Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε ποιες τυψεις σε φαγανε εσενα; σου ειπα τα εμαθε ΜΟΝΟΣ του και εγω μονο τηλεοραση βλεπω! σταματα πια!

και εγω πιστευω ωρες ωρες οτι θα μπορουσα να του μαθω πολλα πραγματα αλλα ειμαι μονιμως κουρασμενη. από την αλλη σκεφτομαι ότι ειναι ουτε 2,5 χρονων, γιατι να το φορτωνω;

τι καλα που τα παιδια σας τρωνε και λαχανικα. το δικο μου σα σκυλι μονο ξηρα τροφη!:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε σεις τα παιδια σας ειναι αστερια..πολυ προχω λεμε:P

της δικιας μου προσπαθω να της μαθω να μετραει(μεχρι το πεντε μη φανταστειτε) αλλα ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως...λεει ενα ..τρια..πεντε..τα υπολοιπα νουμερα προφανως δεν υπαρχουν γι αυτην:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

της δικιας μου προσπαθω να της μαθω να μετραει(μεχρι το πεντε μη φανταστειτε) αλλα ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως...λεει ενα ..τρια..πεντε..τα υπολοιπα νουμερα προφανως δεν υπαρχουν γι αυτην:tongue:

καλα... με το ενα τρια πεντε ξεκινησαμε και εμεις. μετα τα ελεγε αλλα νταλα και σημερα μετραει μεχρι το 10 αλλα συνηθως πηδαει το 6!

Αχ βρε Ελενιτσα τωρα ειδα και το ποστ σου...Με εχει τρελλανει ο Θοδωρης......

Εσυ και με αλλα δυο απο πισω θα φρικαρες πιο πολυ απο εμενα!!!!!

Σοφακι η δικια σου ειναι και κοριτσακι οπως και να εχει παιζουν πιο ηρεμα ρε!!!Εμεις ολοι την ημερα χοροπηδαμε στα μαξιλαρια...και πεφτουμε και παλευουμε και πολλα αλλα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλε ποιες τυψεις σε φαγανε εσενα; σου ειπα τα εμαθε ΜΟΝΟΣ του και εγω μονο τηλεοραση βλεπω! σταματα πια!

και εγω πιστευω ωρες ωρες οτι θα μπορουσα να του μαθω πολλα πραγματα αλλα ειμαι μονιμως κουρασμενη. από την αλλη σκεφτομαι ότι ειναι ουτε 2,5 χρονων, γιατι να το φορτωνω;

τι καλα που τα παιδια σας τρωνε και λαχανικα. το δικο μου σα σκυλι μονο ξηρα τροφη!:-(

συμφωνω απόλυτα με αυτό που έκανα μπολντ!!!!

οτι θέλουν και μπορούν το μαθαινουν αυτά...

γιατι να τα πιέζουμε εμείς να μάθουν διάφορα???????

έχουν μπροστά τους 13 χρόνια σχολείου για να μάθουν αρκετά!!!

εμεις δίνουμε ερεθίσματα και σε οτι θελουν ανταποκρίνονται!!!

συμπι κεφτεδάκια δεν τρωει ο Κων/νος???

αν ναι, τρίψτου και κανένα λαχανικό μέσα....

ή κάνε του καμια ομελετα με λίγο μπροκολο μέσα....είναι πολύ νόστιμη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ειναι των μονων αριθμων το παιδι καλέ!!!

δε τους θέλει τους ζυγούς!!!

αχ να σας βαλω τι τραγουδι ακουω τωρα;

μου αρεσει πολύ αλλα ειναι βαρυ ρεμπετικο οκ?

μου αρέσει παρα πολύ!!!

αλλά για τέτοια ώρα...βαρυ βρε παιδάκι μου!!!

αυτό ηθελε ουζάκι δίπλα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

καλα... με το ενα τρια πεντε ξεκινησαμε και εμεις. μετα τα ελεγε αλλα νταλα και σημερα μετραει μεχρι το 10 αλλα συνηθως πηδαει το 6!

εμενα μετραει μεχρι το 10 αλλά δε λέει το ένα!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κανω τοοοοοση ωρα να γραψω απλα γιατι εχω πεθανει στα γελια με την συζητηση σας.........Σοφακι ζητας kisssssss?ξερεις ποσα κιβωτια....ναι ναι..για κιβωτια σωστα λεω ειχα φαει στην 1η μου εγκυμοσυνη?

Σε αυτο που λες με την αλφαβητα ειναι σωστο...πρεπει να ξερουν τα βασικα...δηλαδη να γραφουν το ονομα τους και λιγο απ τα υπολοιπα γραμματα.....γιατι απλα στην πρωτη θα τεμπελιαζουν...ακουστε ειμαι παθων!!!μας το ειπε και η δασκαλα...ασε που αλλαζουν ολα καθε χρονο.....αλλα μπραβο στον Κωνσταντινο μας.....εμεις καλε τωρα λεμε το ονομα μας σχεδον καθαρα.....ΜΑΝΙΝΟΣ και ΚΑΛΗΝΥΤΑ......ΜΕΛΑ=ΚΑΛΗΜΕΡΑ......τα αλλα τα λεει καθαρα...αλλα εχει φαει κολλημα με το "επεσε" οτι του πεις θα σου πει επεσε....αχαχ....

Μαρακι ο Αρουλης εχει δικιο με τα φεγγαρια......ειναι αγοροχρονια παλι φετος!!!!:lol:εγω παντως θελω να κανεις κορη ειπαμε.......οκ?:rolleyes:

α ωραια!δηλαδη εχω ελπιδες...:lol:

συμφωνω απόλυτα με αυτό που έκανα μπολντ!!!!

οτι θέλουν και μπορούν το μαθαινουν αυτά...

γιατι να τα πιέζουμε εμείς να μάθουν διάφορα???????

έχουν μπροστά τους 13 χρόνια σχολείου για να μάθουν αρκετά!!!

εμεις δίνουμε ερεθίσματα και σε οτι θελουν ανταποκρίνονται!!!

κ εγω συμφωνω...δεν ειναι αναγκη να τα φορτωνουμε απο τωρα..αςε ιναι λιγο πιο ανεμελα τωρα που μπορουν...

μαρακι επισης μπορεις να δοκιμασεις να κανεις πουρε λαχανικων...αν θες βαλε και πατατα μεσα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΙΜΑ!

μου αρέσει παρα πολύ!!!

αλλά για τέτοια ώρα...βαρυ βρε παιδάκι μου!!!

αυτό ηθελε ουζάκι δίπλα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

μην μου μιλας για ουζα! θελεις να βγαλω το μπουγατσο-μιλκο που κατεβασα πριν λιγο;

Σοφακι δε νομιζω ότι τρωει κιμα, αποφευγει καθετι παχυρευστο από γιαουρτι, κρεμα κλπ κλπ

κανω τοοοοοση ωρα να γραψω απλα γιατι εχω πεθανει στα γελια με την συζητηση σας.........Σοφακι ζητας kisssssss?ξερεις ποσα κιβωτια....ναι ναι..για κιβωτια σωστα λεω ειχα φαει στην 1η μου εγκυμοσυνη?

Σε αυτο που λες με την αλφαβητα ειναι σωστο...πρεπει να ξερουν τα βασικα...δηλαδη να γραφουν το ονομα τους και λιγο απ τα υπολοιπα γραματα.....γιατι απλα στην πρωτη θα τεμπελιαζουν...ακουστε ειμαι παθων!!!μας το ειπε και η δασκαλα...ασε που αλλαζουν ολα καθε χρονο.....αλλα μπραβο στον Κωνσταντινο μας.....εμεις καλε τωρα λεμε το ονομα μας σχεδον καθαρα.....ΜΑΝΙΝΟΣ και ΚΑΛΗΝΥΤΑ......ΜΕΛΑ=ΚΑΛΗΜΕΡΑ......τα αλλα τα λεει καθαρα...αλλα εχει φαει κολλημα με το "επεσε" οτι του πεις θα σου πει επεσε....αχαχ....

Μαρακι ο Αρουλης εχει δικιο με τα φεγγαρια......ειναι αγοροχρονια παλι φετος!!!!:lol:εγω παντως θελω να κανεις κορη ειπαμε.......οκ?:rolleyes:

τρωω 3-4 κις τη μερα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

σκουπιδια βεβαια αλλά αυτό μου ηρθε!!!

στη Βαλέρια κάθε εβδομαδα άλλαζα προτιμησεις!!!

εμας προχθες έριξε πολυ γέλιο ο παιδιατρος....

τον λένε Αντωνη Γκάργκουλα και το έχει μαθει η Βαλ...

και του λέει:

γιατούλη Αντωνη πριν ειχαμε παέι στο γιατούλη το Δημήτη!!(ο γυναικολόγος μου!)

και της λεω: ποιό είναι το επώνυμο του γιατούλη??

-Γκάγκουλας!!!

έλιωσε ο γιατρός!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

εγω είμαι αναισθητη που δεν ασχολουμαι καθόλου με το φυλο?????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΙΜΑ!

μην μου μιλας για ουζα! θελεις να βγαλω το μπουγατσο-μιλκο που κατεβασα πριν λιγο;

Σοφακι δε νομιζω ότι τρωει κιμα, αποφευγει καθετι παχυρευστο από γιαουρτι, κρεμα κλπ κλπ

να σου πω....υπάρτχουν ζυμαρικα που φτιαχνονται με λαχανικα μεσα...εμενα μου εχουν φερει απο τοπικο εργαστηριο με σπανάκι, με καρότο και με ντομάτα...

απο το ολότελα γιατι δεν του δοκιμάζεις τέτοια???

με σαλτσούλα απο διάφορα λαχανικά???

ή θέλει και τα μακαρόνια στεγνά χωρίς σάλτσα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι αλλα εσενα εκατσε και εμαθε εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει σε κατι τεοιο...και οσο παμε να τον μαθουμε αλλο τοσο αρνειτε να το κανει....Ειναι εντελως αντιδραστικος ομως!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...