Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα ρεεεεεεεεεεεεε

ζηλευωωωωωωωωωωω

μακαρι να τα εκανε ολα αυτα ο Θοδωρης!!!!

εδω του λεω κανε με την πλαστελινη ενα κεικ να μου δωσεις να φαω και μου φερνει την πλαστελινη οοπως ακριβως βγηκε απο το κουτι......:tongue::tongue::tongue:

εγω πλαστελίνες δεν της δί9νω γιατί μου έκανε τα χαλιά μην πω πως....

να μην αναφερω οτι μου ξαναζωγράφισε τους τοίχους!!!

γκρρρρρρρρρρρρρ!!!!

πρέπει να αναδιοργανωσω τα παιχνίδια της γιατί έχει τόσα πολλά και τελικά όλο με τα ίδια παίζει....

αλλά πρέπει να παώ να της παραγγείλω και 2-3 παζλ απο αυτα που σου είχα δείξει του Δεσύλλα γιατί μια και είδα οτι της αρέσουν λεώ να της το καλλιεργήσω λίγο γιατί της το είχα αφησει πολύ αυτό σαν δραστηριότητα...

να καταλάβεις τωρα έμαθε να βαζει τα ενσφηνωματα με τα ζωάκια στη θεση τους!!!

βασικά...τωρα της πήρα ενσφηνωματα οπότε δνε ξέρω αν τα καταφερνε πριν!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

τι καλό θα φάτε σημερα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα το βρω και θα στο πω. fisher price πρεπει να ειναι και εχει πολλα παιχνιδια οχι μονο αυτα με την αλφαβητα. απλα αυτο ξεκινησε να το παιζει μονος του ο μικρος και εμαθε τα γραμματα ολομοναχος! ανακαλυψαμε οτι τα ξερει μια μερα που τον ειδαμε να παιζει το παιχνιδι και να μην κανει λαθος!

κοριτσια παιδι μου!!!!!!!!!!!!! ανεξαρτησια!

αγορια.....!

ναι για πες....να διευρυνουμε λίγο τους ορίζοντες μας!!!!

είναι η βαλ ανεξαρτητη απο μωρό...σας τα εχω πει...

αλλά πόσο χαίρομαι που τον τελευταίο καιρό έχει φάει ένα ψιλοκόλλημα μαζί μου....έρχεται και με χαιδεύει, με φιλάει....αααχχχχχ!!!!

καλημερααααααααααα!

αχ αυτο με τα φεγγαρια μην μου το θυμιζεις γιατι το κανει και ο Αρης 9μαθηματα από πεθερο:mad:) συμφωνα με τα φεγγαρια κυοφορω παιδαρο, συμφωνα με την ωορρηξια μου υπαρχει ελπιδα για κορη! οψομεθα!

τι είναι αυτό με τα φεγγάρια βρε παιδιά?????????

εσύ θα πηγαίνεις με όποιο συστημα σε συμφερει!!!

το κινεζικο τι λεει για την περιπτωση σου????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν μεινεις εγκυος ημερα που το φεγγαρι ειναι στη γεμιση κανεις αγορι, αν ειναι στη χαση κανεις κοριτσι.

το κινεζικο δυστυχως συνομωτει με το φεγγαρι και μου δειχνει αγορι. εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στην επιστημη που λεει ότι οσο πιο μακρια ειναι η επαφη από την ωορρηξια τοσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες για κοριτσι. η επαφή μου εγινε 10η ημερα και η ωορρηξια γυρω στην 11η με 12η μερα. αρα λογικα τα αρσενικα σπερματοζωαρια τα ειχαν τιναξει! χα χα χα χα χα:tongue:

εμεις μακαροναδα με τονο εχουμε σημερα!

καλά αν συνεχίσει σε αυτη την εγκυμοσύνη η όρεξη μου να είναι όπως τωρα, με βλέπω να παίρνω καμια 40αριά κιλά!!!!!

εφαγα όταν ξυπνησα 2 κομμάτια σοκολατόπιτα και τωρα εβρασα ένα αυγο, έβαλα και ψωμάκι, έστιψα και ένα χυμό πορτοκάλι!

και πάλι πεινάωωωω!!!!

και εχω τρομερη όρεξη για κρεας....θέλω συνεχεια κρεας και Kiss, σοκολάτες αυτες με τη φράουλα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

καλέ το Σοφάκι απο Κέρκυρα και το Λιάκι που χάθηκαν??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και επειδη αισθανομαι πολύ ασχημα που εκφραζω προτιμηση επαναλαμβανω πως ευσεβης μου ποθος ειναι το μωρο μου να ειναι ΓΕΡΟ! το φυλο ερχεται σε 2η μοιρα για να μην πω 3η , 4η....

Διαφημίσεις

καλά αν συνεχίσει σε αυτη την εγκυμοσύνη η όρεξη μου να είναι όπως τωρα, με βλέπω να παίρνω καμια 40αριά κιλά!!!!!

εφαγα όταν ξυπνησα 2 κομμάτια σοκολατόπιτα και τωρα εβρασα ένα αυγο, έβαλα και ψωμάκι, έστιψα και ένα χυμό πορτοκάλι!

και πάλι πεινάωωωω!!!!

και εχω τρομερη όρεξη για κρεας....θέλω συνεχεια κρεας και Kiss, σοκολάτες αυτες με τη φράουλα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

καλέ το Σοφάκι απο Κέρκυρα και το Λιάκι που χάθηκαν??????????

οριστε.... μαλλον ειναι πεσμενος ο σιδηρος σου συμπι και ζητας κρεας! γενικη αιματος εκανες;

αν μεινεις εγκυος ημερα που το φεγγαρι ειναι στη γεμιση κανεις αγορι, αν ειναι στη χαση κανεις κοριτσι.

το κινεζικο δυστυχως συνομωτει με το φεγγαρι και μου δειχνει αγορι. εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στην επιστημη που λεει ότι οσο πιο μακρια ειναι η επαφη από την ωορρηξια τοσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες για κοριτσι. η επαφή μου εγινε 10η ημερα και η ωορρηξια γυρω στην 11η με 12η μερα. αρα λογικα τα αρσενικα σπερματοζωαρια τα ειχαν τιναξει! χα χα χα χα χα:tongue:

α καλά.....

σιγα μην κοιτάω το φεγγάρι να δω τι φύλο θα βγει το παιδί!!!

όποιος κολυμπάει πιο γρήγορα κερδίζει....τέλος!!!!

χαχαχα!!!!!

τα θηλυκά έχουν πιο μεγαλες αντοχες οπότε έχεις πιθανότητες συμπι κι ας βλέπεις τσουτσούνια εσυ στους υπέρηχους!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

εγω ψαρόσουπα θα κάνω....

κάτι μου λέει οτι η Βαλ θα φάει σκέτο ψάρι....είδομεν....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και επειδη αισθανομαι πολύ ασχημα που εκφραζω προτιμηση επαναλαμβανω πως ευσεβης μου ποθος ειναι το μωρο μου να ειναι ΓΕΡΟ! το φυλο ερχεται σε 2η μοιρα για να μην πω 3η , 4η....

εννοείται ρε συ!!!!!

γερό να είναι πάνω απ'όλα!!!

τα υπόλοιπα είναι ωστε κουβέντα να γίνεται....

λες και θα το αγαπάς λιγότερο αμα κατουράει όρθιο!!!!

οριστε.... μαλλον ειναι πεσμενος ο σιδηρος σου συμπι και ζητας κρεας! γενικη αιματος εκανες;

πρέπει να πάω να κανω τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός αλλά όπως είπα πρέπει να υποχρεωθω στην κουνιαδα....

μάλλον αυριο το πρωί θα πάω.....

ξερω τι θα δω στα αποτελέσματα....

μου το δείχνουν οι ζαλάδες μου....

σιδηρος-αιματοκρίτης-φεριτινη στα Τάρταρα!!!

στανταρ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ξεκινα σιροπακια σαν τον Κων/νο....

εγω να πιω σιρόπι????????????

ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

ωραιότατο tardyferon!!!

τα καλά μου ροζ χαπάκια!!!!

που αν θυμαμαι καλά έχουν μέσα και φολικό οποτε δε θα χρειαζεται το φιλισιν!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ΡΕ μαρια επαθα πλακα τωρα!!!!

Ξερει τοσα πολλα ο Κωνσταντινος? Μπραβο του!!!

Με κανατε ββεβαια να νιωθω τυψεις?Λετε να μην ασχολουμαι οσο πρεπει με το παιδι μου γι αυτο δεν εμαθε τιποτα ακομη?

Αλλα δεν καθετε να μαθει και κατι......:confused::confused::confused:

Εμεις εδω θα κανουμε αρακα.....Ειναι και απο τα λιγα λαχανικα που φτιαχνονται χωρις να θελουν ντοματα.....

Σημερα ο Θοδωρης με κουρασε παρα πολυ!!!Και ειναι πρωι ακομα!!!!

Παντως αυτο με την συλληψη δεν ξερω αν ισχυει!!!Εμας εγινε στις βαρβατες μερες και ελεγα αποκλείεται να ειναι κοριτσι και ομως ηταν.........Το κινεζικο ηταν λαθος και για το φεγγαρι θα σε γελασω.......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ναι ετσι ηταν και εδω αλλα επειδη εχουν γινει πολλα θελουν να πας εκει για να δουνε οτι οντως εισαι εγκυος.....

εμας ζητανε να δουν υπερηχο...αν και οχι ολοι...εξαρταται που θα πεσεις...υπαρχουν-ευτυχως-γιατροι που θελουν να διευκολυνουν τις εγκυες και αλλοι που θελουν να τους κανουν τη ζωη δυσκολη...τελικα τη πηρα την αδεια μεχρι 24/2...μετα θελει παλι επιτροπη αν θα παρω αλλη.

εχω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για οσα κανεις με το θοδωρη...εγω οταν καθομαι να παιξω με την ελλη η κανενα παζλ θα φτιαξουμε η θα διαβασουμε βιβλιο η θα ταισουμε τις κουκλες...παιζει βεβαια αρκετα μονη της...

καλημερα σας...ολα καλα?

αχ βρε Ζωιτσα σε καταλαβαινω......και οταν ειναι ετσι ο καιρος γινεσαι χειροτερα....προσπαθησε ομως...γιατι ξερεις επηρεαζεται και η μπουμπου απ την δικη σου ψυχολογια!!!!αυτα τα ζορια τα περασα οταν γεννηθηκε ο Μαρινουλης......

Σοφακι 3 οντως καμια ιωσουλα θα ειναι....καλε πως καταλαβες οτι μπορει να ειναι αγορι...???γιατι και εγω υπολογιζα τις μερες αλλα το φυλο το μαθαινα αλλιως.....ο παππους κατι ελεγε με τα φεγγαρια..χαχαχαχαχαχα

ελενιτσα με καλυψε η μαρια...ακριβως ετσι ειναι...τα αρσενικα σπερματοζωαρια λενε ειναι πιο γρηγορα(και φτανουν πρωτα στο στοχο) αλλα ζουν λιγο...ενω τα θυληκα ζουν περισσοτερες μερες...αρα αν η συλληψη εγινε γονιμες μερες αυξανουν οι πιθανοτητες το εμβρυο να ειναι αγορι...αν εγινε 2-3 μερες μετα η πριν τοτε λενε μαλλον ειναι κοριτσι.αυτο με τα φεγγαρια δε το ηξερα...και πως μαθαινεις αν το φεγγαρι ηταν στη γεμιση η στη χαση τη μερα της συλληψης?εννοω υπαρχει καποιος πινακας?

μαρακι κ εμενα το κινεζικο αγορι μου δειχνει...και στην ελλη ειχε πεσει μεσα!

εμεις γιουβαρλακια εχουμε σημερα!

κ εγω το ιδιο θα εγραφα..εννοειται πανω απ ολα ττα μωρακια μας να ναι υγιη και γερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΡΕ μαρια επαθα πλακα τωρα!!!!

Ξερει τοσα πολλα ο Κωνσταντινος? Μπραβο του!!!

Με κανατε ββεβαια να νιωθω τυψεις?Λετε να μην ασχολουμαι οσο πρεπει με το παιδι μου γι αυτο δεν εμαθε τιποτα ακομη?

Αλλα δεν καθετε να μαθει και κατι......:confused::confused::confused:

Εμεις εδω θα κανουμε αρακα.....Ειναι και απο τα λιγα λαχανικα που φτιαχνονται χωρις να θελουν ντοματα.....

Σημερα ο Θοδωρης με κουρασε παρα πολυ!!!Και ειναι πρωι ακομα!!!!

Παντως αυτο με την συλληψη δεν ξερω αν ισχυει!!!Εμας εγινε στις βαρβατες μερες και ελεγα αποκλείεται να ειναι κοριτσι και ομως ηταν.........Το κινεζικο ηταν λαθος και για το φεγγαρι θα σε γελασω.......

ναι ρε Ζωη....καθόλου δεν ασχολείσαι με το παιδί σου....

μα τι μάνα είσαι εσύ???

απαπαπαπα....

το σκέφτομαι πολύ σοβαρα να καλέσω την Προνοια!!!:tongue::tongue::tongue:

μια χαρα ειναι ο Θοδωράκης!!!

όσα πρέπε τα ξέρει!!!

ε τωρα μην κοιτάς τον Κωνσταντίνο....

τον εκπαιδεύει η συμπι μου για να λέει λέξεις όπως οι αιθεροβάμονες και να τον κοιτάει η Βαλ με ανοιχτό το στόμα!!!

λόγοι εντυπωσιασμού σου λέω....χχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...