Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Expand  

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

zoi_m είπε:
hard rock ειναι....

Δυσκολο να ανεβω ρε συ...Προσπαθω αλλα δεν γινεται και τιποτα....Και αυτος ο καιρος καθολου δεν βοηθαει...Τωρα ουτε με το αμαξι δεν μπορουμε να παμε πουθενα!!!ΠΑντου χιονι και παγος!!!!

βάλτε τα μπουφάν σας και τα γάντια σας με το Θοδωράκη και βγείτε να παίξετε χιονοπόλεμο βρε!!!!

μα να αφηνεις τον παλιόκαιρο να σε ρίχνει?????

κι εγω για ποιόν γράφω τις τρέλες της Βαλ??????

η οποία παρεπιμπτόντως τελικά δεν κοιμήθηκε χθες το μεσημέρι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω ... και εμεις το χιονι το εχουμε για ειδυλλιακο. Μια κυρια ομως που δουλευει στο δικαστηριο και καταγεται από χωριό των Σερρων μου ειχε πει καποτε οτι το σιχαινεται το χιονι γιατι χιονιζε καθε χειμωνα τοσο πολύ στο χωριό της που αποκλειόταν και δεν μπορουσε να παει πουθενα . αυτο σαν παιδακι της δημιουργησε ψυχολογικο προβλημα και ουτε να να ακουει για χιονι δεν μπορει!

makarinaerthei είπε:
καλημερα!

Ζωουλα το κοινοποιησα το link ελπιζω καποιος να θελει να παει....

ακομα δεν εισαι καλα κοριτσακι μου;

αν δεν φτιαξει λιγο ο καιρος δεν βλεπω να φτιαχνει και η ορεξη σου :(

να σου πω: δεν μπορει ο Κοσμας ενα απογευματακι, με τηβοηθεια καποιου δικου του, εστω φιλου, να αναλαβουν τα παιδια και εσυ να βγεις με μια φιλη σου εξω; ετσι να ξεσκασεις λιγακι....

Θηλαζω ρε ΜΑρια και ολες οι φιλες μου ειναι Θεσσαλονικη μεχρι να παω λοιπον εγω θεσσαλονικη θα πρεπει να γυρισω για να θηλασω.....Οποτε τιποτα δεν γινεται....

Ασε που και εμφανισιακά εχω τα μαυρα μου τα χαλια οποτε δεν εχω και διαθεση....

Ευχαριστω για τις κοινοποιησεις ρε κοριτσια......Ελπιζω πραγματικα να γινει κατι και να μπορεσει να φυγει.....

Ρε κοριτσια τα δικα σας τα παιδια αν ασχολειστε με κατι αλλο οπως να καθισετε στον υπολογιστη καθονται διπλα σας και σας λενε ολη την ωρα να παιξετε?

Δεν μπορω με τον μικρο να κανω ουτε δουλεια πια!!!Τρεχει απο πισω μου και ολη την ωρα μου λεει "μαμα παικουμε..."

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

zoi_m είπε:
Θηλαζω ρε ΜΑρια και ολες οι φιλες μου ειναι Θεσσαλονικη μεχρι να παω λοιπον εγω θεσσαλονικη θα πρεπει να γυρισω για να θηλασω.....Οποτε τιποτα δεν γινεται....

Ασε που και εμφανισιακά εχω τα μαυρα μου τα χαλια οποτε δεν εχω και διαθεση....

Ευχαριστω για τις κοινοποιησεις ρε κοριτσια......Ελπιζω πραγματικα να γινει κατι και να μπορεσει να φυγει.....

Ρε κοριτσια τα δικα σας τα παιδια αν ασχολειστε με κατι αλλο οπως να καθισετε στον υπολογιστη καθονται διπλα σας και σας λενε ολη την ωρα να παιξετε?

Δεν μπορω με τον μικρο να κανω ουτε δουλεια πια!!!Τρεχει απο πισω μου και ολη την ωρα μου λεει "μαμα παικουμε..."

γιατι δε λες στις; φίλες σου να έρθουν σπίτι αν τον πιείτε τον καφέ???

εντάξει εσυ δε θα αλλάξεις παραστάσεις αλλά θα ξεφύγεις λίγο με την παρείτσα....

ρε γμτ τωρα ειναι ζόρικα τα οικονομικά μας με τα φέσια που έφαγε ο άντρας μου απο τις ασφάλειες και δε μπορώ να στείλω τίποτα....

μακάρι να τα καταφέρουν να γίνει οτι χρειάζεται για το κοριτσάκι....

εμένα η Βαλ απασχολείται αρκετά μόνη της....

μόνο αν θέλει να της διαβάσω παραμυθια δε δέχεται όχι!!!

απο προχθες την έχει καταβρει με το τάβλι....

και είχαμε μέσα και τα πιόνια για το σκάκι και της έμαθα πως τα λενε το καθένα....να την ακούσετε να λέει αξιωματικός να πέσετε κάτω!!!!

επίσης γελάει πολύ όταν της τραγουδάω δημοτικά τραγούδια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ζωιτσα ελπιζω να νιωσεις καλυτερα συντομα...θα συμφωνησω με το σοφακι μην αφηνεις το καιρο να σου χαλαει τη διαδεση...βγειτε εξω να χαρουν τα παιδια το χιονι!

εμεις ευτυχως ειμαστε ολοι καλα....η ελλη απο χθες το απογευμα ειναι απυρετη...τι ηταν τωρα αυτος ο πυρετος της μιας μερας δε ξερω...μαλλον καποια ιωσουλα...που ελπιζω να μη τη κολλησω κ εγω!

πηγα χθες στο γιατρο εκανα υπερηχο ολα τελεια μου ειπε το εμβρυο αναπτυσσεται μια χαρα μαλιστα η υπερηχογραφικη ηλικια συμφωνει απολυτα με την ημερολογιακη πραγμα που με κανει να πιστευω οτι το σπορακι πιαστηκε τις πολυ γονιμες μερες αρα πολυ πιθανον να ναι αγορι....για να δουμε...δε χανω τις ελπιδες μου για αλλο ενα θυληκο ακομα:P κλεισαμε και για αυχενικη 24/2...αντε να περασουν οι μερες μεχρι τοτε...

σοφακι δυστυχως ξεχασα να ρωτησω για το φιλισιν...σορρυ!

κατα τ αλλα εχει παει ο αντωνης στο ικα...για να δουμε τι θα γινει με την επιτροπη...ελπιζω να μην εχουμε παρατραγουδα...

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ζωουλα δεν πιανει μπιμπερο η μικρη; να της αντλησεις λιγο γαλατακι και να της το δωσει ο Κ. Εχει δικιο και η συμπι, γιατι δεν λες σε καποια φιλη σου ή φιλες να ερθουν να μιλησετε και να χαλαρωσετε λιγακι;

όσο για τον μικρο και εμενα τα ιδια μου κανει. δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κατσω ειδικα στον υπολογιστη και να μην ερθει να τον παρω αγκαλια να βλεπει. δεν με αφηνει καθολου. ακομα και οταν καθομαι στον καναπε να δω τηλεοραση καθεται και αυτος μαζι μου. φοβαμαι μην τον κανω τηλεορασακια :-(

Μπράβο Σοφάκι!!!

όλα μια χαρά!!!

να πάρεις και την αδειούλα σου χωρίς προβλήματα και τέλεια!!!

απο αναγούλες πως πας?

εναξει αν ηταν πυρετος μιας μερας τι να κολλήσεις...πιστευω οτι ήταν κάτι τυχαίο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα Σοφακι! πραβο στην Ελλη που τον ξεπεταξε τον πυρετουλη και μπραβο και στο σπορί σου που μεγαλωνει καλα! τωρα για το φιλισιν μην αγχεστε, οποτε θελετε το πινετε. ο σιδηρος ειναι νομιζω που θελει μιση ωρα πριν το φαγητο για καλυτερη απορροφηση

makarinaerthei είπε:
Ζωουλα δεν πιανει μπιμπερο η μικρη; να της αντλησεις λιγο γαλατακι και να της το δωσει ο Κ. Εχει δικιο και η συμπι, γιατι δεν λες σε καποια φιλη σου ή φιλες να ερθουν να μιλησετε και να χαλαρωσετε λιγακι;

όσο για τον μικρο και εμενα τα ιδια μου κανει. δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κατσω ειδικα στον υπολογιστη και να μην ερθει να τον παρω αγκαλια να βλεπει. δεν με αφηνει καθολου. ακομα και οταν καθομαι στον καναπε να δω τηλεοραση καθεται και αυτος μαζι μου. φοβαμαι μην τον κανω τηλεορασακια :-(

αχ αυτό με την τηλεόραση.....

ο άνταρς μου είναι τρελός τηλεορασάκιας....

εγω όσο είμαι σπίτι με τη Βαλ δεν την ανοίγω παρά για ένα τέταρτο να δει λίγο τη μικρη Λουλού για να φάει τα φρούτα της...

ε απο τις 1:30 που επιστρέφει ο άντρας μου η τηλεόραση δουλεύει...

ευτυχως όσο παίζει ειδήσεις δεν κοιτάει...

αλλά μετα οτι κι αν παίζει χαζευει...

να μην πω για το βραδυ που παρακολουθεί τους Βασιλιάδες στο μεγκα...

τεσπα...ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι εισαι 11 εβδομαδων ε?

Φευγει το πρωτο τριμηνο σιγα σιγα?Καλα τα λεω ή μπερδευομαι....

Απο τις φιλες μου καμια δεν οδηγει δεν ειναι και πολλες ετσι?

Εδω εντωμεταξυ ξεχναται οτι ειναι βορράς!!! Αυτη τη στιγμη η θερμοκρασια ειναι -3 βαθμους.....Εχει παγο εξω δεν εχει χιονι πια.....

Σοφακι περαστικα σας!!!!

Εγω στην επιτροπη παντως πηγαινα γιατι για να σου δωσουν αδεια θελουν να σε δουν κιολας.....

Αντε μαθετε ολοι σας το φυλλο απο τα παιδακια σας εχω αγωνια!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ εμενα δεν βλεπει αν κατσω ομως να δω θα ερθει να μου πει να παιξουμε,....Γενικα οτι αλλο και αν κανω θα έρχεται απο πισω μου να μου πει να παιξουμε.....ΚΑι εχω ξεμεινει απο ιδεες για παιχνιδι και νιωθω τεραστια πιεση με αυτο το να παιξουμε ολη την ωρα......

κ εμενα βλεπει τηλεοραση...βασικα περισσοτερο βιντεακια στον υπολογιστη για να φαει..3 φορες τη μερα στανταρ...τι να κανουμε...εγω τηλεοραση δε βλεπω...καλα για ειδησεις δε το συζητω με τιποτε...ομως η τηλεοραση ολο τ απογευμα ειναι ανοιχτη...ε ολο και θα χαζεψει κ αυτη λιγο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μωρε εγω δεν ημουν τηλεορασακιας αλλα τωρα με τις αναγουλες δεν μπορω να κουνηθω. βρισκω μια θεση στον καναπε και "μη μου τους κυκλους ταραττε". εχθες ημουν χαλια παλι (μετα τις 7 το απογευμα ειμαι να με κλαις) και για συνεχόμενη μερα αποφασισα πως δεν μπορω ουτε μπανιο να κανω ουτε να λουστω :-(. με πηρε ο κουνιαδος μου τηλ γυρω στις 20:15, του εξηγω την κατασταση μου και να'ναι καλα το παιδι ηρθε με μια φιλη του στις 9 παρα, μου κρατησανε το παιδι και εκανα μπανιο. αισθανθηκα πολύ καλυτερα αλλα ελα που στις 22.30 ο μικρος ειχε ζηλεψει και ηθελε μπανιο (και αυτο 3 μερες απλυτο). το λυπηθηκα, το εκανα μπανιο και λιγο μετα εβγαλα τα αντερα μου (γιατι δεν ειχα και τιποτε αλλο να βγαλω)! ζω ενα δραμα και γι αυτο βουλιαζω στον καναπε και βλεπω επαναληψεις του "κατι ψηνεται στον καναπε":-(

ζωιτσα εδω στη επιτροπη ειναι καλυτερα να μη πας η ιδια...υποτιθεται οτι σου εχει πει ο γιατρος να μεινεις στο κρεβατι...ειναι καλυτερα να παει καποιος αλλος..ποτε δεν εχω παει εγω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εγω εχω συνδεσει τον υπολογιστη στη τηλεοραση και κατεβαζω σειρες και ταινιες που μου αρεσουν και βλεπω....Και επειδη ειναι ξενες ο μικρος ειναι αδιαφορος.......Και ετσι καθομαι και παιζω και βλεπω κιολας κατι για να περναει η ωρα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...