Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Βλαστοκύστες θα βάλετε; Πολύ καλή επιτυχία!!!❤️🏻🙏🏼

Expand  

Ναι βλαστοκυστες,εσύ;Καλή μας επιτυχία κ στις δυο μας,ότι καλυτερο εύχομαι!

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. να νιώσετε όλες αυτή τη χαρά και την απίστευτη συγκίνηση..!❤️

Η χοριακη μου είναι 428.90

Expand  

Αγαπημένη τι ωραία νέα μας είπες!Πάμε βουρ για το αδερφάκι!Πολύ χάρηκα!❤️Με το καλό όλα!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

fairytale είπε:
τρωω 3-4 κις τη μερα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

σκουπιδια βεβαια αλλά αυτό μου ηρθε!!!

στη Βαλέρια κάθε εβδομαδα άλλαζα προτιμησεις!!!

εμας προχθες έριξε πολυ γέλιο ο παιδιατρος....

τον λένε Αντωνη Γκάργκουλα και το έχει μαθει η Βαλ...

και του λέει:

γιατούλη Αντωνη πριν ειχαμε παέι στο γιατούλη το Δημήτη!!(ο γυναικολόγος μου!)

και της λεω: ποιό είναι το επώνυμο του γιατούλη??

-Γκάγκουλας!!!

έλιωσε ο γιατρός!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

εγω είμαι αναισθητη που δεν ασχολουμαι καθόλου με το φυλο?????????????

ΤΑ κις τα ταραζα και εγω στη Λυδια!!!

Γενικα τρελλαινομουν για σοκολατα με φραουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ δεν ανησυχεις για το φυλο και καλα κανεις να σου πω!!!!Μια αγωνια ομως την εχεις ετσι?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

zoi_m είπε:
ΤΑ κις τα ταραζα και εγω στη Λυδια!!!

Γενικα τρελλαινομουν για σοκολατα με φραουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ δεν ανησυχεις για το φυλο και καλα κανεις να σου πω!!!!Μια αγωνια ομως την εχεις ετσι?

όσο τρελό κι αν σου ακουστει δεν έχω καθόλου αγωνία!!!

πραγματικά όμως!!!

δεν είμαι καλά γιατρέ μου εεε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οχι συμπι μου εσυ εισαι οκ που δεν ασχολεισαι, εφαγες και την κρυαδα σου με την χοριακη οποτε ισιωσες! ετσι ημουν και εγω στον Κων/νο... ειχα την αποβολη πιο πριν και μετα ελεγα γερο να 'ναι και οτι να'ναι. μετα που χαλαρωσα αρχισα τις χαζομαρες, να εχω προτιμησεις δηλαδη!

fairytale είπε:
να σου πω....υπάρτχουν ζυμαρικα που φτιαχνονται με λαχανικα μεσα...εμενα μου εχουν φερει απο τοπικο εργαστηριο με σπανάκι, με καρότο και με ντομάτα...

απο το ολότελα γιατι δεν του δοκιμάζεις τέτοια???

με σαλτσούλα απο διάφορα λαχανικά???

ή θέλει και τα μακαρόνια στεγνά χωρίς σάλτσα???

χα χα χα στεγνα ολοστεγνα, οχι "σατσα" μαμα..... αυτο με τα ζυμαρικα το εχω σκεφτει και εγω αλλα μονο με σπανακι βρισκω στο σουπερ. μπορω να παραγγειλω από δικο σου εργαστηριο και να σου στειλω τα χρηματα;

ααααααααααααα παω τραπεζα και επιστρεφω, μη φυγετε!

εγω λεω πως μαλλον χαιδευεται ο λατρευτος Κωνσταντινος.......εχει καταλαβει οτι δεν τον "πιεζεις" οσο θα επρεπε........αλλα να σου πω και το αλλο και εμενα ο Ανδρεας δεν ετρωγε τα περισσοτερα φαγητα .....τα γαπημενο του ηταν τα μακαρονια για αρκετα χρονια.....το κρεας ουτε για αστειο να μπει στο στομα του.....ωσπου μια μερα ζητησε να φαει μπριζολα!!εμεινα με ανοικτο το στομα.....η Ευη προχθες στον πατερα μου εφαγε "πηχτη".....αηδιασα....αλλα αφου της αρεσε.......τα μικρα μου τωρα τελευταια τρωνε και πολυ σκορδο.....κανω τον σταυρο μου με αυτα τα παιδια κατι ωρες!!!!

Διαφημίσεις

makarinaerthei είπε:
οχι συμπι μου εσυ εισαι οκ που δεν ασχολεισαι, εφαγες και την κρυαδα σου με την χοριακη οποτε ισιωσες! ετσι ημουν και εγω στον Κων/νο... ειχα την αποβολη πιο πριν και μετα ελεγα γερο να 'ναι και οτι να'ναι. μετα που χαλαρωσα αρχισα τις χαζομαρες, να εχω προτιμησεις δηλαδη!

να σου πω οτι η χοριακη μικρο ρόλο έπαιξε!!!

και στη Βαλέρια καμία αγωνια δεν είχα!!!

μάλλον είμαι αναίσθητη εεε??? χαχαχαχα!!!

makarinaerthei είπε:
χα χα χα στεγνα ολοστεγνα, οχι "σατσα" μαμα..... αυτο με τα ζυμαρικα το εχω σκεφτει και εγω αλλα μονο με σπανακι βρισκω στο σουπερ. μπορω να παραγγειλω από δικο σου εργαστηριο και να σου στειλω τα χρηματα;

ααααααααααααα παω τραπεζα και επιστρεφω, μη φυγετε!

θα ρωτησω τη νονά της μικρης που μου τα εφερε αν βγαζουν ακόμα και θα σου στείλω....

όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και το μαγαζί της μαμα του πρώην της!!!

και το καλό με αυτα ειναι οτι ρίχνουν κανονικα τα λαχανικά μέσα και όχι απλά το ζουμί τους με χρωμα...

όταν θα έχω πληροφορίες θα σου πω!!!

ελενιτσα!! είπε:
εγω λεω πως μαλλον χαιδευεται ο λατρευτος Κωνσταντινος.......εχει καταλαβει οτι δεν τον "πιεζεις" οσο θα επρεπε........αλλα να σου πω και το αλλο και εμενα ο Ανδρεας δεν ετρωγε τα περισσοτερα φαγητα .....τα γαπημενο του ηταν τα μακαρονια για αρκετα χρονια.....το κρεας ουτε για αστειο να μπει στο στομα του.....ωσπου μια μερα ζητησε να φαει μπριζολα!!εμεινα με ανοικτο το στομα.....η Ευη προχθες στον πατερα μου εφαγε "πηχτη".....αηδιασα....αλλα αφου της αρεσε.......τα μικρα μου τωρα τελευταια τρωνε και πολυ σκορδο.....κανω τον σταυρο μου με αυτα τα παιδια κατι ωρες!!!!

πηχτη???????????????????????????????????????

μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

μη μου πεις οτι τρωνε σκόρδο σκετο....

φανταζομαι στα φαγητά έτσι???????

εγω δε νομίζω οτι χαιδευεται ο Κων/νος...απλά είναι τα γούστα του αυτά...

βεβαια αν τον πιέσει λίγο η συμπι να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα ίσως εκπλαγεί!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι τη καλυτερη δουλεια κανεις και δε σ απασχολει το φυλο!εγω να τα βλεπω αυτα...

εχω θεμα με τη μικρη...παραπονιεται οτι ποναει το ποδι της και δε το παταει...θελει να τη παιρνω αγκαλια και να μη περπαταει...ο αντωνης λεει οτι μαλλον το γυρισε χτες...αλλα στον αστραγαλο...εμενα μου δειχνει το γονατο οτι ποναει...μαλλον με βλεπω να ψαχνω ορθοπεδικο...απ την αλλη ολο λεει οτι κατι της ποναει...ετσι χωρις λογο-τσεκαρισμενα-..αρχιζει και λεει ποναει η κοιλια μου...πονει το κεφαλι μου...μαλλον να τραβηξει τη προσοχη ξερω εγω?αλλα τωρα με το ποδι δε ξερω...δε περπαταει ρε γμτ...αν το λεει ετσι θα τη σφαξω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

elisabeth είπε:
σοφακι τη καλυτερη δουλεια κανεις και δε σ απασχολει το φυλο!εγω να τα βλεπω αυτα...

εχω θεμα με τη μικρη...παραπονιεται οτι ποναει το ποδι της και δε το παταει...θελει να τη παιρνω αγκαλια και να μη περπαταει...ο αντωνης λεει οτι μαλλον το γυρισε χτες...αλλα στον αστραγαλο...εμενα μου δειχνει το γονατο οτι ποναει...μαλλον με βλεπω να ψαχνω ορθοπεδικο...απ την αλλη ολο λεει οτι κατι της ποναει...ετσι χωρις λογο-τσεκαρισμενα-..αρχιζει και λεει ποναει η κοιλια μου...πονει το κεφαλι μου...μαλλον να τραβηξει τη προσοχη ξερω εγω?αλλα τωρα με το ποδι δε ξερω...δε περπαταει ρε γμτ...αν το λεει ετσι θα τη σφαξω!

αυτό με το πόδι το είχε η ανιψιά μου....

απο ίωση τη "χτύπησε" στο πόδι και δε μπορουσε να το πατησει!

αλλά εσένα αφού στο κάνει συχνά, δοκίμασε τη λύση του φαρμάκου πλασιμπο...

δωστης λίγο νερό με ζάχαρη σε ένα κουταλάκι και πες της οτι ειναι ειδικό φάρμακο για το πόδι...να δεις πως θα αντιδράσει...;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale είπε:
αυτό με το πόδι το είχε η ανιψιά μου....

απο ίωση τη "χτύπησε" στο πόδι και δε μπορουσε να το πατησει!

αλλά εσένα αφού στο κάνει συχνά, δοκίμασε τη λύση του φαρμάκου πλασιμπο...

δωστης λίγο νερό με ζάχαρη σε ένα κουταλάκι και πες της οτι ειναι ειδικό φάρμακο για το πόδι...να δεις πως θα αντιδράσει...;)

καλοοοοοοοοο!!!!:tongue:

thanks για την ιδεα!θα το δοκιμασω!εκλεισα παντως κ ενα ραντεβου με ορθοπαιδικο για τ απογευμα να βρισκεται...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

elisabeth είπε:

επεστρεψα!

σοφακι πηγαινε το παιδι στο γιατρο να σου φυγει η ιδεα! κι αν μια στο εκατομυριο ειναι κατι να εχεις τυψεις μετα;

συμπι θα με υποχρεωσεις με τα ζυμαρικα.

Ελενακι μακαρι απλα να χαιδευεται! εχω απελπιστει αλλα από την αλλη αν κρινω και εγω από τον εαυτο μου, τα γουστα μου στο φαγητο και οχι μονο εχουν αλλαξει αρδην απ'οταν ημουν παιδι.

elisabeth είπε:
thanks για την ιδεα!θα το δοκιμασω!εκλεισα παντως κ ενα ραντεβου με ορθοπαιδικο για τ απογευμα να βρισκεται...

καλά έκανες!!!

καλύτερα να σιγουρευτεις οτι όλα είναι οκ...

makarinaerthei είπε:
επεστρεψα!

σοφακι πηγαινε το παιδι στο γιατρο να σου φυγει η ιδεα! κι αν μια στο εκατομυριο ειναι κατι να εχεις τυψεις μετα;

συμπι θα με υποχρεωσεις με τα ζυμαρικα.

Ελενακι μακαρι απλα να χαιδευεται! εχω απελπιστει αλλα από την αλλη αν κρινω και εγω από τον εαυτο μου, τα γουστα μου στο φαγητο και οχι μονο εχουν αλλαξει αρδην απ'οταν ημουν παιδι.

θα μιλησω το απόγευμα με τη νονά μας και θα σε ειδοποιήσω αμα είναι να σου στείλω!!!

σιγα την υποχρέωση ρε συ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά έγινε της τρελής το πανηγυρι στην κουζίνα μου!!!

έβαλα την ψαρόσουπα και καθισα να παίξω με τη Βαλ αλλά γλίστρησε το καπάκι και την καπάκωσε τελείως....

Για καποιο λόγο χυθηκε όλο το νερό έξω, έτρεξε μέχρι και στο πατωμα και εβγαλα τα χαλιά για πλυσιμο....

και βρωμαει και ψαρίλα η κουζίνα!!!

μπλιαχχχ!!!

εχω ριξει ένα μπουκάλι ξυδι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελενιτσα!! είπε:
ρε συ Σοφακι στειλε μου την διευθυνση του μαγαζιου.....να στειλω να μου παρουν και εμενα!!

θα ρωτησω τη νονα και θα στην πω Ελενάκι!!!

πάντως ξέρω σίγουρα οτι προσέχουν την ποιότητα οι συγκεκριμένοι γιατί τα ειχε η νονά μας με το γιο τους και ειχε δει εκ των εσω τι παίζει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...