Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζωιτσα εδω στη επιτροπη ειναι καλυτερα να μη πας η ιδια...υποτιθεται οτι σου εχει πει ο γιατρος να μεινεις στο κρεβατι...ειναι καλυτερα να παει καποιος αλλος..ποτε δεν εχω παει εγω.

Ναι ετσι ηταν και εδω αλλα επειδη εχουν γινει πολλα θελουν να πας εκει για να δουνε οτι οντως εισαι εγκυος.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι εισαι 11 εβδομαδων ε?

Φευγει το πρωτο τριμηνο σιγα σιγα?Καλα τα λεω ή μπερδευομαι....

Απο τις φιλες μου καμια δεν οδηγει δεν ειναι και πολλες ετσι?

Εδω εντωμεταξυ ξεχναται οτι ειναι βορράς!!! Αυτη τη στιγμη η θερμοκρασια ειναι -3 βαθμους.....Εχει παγο εξω δεν εχει χιονι πια.....

Σοφακι περαστικα σας!!!!

Εγω στην επιτροπη παντως πηγαινα γιατι για να σου δωσουν αδεια θελουν να σε δουν κιολας.....

Αντε μαθετε ολοι σας το φυλλο απο τα παιδακια σας εχω αγωνια!!!!!

Ρίξε εσύ την πρόσκληση και μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα και να έρθουν βρε...

Αχ εμενα δεν βλεπει αν κατσω ομως να δω θα ερθει να μου πει να παιξουμε,....Γενικα οτι αλλο και αν κανω θα έρχεται απο πισω μου να μου πει να παιξουμε.....ΚΑι εχω ξεμεινει απο ιδεες για παιχνιδι και νιωθω τεραστια πιεση με αυτο το να παιξουμε ολη την ωρα......

δηλαδή αν του δωσεις τα τουβλάκια και του πεις να σου φτιάξει κάτι, θα σε θελει δίπλα του???

ή αν του πεις να σου ζωγραφίσει κάτι....

δηλαδη να του πεις :

"βρε Θοδωράκη φτιάξε μου μια ωραία ζωγραφιά μέχρι να κάνω εγω μια δουλίτσα που θέλω..."

μωρε εγω δεν ημουν τηλεορασακιας αλλα τωρα με τις αναγουλες δεν μπορω να κουνηθω. βρισκω μια θεση στον καναπε και "μη μου τους κυκλους ταραττε". εχθες ημουν χαλια παλι (μετα τις 7 το απογευμα ειμαι να με κλαις) και για συνεχόμενη μερα αποφασισα πως δεν μπορω ουτε μπανιο να κανω ουτε να λουστω :-(. με πηρε ο κουνιαδος μου τηλ γυρω στις 20:15, του εξηγω την κατασταση μου και να'ναι καλα το παιδι ηρθε με μια φιλη του στις 9 παρα, μου κρατησανε το παιδι και εκανα μπανιο. αισθανθηκα πολύ καλυτερα αλλα ελα που στις 22.30 ο μικρος ειχε ζηλεψει και ηθελε μπανιο (και αυτο 3 μερες απλυτο). το λυπηθηκα, το εκανα μπανιο και λιγο μετα εβγαλα τα αντερα μου (γιατι δεν ειχα και τιποτε αλλο να βγαλω)! ζω ενα δραμα και γι αυτο βουλιαζω στον καναπε και βλεπω επαναληψεις του "κατι ψηνεται στον καναπε":-(

πωπω βρε συμπι...

ευχομαι συντομα να τις ξεπεράσεις τις αναγούλες...

στην ανάγκη αγγάρεψε λίγο ακόμα τη μαμά σου ρε συ να σε βοηθάει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι εισαι 11 εβδομαδων ε?

Φευγει το πρωτο τριμηνο σιγα σιγα?Καλα τα λεω ή μπερδευομαι....

Απο τις φιλες μου καμια δεν οδηγει δεν ειναι και πολλες ετσι?

Εδω εντωμεταξυ ξεχναται οτι ειναι βορράς!!! Αυτη τη στιγμη η θερμοκρασια ειναι -3 βαθμους.....Εχει παγο εξω δεν εχει χιονι πια.....

Αντε μαθετε ολοι σας το φυλλο απο τα παιδακια σας εχω αγωνια!!!!!

μια χαρα τα λες! επισημως εχω αλλη μια εβδομαδα για το δυσκολο 1ο τριμηνο! δεν εχω χειροτερο.... το πρωτο τριμηνο και τον 9ο μηνα! συγγνωμη το -3 γιατι το αναφερεις; εσυ ειπαμε να βγεις εξω όχι τα τεκνα :P... για το φυλο εγω αργω (αν και μαλλον ειναι εμφανες σαν της Αννουλας:tongue: ) γιατι ο γιατρος μου δεν μου το λεει από την αυχενικη!

Αχ εμενα δεν βλεπει αν κατσω ομως να δω θα ερθει να μου πει να παιξουμε,....Γενικα οτι αλλο και αν κανω θα έρχεται απο πισω μου να μου πει να παιξουμε.....ΚΑι εχω ξεμεινει απο ιδεες για παιχνιδι και νιωθω τεραστια πιεση με αυτο το να παιξουμε ολη την ωρα......

α παιζεις κιολας; ενταξει εισαι σουπερ. εγω τις πιο πολλες φορες του λεω ότι δεν μπορω (και αυτη ειναι η αληθεια). αν παιξω μαζι του θα ειναι να φτιαξουμε πυργακια- σπιτακια με τα τουβλακια ή κανενα παζλ ή να μαθουμε την αλφαβητα με παιχνιδια....

συμπι μη του μαθαίνεις την αλφαβητα!!!!!!!!!

έχουν αλλάξει τα συστηματα και θα τον μπερδεψεις!!!!

πλέον δεν μαθαινουν την αλφαβητα ως αλφα, βητα,γάμα,κλπ....

αλλά λένε: α, βου, γου,...,ι

όπως τα προφέρουμε στις λέξεις!!!

και όταν μαθαίνουν να γραφουν απλά τους ξεκαθαρίζουν οτι πχ τη λέξη σπίτι τη γράφεις μ το ι του ινδιάνου!!!

έχω διαβασει οτι πλέον οι παιδαγωγοί συστηνουν στους γονείς να μη μαθαίνουν στα παιδιά την αλφαβητα!!!

καλά το τι γέλια θα κάνω άπαξ και σου βγει κόρη......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα εκτυπωσω τις θεωρίες σου περί ανεπτυγμένου μορίου και θα της τις στείλω να τις διαβασει όταν μεγαλώσει!!!!

να δω τι θα της πεις!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμπι μου η μαμα μου κραταει τον μικρο ολο το πρωινο. δεν μου παει να την χωνω και το απογευμα!

ε μωρε για λίγο θα ειναι...μέχρι να συνέλθεις....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μια χαρα τα λες! επισημως εχω αλλη μια εβδομαδα για το δυσκολο 1ο τριμηνο! δεν εχω χειροτερο.... το πρωτο τριμηνο και τον 9ο μηνα! συγγνωμη το -3 γιατι το αναφερεις; εσυ ειπαμε να βγεις εξω όχι τα τεκνα :P... για το φυλο εγω αργω (αν και μαλλον ειναι εμφανες σαν της Αννουλας:tongue: ) γιατι ο γιατρος μου δεν μου το λεει από την αυχενικη!

α παιζεις κιολας; ενταξει εισαι σουπερ. εγω τις πιο πολλες φορες του λεω ότι δεν μπορω (και αυτη ειναι η αληθεια). αν παιξω μαζι του θα ειναι να φτιαξουμε πυργακια- σπιτακια με τα τουβλακια ή κανενα παζλ ή να μαθουμε την αλφαβητα με παιχνιδια....

Καλα εσυ μαρακι στην κατασταση σου ειναι λογικο να μην μπορεις!!!!

Εμεις εδω ολοι μερα παιζουμε...τρεχουμε γυρω απο τους καναπεδες κυνηγαμε τα κουκλακια χτιζουμε γκρεμιζουμε ζωγραφιζουμε παιζουμε πλαστελινη τα παντα και ποτε δεν ειναι αρκετα για να παιξει μονος του μετα!!!!

Σοφακι δεν παιζει τετοιο πραγμα!! Αν του το πω παει βαριεστημενα π.χ. να ζωγραφισει κανει 2 κυκλους και μετα ή που αρχιζει να βαφει πατωματα κουρτινες τοιχους τον εαυτο του ή που ερχεται ξανα να μου ζητησει να παιξουμε.....

Τωρα ας πουμε πηρε τα παζλ και τα διαλυει και μετα θα σηκωθει και θα μου πει να παιξουμε..Οχι με τα παζλ.....

εχει εναν υπολογιστη που λεει την αλφαβητα. εχει μαθει ολα τα γραμματα μονος του. εγω όταν του λεω να μου βρει λεξουλες από "μι" πχ, δεν του λεω από "μι" αλλα από "μμμμμμ" γιατι τα ξερω αυτα που μου λες.

Καλα εσυ μαρακι στην κατασταση σου ειναι λογικο να μην μπορεις!!!!

Εμεις εδω ολοι μερα παιζουμε...τρεχουμε γυρω απο τους καναπεδες κυνηγαμε τα κουκλακια χτιζουμε γκρεμιζουμε ζωγραφιζουμε παιζουμε πλαστελινη τα παντα και ποτε δεν ειναι αρκετα για να παιξει μονος του μετα!!!!

Σοφακι δεν παιζει τετοιο πραγμα!! Αν του το πω παει βαριεστημενα π.χ. να ζωγραφισει κανει 2 κυκλους και μετα ή που αρχιζει να βαφει πατωματα κουρτινες τοιχους τον εαυτο του ή που ερχεται ξανα να μου ζητησει να παιξουμε.....

Τωρα ας πουμε πηρε τα παζλ και τα διαλυει και μετα θα σηκωθει και θα μου πει να παιξουμε..Οχι με τα παζλ.....

ναι γιατι εσυ στην κατασταση σου μπορεις! παιδι μου λεχωνα εισαι ακομα :P

χαρα στο κουραγιο σου. εμενα ευτυχως ερχεται ο Αρης το ΣΚ και μενει για κανενα 4ημερο οποτε τον παιζει τοσο εντονα που καλυπτεται :tongue:

εχει εναν υπολογιστη που λεει την αλφαβητα. εχει μαθει ολα τα γραμματα μονος του. εγω όταν του λεω να μου βρει λεξουλες από "μι" πχ, δεν του λεω από "μι" αλλα από "μμμμμμ" γιατι τα ξερω αυτα που μου λες.

α καλέ εσείς είστε προχωρημένοι!!!!

εγω ούτε καν εχω ασχοληθει με την αλφαβητα!!!

ποιό λαπτοπ έχετε???

ωραιο ακούγεται...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλά Ζωίτσα ρισπεκτ....

με 4 μηνων μωρό και κάνεις όλα αυτα με το Θοδωράκη??????

εγω μόνη μου είμαι με τη Βαλ και δεν κάνουμε τόσα!!!

βασικά η Βαλ παίζει πολύ μόνη της και μερικές φορές αισθάνομαι τύψεις που δεν παίζω μαζί της....

βάζει τις κούκλες της για ύπνο, μαγειρεύει, ξαπλώνει στα χαλιά και λέει ιστορίες οτι της κατέβει στο κεφάλι, φτιάχνει παζλ.....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά Ζωίτσα ρισπεκτ....

βασικά η Βαλ παίζει πολύ μόνη της και μερικές φορές αισθάνομαι τύψεις που δεν παίζω μαζί της....

βάζει τις κούκλες της για ύπνο, μαγειρεύει, ξαπλώνει στα χαλιά και λέει ιστορίες οτι της κατέβει στο κεφάλι, φτιάχνει παζλ.....

ελα ρεεεεεεεεεεεεε

ζηλευωωωωωωωωωωω

μακαρι να τα εκανε ολα αυτα ο Θοδωρης!!!!

εδω του λεω κανε με την πλαστελινη ενα κεικ να μου δωσεις να φαω και μου φερνει την πλαστελινη οοπως ακριβως βγηκε απο το κουτι......:tongue::tongue::tongue:

καλημερα σας...ολα καλα?

αχ βρε Ζωιτσα σε καταλαβαινω......και οταν ειναι ετσι ο καιρος γινεσαι χειροτερα....προσπαθησε ομως...γιατι ξερεις επηρεαζεται και η μπουμπου απ την δικη σου ψυχολογια!!!!αυτα τα ζορια τα περασα οταν γεννηθηκε ο Μαρινουλης......

Σοφακι 3 οντως καμια ιωσουλα θα ειναι....καλε πως καταλαβες οτι μπορει να ειναι αγορι...???γιατι και εγω υπολογιζα τις μερες αλλα το φυλο το μαθαινα αλλιως.....ο παππους κατι ελεγε με τα φεγγαρια..χαχαχαχαχαχα

α καλέ εσείς είστε προχωρημένοι!!!!

εγω ούτε καν εχω ασχοληθει με την αλφαβητα!!!

ποιό λαπτοπ έχετε???

ωραιο ακούγεται...

θα το βρω και θα στο πω. fisher price πρεπει να ειναι και εχει πολλα παιχνιδια οχι μονο αυτα με την αλφαβητα. απλα αυτο ξεκινησε να το παιζει μονος του ο μικρος και εμαθε τα γραμματα ολομοναχος! ανακαλυψαμε οτι τα ξερει μια μερα που τον ειδαμε να παιζει το παιχνιδι και να μην κανει λαθος!

καλά Ζωίτσα ρισπεκτ....

κοριτσια παιδι μου!!!!!!!!!!!!! ανεξαρτησια!

ελα ρεεεεεεεεεεεεε

ζηλευωωωωωωωωωωω

μακαρι να τα εκανε ολα αυτα ο Θοδωρης!!!!

εδω του λεω κανε με την πλαστελινη ενα κεικ να μου δωσεις να φαω και μου φερνει την πλαστελινη οοπως ακριβως βγηκε απο το κουτι......:tongue::tongue::tongue:

αγορια.....!

καλημερα σας...ολα καλα?

αχ βρε Ζωιτσα σε καταλαβαινω......και οταν ειναι ετσι ο καιρος γινεσαι χειροτερα....προσπαθησε ομως...γιατι ξερεις επηρεαζεται και η μπουμπου απ την δικη σου ψυχολογια!!!!αυτα τα ζορια τα περασα οταν γεννηθηκε ο Μαρινουλης......

Σοφακι 3 οντως καμια ιωσουλα θα ειναι....καλε πως καταλαβες οτι μπορει να ειναι αγορι...???γιατι και εγω υπολογιζα τις μερες αλλα το φυλο το μαθαινα αλλιως.....ο παππους κατι ελεγε με τα φεγγαρια..χαχαχαχαχαχα

καλημερααααααααααα!

αχ αυτο με τα φεγγαρια μην μου το θυμιζεις γιατι το κανει και ο Αρης 9μαθηματα από πεθερο:mad:) συμφωνα με τα φεγγαρια κυοφορω παιδαρο, συμφωνα με την ωορρηξια μου υπαρχει ελπιδα για κορη! οψομεθα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...