....

Καλα εσυ μιλαμε κανεις δουλειες οχι αστεια!!!!!Θα μας τρελλανεις Λιακι!!!Εγω σκουπιζω καθε 2 μερες και αυτο μονο γιατι γινεται πανικος....Και οχι ολο το σπιτι μονο σαλονι κουζινα που ειναι και τα 2 δωματια στα οποια ζουμε..... κατα τα αλλα προσπαθω να ξεσκονιζω μονο και μονο γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη πως καποια στιγμη το ασθμα θα μας χτυπησει την πορτα.....και καθε εβδομαδα αν μπορω κανω τα υπνοδωματια....Κατα τα αλλα ..μπαλκονια???????????????ποια μπαλκονια??????????????την ανοιξη και το καλοκαιρι τα θυμαμαι και αυτα οχι ολα...μονο σε οσα βγαινουμε......:tongue::tongue::tongue::tongue:βεβαια εμεις εδω εχουμε και πολλα

Και φυσικα ολες οι δουλειες γινονται με την μεθοδο "οσα βλεπει η πεθερα" ετσι?που χρονος για κατι παραπανω.... Οσο για τις κουρτινες εχω μια εφεδρικη του σαλονιου και την αλλαζω και την αλλη την στελνω στην πεθερα μου για να την πλυνει οποτε μπορεσει....εγω γενικα δεν ασχολουμε...Ακομα την πιεση του σπιτιου να ειχα και θα κατερεα...δεν κανω πλακα!!!!!

Βαριεμαιιιιιι!!

χαχαχαχαχα!!!τι τρομερη μεθοδος ειναι αυτη? λοιπον και εμεις χθες μαλωσαμε.....αλλα εμεις οταν μαλωνουμε δεν μιλιομαστε και οταν κοιμηθουν τα παιδια αρχιζουμε και φωναζουμε.......:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!

Στέβη εγω πιστευω οτι ένα παιδάκι 3 ετων μπορεί να διαχειριστεί πολλά πράγματα και είναι κατα λενα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτόνομο θεωρωντας βεβαια οτι έχει κόψει την πάνα!

εμενα θα έχουν ακριβως 3 χρόνια διαφορά και τη θεωρω ιδανικη!

δε θα ήθελα να μεγαλώσει άλλο η Βαλ μόνο και μόνο γιατί μετα θα μου κακοφαινόταν να ξανακλειστω στο σπίτι με μωρό ενω εκείνη θα είχε ξεπεταχτεί!

α εγω όταν πω οτι θα καθαρίσω το σπίτι, κάθε φορά το σηκωνω όλο στον αέρα!!!

δηλαδή για να βάλω σκουπα, αδειαζω κάθε δωμάτιο απο τα πάντα, αφηνω μονο τα βαρια έπιπλα, σηκώνω τα χαλιά, όλα λέμε...

ίσως γιαυτό και να κρατιέται καθαρό το σπίτι...

ενταξει βοηθαει οτι και η Βαλ δε λερωνει...μαζευει τα παιχνίδια της αν της το πεις με τον καταλληλο τρόπο....:rolleyes:

σπάνια θα φάει κάτι που κανει ψιχουλα στο σαλόνι...

ε κάνω κι εγω συντηρηση με το σκουπάκι καθε μερα...

καλά το ξεσκόνισμα το έχω κι εγω στο καθημερινο πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς...ο άντρας μου έχει άσθμα οπότε προσέχω...

τα μπαλκόνια το χειμωνα ζητημα να τα καθαρισω 3-4 φορές....μπρρρρρ........

το καλοκαιρι παίζει και κάθε μερα να τους ριχνω ένα νεράκι!

τωρα βεβαια με την εγκυμοσύνη....τουλάχιστον το 1ο τριμηνο είμαι πιο χαλαρη...μετα αν όλα είναι καλά θα παω στους ρυθμούς μου...

βρε κορίτσια είναι δυνατόν να μην έχω ούτε ένα σύμπτωμα????????????

δηγλαδή απορώ με αυτη την εγκυμοσύνη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...