Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κριμα που ζαλιζεται η Βαλ.... :(

Ελενακι εσενα σε περιμενω από περισυ! αντε βρε πουλακι μου! μολις φτιαξει ο καιρος ελατε γιατι εσας σας εχω για πιο θαραλεες!

μωρε το δικο μου λεγαμε προσοντουχο αλλα κρατω μια πισινη μη μου βγει κανας κοριτσαρος ακομα!:P

Εχεις δικιο.....αλλα αν δεν κουνηθω απο μονη μου...δεν γινεται τιποτα!!!Εγω παντως θελω πολυ να κανεις κορη........και να γινω και νονα της γιατι οχι!!!!θα δειξει ο υπερηχος.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχεις δικιο.....αλλα αν δεν κουνηθω απο μονη μου...δεν γινεται τιποτα!!!Εγω παντως θελω πολυ να κανεις κορη........και να γινω και νονα της γιατι οχι!!!!θα δειξει ο υπερηχος.....

αχ βρε Ελενακι μου τι καλη που εισαι!

εσυ οδηγεις;

εμεις δεν εχουμε και καλο αυτοκινητο, ενα φιατ πουντο. τωρα κοιταμε να παρουμε κανενα μεταχειρισμενο με 7000 το πολυ γιατι δεν μας περισσευουν....:-(

ε ρε και κουμπαριές βλέπω!!!:tongue::tongue::tongue:

τι περίπου ψάχνετε συμπι μου σε αμάξι???

αν ψαχνετε για μεγαλούτσικα κυβικά θα βρείτε σε καλή τιμή....

τα μικρά με λίγα κυβικά είναι ακριβά πολύ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν οδηγω γιατι φοβαμαι μην ερθει κανενας παλαβος και με σκοτωσει....αλλιως το παω μια χαρα!!!καλε να το κοιταξουμε το θεμα.....

άντε καλέ εσύ!!!

αφού το πας μια χαρα μη φοβάσαι!!!!

εγω έχω ξεχάσει και πως οδηγούν!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

ρε παιδιά εγω πρέπει να έχω πρόβλημα που δε θέλω να γίνω νονά εεε???

να το κοιτάξω?????????:confused::confused::confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ψαχνουμε μεχρι 1600 κεκ γιατι θελουμε οικονομια και στα τελη και στη βενζινη κλπ κλπ. οψομεθα....

στανταρ θα βρειτε κατι καλό...

τα 1000αράκια έχουν γίνει απλησίαστα....

εμένα ο άνταρς μου τωρα τρεχει γιατί τον έχουν φεσωσει 2500 ευρω στις ασφάλειες...και δυστυχως θα τα βάλει απο την τσέπη του...

εμενα θα μου αρεσε να γινω πολύ νονα σε φιλη μου απλα τωρα που δεν υπαρχει μια.... ας το καλο... ολο τα παλιολεφτα μπαινουν στη μεση!

ξερεις τι? το θεωρω μεγάλη ευθύνη να γίνει κάποιιος νονός/νονά....

και στανταρ πρέπει αν έχεις άριστες σχεσεις με τους γονείς και φυσικά να βλέπεις συχνά το βαφτιστηρι....για μένα ο νονός πρέπει να είναι κοντά στο παιδί...

και προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω κάποιο άτομο πολύ κοντινό μου που να με εμπνεύσει να θέλω να βαφισω το παιδάκι του....

απο φίλες....οι κολλητές αποδείχτηκαν μάπα....

με μια έχω πολύ καλές σχεσεις αλλά μένει Αθήνα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ξερεις τι? το θεωρω μεγάλη ευθύνη να γίνει κάποιιος νονός/νονά....

και στανταρ πρέπει αν έχεις άριστες σχεσεις με τους γονείς και φυσικά να βλέπεις συχνά το βαφτιστηρι....για μένα ο νονός πρέπει να είναι κοντά στο παιδί...

και προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω κάποιο άτομο πολύ κοντινό μου που να με εμπνεύσει να θέλω να βαφισω το παιδάκι του....

απο φίλες....οι κολλητές αποδείχτηκαν μάπα....

με μια έχω πολύ καλές σχεσεις αλλά μένει Αθήνα...

εγω θα σου πω το αλλο.....υπαρχουν και νονοι που μενουν κοντα με τα παιδια αλλα δεν εχουν επαφη!!!το παν ειναι ο νονος να ειναι σαν γονιος στο παιδι.....να μπει στον "ρολο" του κανονικα......!!!!!καλα δεν λεω........?

εγω θα σου πω το αλλο.....υπαρχουν και νονοι που μενουν κοντα με τα παιδια αλλα δεν εχουν επαφη!!!το παν ειναι ο νονος να ειναι σαν γονιος στο παιδι.....να μπει στον "ρολο" του κανονικα......!!!!!καλα δεν λεω........?

ακριβως όπως τα λες Ελενάκι!!!

εγω απλά έθεσα το θέμα της απόστασης γιατί εκ των πραγματων αν ο νονός μένει μακριά, αναγκαστικά δε μπορεί να έχει στενη σχεση με το βαφτιστηρι ακόμα κι αν το παίρνει καθε μερα τηλέφωνο!!!

κι εγω γιαυτό που είπες προς το παρόν δε θέλω να γινω νονά...

δεν έχω ακόμα στο περιβάλλον μου κανένα μωράκι που να μου "ξυπνησει" την αναγκη να το βαφτίσω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

θα τη δαγκωσω τη Βαλ!!!

την έχω βάλει για ύπνο απο τις 3 και ακόμα μιλάει.....

πριν φωναζε:

"μπαμπα Μπιλιοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! που είσαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαια??????? μαζί με τη Μπαμπι γογόνα???????? έλα έλα.....κάνουμε νανι όλοι μαζί!!!"

εν τω μεταξύ δεν της φορεσα τον υπνόσακο γιατί τον βγαζει και της έβαλα ένα ολόσωμο φορμάκι....ε το ξεκούμπωσε κι αυτό και καμάρωνε ξεβράκωτη!!!!!!!!!!!

είπε στον μπαμπα της τηνκορυφαία ατακα και μας έστειλε....

είχα μαγειρέψει χοιρινό με ρυζι...

έτρωγε η Βαλ στην κουζίνα και έρχεται ο αντρας μου και της λέει:

-τι τρως Βαλεριάκι μου??

και πήρε την εξής απάντηση:

"ρύζι ρύζι το πόδι σου μυρίζει!"

ντοινγκγκγκγκγκγκγ!!!!

πως της ήρθε πάλι αυτό???????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εγω εδω στις μαυρες μου και αν δεν φτιαξει η διαθεση μου δεν θα μπαινω και πολυ συχνα....

Λοιπον κοριτσακια εχει συναυλια σην Αθηνα για την μικρη Πηγη που σας ελεγα

Αν θελετε κοινοποιηστε το στο facebook αν και δεν ειναι η μουσικη του γουστου σας μπορει ισως καποιος να θελησει να παει.....

Το link ειναι αυτο.....

http://www.facebook.com/events/305362692843338/

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

έλα Ζωίτσα μου....ανέβα λίγο!!!

όσο πιο πολύ αφηνεσαι τόσο θα μαυρίζεις....

τι είδους μουσική είναι αυτη που θα παιχτεί στη συναυλία???

μακάρι να έμενα Αθήνα να πήγαινα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Ζωουλα το κοινοποιησα το link ελπιζω καποιος να θελει να παει....

ακομα δεν εισαι καλα κοριτσακι μου;

αν δεν φτιαξει λιγο ο καιρος δεν βλεπω να φτιαχνει και η ορεξη σου :(

να σου πω: δεν μπορει ο Κοσμας ενα απογευματακι, με τηβοηθεια καποιου δικου του, εστω φιλου, να αναλαβουν τα παιδια και εσυ να βγεις με μια φιλη σου εξω; ετσι να ξεσκασεις λιγακι....

Καλημέρα!!!

έλα Ζωίτσα μου....ανέβα λίγο!!!

όσο πιο πολύ αφηνεσαι τόσο θα μαυρίζεις....

τι είδους μουσική είναι αυτη που θα παιχτεί στη συναυλία???

μακάρι να έμενα Αθήνα να πήγαινα...

hard rock ειναι....

Δυσκολο να ανεβω ρε συ...Προσπαθω αλλα δεν γινεται και τιποτα....Και αυτος ο καιρος καθολου δεν βοηθαει...Τωρα ουτε με το αμαξι δεν μπορουμε να παμε πουθενα!!!ΠΑντου χιονι και παγος!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...